- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
bizenajs rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Baisulis rakstīja: Kas ir 'savākšanās'?
tas ir tā....
tu ej pa ielu un ieraugi smuku zaķi.... nu kā tās divas Dorisas piemājas veikalā...
tevi parauj pa kreisi....
beeeet tu "Savācies" un vienkārši ieskrien makdonalda tualetē un atkal esi mierīgs
ah tad redz kaa Pirmais izvairaas no skukeem....
nu ja,šīs tur grozījās,pēkšņi Pirmais saka-jāskrien pēc piena un iztesaas no bodes. Paspēja gan šīm šampi apsolīt
P.S. Atnāca tāds mierīgs ar trauciņu atpakaļ.
Baisulis rakstīja:
bizenajs rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Baisulis rakstīja: Kas ir 'savākšanās'?
tas ir tā....
tu ej pa ielu un ieraugi smuku zaķi.... nu kā tās divas Dorisas piemājas veikalā...
tevi parauj pa kreisi....
beeeet tu "Savācies" un vienkārši ieskrien makdonalda tualetē un atkal esi mierīgs
ah tad redz kaa Pirmais izvairaas no skukeem....
nu ja,šīs tur grozījās,pēkšņi Pirmais saka-jāskrien pēc piena un iztesaas no bodes. Paspēja gan šīm šampi apsolīt
P.S. Atnāca tāds mierīgs ar trauciņu atpakaļ.
Trauciņā - šampis?
Baisulis rakstīja: Neiznu gan,nejautāju.
izdzēra neprasot kas tur iekšā....
beigās savāca zāģi.... laikam zāģēs malku ![]()
AutoPilots rakstīja: Kad un kur būs infa par sen minēto 8 & 9 decembri???
Info publicēta.
Redaktors rakstīja: Vai savu puskonjaku jau nopirki?
Par emailu sūtīšanu - taisnība, labāk darīt tā.
E-pasta adresi, lūdzu ![]()
Agnia rakstīja:
Redaktors rakstīja: Vai savu puskonjaku jau nopirki?
Par emailu sūtīšanu - taisnība, labāk darīt tā.
E-pasta adresi, lūdzu
Mūsu epasts: iauto@iauto.lv
Redaktors rakstīja:
AutoPilots rakstīja: Kad un kur būs infa par sen minēto 8 & 9 decembri???
Info publicēta.
Paldies!
Nolikuma neredzeju punktu, kas notiek ar pieteikumiem un naudam, ja posms tiek parcelts no organizatora atkarigu vai neatkarigu apstaklu del.
Kas ir ar komandu pieteikumu maksu lielumu?
Yukki rakstīja: Obana, 2008.gadä GPS aizliegts, atgriezhas velo spidometri un rallija datori, ka ari dalibniekiem no jauna jaamaacaas orienteties apviduu pec vecajaam labajaam melnbaltajaam kartem! Vai jasak braukt ar jaunakiem auto, kur standartaprikojumaa ir videjaa aatruma meeriitajs un navigacija Un jaizmet aaraa visi mazcenas telefoni ar GPS, jaatgriezhas pie vecajaam parbauditajaam vertibaam ar melnbalto ekraanu, jo GSM pieslegums atbilstoshi Nolikumam kautkaa jaanodrosina Ierosinu aizliegt pirms starta lietot datorus videjo laiku aprekinam, tad bus reaals Oldskuul formaata pasakums!
Nolikuma neredzeju punktu, kas notiek ar pieteikumiem un naudam, ja posms tiek parcelts no organizatora atkarigu vai neatkarigu apstaklu del.
Kas ir ar komandu pieteikumu maksu lielumu?
Par komandām info vēl būs - ir laiks.
dažāda vaida teratripus uttt.....
es gribu precizēt šo lietu, jo man mašīnai nestrādā odometrs... ja es kautko taisu, tad man vienkāršāk ir iebarot signālu portatīvajā...
ja nedrīkst portatīvo izmantot, tad vajadzēs iebūvēt mašīnā speciālu šim nolūkam būvētu borta datoru...
p.n.
Sviestcs vispār nedrīkst piedalīties, jo viņam ir 95 nokija ![]()
![]()
![]()
kāds tad vēll rallijs man spīd
Ja datorus aizliedz, tad es pasēju...
![]()
aizliedz GPS.... varbūt tā arī ir labāk.... vismaz OZ noteikti interesantāk...
Atļauts viss, kas nav aizliegts - borta datorus, kas balstās uz herkoniem vai holla devējiem izmantot drīkst.
Kindzulis rakstīja: nja.. i kaa ar auto kam GPS by default i iebuuveets
Kuram iAuto rallija auto ir iebūvēts GPS? Ja vien gadīsies tāds jautājums - atbildi dos tehniskais komisārs.
...
15.3. Ja startējošo ekipāžu skaits ir mazāks par 14.1. punktā norādīto, apbalvo tikai 1. vietas ieguvēju.
vordam tak sen jau tavai ērtībai ir "fīča", kas ļauj izvairīties no šitādiem nesmukumiem....
Redaktors rakstīja:
Kindzulis rakstīja: nja.. i kaa ar auto kam GPS by default i iebuuveets
Kuram iAuto rallija auto ir iebūvēts GPS? Ja vien gadīsies tāds jautājums - atbildi dos tehniskais komisārs.
tb PN pa labam...
Yukki rakstīja: Tas, ka pasākums no pārsvarā viendiennieka pārvēršas par divdiennieku (no 5 posmiem 3) jau ir stingri nolemts?
Divdiennieku datumi ir rezervēti, bet vai visi 3 no tiem būs tādi - rādīs laiks. Iespējams, ka rezultāti tiks dalīti tā, lai būtu jēga piedalīties ar vienu no divām dienām.