Visādas sarunas par pasaules politiku

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

iauto.lv/forums/topic/40617-transports-un-ista-ekologija?pnr=16

Šeit tādi teksti iederētos labāk.

msh

WALA rakstīja: Par PSRS - pārdots man nav nekas, bet arī tajā laikā dzīvoju bēdu nezinādams, bet jā zinu kā citiem takā greizajā valstī gāja arī sūdīgi. Tam laikam mums bija lieli "blati" praktiski visur, izņemot varbūt pie auto iegādes ne, ar ģimeni tirgojām dārzeņus, ar neretiem braucieniem uz Ļeningradas tirgu ar pilnu "fūri" un ne to pašu tukšāko pagrabu. Jā bija arī sīkajiem pa reizie ko pastrādāt. Man personīgi nav nevienas sliktas atmiņas. Nē to valsti man atpakaļ nahren nevajag, tā ir iekārta kas pati sevi sagrauj izņemot varbūt gadījumus,

kad diktators a la Staļins visus īsā pavada tur, citādi tā sistēma pie mums strādāt nevar.

Ja jau tu saki ka to iekārtu mums nevajag, tad kāpēc pats fano par demokrātiem? Tā saucamie liberāļi, pie kuriem pieder arī demokrāti, no komunistiem atšķiras tikai ar to kā tikt pie varas - komunisti vispirms ar brutālu spēku sagrāba varu un tad izveica darbības lai nodrošinātu varas palikšanu savās rokās - liberāļi darbojas demokrātiskas sistēmas ietvaros, veicot vajadzīgās sabiedrības izmaiņas lai ievēlēti tiktu viņi - māca pareizo vēsturi un pareizo domāšanas veidu skolās un universitātēs, ar kaut kā atmešanu uzpērk kaut kādus vēlētāju slāņus, ielaiž visādus imigrantus, kuri pēc tam lielākoties kļūst par viņu vēlētājiem, panāk lielāku vai mazāku cenzūru, un tā varētu turpināt.

Par universitāšu kvotām tu kaut ko neesi sapratis. Es par to dabas parādību, par kuru ir dzirdēts šur tur rietumos - iestāties universitātē dabū tikai tie, kam augstākās atzīmes - bet paņem uzliek ka, teiksim, kursā 20 purniem jābūt melniem, tb garantē tās vietas cilvēkiem ar melnu ādas krāsu, neatkarīgi no tā, kā viņu atzīmes attiecas pret pārējajiem - no kā pēc tam attiecīgi cieš mācības...

Par imigrāciju - pirmā doma izlasot to tavu tekstu - bļin, tu spēj domāt arī par kaut ko citu kā tikai naudu?! Palasot šajā forumā tādu kā tu, tekstus, es tiešām nebrīnos kāpēc eiropas politiķi ir tikuši tik tālu un valstis un tautas tik tālu nodzīvojušās - ja tā vietā lai uztrauktos par savu tautu un savas tautas demogrāfisko stāvokli, uztraucas par ekonomiju... Tas tā, subjektīvais moments. Objektīvais moments - jeņķu situācija - imigrantu nācija, kura teorētiski un idejiski spēj asimilēt visus tos imigrantu barus. BET ir viens maziņš sīkumiņš - valstij vajag noteiktu veidu imigrantus, un visas normālas valstis savas robežas kontrolē. Un ASV dod gadā 1 miljonu imigrantu vīzu, cilvēkiem, kuri tiek uzskatīti par derīgiem. Tad kāpēc tev šķiet pieļaujami pieļaut nelegālo imigrāciju? Kam vajag nelegālos imigrantus? Pats gribētu dzīvot kādu bandu pārņemtā rajonā?

Tas par ASV. Eiropā ir bēdīgāk - eiropā ir normālas nacionālās valstis, nevis kaut kādas imigrantu jaukteņvalstis - te nemaz nav diskusijas, kāpēc imigrācija ir slikta, sevišķi pie tā ka pamatā imigranti ir musulmaņi.

WALA

19.09.2019 21:34

Kādā bandu pārņemtā rajonā, tu zini ka šī problēma ir saistīta tiešā veidā ar to kā mēs attiecamies pret citu ādas krāsu? Segregācija rodas apkāttējās attieksmes dēļ, un reizēm ar stulbu politiķu dēļ.

Un cik ērti ir tupēt un sūkt alu un bļaut pilnā rīkle ka imigranti ir slikti, un patiesībā neko nerisināt, un nedod dievs ka situācija mainīsies un būsim spiesti stiep savas pakaļas prom no savas zemes(tikai tas var galīgi nebūt tas iemesls kurs msh pirmais iešausies prātā).

 
1.. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ..28
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Marta sākumā man paredzēts lidojums ar Ryanair uz Kijevu un ar AirBaltic uz Rīgu. Jautājums - vai man izdosies?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt

Es tiektu, ka visdrīzāk izdosies. Bet pats lidot turp gan negribētu - garantijas, ka kaut kādi aktīvisti to konfliktu no Putina-Baidena aukstā kara nepārvērtīs lokālā karstajā kariņā, nav nekādas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kuri tad bija tie aktīvisti, prognozētāj?

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Par godu pēdējo 5 dienu notikumiem šo tredu varētu slēgt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Jā, jāslēdz topiku, kurā var norādīt uz tādiem liekuļiem, kā tu, kas vēlas noslēpt savu atbalstu Krievijas sabiedrotajiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt
mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 1 Atbildēt

Kāds pārsteigums, atkal Fox...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Kāds pārsteigums... Atkal ad hominem, nevis saturīgs komentārs par saturu.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 4 Atbildēt

Nekomentēju tendeciozu, neobjektīvu saturu. Nav brīnums, ka visā vaino Baidenu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Un kā ir tik klaji melot? Tu komentē visu, kas atbilst tavai propagandas telpai. Objektīvs ir viss, ko saka Psaki? Antifa?

Kas no ASV kongresmeņa teiktā nav patiesība? Vai arī apgalvo, ka Fox viņu ir kaut kā piespiedusi melot kanāla interesēs?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 2 Atbildēt

mefisto, es ceru ka tu arī esi kaut kāds gaterists un ar deviņām vai divpadsmit klasēm? Ja nē, tad kaunies par savu attieksmi, un pie viena tad tu esi uzskatāms piemērs kāpēc mēs esam tādā dirsā - gan kā valsts, gan kā rietumu civilizācijas sastāvdaļa - jo pašpasludinātajiem "intelektuāļiem" gribas palasīt/paskatīties patīkamas un nomierinošas ziņas, bez rūpēm vai tās ir patiesas, vai meli, un tāpēc ir radušies "nepareizie" mēditāji un "pareizie".

Šajā gadījumā tu kā tāds liels objektīva satura speciālists varētu pa punktiem sakrāmēt ko tad reiz tas ASV senators tajā Fox intervijā tādu "neobjektīvu un tendenciozu" pateica, savādāk sanāk tukša diršana

mefisto Reģ.: 22.05.2017
2 4 Atbildēt

Kāds te sakars ar intelektuālismu? Man ir pretenzijas pret ziņu avotu Fox, ko te Bradypus regulāri citē. Smieklīgakais jau tas, ka pats visiem pārmet sekošanu propaganadai, bet Fox News ir visīstākais propagandas rupors republikāņiem, kas ir ierauts neskaitāmos skandālos. Tā nav žurnālistika.

Man patika šis citāts par Fox:

"People who watch Fox News with an open mind can find themselves sucked into a destructive and alienating lifestyle."

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Kādēļ melo, ka es citēju Fox? Parādi kaut vienu reizi, kad esmu atsaucies uz Fox žurnālista viedokli. Bet tev jau nekas cits neatliek, kā "netškirt" ASV kongresmenis no žurnālista, jo citādi nāktos atzīt, ka tavi žurnālistikas pīlāri cenzē visu pēc kārtas un

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Beidz piesieties vārdiem. Tev ir problēmas ar konteksta uztveri. Gribi teikt, ka šeit neliec linkus uz Fox kanālu?

Pastāsti, kas tas par reality check, ja tu pārsvarā patērē medijus, kas ir konstanti pret demokrātu politiku ASV?

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Eu, cien propagandoon, passtāsti, kurš lūdzu ir tas "cienījamais" ASV žurnālistikas rupors?

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 3 Atbildēt

Ja tā vēlies "mūs apgaismot" negribi pastāstīt, kas ir lielākais Ted Cruz vēlēšanu sponsors ...

Pieliec tà joka pēc klāt kāds procents no Teksas ienākumiem ir no naftas industrijas, cik lieli darbaspēka nodokļi un vispār pat nebūs jautājumu par to kāpēc senatoriņš "dzied šādu dziesmu" ...

Ja saki A nekautrējies pastāstīt arī par B.

Tāpat prikola pēc pastāsti cik tad garš ir Keystone, un cik labi tiek uzturēts, kāpēc 4 kārtu neuzbūvēja utml.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Klau, komunistu propagandēn - vai tiešām ir pareizi nepirkt naftu no Teksasas, lai ieriebtu Ted Cruz sponsoriem un to naudu atdotu Putinam?

Pats iegāzi sevi, mēsl!

Jā, tavs Baidens ir tik traks Putina atbalstītājs, ka rīkojas tieši tā kā apraksti. Tieši to arī saku.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Klau "kapitālistu" nejēga, tu saliec tos Teksas biznesa attiecību jautājumus pareizi (nevis aplami kā tagad) un tad ir vērts ar tevi talāk vispar runāt, es tikai palūdzu skaidri norādīt konkrēta "lobija" finansējuma avotu ... jeb esi tik dumjš pēkšņi palicis savā apmatībā ka acīmredzamas lietas nezini.

Baidens ir stipri cita biznesa atbalstītājs nekā Ted Cruz, tādēļ par radikāli pretējiem viedokļiem nevienam nevajadzetu būt ilūzijām.

Bet nu ja gribi nolaisties līdz lohu diskusiju līmenim - laipni lūgts, tikai bez manis ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tieši tā, viedokļi ir radikāli pretēji un ilūziju, kurš ir Putina slepenais draudziņš.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Un šito saka "kapitālists", aizej un nokaunies sturītī.

Vismaz būtu paskatijies Baidena sponsoru loku, tad nebūtu tā jālohojas ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Vienīgais, par ko varu nokauneties - par to, ka kādu laiku uzskatīju tevi par savādāk domājošu, bet tomēr cilvēku. Izrādās COVID nebija pietiekams katalizators. Ja spēj attaisnot atbalstu Putinam... Nav komentāru. Tas ir ļaunāk par tiem, kas to vienkārši neaptver.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 4 Atbildēt

Seviški gudrs jau nu tu tomer neesi, tad kad mēģini stumt šito Kovid tuftu ... lai neizteiktos rupjāk.

Tip visi tik gudri eksperimentēt ar konkrētu vīrusa celmu, bet reizē tik stulbi, ka savas armijas un laboratorijas nepadara imūnas pret šo pasākumu ...

Laikam klausies to pašu tuftu ko Putins ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tev ir tik grūti aptvert, ko pats pateici ar savām Bērklijas izskalotajām smadzenēm?

Tieši pie tā jau strādāja - izstrādāt vīrusu un vakcīnu armijām, laboratorijām u.c. aizsargājamiem pārcilvēkiem. Problēma jau radās tajā, ka ASV šādu virzienu atzina par pārāk bīstamu un aizliedza. Rezultātā tie pētījumi tika slepeni pārcelti uz Ķīnu, kur notika likumsakarīgais - Ķīniešu laboratorijas drošība ir ar zemākiem standartiem, nekā ASV (kur, īpaši nettapīgiem atkārtošu - šāda veida pētījumus atzina par pārāk bīstamiem) un notika noplūde - pirms tika izveidots bioloģiskā ieroča komplekts - vīruss + vakcīna.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Nu un kādas vēl pasaciņas izstāstīsi ... Ķīnas labaratorija ar zemākiem standartiem nekad nevienu centu no ASV valdības nesaņems, lai izstradatu vīrusu, un otrādi, labaratorijai kura ir tik augsta līmeņa, ka ĶTR militāristi pat tuvumā nelaidīs - arī naudu var vest ar vilcienu, taču to uzspers gaisā drīzāk kā amerikāņus pielaidīs tuvumā .

Prastai lauku pētniecībai, gan ASV var pat absolūti ne-slepeni iegūt finansējumu, bet kādam.jau nepieciešams turpināt malt sviestu ...

Kolektīvi "vidējais amerikānis ir stulbs kā zābaks", individuàli skatoties, būs gruti atrast idiotus valsts struktūrās ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Aizet, nokriti līdz tupiem prastiem meliem. Fauči jau kongresā ir atzinies par visu Uhaņas laboratorijas darba saturu un tā finansēšanas shēmu no ASV nodokļu maksātāju naudas. Bet tu turpini melot...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Parādīsi to vietu, kur atzinies par saistību ar Covid ???

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

www.ft.com/content/5e20cb73-78aa-4f7d-a5e1-c548261af8c8

"It comes just days before Anthony Fauci, the head of the US National Institute of Allergy and Infectious Diseases, testifies to Congress, where he is likely to be grilled on why he approved a $600,000 grant that was used for risky coronavirus research at Wuhan."

Diskusija ir tikai par WHY, nevis IF. Ja tu ar savu ASV zināšanu bāzi spēj saprast atšķirību starp šiem vārdiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Mjā tu tāds pats kā federāļi vai policija, lai tik butu cilvēks, pantu piemeklēsim ...

Tas nekas ka šādiem pētijumiem ir stipri liela nozīme tieši laicīgā vīrusu atklāšanā, un jo tuvāk laboratorija atrodas kadam virusu perēklim, jo ātrāk un efektīvāk var iegut nepieciešamos datus ... bet tev jau tas pofig, galvenais ... "galvu nost" ... jo tas atbalsta tavu "pozīciju", kaut tava pozīcija ir fufelis, un jo vairāk lasu to ko tu te iemet jo vairāk pārliecinos par to.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Jā, tas nekas, ka cita būtiska informācija no raksta netiek ņemta vērā:

According to the report, analysts at the unnamed agency believe the dangerous nature of the science being carried out at the Wuhan lab and the lack of safety precautions make it most likely that it is the source of the pandemic.

However, the same report says several other agencies do not hold that view, though they were less confident in their own conclusions.

The report said: “Although the [intelligence community] has no indications that WIV research involved Sars-Cov-2 [the virus that causes Covid-19] or a close progenitor virus, these analysts note that it is plausible that researchers may have unwittingly exposed themselves to the virus without sequencing it during experiments or sampling activities, possibly resulting in asymptomatic or mild infection.”

The report makes it clear, however, that without Beijing’s co-operation, US intelligence officials are largely relying on circumstantial evidence to construct their arguments.

The report said: “[These analysts] see the potential that a laboratory worker inadvertently was infected while collecting unknown animal specimens to be less likely than an infection occurring through numerous hunters, farmers, merchants and others who have frequent, natural contact with animals.”

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Dezinformatori plosās uz nebēdu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Frāze "paskaties kas ir tā un tā sponsors/naudas avots" ir jāuzskata par mūsdienīgu ad hominem veidu. Nu kāda starpība kas ziedo kaut kāda politiķa kampaņai? Nauda mūsdienās kampaņām diemžēl ir vajadzīga. Dažādi uzņēmēji attiecīgi pabalsta tos politiķus, ar kuru viedokli sakrīt viņu intereses, un vuala. Vai tur ir kaut kas slikts? Un tas pats princips attiecas uz zinātni - piemēram, klasiskais bezjēdzīgais sauklis ka "klimata pārmaiņu noliedzējus apmaksā naftas kompānijas" - nē nu no kāda vēl avota varētu nākt nauda, ja vienīgais otrais avots ir ekofašistu vadīta nodokļu nauda, kuru lai dabūtu, rezultātā jābūt vēlamajiem atklājumiem - ?

Šajā gadījumā tāds elementārs jautājums tev - ko tas senators pateica tādu nepareizu?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Moš pietiks lohoties ? Teksasai protams "viss labi", bet ko lai piem. Kalifornija dara, nepastāstīsi ? Vai tie štati kas ir naftas vada ceļā starp Kanādu un Teksasu, kā viņiem attiekties pret aplamu naftas vada ietekmes novērtējumu uz vidi ? Tiem kas nepelna uz naftu ir dziļi pie pakaļas Teksas problēmas, viņiem ir citas, kur viena gadijuma tas ir saldūdens ... Sāc maksāt par saldūdeni naudu, un tu sapratīsi ka to naftu labāk ir "iebāzt kur saule neiespīd" ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nez, ko lai dara nabaga Kalifornija. Ar BigTech laikam pietiekami nopelnīt nevar. Tu esi galīgi prātu izkūkojis? Kā tas ir arguments atbalstīt Putinu?!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Pats kaut ko esi izkūkojis, Kalifornijas problēma nav Big Tech, bet gan cilvēku veselība, udens pieejamība, un ne tas pats tīràkais gaiss, dēl apdzivotības + vēl finansu problēmas ...

Kaut gan laikam nevar izkukot to, kā vienkàrši nav ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Laikam jau jārunā bildītēs, bērnudārza līmenī.

Viena - no tuksneša, kur nekā izņemot naftu un kapitālismu nav - saldūdens ir dabūjams tikai no jūras, un to mierīgi tuksneša apstākļos var izmantot zālītes laistīšanai. Bildīte no parasta pilsētas parka, speciāli nepaņēmu neko no individuālajiem Kataras dārziem - lai nekliedz, ka tas jau proletariātam nav pieejams.

Otra - no Oklendas (pavisam blakus tava komunisma dzimtenei Bērklijai). No ASV kādreiz bagātākā štata, kur ienīst naftu, dzīvo zaļāko dzīvesveidu pasaulē un naudu pelna ar "BigTech" - tīrākajā veidā, ko jebkurš "zaļais" var iedomāties. Un tu pats apgalvo, ka tur problēma ir cilvēku veselība, ne tas pats tīrākais gaiss, ūdens pieejamība. "+ vēl finansu problēmas" - šis vispār nogalina. Nu kā ir iespējams, ka par finansu problēmām sūdzas Silīcija ieleja un Bigtech?

Patiešām nevar izkūkot to, kā vienkārši nav... Normāli nav iespējams aptvert, kā var neredzēt, ko spēj nodarīt komunisma ideoloģija. Bet to varētu piedot. Attaisnojumus Putina atbalstīšanai, lai tik nesadarbotos ar lielāko iedomāto ļaunumu pasaulē - Teksasas naftas kapitālistiem, nevar ne saprast, ne piedot.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 5 Atbildēt

Var uzreiz redzēt kā tas "es tur nebiju" bet tikai paskribelēšu - bērnudarznieka limenis no tevis spiežas ārā ... Es ar māku atrast bildītes, kas "pierādīs" jebkuru brīvi izvēlētu lietu.

Bet ja paskatīsies gaisa piesārņojuma statistiku par ASV pilsētām, tad noteikti atradīsi, ka visu topa augšgalu aizņem Kalifornijas štats, ar retiem gadijumiem no citām ASV pilsētām.

Bet es arī īpaši negaidu, ka sliņķis paskatīsies tālàk par savu degungalu ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Vai tad es noliedzu, ka Kalifornija ir piesārņota? Tieši otrādi - atzīstu un aicinu tevi paskaidrot, kā ir sanācis, ka vispiesārņotākais un nabadzībā nonākušais ir tieši "superduperzaļais" naftas nīdēju štats, kas milzu naudu pelna vistirākaja zināmajā veidā - ar augstajām tehnoloģijām.

Vai tas, ka par naftas naudu dāsni laistīts un apzaļumots tuksnesis vietā, kur pēc definīcijas nav ūdens ne par neliek aizdomāties Kalifornijas ūdens trūkuma sakarā?

Nez kurš nespēj paskatīties tālāk par savu Bērklijas ideoloģijas indoktrināciju?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Sāksim ar to ka ar Bērkliju man nav nekāda sakara, Vašingtonas štats utt.

Tu taču esi aprobežots Kalifornijas štata problēmas nerodas, un pat nav saistītas ar " jauno zaļo polotiku", taču bez zaļās pieejas viņiem priblēmi būs vēl par kārtu vairāk.

Es neesmu zaļās politikas atbalstītājs, taču mani "neiegrožo" arī pārējās (ne-zaļas) politikas muļķības, bet nevreizi vien esmu teicis, ka riebums pret "zaļo kārtību", nav iemesls turpināt dzīvot mēslos, vai tos ražot.

Tu tā pārmaiņas pēc papēti to Kalifornijas ģeografiju, ģeoloģiju utml. tad nebūs bezjēdzīgi jàpiemin tyksneša laistīšana ...

spriedējs hrenovs, paintersējies tā" joka pēc "ārpus sava Fox ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Bezjēdzīgi ir tikai tev, jo tikai tā vari attaisnot komunisma sekas - atrodot ārējo ienaidnieku. Par BigTech naudu nekāda ģeoloģija nav jāpēta - ir jāpaņem piemērs no "atpalikušajiem islāmistiem, kas ar tehnoloģijām nedraudzējas" - un jāuzbūvē atsāļošanas rūpnīcas tādā apjomā, lai ne tikai patēriņam pietiktu, bet arī Kolorado deltas atjaunošanai, ko ir safisuši sākot jau ar Hūvera dambja radītajām noteces problēmām - t.i. ar vistiešāko un iespaidīgi lielo "zaļās enerģijas" projektu. Neviena naftas truba nespēj radīt tādus sūdus, ka HES, kas pēc definīcijas izposta dabu, mainot ūdensnoteces sistēmu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu ko paskatamies uz reāliem cipariem pàrmaiņas pēc ?

Jebkuru derīgo izrakteņu iegūšana (no)dara kā minimums to pašu, ko HES un vēl "drusciņ" ... tas tā gadījumam ja tās smadzenes atsakās strādāt ārpus "šayrās naftas trubas" ....

Te tā pārmaiņas pec "atmiņas atsvaidzināšanai" : en.wikipedia.org/wiki/Water_injection_(oil_production)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Huļi tava Kalifornija šitādu sūda tehnoloģiju piekopa? Vai tomēr vienkārši propagandiski melo, jo ir neērti atklāt patiesību, ka Kalifornijas ūdens problēmam nav nekāda sakara ar naftu.

"Jebkuru derīgo izrakteņu iegūšana (no)dara kā minimums to pašu, ko HES un vēl "drusciņ"" - tukša muldēšana. Katrs gadījums ir jāvērtē atsevišķi. Bet tavs apgalvojums skaidri pasaka, ka atbalsti ES komunistu virzīto kūdras ieguves aizliegumu, kas ir smags trieciens mūsu ekonomikai un lauksaimniecībai, noliedzot to ekoloģisko kaitējumu, ko mums ir nodarījuši HES un kādu civilās aizsardzības apdraudējumu radījusi Daugavas kaskāde - mums viena ballistiskā raķete tās augšā nodarīs lielāku kaitējumu, kā atombumba, bet... atomkarš nemaz nebūs uzsākts.

Un Kanāda, kuras naftu Baidens ar steigu aizliedza, cik nu man zināms, vispār naftu iegūst attīrot vidi - t.i. skalojot smiltis un pēc tam miruša naftas tuksneša vietā iegūstot mežus.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kartējās puspatiesības, negribi pateikt otru pusi tai pašai kūdras ieguvei, jo acimredzot tā ir "tuva sirdij" ...

Un es nenoliedzu nevienu kaitējumu ne tagad ne arī iepriekš, un noteikti nebūtu grūti atrast kur pedējà mēneša laika esmu te iAuto teicis, ka cilvēka darbiba bez ietekmes uz vidi proncipā nav iespējama, bet tu jau ne ko dzirdi, ne klausies, ne arī atceries ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Kas ir "otra puse"? Tā, kurā kūdru pamatoti aizliedz kā kurināmu? Tā nav nekāda "otra puse" - tas ir tups birokrātisks aizliegums, kas ir balstīts aklā "Grētismā", pasludināt kūdru par absolūto ļaunumu, jo viens no tās iespējamajiem izmantošanas viediem ir fosilā degviela.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Protams Bradypus, jau ar savu "infinate wisdom" sapisīs jebko ...

Tas ka kaut ko var darīt nenozīmē ka to vajag darīt ...

Pirmkārt uzraksti cik daudz enerģijas vajag lai no kūdras iegūtu to kurināmo.

Otrkārt cik izmaksās esošos risinājumus pārvērst par ar kūdru darbināmiem.

Treškārt, cik ļoti zemāka ir kūdras kā energo-nesēja enerģētiskā vērtība, un cik daudz tad attiecīgi "skyrsteņu" ir jàpiebūvē klāt lai aizvietotu to kas ir ...

Bet nu ko nu par to - parādi to ekonomisko modeli, kurš tev šķiet ka atmaksāsies, jo es jau drošoli vien esmu lohs ... un kaut ko neapzinos, nemāku ... un nesaprotu ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu esi padebils. Es tev saku, ka kūdras, kā kurināmā, izmantošana ir pamatoti izbeidzama, bet stulbums ir tās tupa ieguves aizliegšana, ieskaitot pielietojumu lauksaimniecībā. Un tu man prasi, lai es rēķinu kaut ko par kurināmo.

Kurš vispār vēl kaut ko grib ar kūdru kurināt? Pat zemākās šķiras koka granulas neviens vairs negrib pirkt. Principā jau tas aizliegums gandrīz neko neietekmēs kurināmajā virzienā, bet sāpīgi iesitīs pa lauksaimniecību - gan nozares sagraušanā, gan lielākā pieprasījumā pēc sintētiskiem naftas minerālmēsliem (kurus starp citu mums pamatā piegādā Baltkrievija).

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Te nu gan tad jāsaka, ka vārds vietā, un esmu tevi nepareizi sapratis, jo klasiski pie mums muld par vēlmi kurināt kūdru utml., jo redz grib lai palielina ieguvi ...

Bet lauksaimniekiem lielā mērogā tā kūdras padarīšana īsti nepalīdz - tas finansiāli īsti labi nestrādā, un daudz vieglāk ir kaisīt minerāļus ... un pieļauju ka pat lētāk, tas nekas ka kūdra būtu labàks risinājums valsts mērogā ...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

" Kalifornijas problēma nav Big Tech, bet gan cilvēku veselība, udens pieejamība, un ne tas pats tīràkais gaiss, dēl apdzivotības + vēl finansu problēmas ... "

Jā, un šīs tevis piesauktās problēmas ir izraisījuši tavi komunisti. Kā? Kalifornija pamatā ir tuksnesis, ar ierobežotu ūdens daudzumu - un ko tavi komunisti? Turpina vilkt iekšā savus vēlētājus, trešo pasaules valstu pilsoņus, jo galvenais lai būtu pēc iespējas vairāk nākotnes vēlētāju, un pie viena tiek mākslīgi radītas problēmas par kurām nākotnē cepties - kā tev šķiet, kā arvien pieaugušais iedzīvotāju skaits ietekmē tevis piesauktās problēmas? Un nemaz nestāsti ka tur pie vainas Vašingtona - pat ja štats nevar ietekmēt robežas caurumu, tad padarīt savu teritoriju nepievilcīgāku nelegālajiem imigrantiem pilnīgi noteikti var.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Klau Kalifornijas problēmas ir krietni senàkas par tavu imigrantu un citu stulbību problēmu, tā ka patrauc stumt atklātas muļķības ...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Jā, varbūt. Un tagad pastāsti kā šīm problēmām palīdz [vai tās pasliktina] tas ka iedzīvotāju skaits tur pēdējo 50 gadu laikā ir dubultojies, un katru gadu tiem pienāk klāt ceturtdaļmiljons.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Tepat forumā ir informācija par kūdru, kūdras izmantošanu tieši Latvijā. Speciālistu diskusija, kas to kūdru iegūst un izmanto. Kādas tur bija galvenās tēzes?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Principā tiem kam interesē kapēc Baidens dara to ko dara tad te ir viņa vēlēšanas kampaņas "sponsoru" neliels apkopojums:

www.investopedia.com/top-donors-to-biden-2020-campaign-5080324

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Domāju, ka šis nav precīzs motivatoru atspoguļojums. USA politika ir stipri tālu no Šlesera piegājieniem. Baidens ne tuvu nav vienpersonisks vadonis ar neierobežotu rīcības mandātu.

Domāju, ka USA sponsori var kačāt tikai tās vēlmes, kas: 1. Ir sarunājamas ar kongresu. Visu!; 2. Kas ierakstās tās partijas programmā. Domāju, ka tas aploks ir krietni mazāks kā te krievu aģents Brady mēģina uzzīmēt

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Sponsori "nekačā", tie lobē, kas ir pilnigi normāls process USA, taču sponsori nedod naudu tiem kandidātiem, ar kuru politiku domas nesakrīt, vai kuru politika potenciāli "noraks" viņu biznesu, hobiju, ...

Vai tiešām katrs sūda sīkums tagad jāsāk skaidrot ???

Appis savus sponsorus, un tie pabalstīs kādu spējīgāku kandidātu ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Nē nē. Par šo nav šaubu. Komentārs bija, ka atšķirībā no Šlesera modeļa, USA sponsors nevar cerēt izbīdīt projektu, kas neatbilsts valsts pārvaldes un partijas ineteresēm.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Diezgan skaisti paskaidroji - tieši tā ir - valsts pārvaldes aparāts un partija ir varenāka pat par lielā biznesa interesēm. Un tev vispirms ir jāpaprasa atļauja sponsorēt savas šaurās biznesa intereses partijai.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tikai TU Bradypus vari ASV "mazo" kompāniju intereses nosaukt par "šaurām" ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tikai tu [Bērklijas ideoloģijas] (iekavas, lai tavai šaurajai pierītei pielektu uz ko es attiecinu vietvārdu - ideoloģiju, nevis tavu personu, kas to ir apguvusi citā vietā) indoktrinācijas ietekmē nespēj aptvert ironiju un salīdzinājumu. Jā - ASV "mazo" kompāniju intereses ir mazākas par partijas interesēm. Partija un ideoloģija stāv pāri visam!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Ooo, kāds tukšpļūtis - partiju intereses un ideoloģija nestāv pāri visam, tā kā finansējuma piesaiste ir stipri caurspīdīga, tad tās intereses stipri vienkārši atsekot līdz attiecigam lobijam. Un vidējais politikānis ASV biznesa nozīmi saprot daudz labāk par "kapitālistu" Bradypus.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Tu pat nespēj atvert, kā strādā apgrieztās intereses

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Izklausās ka gribeji mani "apgaismot", sper tik ārā, padiskutēsim. Es gan nesolos būt ātrs atbildētājs, tā kā ir ari ko darīt citu, bet nu man kļūst arvien interesantāk ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu jau mani apgaismoji - izrādījās, ka esi ne vien pārliecināts sociķis, bet arī Putina politikas atbalstītājs. PN.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Ta jau šķita ka pareizi jautājumi, un tava argumentacija "pašiznicināsies".

Man gan pilnigi pie pakaļas par kā atbalstitaju mani apsaukā, tas tik parāda cik nožēlojams esi kļuvis ...

Un vienā mierā ari aiziešu kur sūti, ir ari ko citu darīt, ka Bradypus muļķībām sekot.

msh Reģ.: 16.04.2007
4 2 Atbildēt

mefisto rakstīja: Kāds te sakars ar intelektuālismu? Man ir pretenzijas pret ziņu avotu Fox, ko te Bradypus regulāri citē. Smieklīgakais jau tas, ka pats visiem pārmet sekošanu propaganadai, bet Fox News ir visīstākais propagandas rupors republikāņiem, kas ir ierauts neskaitāmos skandālos. Tā nav žurnālistika.

Man patika šis citāts par Fox:

"People who watch Fox News with an open mind can find themselves sucked into a destructive and alienating lifestyle."

Tā pati frāze ir pilnībā derīga ja aizvieto "Fox" ar "CNN" [es ceru ka es nejaucu tur tās viņu trīs burtu kombinācijas]. Pieņemsim ka Fox ir republikāņu propagandas rupors - bet CNN ir demokrātu propagandas rupors - nu tad kam ticēt, mazajām ziņu lapelēm? Man ir arī lielas pretenzijas pret LSM, LR, LTv, Kovida Vārdu [Kurzemes Vārdu], Delfiem utt - ko man tagad darīt, viņus ignorēt un lasīts kaut kādus, hvz, sputņikus [vai kā to lapeli sauca] un kaut ko tamlīdzīgu?

Ar "vaļēju prātu" uztvert nedrīkst NEVIENU avotu. Atkārtošos, NEVIENU. Ir jāuztver visi avoti, tos visus apšaubot un izvērtējot informāciju. Ja man būtu tik vaļējš prāts kā jums, bariņam šī foruma briseles pakaļskrējējiem, tad es sasniedzot pilngadību būtu bijis kvēls PSKP fans un kārtīgs komjaunietis - jo bērnībā izlasīju lielu kaudzi ar padomju grāmatām, gan tādām kurās sociālisms tika slavēts netieši ["Nezinītis uz mēness"] vai tādām, kurās sociālisma slavēšana bija kā mesli valdošajai iekārtai [Zentas Ērgles grāmatas], gan klajiem propagandas gabaliem - visādas "Pioniera bibliotēkas" grāmateles un tādas. Bet kaut kā nesanāca - bērnībā es to sociālisma slavēšanu vienkārši neuzņēmu, jaunībā par to smīkņāju. Avoti ir jāfiltrē - VISI. Kaut ko neskatoties tikai dēļ tā, kas to izplata, ir tīrākā aprobežotība. Kaut vai šis gadījums - nu pieņemsim ka tas Fox ir tik ļoti slikts - abet kas šai intervijai ir slikts? Samontēta, lai izgrieztu laukā nevēlamo un pasniegtu to ko kanālam vajag? Nē, normāla intervija ar valstsvīru, tātad, kur ir problēma?

Ja man būtu tāda vara, es jums, briselīniem, izrakstītu obligātu "mainām pasauli", vai citas, līdzīgas ziņu lapeles lasīšanu - protams, kopā ar atsauču studēšanu un to pārbaudi ar citiem internetā atrodamiem avotiem - tas pilnīgi noteikti uzlabotu jūsu domāšanas spējas, kuras šobrīd ir iesūnojušas dēļ sekošanas taisnajām propagandas kanālu vienvirziena sliedēm

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 6 Atbildēt

Sāc pārmainas pēc domāt ar savu galvu, tad palasisi vienas ziņas (Fox), palasisi citas(CNN) un sapratīsi kurš prasti lobē noteiktas lietas, un kurš reāli sniedz kādu analīzi, tik neceri ka absolūtu patiesību tev kāds "ielies mutē" ...

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Davai, domātāj - nosauc kādu lielu ASV masu mēdītāju kurš nav ieņēmis puses. Es saprotu kas tev nepatīk Fox - nav komunisti - tas nekas ka sūdu bedrē stāv tikai līdz ceļiem, nevis kā tev tīkamais CNN, kas ir vismaz līdz viduklim.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu un kāpēc tu domā es uzrakstiju, tā ka uzrakstiju vienmēr ir puses, tapec galvu jalieto ... Man nav tikamu ziņu kanàlu, es "pàrskrienunziņu virsrakstiem", ja ir jas interesējošs, izlasu, un pie reizes ielienu palūrēt oficiālus statistikas avotus utml. Tas ļoti labi parāda kur tev stumj tuftu kāds

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 1 Atbildēt

Vispār jau, avotu un tā ticamības pakāpes (kā arī iepriekšējo melu un īpaši to daudzumu, kā arī veidu) izvērtēšana ir viens no pamata kritiskās domāšanas stūrakmeņiem.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Yes! Pieauguši cilvēki viemēr veic krusteniskas pārbaudes. Tajā skaitā netiešas

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Jā. Un mums te ir pilns ar [tātad acīmredzot] nepieaugušajiem, kuri izvairās no noteiktiem informācijas avotiem kā no mēra, un apņirdz tos, kam nav tāda fobija kā viņiem. Laikam tāpēc ka paši tās krusteniskās pārbaudes neveic - vienus avotus nekritiski uzņem kā patiesus, neskatoties ne uz ko un neaizdomājoties kāpēc informācija iet kā pa taisnām sliedēm, un no citiem paniski baidās.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

Vienkārši, uz tādiem "informācijas avotiem", kurus tu te propagandē (tas pats sūdūdens Pļaviņa mainampasauli un pārējie) nav jēgas tērēt savu laiku. Salīdzinājumam - ja rečekai, delfiem, la.lv, reuters u.c. būtu jātērē laiks, lai pārbaudītu katru piekto teikumu, tad tevis propagandētajiem ir jāpārbauda katrs vārds vai pat burts. Ar ļoti augstu precizitāti, ka liekākā daļa būs ne tikai tendencioza propaganda, ko varētu pāŗmest manis pieminētajiem, bet gan tupi meli.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 4 Atbildēt

Tu,meesl,jaaj labāk prom uz kādu politiķdsālīdēju vietni,nevis te atlikušajiem normāliem cilvēkiem aizlūpā lien! Sūūds visīstākais,slīpēts silēmīzējs,nevis experts...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 4 Atbildēt

650, turpini tik šļupsēt tālāk. Šobrīd pēc šīs izskaties

Bet, īsāk sakot, иди на.уй! Ne tu man norādīsi, kur iet un ko darīt.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Jā, tā ir viena nianse ar ko tā lapele [kuru es it kā propagandējot] patīkami atšķiras kaut vai no tiem pašiem delfiem - vienam garākam rakstam apakšā ir sakrāmētas pārdesmit atsauces - kamēr tevis piesauktajiem lielākoties nav nekā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Jautājums tikai - cik tās atsauces ir uzticamas. Turklāt cik reizes nav bijis tā, ka ir ieliktas "atsauces", kuras nemaz neapstprina tās "lapeles" rakstīto. Bet tev jau ar to pietiek - galvenais, lai ir.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 1 Atbildēt

msh demonstrē tīru tumsonību. Sūdens atsauces nav īsti jēgas studēt, ja esi apguvis fizikas pamatkursu. Šis ir tas ko teicu par netiešu krustenisku pārbaudi. Kā arī vēlreiz apstiprina iepriekšējo novērojumu - antivakseru spilgta iezīme ir vājums pamatizglītībā. Viņi vnk nezin bāzes konceptus un tāpēc viegli pavelkas uz visādiem linkiem, kas izplata visādas plānprātības

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Tagad es regulāri lasu arī krievu avotus.

Lūk, vakar, bija raksts, kā ukraiņi apšauda mājas Donbasā. Vai kā donbasieši varonīgi metās karot Ukrainā.

Protams, ka neticu. Tāpat, kā neticu, ka ukraiņi zaudē tikai civiliedzīvotājus ( pēc ukraiņu statistikas). Tomēr interesanti palasīt, kā darbojas propoganda abās pusēs.

Bet īsumā, krievam būt vispār neinteresanti. Jo par šo karu informācijas ļoti maz, tāpēc, ka viņiem nav ko rakstīt. Ukraina vairāk raksta par to, kas notiek frontē.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Krievs jau ir zaudējis ar WWIII elektroniskā karā ar tankiem ierodoties. Visi domaja WWIII būs kodolkarš, bet izrādās mūsdienās nu jau ir vēl kas efektīvāks par atombumbu.

msh Reģ.: 16.04.2007
3 0 Atbildēt

Ekspert, tu uzmanies - tev galvā ir nepareizas domas un tu nodarbojies ar sodāmām darbībām - drīz tevi vietējie kvankšķi sāks dēvēt par "vatņiku" - tikai par to ka tu lasi daudzpusīgu saturu, apšaubi šīs puses propagandas mēdītāju vispusīgo patiesību un nebļauj vienā tonī ar rinkeviču...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

"Putins var aplenkt Kijevu ar tankiem, bet viņš nekad neiekaros Irāņu tautas sirdi un dvēseli!"

Uzmini autoru...

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Nav ne jausmas. Kā to var uzminēt? Baidens, štoļi?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nu re... Ar pirmo Tad jau laikam var. Cik vēl ir pasaulē cilvēki, kas joprojām nezin, kas ir Ukraina?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Par Ukrainu zin labākajā gadījumā 30% amerikāņu, atradis par ko brinities vai sašust, viņiem lielai daļai mēs (LV) joprojām esam Krievija. Un esmu pārliecināts, ka uzprasot ukraiņiem kur atrodas Alabama, problēmas to kaut aptuveni raksturot būs vairak kā 50% ukraiņu .... Lielas tautas vai nācijas ir stipri ignorantas par(pret) pārējo pasauli ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 1 Atbildēt

Es domāju 70% Latvijas iedzīvotāju būs problēmu parādīt kur ir Alabama. Polārzvaigznei būs vēl mazāk zinātāju. Tālu tas viss.

Manuprāt tā amerikāņu saukāšana par idiotiem arī nāk kautkur no Krievijas. Propoganda, kas atradusi dzirdīgas ausis mazvērtības kompleksiem māktā publikā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Diemžēl par amerikānu stulbumu ir diezgan liela taisnība, tas bija jūtams tur mācoties. Nezinu kā tagad bet yz 90to vidu tika rēķināts ka tikai katrs 3 amerikānis prot lasīt un rakstīt ...

Es starpbrīžos piestradāju skolas veikaliņā, tur pusdienu starprībožos regulari "sakrita" visa skola uz šokolādes batoniņiem, gazetiem dzērieniem utml.

Mana matematika galvā pat bez kases aparata aptyveni 2x paātrinaja apkalpošanu, paraleli tam ka bija tauta kas strādaja ar 2 kases aparātiem ...

Un pa vidu galvas aprēkiniem u naudas izdošanai, paspeju iesist visu ko vajag kases aparātā, kamēr "čammas ar kases aparatiem" sniedzās pēc nopirktajiem produktiem ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Kā tur teica tas ģimenes jurists, kura dēls vienā dienā atrisināja visus zemes strīdus: IDEŌTS! Nav nekur jāsteidzas, pircējs jānobriedina.

Bet jā man nav daudz pieredzes ar amerikāņiem. Dienvidamerikā tautu par stulbiem nevarētu saukt. Drīzāk reizē ar spāņiem ievazāts atslābums. Īpaši Z galā

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

Lai nu kurš un ko, bet Baidens Ukrainu točna zina. Tu tak pats ar putām uz lūpām stāstīji, kā viņš gandrīz vienpersoniski sarīkojis Ukrainā apvērsumu. Par viņa atlikušajām prāta spējām gan šāda pārteikšanās neko labu neliecina.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 3 Atbildēt

Nesatraucies, kad nonāksi atbildīgā amatā, paspēsi pārteikties ne par to vien, domāt un reizē runāt ir ļoti grūti, ir nepieciešams speciāls treniņš lai ar šādu uzdevumu labi tiktu galā ... Un nonākot atbildīgā amatā tev ir relativi šaura tēma, savukart esot lielas valsts prezidentam kaut kā jàprove tvert pilns laukums ...

un lielakajai daļai ir izdevies "kaut ko spārnotu izspļaut" ...

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 3 Atbildēt

Pats tu pirms laiciņa Kijevu ar Minsku sajauci savā tekstā. Tad esi senils, prātu izkūkojis vecis, vai ne?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Laikam, jo man kautkā likās, ka komentāru rakstīšana iAuto ir mazliet nenozīmīgāka, nekā ASV prezidenta no "lapiņas" lasīta "State of the Union" runa un es to atļaujos darīt kā hobiju, ar novērstu uzmanību, nevis oficiālu darba pienākumu "varenākā pasaules cilvēka" statusā.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
4 2 Atbildēt

Pēc tekstu apjoma forumā gan liela daļa var padomāt, ka šis nu nekādi nav hobijs bet vai nu apmaksāta nodarbe vai arī bezdarbnieka izklaides.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Dziļi poh.... Darba specifika tāda, ka diena pie PC un sanāk daudz gaidīt, kamēr sistēmas un citi kaut ko izdara.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Nezinu par konkrēto reizi, bet tās reizes, kad esmu Baidena runas un preses konf skatījies, viņš nerunā no 'lapiņas'. t.i, ir redzams, ka viņam priekšā nekāda ekrāna nav, uz leju, katedru, savas acis nevērš, un uz jautājumiem atbild tik pat raiti, kā pamata runu.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
2 0 Atbildēt

en.wikipedia.org/wiki/Teleprompter

uz iepriekš sagatavotajiem un pielaistajiem jautājumiem varbūt atbild tikpat raiti. Ja kāds nekaunīgi uzdod iepriekš nesaskaņotu jautājumu, tad sākas brīnumi...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Mums jau arī bija daļēji funkcionējošais prezidents Bērziņš, pēc kura runām bija jāgaida preses dienesta ziņa, lai saprastu, ko tad sarunājis. Nekas, izdzīvojām.

Bērziņa runu ģenerators:

www.cehs.lv/berzins/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Mazliet atkāpei no tēmas - visiem jūsmiņiem, kam pasaules lielākā nelaime ir vīrieši pie varas: www.youtube.com/watch?v=p2gNZrfmcVU

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

To ka sievietes ir izteikti nežēlīgas jau ir zināms no sieviešu cietumiem. Vīrieši ir tiešāki kaut it kā agresivāki. Sieviešu pasaulē ne tikai to pieredzētu.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 1 Atbildēt

mefisto rakstīja: Jā, tas nekas, ka cita būtiska informācija no raksta netiek ņemta vērā:

According to the report, analysts at the unnamed agency believe the dangerous nature of the science being carried out at the Wuhan lab and the lack of safety precautions make it most likely that it is the source of the pandemic.

However, the same report says several other agencies do not hold that view, though they were less confident in their own conclusions.

The report said: “Although the [intelligence community] has no indications that WIV research involved Sars-Cov-2 [the virus that causes Covid-19] or a close progenitor virus, these analysts note that it is plausible that researchers may have unwittingly exposed themselves to the virus without sequencing it during experiments or sampling activities, possibly resulting in asymptomatic or mild infection.”

The report makes it clear, however, that without Beijing’s co-operation, US intelligence officials are largely relying on circumstantial evidence to construct their arguments.

The report said: “[These analysts] see the potential that a laboratory worker inadvertently was infected while collecting unknown animal specimens to be less likely than an infection occurring through numerous hunters, farmers, merchants and others who have frequent, natural contact with animals.”

Plus vēl nupat parādījās divi padziļināti zinātniski pētījumi, kur secināts par izcelsmes vietu Uhaņas dzīvnieku tirgu...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 2 Atbildēt

Kur raksti?

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt
msh Reģ.: 16.04.2007
7 1 Atbildēt

Re cik skaisti. Vietējajiem briselīniem kam šāds likums liekas pieņemams, atļaušos atgādināt ka otrā pasaules kara laikā Apvienotajā Karalistē, valstī kura cītīgi karoja, un karoja lai nepieļautu iebrukumu pašu mājās, ienaidnieka - Nacistiskās Vācijas - radiopārraižu klausīšanās nebija aizliegta - un valdība pret vācu angliskajām propagandas pārraidēm cīnījās nevis ar sodiem vai traucētājiem, bet ar vairāk un precīzāku informāciju savos kanālos.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Ir diezgan liela atšķirība veidiem kā tad un tagad pasniedz informāciju, un cik ļoti cilvēki tic muļķībām, jo info apjoms ir tik liels ka kopējā "mēslu" daydzumā "patiesības graudus" grūti atrast, tāpēc efektīvāk šobrīd ir aizliegt, nevis "izvētīt".

Un tici man bez tiem Krievijas mēsliem, pietiekami daudzi meklēs un atradīs daudz objektīvāku info un arī domāt sāks, jo tā pa īstam mūsdienās kaut ko aizliegt nemaz nav iespējams ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

+ ar radikāliem karalaika likumiem šobrīd var iezīmēt 5. kolonnas aprises. Pēc soc aptaujām liekas, ka ļoti daudz šo

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Nu ja speciāli sataisa piekto kolonnu, tad tā tiešām pastāv

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

WALA rakstīja: Ir diezgan liela atšķirība veidiem kā tad un tagad pasniedz informāciju, un cik ļoti cilvēki tic muļķībām, jo info apjoms ir tik liels ka kopējā "mēslu" daydzumā "patiesības graudus" grūti atrast, tāpēc efektīvāk šobrīd ir aizliegt, nevis "izvētīt".

Un tici man bez tiem Krievijas mēsliem, pietiekami daudzi meklēs un atradīs daudz objektīvāku info un arī domāt sāks, jo tā pa īstam mūsdienās kaut ko aizliegt nemaz nav iespējams ...

Kāds pārsteigums... Komunists ir arī cenzūras atbalstītājs

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Kāds (ne)pārsteigums, ir daži personāži, kuri pilnīgi ignorēs cēloņsakarību ķēdi, lai tik.turpinātu stumt savu tuftu ...

Mēs arī bērniem.neļaujam skatīties filmas ar tupu šaudīšanos ... arī cenzūra "nenobriedušiem prātiem" ....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Pareizi ir... Pūlis ir stulbs elektorāts ar nenobriedušiem prātiem, kam vajadzīgs vadonis un tikai pareizā propaganda. Pats galvenais - ka tas pūlis vienmēr ir absolūti kompetents un nobriedis vēlēšanu dienā - jo viņiem, labi un vispusīgi informētajiem, taču pieder vara, vai ne, parteignosse?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Nu ko tad es saprotu ka grasies mani/mūs izglītot kāds labums rodas no tā ka mēs varētu klausīties izcilus "makaronu karinātājus" ... tip lai trenētos atrast orģinālavotu tam no kā tie meli ir "dzimuši" ???

Baigā jēga šķiest laiku uz to lai visiem parādītu ka "kūtsmēsli smird" neskatoties uz to ka moš tur kāds grauds "aklai vistai" ar trāpījies ....

P.S.

Nu bet tu tak ar pilnu jaudu nekritiski publicē Takera Fox News gabalus, vai nu pats neesi nobriedis, vai "liec likmi uz to ka pūlis ir stulbs". Taču principā mans teiktais tika attiecināts uz daudz šaurāku indivīdu kopu ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā Jau nav jēga, tad ko nervozē, kas saku, ka tev mīļie kūtsmēsli (t.i. komunisms) smird?!

Un kādēļ izmisīgi atkal jāmelo? Es neesmu publicējis vispār nevienu "Takera gabalu" - tieši otrādi, esmu teicis, ka neesmu sajūsmā par viņa viedokli un pieeju. Un linku, ko esmu šeit postojis vienmēr ir bijuši ar kāda cita viesa, nevis Takera viedokli - ar piebildi, ka citi vispār šādu viedokli cenzē, tādēļ links no Fox.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Es nenervozēju, tikai iesmeju par tavu pozīciju, man ir citas lietas ar ko es nodarbojos, un "politiskās nostādnes" mani visai maz skar un rūp.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Varētu jau vēl noticēt, ka tikai iesmej un tev nerūp, ja neizdomātu un nekabinātu klāt melus.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Ā es te tas lielākais melis, ņu, ņu ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kāds tam sakars ar mērīšanos? Tu melo. Tādēļ neticu, ka tu tikai iesmej.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Man nav veida un arī vajadzības kādu par kaut ko pārliecināt, katrs drīkst ticēt kam vien ienāk prātā, kamēr nemēģina to sviestu "pārdot" man...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Putins izbeidza Covid. Muskis izbeidza Putinu.

Pasaulē ir jauna krīze...

www.cnbc.com/2022/04/25/musks-twitter-takeover-biden-officials-worry-trump-will-return-to-platform.html

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 4 Atbildēt

Ja tev ir krīze, aizej apsities pret sienu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Man? Tak tavējiem komunistiem ar Baidenu priekšgalā. Kviec, kā aizkauti, ka nu ir pasaules gals klāt, jo Muskis cenzūru atcels

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
7 5 Atbildēt

Agrāk dzirdētās sazvērestības teorijas diemžēl viena pēc otras piepildās. Gluži pārtikas trūkuma nav, taču signāli jau ir.

Klausa Švāba teorija sludina, ka "tev nekas nepiederēs, bet tu būsi laimīgs". Tam nepieciešama cilvēku iedzīšana strupceļā (nabadzībā), kad cenas tik augstas, ka atalgojuma nepietiek ne iztikai, ne dzīvesvietai u.c. Varbūt Viduseiropā neizdosies, bet Latvijā uz to ejam vairāk nekā perfekti. Prognozēju, ka pārskatāmā laika periodā kaut kam līdzīgam jānotiek Latvijā, mums būs ārkārtīgi daudz maksātnespējīgu cilvēku, kurus vienkārši izliks no īpašumiem. Tiesu izpildītāju ziedu laiks ir pavisam tuvu. Latvija būs aizvien lielāka bedre, tas gan jau šobrīd ir paredzams,

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 7 Atbildēt

vaimanu vaimanu vaimanu vai

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Mums kārtējo reizi ir apšaubāmā privilēģija dzīvot pārmaiņu laikos. Mēris pilnībā nav beidzies, tagad vēl karš ir. Cenu celšanās ir pilnīgi likumsakarīga. Ukrainā sašauj graudu elevatorus un vēl zemnieku traktori uzbrauc uz mīnām sējas laikā. Iedzīti nabadzībā ? Vairāk pašcieņas ! Cilvēks tak nav lops: kur dzen, tur iet.

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Švāba vai vēl kaut kā teorijas, bet jā, problēmas tuvā nākotnē būs lielas. Bet jāatceras, ka problēmas ir pašu radītas. Jā, daudz kas notiek arī ārējo spēku ietekmē, bet ja mums pašiem nepietiek sajēgas kā pareizi uz šīm pārmaiņām reaģēt un mēs arī necenšamies šo sajēgu iegūt, tad nāksies vien izmirt vai vairāk uzturā lietot pašaudzētus kartupeļus.

Tā pati laksaimniecība - kāpēc tiek atļauta visas lauksaimniecības zemes savākšana pāris lielu saimnieku rokās? Lauki attiecīgi iztukšojas, pilsētā visiem vietas nepietiek, palielinās konkurence, samazinās algas, tālāk seko cilvēku skaita un pirktspējas samazināšanās, un tālak jau viss pa spirāli.

Tālāk nekustamo īpašumu tirgus - sūda dzīvoklis hruščovkā maksā 50k, vidējā alga valstī ir 900Eur uz rokas pie noteikuma, ka minētā alga nav garantēta visu hipotekārā atmaksas termiņu. Attiecīgi dzīvojam no rokas mutē, bez nekādiem iekrājumiem, un tikko kā iestājas kārtējā krīze paliek tikai divas iespējas - ārzemes vai maksātnespēja (vai abi reizē)

Braucot tālāk - biznesa vide (runāšu tikai par būvniecību). Dempings pēdējos gados ir norma, būvfirmas pārdod īpašumus lai nomaksātu parādus, peļņa lielākoties ir paredzēta lai samaksātu prēmijas vadībai nevis lai veidotu kaut kādas rezerves. Ja 10 gadus atpakaļ mani vienaudži bija gatavi kaut ko mainīt sistēmā, tad tagad jau ir pārņemtas visas "labākās" sadarbības tradīcijas no krīzes laikiem un visi dzīvo paranojā ka tik viņus neuzmet.

Šie ir tikai daži punkti, kas uzreiz nāk prātā, es te varētu referātus rakstīt, bet dzīves realitāte ir tāda, ka ja paši nesāksim saprast ka jāmainās vispirms pašiem nevis jāmeklē visādi Švābi vai Sorosi aiz katra sūdīga lēmuma, tad šeit arī nekā nebūs. Pāris veiklāki biznesmeņi un piesaistītie izgrābs pēdējo budžeta un fondu naudu un tas arī viss, paliks lauku naturālās saimniecības, lielzemnieki, pilsētas - bomžu un pensionāru midzeņi, un kāda NATO bāze.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Rekur paturpinot manu domu:

www.db.lv/zinas/edinatajus-smagi-skar-cenu-pieaugums-maksatspejas-kritums-un-darbinieku-trukums-507422

www.la.lv/kada-ir-pasreizeja-situacija-ar-nodarbinatibu-lauksaimniecibas-nozare

lv.wikipedia.org/wiki/Latvijas_demogr%C4%81fija#/media/Att%C4%93ls:Latvia_single_age_population_pyramid_2020.png

Īsumā - viesmīlībā darbinieku trūkst un reizē nav klientu, laukos trūkst darbinieku, jo lauki tukši, lauki tukši jo piemājas saimniecībā nav vērts bakstīties, bet lielajiem saimniekiem ir vai nu sezonāli darbi vai arī vajag tikai paris darbiniekus, bet populācijas struktūra rāda, ka valsts strauji noveco, tagadējie 30gadnieki un jaunāki arī baigi neatražojas. Rezultātā trūkst darbinieku, tos protams ieved, bet rodas nākamā problēma, ka sāk trūkt jau to klientu, jo ja vietējie darba trūkuma /atalgojuma /attieksmes dēļ dodas prom, tad paliek tikai tūristi un rets vietējais ar naudu. Attiecīgi tirgus turpina sarauties, peļņas nav, jo nav pieprasījuma un tādos apstākļos grūti runāt par attīstību.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kad tu runā par to ka laukos jādzīvo cilvēkiem, tad neaizmirsti ka tepat, šajā forumā, apgrozās ļautiņi kas uzskata ka laukiem jābūt tukšiem no cilvēkiem, tajos jāatrodas tikai lielsaimniecībām, un ja tu dzīvo laukos, tad tu dzīvo pilsētniekiem uz kakla

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Nu skatoties tikai no ekseļa tabulām iztukšot laukus ir labs variants vidējā periodā - samazinās nepieciešamās investīcijas lauku reģionos, laukos palielinās darba efektivitāte, pilsētās palielinās konkurence uz darba vietām attiecīgi samazinot izmaksas uzņēmējiem, pilsētās arī samazinās pakalpojumu izmaksas, jo vairāk patērētāju un lielāka konkurence. 2-3 valdību griezumā ideāls variants.

Praksē un vecumstruktūrā, ko ieliku augstāk, gan var redzēt, ka tā palielinātā darbaspēka konkurence jau tā niecīgā tirgū ir uztaisījusi tādu darbaspēka un nodokļu bedri, ka vienā brīdī, pēc gadiem 10-15, valstij būs jāņem kredīts lai izmaksātu pensijas vai arī tās vispār jāatceļ. Šobrīd gan es redzu, ka ministriju līmenī notiek visādas kustības - transporta tīklu modernizēšana, sapņi par īres dzīvokļu celtniecību, atbalsti jaunajiem lauksaimniekiem, biznesa uzsācējiem, utt., bet tas ir par maz un par vēlu. Tam visam bija jābūt gatavam jau 10 gadus atpakaļ, kad tā paaudze, kurai tagad ir 30-35 tikko ienāca darba tirgū, tagad visi jau ir sakreditējušies līdz brošai un vairāk domā par sevis nodrošināšanu nevis bērnu taisīšanu. Bet tiem kam ir zem 30 tās visas ekstras tāpat nepalīdzēs, viņu ir par maz lai viņi nākotnē spētu pavilkt visu valsts aparātu un pensionārus.

Paskatoties SS.com sludinājumos manā pusē paliek arvien grūtāk atrast lauku viensētas vai normālas mājas ārpus Pierīgas, un arī manā lauku miestā ir parādījies liels skaits jaunu seju, līdz ar to pieļauju, ka netikai es esmu nonācis līdz augstāk minētajiem secinājumiem. Izskatās, ka tauta pamazām gatavo rezerves lidlaukus ārpus pilsētām, ar domu, ka vienā brīdī būs jāpaļaujas tikai uz sevi.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Nu nē. Lauki = ražošanas faktors. Principā lauksaimniecības rūpnīca. Darbaspējīgiem iedzīvotājiem ir pilnīgi bezjēdzīgi virzīties uz nokomplektētām lauksaimniecības rūpnīcām.

Tie jūsmiņi, kas sapirkušies lauku viensētas, visdrīzāk pēc vēl pāris sniegainām ziemām, neiespējamiem remstrādnieku iegūšanas mēģinājumiem un nospertiem elektropievadiem meklēs citus jūsmiņus.

Un neiesaku putrot vienā katlā depopulāciju, novecošanu un lauku iztīrīšanos. Katram no tiem ir savi iemesli un tie ir visai maz saistīti savā strapā.

Idiotiskais sauklis, ka latviešiem lauki ir pamats, nāk no Ulmaņa. Ja nebūtu okupācijas, šis vadmotīvs visai ātri parautu Latviju zem ūdens.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jājā.viens Lohs app isa citus lohus, nonāca pie varass un finaālā padirsa visu.Latvijas valsti ieskaitot.

Viņa "vadībā" kāreiz "izauga" tie patriotu tūkstoši, kuri skaidrā latviešu valodā kliedza urrā un ar ziediem apmētāja centrāltirgū iebraukušos krievu tankus.Paliksim katrs savā vietā.Čurāsim sietā.Jā.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Šodienas ziņa no aizdīķa - Airnb uzņēmums saviem darbiniekiem ļauj strādāt attālināti - visiem bez izņēmuma.

Un tāda tendence arī būs. Visi tie, kas ir radošie, u.c. centīsies nesēdēt pilsētā, bet gan laukos.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Kā jau minēju piekrītu, ka šobrīd lauksaimniecība kļūst arvien efektīvāka, līdz ar to nepieciešamais darbinieku skaits samazināsies, par to jautājumu nav. Biznesa līmenī liekus cilvēkus nodarbināt nav pārāk prātīgi. Tomēr ir redzams, ka tajā pašā lauksaimniecībā to cilvēku trūkst un veidojas apburtais loks - ražošana itkā ir, bet cilvēku, kas strādā trūkst. Kaut kāds ekonomiski neizskaidrojams paradokss, vai ne? Tad tā ir nokomplektēta rūpnīca vai nav? Ja ir darbs un alga, tad jau pēc visiem visiem kapitālisma likumiem vajadzētu atrasties strādniekiem? Vai tam strādniekam tomēr vēl kaut ko vajag?

Bet visi manis minētie apstākļi ir jāmet vienā katlā - depopulācija tiešā veidā izriet arī no ekonomiskajiem apstākļiem. Var protams gudri pateikt, ka paskat kā Āfrikā savā nabadzībā vairojas, bet cilvēks kurš ir ieguvis kaut kādu izglītību un mazliet plašāku skatījumu uz pasauli, nevairosies, kamēr nebūs kaut kādā ekonomiskajā drošībā. Un nevar no ekonomiskajiem aprēķiniem tā vienkārši izmest cilvēku skaita samazināšanos - depopulācija nozīmē gan darbinieku gan klientu skaita samazināšanos, kas tālāk noved pie jebkāda biznesa saraušanās vai pārvietošanās uz citām vietām.

Štrunts par Ulmani, bet ja valstī iztukšojas un neattīstas arī reģioni, tad rodas burbuļveida centri kā mums Rīga, kas kalpo kā skrejceļi tālākai izceļošanai no valsts. Nav runa par laukiem kā Latvijas pamatu, runa ir par to, ka mēģinot visus sabāzt tikai lielajās pilsētās sākas citas problēmas - sīva biznesa konkurence par niecīgu tirgu, dzīvojamā fonda trūkums, sociālā neiecietība starp "lauķiem" un "pilsētniekiem", utt. Bāzt visus vienā Rīgā ir jēga tikai tad, ja ir lieli ražošanas uzņēmumi, kuriem ir nepieciešami darbinieki eksporta ražošanai. Sabāžot Rīgā baru ar pakalpojuma sniedzējiem var ieraudzīt tikai to, ka cilvēki ir gatavi strādāt arī zem minimālās algas. Pie tam vidējais jaunietis visticamāk arī paliktu savā dzimtajā pusē, ja tur viņam būtu garantēts darbs, bet ja viņam lai strādātu jau ir jāpārceļas uz Rīgu, tad nafig viņam vispār palikt Latvijā?

Jūsmiņi arī ir jāskatās kontekstā, daudzi no tiem jūsmiņiem ir tur pat laukos izauguši un vienkārši atgriežas no pilsētas. Tiem kas ir tīri pilsētnieki vai nu jāapgūst spēja dzīvot draudzīgi ar kaimiņiem, kas arī sniegu var ziemā palīdzēt iztīrīt, vai arī, kā jau minējāt, jāgatavojas doties atpakaļ uz pilsētu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 4 Atbildēt

Jā jā, Švābs, rakstot savu Restartu, noteikti domāja par Latviju... Starp citu, ko līdzīgu vaimanologi un čīkstētāji īdēja arī iepriekšējā krīzē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ģeniāli. Kam ir jābūt galvā, lai izdomātu, ka Švābs savas pārmaiņas domājot, rūpējās lai Latviju tās neskartu?!

Bet tik un tā - nē, šīs nav "Švāba pārmaiņas" - tieši otrādi Švāba pasaule brūk kopā ar Putinu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vispār, vai vērts tagad daudz par nākotni uztraukties ? WWIII tak iespējams. Ar nelielu krievu akcentu: Зачем скупая жизнь нужна, Ведь завтра может быть война

www.youtube.com/watch?v=JfwNgyZU9Fg

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Lai pazeminātu naftas cenas ASV nodomājusi iedarbināt pretmonopolu likumdošanu pret "pašu OPEC". To teica Švecs savā video N210, un arī REUTERS to piemin. Izskatās ideja ir vispirms pairdināt OPEC, bet kā pozitīvo risinājumu piedāvāt saudiešiem, AAE un Kuveitai ASV pretgaisa aizsardzību ( jo arābu naftas fabrikas pa reizei cieš no raķešu un dronu uzbrukuma ) apmaiņā pret palielinātu naftas apjomu izmešanu tirgū. Ar mērķi pazemināt naftas cenu vismaz 100$ par mucu vai zemāk.

"NOPEC likumprojekts dod iespēju ASV ģenerālprokuroram, saskaņā ar pretmonopola likumiem iesūdzēt tiesā naftas ražotājvalstis, piemēram, tās, kas ietilpst Naftas eksportētājvalstu organizācijā.

www.reuters.com/legal/transactional/us-senate-panel-expected-vote-bill-allowing-anti-trust-lawsuits-against-opec-2022-04-28/

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

kasinsh79

Prognozēju, ka pārskatāmā laika periodā kaut kam līdzīgam jānotiek Latvijā, mums būs ārkārtīgi daudz maksātnespējīgu cilvēku, kurus vienkārši izliks no īpašumiem.

.

Visapkārt tieši visi īpašumus pērk , kā parādās sludinājums tā izķer . Lielveikalu stāvietas visur pārpildītas . Visur auto korķi , cilvēki jebkuru niecīgāko attālumu veic ar auto , jo izmaksas pret ienākumiem mazas .

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Bet pa to laiku Afganistānā kā jau Afganistānā. Spēcīgs sprādziens, kas notika pēc piektdienas lūgšanām Kabulas mošejā, nogalināja vairāk nekā 50 dievlūdzēju. Šis ir pēdējais no uzbrukumiem civilajiem objektiem Afganistānā musulmaņu svētā mēneša Ramadāna laikā. KABUL, April 29 (Reuters)

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Vispār, vai vērts tagad daudz par nākotni uztraukties ? WWIII tak iespējams. Ar nelielu krievu akcentu: Зачем скупая жизнь нужна, Ведь завтра может быть война

www.youtube.com/watch?v=JfwNgyZU9Fg

ja tev patīk glorificēt krievu vati, tad brauc uz Kijevu un mēģini to paņemt ar saviem draugiem.

WWI un WW2 tā saucas tāpēc, ka tajā karoja miljoniem cilvēku VISĀ pasaulē. Karoja 3 lielākās civilizācijas tajā laikā.

Ukrainas kariņš ir mazāka mēroga karš kā karš Irākā (pirmajā irākas karā karoja miljons cilvēku, otrajā - 300 000 tikai vienā pusē, neskaitot Irākas spēkus).

Salīdzinajumā - WW2 - tikai Kurskas "kaujā" karoja 3 miljoni cilvēku.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, es pārskaitīju Ukrainas bruņotajiem spēkiem pārsimt eiro. Tā, ka manas simpātijas apmēram skaidras, jo krievu armijai neesmu ziedojis neko ;) Tāds sīkums, protams, bet labāk maz , nekā neko. Bet tā kupleja ir diezgan kreftīga, Visockis arī kādreiz to izpildīja.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Tad nevajag glorificēt un salīdzināt gopņiku karu ar karu, kas prasīja 50 miljonu cilvēku dzīvības.

Putinam līdz hitleram vai staļinam nepietiktu pat vēl 2 dzīves, smadzeņu un ambīcijas.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Es neko "neglorificēju"; mums jau te sanāk tāda domu apmaiņa kā Šveikā vai ar Bradypus ;)

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

imzz

28.04.2022 12:26

Litri: 3773, Līmenis: 1

Reģ.: 27.02.2015

"....WWIII tak iespējams...."

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt
viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Es nelasīju rakstu, bet jau virsrakstā rakstīts, ka tā ir pirmā PĒC karību krīzes. Neviens neraksta, ka tāda kā karību krīze

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Nejauši gadījās uzdurties šādam viģikam - nepārsteidzošā kārtā, līdzīgi kā pie mums zobojas par pienenes pērlēm, otrpus okeāna zobojas par viņu prezidenta pērlēm, vienīgi tam laikam būs vairāk atbalstītāju nekā pienenei, gan skaitliski gan proporcionāli...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

La Stanpa ziņo, ka Itālijas premjers Dragi iesniegs atlūgumu. Ko eksperti saka par Eiropas valdību krišanu? Tas diez uz labu vai kkāda turbalence gaidāma?

Atgādināšu ka nesen no amata atkāpās Džonsons(UK) un Igaunijas premjere Kalujaida.

t.me/UkrainaOnlline/33136

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Ko lai saka, gudrs čals, laicīgi dodas uz izeju lai kāds cits cīnās ar briestošo ekonomisko krīzi. Karš Ukrainā varbūt ir labs dūmu aizsegs vietējām problēmām, bet nav tā ka vēlētāju parasto var ilgi uzskatīt par lohu un stāstīt viņam, ka pie visa vainīga Krievija. Vēlētājiem ir tendence uzdot jautājumu - ja pie visa ir vainīga Krievija, tad ko jūs visus šos gadus darījāt lietas labā. Šādu pat bakstīšanos es jau sāku novērot arī Vācijā, kur tautas samiernieciskā politika un vēlme neiesaistīties konfliktā sāk pāriet jautājumos valdībai kāpēc Vācija ir tik atkarīga no Krievijas

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, pats jau viņš gluži neatkāpjas. Tur viņam tāda raiba koalīcija, kas tur kko neatbalsta.

Vienkārši Dragi ir viens no Eiropas sliktajiem zēniem, ja pie tādiem pieskaitām Šolcu un Makronu, kas grib bučoties ar Maskavu. No vienas puses labi, bet kas tur par kārklu mērkaķiem nāks vietā?

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Nākamie iebrauks valdībā ar karogu rokā, ka pie visa vainīga Krievija, tieši tā pat kā Francijā. Tā ir tāda droša tēma ar ko šobrīd norakt savus pretiniekus, līdz ar to domāju, ka arī itāļu politiķi to izmantos.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, nē. Karš Ukrainā protams, tiek minēts , bet tas ne tuvu nav galvenais domstarpību cēlonis. Itālijā galvenais bija strīds par 26 miljardiem sociālām vajadzībām, bez tam Itālijas valdību vājā stabilitāte ir valsts tradīcija kā tāda; Francijā kreisie Makronu pacieš kā zobu sāpes, jo uzskata par "no tautas tālu tehnokrātu, korporāciju un baņķieru ielikteni" ( un nevar teikt , ka šis raksturojums neatbilstu patiesībai ) , un loģiski, atspēlējās viņam parlamenta vēlēšanās.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Serbi draud Gončarenko

youtu.be/YtfiDyKrKAk

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Te, lkm, pilnīgākais skaidrojums par M. Dragi valdības peripetijām. Iauto experti šoreiz neko sakarīgu nepateica

youtu.be/IrVBUe7528M

1.. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ..28
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti