- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
viencexperc rakstīja: Kada mārrutka? Pasauļoties, iepirkties, atpūsties, paslēpjot, arī prostitūcija Grieķijā ir legalizēta. Daudz ko var darīt. Ne visi nabaga komunisti. Ja tu esi vakcinēts, vari atļauties vai nebaidies no karantīnas, kāpēc nelidot? Tu esi stulbs antivakseris, sazvērestības teoriju piekritējs, tāpēc sēdi mājās, izolācijā.
Stulbs esi tikai tu, turpinot pļūtit par antivakseri un sēdēšanu izolācijā. Ar to pierādi, ka tev neatliek nekas cits, ka ad hominem, jo pats saproti, ka tādam īstam opozicionāram vajadzēja cīnīties pret ļauno Lukašenko, nevis baudīt sauli Grieķijā.
![]()
p.s. un palasi manus komentārus. Kur es esmu rakstījis kaut ko labu par beļģiju, eiropu vai komunistiem?
Bradypus rakstīja: Tu akli tici Briseles naratīvam. Nepieņem faktu, ka Brisele meloja - nezināmu iemeslu dēļ, bet meloja. Tu melo par to, ka "akli paņēmi ūsaiņa viedokli par Hamas" - jo nespēj aptvert, ka vienīgais, ko esmu darījis - neesmu akli pieņēmis Briseles (kura IR pieķerta melos) viedokli pār uzskatu, ka nav zināms kurš melo (saku, ka var būt jebkurš, t.sk. "ūsainis"). Kas ir tas "galvenais", ko neredzēju? Tas, kā tu sauc citus, nemaina tavus melus. Man meļi ir visi, kas melo. Un tikai tavos melos "lielākie nemeļi ir punduris, ūsainis" - es neko tādu neesmu teicis.
"Man meļi ir visi, kas melo" Arī tu pats?
Bradypus rakstīja: Tev, tev... Man O'Leary ir lidmašīnas īpašnieks ar attiecīgu priekšstatu par viņa korektu informētību detalizēti par lidmašīnas likteni. Tāpat tikko par populistiem nosauci Ursula von der Leyen un Jensu Stoltenbergu, kuru izteikumi tagad ir rūpīgi izkasīti no vēstures un aizslepenoti.
Kādi izteikumi? Tviterī? Kur Ursula nosodīja Baltkrieviju? Vai kur Stoltenbergs runāja radio. Es nekur neatradu, kur viņi teica, ka lidmašīna uzsāka nosēšanos. Visur figurē, ka 3 minūtes lidojuma līdz Lietuvas robežai. Tāpēc prasu - kāda feisbuka lapā , kādā sazvērestības teoriju saitā izlasīji to, ko visu laiku strīdies? Parādi, kur tu to lasīji?
viencexperc rakstīja: Kādēļ atradās - jo brauca atvaļinājumā. Kāpēc tieši tai lidmašīnai lika nosēsties? Kāpēc šai lidmašīnai bija VILTUS epasts par bumbu? - labāk gaidi atbildes uz šiem jautājumiem.
Viņš bija kkādā konferencē un uz Atēnām nebrauc atvaļinājumā, to dara citur Grieķijā ārpus Atēnām.
Bradypus rakstīja: Kā jau teicu - visi amatpersonu izteikumi jau ir izcenzēti no vēstures. Bet vismaz pāris "sazvērestības teoriju saitus" varu tev piedāvāt: www.reuters.com/world/europe/minutes-touchdown-moment-belarusian-dissident-knew-his-time-was-up-2021-05-23/ "Ryanair Flight 4978 had already begun its descent into the Lithuanian capital when the pilot announced that the plane would be suddenly diverting to Minsk" www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/piespiezot-lidmasinu-nosesties-minska-apcietina-baltkrievijas-opozicionaru-lidaparats-nokluvis-vilna.a405810/ "Tikmēr Lietuvas lidostu operatora "Lietuvos oro uostai" pārstāve Lina Beišiene ziņu aģentūrai BNS norādījusi, ka viņai šādas informācijas nav, bet lidmašīna novirzīta uz Minsku saistībā ar konfliktu starp pasažieriem un apkalpes locekļiem."
Kopš kura laika Reuters skaitās Briseles ierēdnis? Un LSM raksta vispār min kaut kādu konfliktu, kurš varbūt arī bija varbūt nebija. Savās sazvērestības teorijās pavisam sajuki prātā. P.s. Tā ir informācijas papildināšana nevis dzēšana. Žurnālistu stils. Pieraksta ziņu, ko izdzird kaut kur no kaut kā. Tad papildina, rediģē un maina. Žurnālisti nav Brisele.
smaidiigais rakstīja: Hihi hihi. Kad EU nosēdināja kādu boingu lai arestētu 'ansi'? Kad melo, tad vismaz ar mēru! Bet liet ūdeni pa lielam jau sens kāgēbešņiku paņēmiens
Ko nu pats melo? Es nekad neesmu teicis, ka "EU nosēdināja kādu boingu lai arestētu 'ansi'".
lynx85 rakstīja: Varbūt interesē, ko citi Anši dara. Raksts garš, bet savā ziņā interesants. www.politico.eu/article/belgium-jurgen-conings-manhunt-culture-war/
Tas ir daudz plašāks jautājums Beļģijas iekšpolitikā. Savukārt Ansis tipisks aeiropas spēku struktūru upuris. Redzams tas pats rokraksts, kas Baltkrievijā, Azerbaidžānā vai kur citur ex ussr. Jautājums ir tikai kāpēc viņš šo situāciju neizmanto.
imzz rakstīja: Vajadzētu sētu, tomēr Lietuvas-Baltkrievijas robežsētu būtu pagrūti izbūvēt. Starp citu, Lietuvai ir interesants teritorijas apendikss, kas iestiepjas Baltkrievijā, Dieveniškės. Dieveniškēs dzīvojošie cilvēki bija etniski jaukti (lietuvieši, poļi, baltkrievi), kuri nejauši nonāca Baltkrievijas pakļautībā, jo šis reģions bija Baltkrievijā pirms 1940. gada. Pēc daudzu tikai apgabala lietuviešu (un ne pārējo) iedzīvotāju lūgumiem Baltkrievija 1956. gadā brīvprātīgi nodeva šo teritoriju Lietuvai. Rezultātā Dievenišķi kļūst par 207 kvadrātkilometru Lietuvas pussalu, kuru ieskauj un ielaužas apmēram 30 kilometru attālumā. Baltkrievijas teritorijā. Pie kakla “lietuviešu piedēklis” ir knapi 3 kilometrus plats. Un līdz šai dienai tā paliek Lietuvas sastāvā. Saskaņā ar 1989. gada tautas skaitīšanu nedaudz vairāk nekā 60 procenti cilvēku tur uzskatīja, ka ir poļi. [2] google translate , nekoriģēts, no en.wikipedia.org/wiki/Dieveni%C5%A1k%C4%97s
Runājot par dīvainām vietām, ir vieta Igaunijā, kur var tā vienkārši iebraukt Krievijas teritorijā, jo ceļš tā nu iegadījies. www.google.com/maps/@57.9108972,27.6953217,12.96z
imzz rakstīja: Moments izklaidei: Vienlīdzības markas. Spāņu kaut kāds preses izdevums Correos nolēma dot savu artavu cīņai pret rasismu, tāpēc publicēja plakātu ar pastmarku attēliem it kā cilvēka ādas krāsās, pie kam melnā bija ar viszemāko vērtību. Ideja bija, ka cilvēki domās: kā tā, melnā nevar būt vislētākā, visas taču citādi vienādas. Protams, saprasts tika tieši tā, ka melnā IR visnevērtīgākā, kas izraisīja nelielu furoru Rietumu presē maija beigās.
Rasisma ideja ir vēl trakāka pat par liberālismu un pat komunismu.
Aplūkojiet cik ir publikācijas un pētījumi par ādas krāsu, vai kur pieminēta ādas krāsa, pēdejā laikā?
Skaitlis ar katru gadu tuvojas 0.
Mūsdienās, zinātnieku aprindās rasists ir tas, kurš piemin to, ka ir dažādas rases.
Suņiem ir šķirnes, kaķiem ir, bet melna bāba ar krūtīm līdz nabai, sprogainiem matiem un resnām lūpām vizuāli ir tāda pati, kā balta blondīne....
Nebrīnīšos, ka rases drīz no skolas mācību grāmatām izņems vispār. ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23