Visādas sarunas par pasaules politiku

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

iauto.lv/forums/topic/40617-transports-un-ista-ekologija?pnr=16

Šeit tādi teksti iederētos labāk.

msh

WALA rakstīja: Par PSRS - pārdots man nav nekas, bet arī tajā laikā dzīvoju bēdu nezinādams, bet jā zinu kā citiem takā greizajā valstī gāja arī sūdīgi. Tam laikam mums bija lieli "blati" praktiski visur, izņemot varbūt pie auto iegādes ne, ar ģimeni tirgojām dārzeņus, ar neretiem braucieniem uz Ļeningradas tirgu ar pilnu "fūri" un ne to pašu tukšāko pagrabu. Jā bija arī sīkajiem pa reizie ko pastrādāt. Man personīgi nav nevienas sliktas atmiņas. Nē to valsti man atpakaļ nahren nevajag, tā ir iekārta kas pati sevi sagrauj izņemot varbūt gadījumus,

kad diktators a la Staļins visus īsā pavada tur, citādi tā sistēma pie mums strādāt nevar.

Ja jau tu saki ka to iekārtu mums nevajag, tad kāpēc pats fano par demokrātiem? Tā saucamie liberāļi, pie kuriem pieder arī demokrāti, no komunistiem atšķiras tikai ar to kā tikt pie varas - komunisti vispirms ar brutālu spēku sagrāba varu un tad izveica darbības lai nodrošinātu varas palikšanu savās rokās - liberāļi darbojas demokrātiskas sistēmas ietvaros, veicot vajadzīgās sabiedrības izmaiņas lai ievēlēti tiktu viņi - māca pareizo vēsturi un pareizo domāšanas veidu skolās un universitātēs, ar kaut kā atmešanu uzpērk kaut kādus vēlētāju slāņus, ielaiž visādus imigrantus, kuri pēc tam lielākoties kļūst par viņu vēlētājiem, panāk lielāku vai mazāku cenzūru, un tā varētu turpināt.

Par universitāšu kvotām tu kaut ko neesi sapratis. Es par to dabas parādību, par kuru ir dzirdēts šur tur rietumos - iestāties universitātē dabū tikai tie, kam augstākās atzīmes - bet paņem uzliek ka, teiksim, kursā 20 purniem jābūt melniem, tb garantē tās vietas cilvēkiem ar melnu ādas krāsu, neatkarīgi no tā, kā viņu atzīmes attiecas pret pārējajiem - no kā pēc tam attiecīgi cieš mācības...

Par imigrāciju - pirmā doma izlasot to tavu tekstu - bļin, tu spēj domāt arī par kaut ko citu kā tikai naudu?! Palasot šajā forumā tādu kā tu, tekstus, es tiešām nebrīnos kāpēc eiropas politiķi ir tikuši tik tālu un valstis un tautas tik tālu nodzīvojušās - ja tā vietā lai uztrauktos par savu tautu un savas tautas demogrāfisko stāvokli, uztraucas par ekonomiju... Tas tā, subjektīvais moments. Objektīvais moments - jeņķu situācija - imigrantu nācija, kura teorētiski un idejiski spēj asimilēt visus tos imigrantu barus. BET ir viens maziņš sīkumiņš - valstij vajag noteiktu veidu imigrantus, un visas normālas valstis savas robežas kontrolē. Un ASV dod gadā 1 miljonu imigrantu vīzu, cilvēkiem, kuri tiek uzskatīti par derīgiem. Tad kāpēc tev šķiet pieļaujami pieļaut nelegālo imigrāciju? Kam vajag nelegālos imigrantus? Pats gribētu dzīvot kādu bandu pārņemtā rajonā?

Tas par ASV. Eiropā ir bēdīgāk - eiropā ir normālas nacionālās valstis, nevis kaut kādas imigrantu jaukteņvalstis - te nemaz nav diskusijas, kāpēc imigrācija ir slikta, sevišķi pie tā ka pamatā imigranti ir musulmaņi.

WALA

19.09.2019 21:34

Kādā bandu pārņemtā rajonā, tu zini ka šī problēma ir saistīta tiešā veidā ar to kā mēs attiecamies pret citu ādas krāsu? Segregācija rodas apkāttējās attieksmes dēļ, un reizēm ar stulbu politiķu dēļ.

Un cik ērti ir tupēt un sūkt alu un bļaut pilnā rīkle ka imigranti ir slikti, un patiesībā neko nerisināt, un nedod dievs ka situācija mainīsies un būsim spiesti stiep savas pakaļas prom no savas zemes(tikai tas var galīgi nebūt tas iemesls kurs msh pirmais iešausies prātā).

 
1.. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ..28
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Rekur Baidens vakar deva Putinam atļauju mazliet iejaukties Ukrainā. Bet tikai drusciņ, daudz ne...

Nez kā mērīs to "minor incursion"?

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Baidens pats nav diez cik sakarīgs, vecums liek manīt. Bet ASV aizsardzības dep. sekretārs Lloyd Austin izskatās normāls. Vismaz ar ieročiem Ukrainu apgādās. Baltijas valstīm arī dota atļauja pārdot ASV ieročus Ukrainai, saprotams, tā ir formalitāte, visticamāk, tie ieroči nemaz Baltijā nenonāks, bet skaitīsies caur to izlaisti pēc papīriem, vai arī tūlīt tiks aizvietoti ar citiem.

Interesants fakts, ka Vācija gribot saglabāt labas attiecības ar Krieviju, pēc sākotnējās informācijas, aizliegusi izmantot savu gaisa telpu ieroču transportam uz Ukrainu. Tāpēc divi britu C-17 apgājuši Vācijas gaisa telpu, lidojot uz Kijevu. ( Par šo nav īstas skaidrības, tagd Vācijas gaisa telpu it kā atļauts lietot )

ukdefencejournal.org.uk/british-aircraft-avoid-germany-on-ukraine-weapon-supply-run/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Tev kaut kā neliekas pašam savā tekstā pamanāms acīmredzamais - ļaus karot un piegādās ieročus, lai ir ar ko karot...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Vāciju pēc 2. Pasaules kara pārāk izrūnīja. Tagad tas viss nāk atpakaļ.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Tā laikam tāda kalpu nācijas ticība karaļu vienpersonīgai ietekmei....

IMO BY ir viena no retajām valstīm Eiropā, kurā Baķka spēj vienpersonīgi un radikāli ietekmēt valsts kursu. Pat Putinam šī karošanas ideja visticamāk ir sagaatvota valsts aparātā kā labākais iekšpolitikas ietekmes mehānisms.

Attiecīgi es īsti neticu, ka Baidens kautko var ļaut / neļaut. Gan jau valsts dep. dod izsvērtu rezultātu

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Īpaši "gudriem" varu paskaidrot - Baidens personīgi ar grūtībām izrunāja savu saimnieku sagatavoto tekstu. Bet tas nemaina faktu, ka patreizējā ASV vara ir devusi atļauju Putinam mazliet pakarot Ukrainā, lai paši varētu pmazliet patirgot ieročus.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Redzēsim, ko viņš "izrunās" tajā 2024tajā.Cerams, ka arī viņa oponents līdz tam laikam novilks.Jā.

Ziņass šodien jau 5x rādīja, ka ASv iedalītās 5g fekvences radot traucējumus lidmašīnās iebūvēto altimetru darbībā.Jauno torņu palaišana pie kādas lidostas esot steidzami atlikta.

Saldo suudu ražotājs esot ieviesis izmaņass M&Ms dražeju klasifikakācijā,atceļot līdzšinējo to iedalījumu pa dzimumiem.Zaļā dražeja tagd laikam tikšot attēlota ar baltām kedām kājās un atbildēšot tikai uz "jūs" (daudzskakaitlī).

Kā arī skandāls raisās ap gaidāmo Peķīnas olpimpiādi.Tur nav vienprātības, vai var pāru daiļslidojumos pielaist vienu sievieti kopā ar vienu "jūs".Līdzīgi kā nesen iepriekš, kad viens šāds te "jūs" cītīgi gatavojās mākslas vingrošanas sacensībām un divi citi savstarpēji nikni sastrīdējās par rezultātēm peldēšanas distancē.Jā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Tu visu esi jau nokavējis. Uz 2024. jau sāk gatavoties Klintone. Baidens izliekas, ka nedzird jautājumu un Kamala smej savus briesmīgos smieklus, ja kāds pajautā vai viņi 2024. plāno startēt. Hrenviņzin, kas otrā pusē - es pašlaik liktu uz DeSantis, bet savā jautrība būtu arī Klintone pret Trampu atkārtojumam.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ar saimniekiem tu domā "ASV imperiālistu militāri rūpniecisko kompleksu" ? Ukraina nav diez cik maksātspējīga. Decembrī ASV piešķīra Ukrainai 200 milj.$ ieroču iegādei. Tā, ka nauda ir pašu amerikāņu, bet, saprotams, ieroču firmas to dabūs tā kā tā.

www.reuters.com/world/us-approved-200-mln-defense-aid-ukraine-december-state-department-official-2022-01-19/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Domāju ka tas komplekss ir "doļā", bet principā rakstīju vispārīgi par tiem, kas no aizkulisēm vada to senilo lelli - jo kāds nopietni iedomājās man aizrādīt, ka man liekas ka Baidens vienpersoniski vada valsti

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt
1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Let's go Brandon!

650 Reģ.: 25.01.2017
2 3 Atbildēt

Pa tv3 pašleik rādot mākslass/filmu."Inferno", tāteikt.Laikam nejauša nejaušība.Lohiem pirms 7g nebij ko darīt un viņi to suudu uzfilmēja.Bet tagadējie Lohi skatās un netic savām/acīm.Kā tā.Jā.

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
2 1 Atbildēt

Vai esi Labprātīgais TV un dīzeļdegvielas nodokļu maksātājs? Labi. Pīpē vietējās cigaretes diez? Tad jau ....

650 Reģ.: 25.01.2017
1 3 Atbildēt

Nē, esmu ārietis,man viss ār-zemju.Bet jautājums paliek.Nu kā tā? Ar gandrīz precīzu sceneāriju un daudzām specifiskām frāzēm un lietām.Jau kādu ceturto reizi pandēmijass laikā to te rāda.Man nudien nav skaidrs- kādam gan Loham būtu jābūt, lai tiešām par to ne mirkli neaizdomātos.Tur galīgi nekāda loģika neiet kopā.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Labais vienmēr uzvar. Viens cilvēks ir teicis; uzvar nevis tas kam spēks, bet tas kam taisnība.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

jā redzēju visu filmu. Labi izsvērta epizode tomēr. Tumšādainā sieviete, darba cilvēks, vada transportu, iebrūk balto huligānu banda ( viens nedaudz nebalts, bet nav galvenais ) , piesienas meitenei ,to nu varēja ielikt melno , bet tā jau būtu pārcenšanās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Beļģu un luksemburdziešu sociālisms. Šīs divas ir vienīgās Eiropas valstis, kur algas un pensijas jāceļ proporcionāli patēriņa cenu indeksam pēc likuma.

( Citas Eiropas valstis, tostarp Dānija, Nīderlande, Francija un Itālija, atteicās no šīs shēmas pēc tam, kad 1970. gados strauji pieauga inflācija un tikai lēni samazinājās 80. gados.)

Rūpnieki uztraucas, ka akla sekošana šim likumam būtiski samazinās Beļģijas eksporta konkurētspēju. Tomēr politiķi vai nu baidās "pacelt galvu" sakarā ar debašu toksiskumu, vai arī nepārprotami uzstāj, ka nav izredžu mainīt noteikumus.

www.politico.eu/article/belgium-wrestles-wage-bomb-rising-inflation/

Ar beļģu īpatnībām es pats saskāros 90.gados, kad bija nosprāgusi beļģu ražojuma iekārta. Aizrakstījām ražotājfirmai, cik varētu izmaksāt speciālista komandējums uz Latviju. Viņi atsūtīja līguma paraugu. Tas bija "kaut kas". Vislabāk man patika punkts kurā bija paredzēts atlīdzības pieaugums gadījumā, ja līguma darbības laikā viņu valdība devalvētu BEF, beļģu franku.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Čīlē jauns prezidents Gabriel Boric . Zinām kā gāja Pinočeta laikā , redzēs kā ies zem sociālistiem

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pie tam viņš ir 35 gadu jauns bijušais studentu kustības aktīvists, izveidojis ministru kabinetu, kur pārsvarā sievietes. Bez tam tiks pārrakstīta Pinočeta laika konstitūcija, darbam atvēlēti deviņi mēneši, komitejas vadībā sieviete epidemioloģiste. Ar jauno konstitūciju cer novērst "nevienlīdzību sabiedrībā".

www.aljazeera.com/news/2022/1/5/chile-constitutional-assembly-elects-new-president

Čīles valūta peso pēc Boric uzvaras noslīdēja līdz rekordzemam līmenim attiecībā pret ASV dolāru, jo viņš apsolīja bloķēt raktuvju attīstību vietās, kur tas nepatīk indiāņiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Ar saimniekiem tu domā "ASV imperiālistu militāri rūpniecisko kompleksu" ? Ukraina nav diez cik maksātspējīga. Decembrī ASV piešķīra Ukrainai 200 milj.$ ieroču iegādei. Tā, ka nauda ir pašu amerikāņu, bet, saprotams, ieroču firmas to dabūs tā kā tā.

www.reuters.com/world/us-approved-200-mln-defense-aid-ukraine-december-state-department-official-2022-01-19/

www.youtube.com/watch?v=xO3hdQjM2PA

Gabbard: Washington elites are in the pockets of the military industrial complex

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nedomāju, ka kāda karadarbība ar Krievijas dalību varētu notikt ātrāk par februāra beigām, marta sākumu. Tāpēc, ka ķīnieši neatļaus krieviem izcūkot Pekinas ziemas olimpiskās spēles, kuras tāpat stipri cietušas kovid un politikas dēļ.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Īru zvejnieki plāno izjaukt krievu karaflotes mācības, kuras paredzētas 240 km no Īrijas krastiem, negrib, ka krievi baida zivis.

www.politico.eu/article/irish-fishermen-plan-disrupt-russia-navy-excercise/

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Visi gaida karu Ukrainā. Tadžiki ar kirgīziem nevar sagaidīt, šodien sarīkojuši apšaudi uz robežas, 3 ievainoti. Abas valstis uz konflikta rajonu pārsviež papildus karaspēku. A ko, nav ko ilgi gaidīt

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 1 Atbildēt

Nu iauto varenie analītiķi, kā tad tur ir, krievi nāks vai nenāks Ukrainā? Vai Baidens melo?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 3 Atbildēt

HZ, man ir nelāga aizdoma, ka nāks. Ceru, ka kļūdos. Jebkurā gadījumā, izskatās, ka Putins par sankciju draudiem tikai ierēc. Gan jau visu izkalkulējis ir.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Lieku 90%, ka nebūs vis. Kāds ļoti draud visai pasaulei, bet visticamāk, ar to viss arī beigsies. Jau pieminēju, cilvēki šobrīd turp dodas komandējumos, tiekas ar klientiem, notiek preču piegādes utt. Cits čoms tikko pabija Bukovelā slēpot - izskatās, ka kārtējā panika medijiem, nevis reālajai tautai un TUR, nevis uz papīra. P.S. Man arī aprīļa sākumā plānojas atkal būt Kijevā, un kādēļ gan ne?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Tas, ka cilvēki tur dodas komandējumos, īsti nav rādītājs. Uz Titānika arī mūzika spēlēja, kamēr kuģis grima. Arī Pripjatā cilvēki gāja uz tilta skatīties "gaismiņas", kad uzgāja gaisā Cernobiļas reaktors. Bet tas, ka apdrošinātāji atsakās sniegt pakalpojumu Ukrainā, jau ir rādītājs. Nerunājot par to, ka tiek izvestas diplomātu ģimenes,

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Apdrošinātāji atsakās segt jebko, kas saistīts arī ar covid. Tas galīgi nav rādītājs.

Donbass un visa pārējā Ukraina nav viens un tas pats. Tiešām, nespēju iedomāties karadarbību Kijevā. Jei bogu, neticu.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Ko nozīmē 'nevaru iedomāties'? krievi savilkuši tik daudz tanku un cito lūžņu, ka iespēja ir iespējama, bet maz ticama.

Pēdējo 24 h laikā pievilkuši tankus vēl tuvāk robežām, kādus 15-25 km attālumā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Par "jebko, kas saistīts ar covid" kārtējo reizi samelojies. Tieši otrādi, sākoties Covidam, apdrošinātāji viens pēc otra ceļojumu polisēs sāka ieviest Covid riskus - gan pašas slimības ārstēšanu, gan atcelšanas, pārcelšanas, viesnīcas un visu pārējo pakārtoto...

Bet, nu, par Krimu un to pašu Donbasu arī neviens "jei bogu, neticēja"... Kā jau teicu, ļoti ceru, ka kļūdos, bet vismaz šobrīd šķiet, ka Putins tos sankciju draudus diez ko nopietni neuztver. Turklāt, viņam ar "nepieredzētām sankcijām" draudēja arī, kad šams zaļos vīriņus Donbasā sūtīja, kad Malaizijas liķeni nogāza u.tml.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 5 Atbildēt

Cik viegli samest vienā katlā Krimu un Donbasu. Jo tad nevajag atzīt, ka Krima bija skaisti un profesionāli (pat ja citādi nepieņemami) nostrādāts varas pārņemšanas manevrs, bet Donbasā urļiku līmeņa destruktīva karadarbība ar civiliedzīvotāju upuriem. Un tās atšķirības izcelsme ir vienkārša - Krimu Putinam patiešām vajadzēja. Bet no tās iedvesmojoties Donbasā kariņu, kas nevienam, tais skaitā Putinam, nebija vajadzīgs, uzsāka vietējie "separātisti - revolucionāri".

Vienīgie, kam ir vajadzīgs atbalstīt šīs atšķirības noslēpšanu ir tie, kam jānoslēpj nepieciešamība karot, lai ar to piesegtu kovidafēras un EPSRS projektu izgāšanos.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Es pareizi sapratu - tu uzskati/tici, ka Donbasa izgājiens bija vietējo urļiku-separu-recolucionāru bezpriģels un Putinam ar to nav nekāda sakara?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Sakars liels, bet iniciatīva un vajadzība noteikti ne Putina. Putins ar lielāko prieku no tā kariņa "nolektu", ja militāristi un sabiedriskās attiecības ļautu. Iespējams, tieši tas ir Putina mērķis - izspēlēt jauno Baidena iniciatīvu tā, lai beidzot tiktu vaļā no Donbasa, nezaudējot "godu".

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Man apdrošinātāji kādrei atteicās sniegt CTA fuktuka noteiktajiem AML riskiem. Pamatojums gluži vienkāršs: nevar izrēķināt riskus faktoram, kuram nav novērojumu. Tgd droši vien brīvi pieejama CTA

Nav tie apdrošinātāji nekādi ģēniji. Parasta postfactum analīze, kas arī nosaka apdrošinātāja riskus.

Domāju, ka ar Ukrainu tas pats - nav saprotams, nevar izrēķināt, nevar sniegt pakalpojumu. Uz bobi jau viņi nestrādā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nesaku, ka viņi ir ģēniji un zina, būs tas karš vai nebūs. Bet ar pirkstu pret vēju šādus riskus no seguma arī ārā neslēdz. Tavs gadījums bija mazliet cits - tur nepiedāvāja pašā sākumā, nevis AML riskus kādā brīdī atslēdza no piedāvājuma.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Defacto atlikušajā Ukrainā nē, bet Donbasā kaut ko jau pašaudīties gribēs, velti urļiki tos pretdronu būrus uz tankiem metinājuši? Jāpārbauda tak ir, kas nav kaujās pārbaudīts to aktīvajā bruņojumā ņemt nevar.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

-nessatraucies, Tevi uzmetīs jebkuŗā gadijienā.Prottams, ka Viņš nekad nemelo, tikai vienkārši rekomendē.Savākt savus pampersus un fiksi notīties,mazums atkal kass. Cerams, ka šoreiz nebūs/gaŗš..

Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 0 Atbildēt

Gopņikam ierādīs īsto vietu!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 6 Atbildēt

Par aktuālajiem "Krievi nāk!" jaunumiem ASV: www.youtube.com/watch?v=llnIJVy0zME

robchix Reģ.: 04.03.2002
1 1 Atbildēt

Tieši nupat sazinājos ar savu apdrošināšanas brokeri.

Attiecībaā uz GB12 sacelto paniku, ka apdrošinātāji atsaka apdrošināties braucieniem uz Ukrainu.

Pīlu mēsli. Kārtējā panikas sēšana. Vizmaz no Compensa neesot ienācis šāds rīkojums. Vismaz uz šo brīdi.

Gaidam rītdienu, parītu. Es jau kādus trīs konkrētus datumus sākot ar Liepnieka 23 decembri, pabrika piecām dienām un baidena padomnieka tuvākajām dienām esmu pārlaidis Ukrainā. Jādomā ka pašreizējais haips neliegs man arī nākamo tripu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Nez, es gan no diviem jau esmu dzirdējis, lai pabrīdina klientus. Neprecīzi gan izteicos - sāk brīdināt, ka var atteikties, nevis šobrīd atsaka. Un nav jāienāk speciālam paziņojumam, karadarbība (gan kā tiešs, gan kā netiešs cēlonis) ir vispārējais izņēmums VISU apdrošinātāju ceļojuma polisēs. Vienam (tagad neatceros uz sitiena kuram) pat noteikumos bija rakstīts, ka netiks atlīdzība izmaksāta, ja hapenings notiks vietā, par kuru Ārlietu ministrija ir brīdinājusi, lai nedodas. Protams, cēloņsakarīgs notikums.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Tā ir gan. Tomēr es vēl joprojām labprāt dotos uz mierīgo Ukrainu bez bailēm. Atgādināšu, izteicu vien 10% varbūtību kaut kam vairāk no RU puses.

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Tev tā apdrošināsanas polises arī darbojās? Nu tā, tipa neprecīzi izteicos, gan jau aizies?

Vai tomēr polisē kas ir rakstīts, tam jābūt nevis kaut ko mutiski pabrīdina?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

robchix

Kas notiek Bukovelā uz kalna ar sertifikātiem. Ir ierobežojumi, vai brīvi?

robchix Reģ.: 04.03.2002
3 1 Atbildēt

Principā prasa iegādājoties skīpasu, pretīm iedodot uzlīmi, ko lipina uz ķiveres vai apģērba. Bet, par cik, tur nav skaneru, lai noskanētu mūsu QR kodu, tad var uzrādīt bezmaz vai desas kvadrātkodu, sakot, ka es nav vietējais. Dokumentus kopā ar kodu arī neprasa. Principā it kā likums tiek ievērots, bet nu gauži formāli. Arpus kalna krogos utt, prasa sertifikātu, ja neesi attiecīgās viesnīcas iemītnieks. Bet.. skat. augstāk. Veikalos neko neprasa. Maskas ir it kā obligātas, bet to pa lielam neviens neņem vērā. Principā gandrīz brīvība nevis fašisms kā šeit.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
5 1 Atbildēt

Ukrainā vispār easy, sertifikāta esamību apstiprinot ar "DA", neviens to ne skatās vai vēl vairāk - neskenē. Es teiktu, vieta, kur smadzenēm atpūsties no LV trakomājas. Un TUR IR DROŠI

msh Reģ.: 16.04.2007
0 3 Atbildēt

Ja piekariņa režīms rupji nespļautu uz virkni likumu, tad pie mums sertifikāta esamības pārbaude notiktu tieši tāpat, jo neko vairāk tā pat ES datu aizsardzības regula nepieļauj.

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 0 Atbildēt

Un kas tad tiek pārkāpts, atrādot zināmu informāciju lokālajā sertifikātā?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 5 Atbildēt

Kā jau teicu - eiropas datu aizsardzības regula. Šo faktu arī izmantoja mans darba devējs, lai noveltu atbildību no firmas, ja nu gadījumā atnāktu kāda pārbaude un atrastu nepotētos strādājošos - liekot visiem parakstīt apliecinājumus ka attiecīgais cilvēks ir ar sertifikātu - jo darba devējs nav tiesīgs pieprasīt uzrādīt setifikātu, tikai paprasīt darbiniekiem, rakstiski vai mutiski "vai tev ir sertifikāts?".

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 0 Atbildēt

Kā tiek pārkāpta GDPR, pieprasot uzrādīt vakcinācijas sertifkātu? Kāda sensitīva informācija tiek uzrādīt sertifikātā, lai tā klasificētos kā GDPR pārkāpums?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 6 Atbildēt

Nu, kādu informāciju sertifikāts satur?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 0 Atbildēt

Sertifikātu pārbaude nepārkāpj nevienu no GDPR punktiem, ja tā notiek saskaņā ar valsts likumiem.

Ja pārkāpj, tad lūdzu miniet konkrēti kurš regulas punkts tiek pārkāpts?

fckns Reģ.: 29.11.2020
6 2 Atbildēt

Ja tu uzdod šo jautājumu, tad saruna var beigties jau tagad. Atkal esi iebraucis tēmā, par kuru neko nesaproti, bet mēģini kačāt savas tiesības.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
13 4 Atbildēt

Izrādās, msh mums ir ne tikai konstitucionālo, bet arī Eirpopas un datu aizsardzības tiesību eksperts. Bet joprojām strādā gaterī. Tāds talants valstij iet gar degunu.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Nu, ko - kara dzeguzēm abloms? Kāda slapjie sapņi tika izbojāti.

www.tvnet.lv/7454526/krievija-pazinojusi-par-daleju-karaspeka-atsauksanu-no-ukrainas-robezas

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 2 Atbildēt

Abloms ir putleram, kurš saprata, ka šoreiz ir smagi apdirsies un nāksies slēgt atpakaļgaitu.

robchix Reģ.: 04.03.2002
5 9 Atbildēt

Abloms ir visiem datumu sludinātājiem, tagad kaut kā mēģina ar puslīdz tīrām biksēm izlīst no situācijas, bet smaka jau nekur nepazūd! Visi Baidena padomnieki un izlūkdienests ir noķezījušie ka maz neliekās. Pieķeram klāt papriku un zilo jaunavu rinku kuri precīzu dienu skaitu līdz iebrukumam nosauca!

eidis Reģ.: 07.11.2001
5 1 Atbildēt

Nu tātak nav, tu jau zini? Jeb švaki ar lasītprasmi?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt
1984 Reģ.: 30.11.2021
1 7 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 10 Atbildēt

Nja... Tādi nu ir tie mūsu pasaules Goldsteini.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 6 Atbildēt

Jā. Un ja tu spētu paskatīties kaut nedaudz plašāk uz pasauli ārpus savas reliģijas dogmām, saprastu, kādēļ tieši Šveice un Austrija.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 4 Atbildēt

Un joprojām Krievijas armija tikai “atrodas” kuplā skaitā… savā teritorijā. Vien Džo ceļ stresu, kļūdās ar datumiem, un… Nekā (par laimi, protams). Prātiņ, nāc mājās!!

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
7 0 Atbildēt

Baltkrievija, Armēnija, Piedņestra, Sīrijā, Kazahstāna. Donbass, Abhāzija, osetija Un vēl. Sava teritorija?

eidis Reģ.: 07.11.2001
5 0 Atbildēt

Nu pag. Ja apsēstos un padomātu, nonāktu pie secinājuma, ka Džo ir diezgan grūti nosaukt Putina datumu. Īpaši plašsaziņu līdzeklī..... Jo darbību jau veic Putins.

Attiecīgi tā nu šie tagad abi ampelējas: Džo nosauc, Putins izdara tā lai Džo būtu kļūdijies..... Pagaidām Džo taktika vinnē

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 5 Atbildēt

Patiešām stulbi. Nakuj kladzināt, kad pretinieks (!!!) uzbruks

eidis Reģ.: 07.11.2001
6 0 Atbildēt

Tāpēc lai neuzbruktu. IMO Džo nav pārāk daudz instrumentu kā pielikt roku?

Nez vai to var kautkā racionalizēt, bet kopumā jau liekas, ka jo ilgāk krievi stieps, jo mazāk mērķu sasniegs. Iekšpolitiski lai nekļūtu par apsmieklu, Vovam vienkāršāk būs aizvākt karaspēku un publiski pieteikt ka bija tikai mācības un senilais Džo tikai klaigāja. Bet tad Džo būs uzvarējis. Savukārt ja teiksim maijā iebruks, būs asiņu jūra un iekšpolitiski visiem jau būs apnicis temats un arī nauda būs daudz aizmaksāta. Asiņu jūra noteikti būs slikta ziņa krieviem

Es domāju, ka Vova nokavēja ātru startu un tas ir diezgan slikti viņam.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 6 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=iQH2_NsHQ5s

Lukaša onkulis var braukt pamācīties kā un ko jādara ar buntavniekiem

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Vai ir tik grūti nospiest "pievienot video" un tur iekopēt to saiti?

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 6 Atbildēt

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 11 Atbildēt

eidis rakstīja: Tāpēc lai neuzbruktu. IMO Džo nav pārāk daudz instrumentu kā pielikt roku?

Nez vai to var kautkā racionalizēt, bet kopumā jau liekas, ka jo ilgāk krievi stieps, jo mazāk mērķu sasniegs. Iekšpolitiski lai nekļūtu par apsmieklu, Vovam vienkāršāk būs aizvākt karaspēku un publiski pieteikt ka bija tikai mācības un senilais Džo tikai klaigāja. Bet tad Džo būs uzvarējis. Savukārt ja teiksim maijā iebruks, būs asiņu jūra un iekšpolitiski visiem jau būs apnicis temats un arī nauda būs daudz aizmaksāta. Asiņu jūra noteikti būs slikta ziņa krieviem

Es domāju, ka Vova nokavēja ātru startu un tas ir diezgan slikti viņam.

Ja nu kāds kaut ko ir spējīgs nokavēt, tad tas ir vecais marasmātiķis Džo. "Vova", neatkarīgi no tā, patīk viņš tev vai nē, ir pie pilna saprāta esošs rūdīts specdienestu aģents un ja viņš "nokavēja", tad tieši tas arī bija tas, ko viņš gribēja - pat tad, ja tu nespēj saprast, kāds ir viņa mērķis - lielākā stratēģiskā kļūda vienmēr ir par zemu novērtēt ienaidnieku.

eidis Reģ.: 07.11.2001
8 0 Atbildēt

mmmmm kur es šadu retoriku esmu dzirdējis.... ak jā - pamatskolas mācību grāmatās par Ļeņinu un Staļinu. Tie ar nekad nekļūdijās. Pat neskatoties uz to, ka skaitļi negāja kopā

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 5 Atbildēt

Jā, kaut kur šī retorika, kuru tu stum ir dzirdēta... Vai tik ne tiem pašiem sabiedrotajiem, kas par zemu novērtēja un atbalstīja Staļinu.

1.. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ..28
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti