Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Par to kartera metināšanu es it kā jau sapratu , ka tas laikam nav izdarāms bet ja nu tomēr Var jau protams noliet eļļu un tad metināt bet tomēr jau saprotu ka labāk tā nedarīt . Vakar vakarā sazvanījos ar Arniju, viņš teica , ka arī varot palīdzēt šajā jautājumā.

Paldies par infu par disku valcēšanu , zvanīšu prasīšu. Pagaidām gan laikam izlīdzēšos ar to , ka samainīšu no priekšas uz aizmuguri.

Pazvanīju nupat uz Berģiem tur meistars apslimis Būšot pēc divām nedēļām. Būs uz turieni jāorientējas, jo dzīvoju Juglā.

googoo Reģ.: 01.06.2001
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:googoo.... Ir kaareiz labaa puse! Ja interesee, dod zinju! Tad varu riitdien ievest restaureet un uz kaadu otrdienu buutu kaartiibaa! Ar kvalitaati tieshaam nav probleemu. Tikai Tavu veco plauktu gribeeshu pretiim.

ir interese. pats gan jau pēc pāris h pametu latviju. būšu klāt pirmdien. var nomest zibensvēsti uz googoo @ solo.ee. ta izlasīšu

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja: Čau curmis , ja vēl neguli. Man jautājiens par tavu stūres reiku , ko tu gribi par viņu, ir interese.

~50 ls ar stūres stieņim un pirkstiem, kas ir labā stāvoklī.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:

Aicene rakstīja: Čau curmis , ja vēl neguli. Man jautājiens par tavu stūres reiku , ko tu gribi par viņu, ir interese.

Nu apm. tik vareetu maksaat lietota laba...

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

curmis rakstīja:

pamēģini atrodi )

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Būtu jau labi turēt lai būtu apmaiņas fonds , tā teikt. Bet teikšu atklāti, priekš manis tā kā pa dārgu. Aizbraukšu uz Jelgavas ielu lai novērtē manējo , ja būs nelabojama, došu ziņu.

To Crash kāds tel. tur tam Jelgavas ielas servim ir? Un kā tur ar darba laikiem. Ja neviens par to VEFa servi neatzīstas, tad neriskēšu. Braukšu tur kur ir atsauksmes.

0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:

Arnijs rakstīja:

curmis rakstīja:

pamēģini atrodi )

Varu piedaavaat remonteejamas hidroliskaas reikas:

A-100, Opel -Vectra, BMW - 525, Pontiac- Transsport, Opel- SenatorB, Dodge - Aries, SAAB -9000 OG un droshi vien veel kaadu... 5Ls/gb

0 0 Atbildēt

Ja vinja ir ejosha, tad 50 Ls ir cena OK... Preteejaa gadiijumaa es izveelos, vai nu remonteet veco par ~ 60 naudinjaam (pie kam veel sanjemu garantiju), vai arii iemainiit pret ruupnieciski atrestaureetu, apt. par 120 naudinjaam. Jo logikas pirkt par 50Ls lietotu remonteejamu nav. Jo taada parasti staav uz auto un ieekonomeet 1 dienu, ja ir mainjas fonds, diez vai ir veerts

0 0 Atbildēt

ejoša maksā ~100, ja ne tik laba ~80,restaurēta~150. Es jau tev nelieku viņu pirkt. Labāk pats atrestaurēšu, lai stāv, kā zināms, stūres reika ir Volvo vājā vieta.

0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:ejoša maksā ~100, ja ne tik laba ~80,restaurēta~150. Es jau tev nelieku viņu pirkt. Labāk pats atrestaurēšu, lai stāv, kā zināms, stūres reika ir Volvo vājā vieta.

Tev nav paveicies ar cenām

0 0 Atbildēt

Aaarnij laba ruupnieciski restaureetaa pa labiem cipariem sanaak ~200Ls, (spidan ja nekljuudos) pie tam vecaa jaadod pretii

Volvjiem diemzheel reikas ir padaargas, bet tomeer ja skataas tad teiktu ka par lietotu ejoshu reiku buutu objektiivi njemt taadu pashu ciparu cik sanaak restauraacija. ~70-80ls par restaureejamu puscena...

taads mans praatojums

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Sveiki!

Radušās aizdomas , ka stūres reikā iestājies dauzonis, uz zemes ceļiem un pagriezienos, bet tpu,tpu,tpu, eļļa netek, viss tīrs. Vai Volvo reikai arī mainās tā saucamie iekšējie stūres stieņi( vai āboli, kā kurš sauc).?

0 0 Atbildēt

googoo rakstīja:

Arnijs rakstīja:googoo.... Ir kaareiz labaa puse! Ja interesee, dod zinju! Tad varu riitdien ievest restaureet un uz kaadu otrdienu buutu kaartiibaa! Ar kvalitaati tieshaam nav probleemu. Tikai Tavu veco plauktu gribeeshu pretiim.

ir interese. pats gan jau pēc pāris h pametu latviju. būšu klāt pirmdien. var nomest zibensvēsti uz googoo @ solo.ee. ta izlasīšu

Taatad sapratu, ka plauktu vajag! Ievediishu shodien restaureet, bet par

Tavu veco pretiim, sarunaasim kad buusi nomainiijis! Ja gadiijumaa iznaak uz

Ceesu pusi braukt, nomainiit varu arii es pats! Suutiiju emailu, bet izmeta kljuudu, ka sekojoshaa adrese neeksistee

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

Vajadzīgs padoms.

850 vagonam izdedzis caurums gofrā, kas piemetināta pie kolektora (tagad pa gabalu mani var dzirdēt).

Vai kādam kas līdzīgs nav bijis, varnūt zinat kur mainīt.?

Mārupes Saša ieteica uz griezties uz Novumu (Berģos), bet jamie teicās ka neko tādu nedarot, gofru neesot utt.

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

2 miezis

man kaadus 3 gadus atpakalj, gofru taisija kaada mazaa servisaa bikernieku ilaa... toreiz man bija Jetta GT un gofra bija taada viltiigaa... paaris sevisos vispar atteicaas to dariit... pamekleesu, moz atradiishu koordinaates...

bet atrast vareeja ta:

no caka ielas griezam pa labi uz bruninieku ielu... peec taam braucam taisni un kaut kur kreisajaa pusee pie iebrauktuves seetaa bija izkartne... izputeeju remonts.

0 0 Atbildēt

oba naa sorry, nevis bikernieku , bet nruninieku!

PS

paklau veci, moz kaads zin... volvo 850 tdi taas kveelsveces saak straadaat pie kaut kaadiem miinusiem vai vienmeer ????

0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstījaba naa sorry, nevis bikernieku , bet nruninieku!

PS

paklau veci, moz kaads zin... volvo 850 tdi taas kveelsveces saak straadaat pie kaut kaadiem miinusiem vai vienmeer ????

ja nemaldos pie +5

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstījaba naa sorry, nevis bikernieku , bet nruninieku!

PS

Bruņinieku ))

OK, sameklēt varēs, bet kaut kāds tel. num vai kāda koordināte jamiem ir, jo sperties pierms konkºēti nezin negribu, par cik tālāk aiz Kr.Barona ielas teik veidots sastrēdziens ceļ-remontu dēļ.

0 0 Atbildēt

2 curmis

ja pareizi sapratu, tad tai lampinjai kas raada kaa kveelsveces straadaa tagad nau jaadeg

0 0 Atbildēt

2 miezis

sorry, tagad to4na nau nekadu koordinaatu..

bet vari pazvanities te

auto.reklama.lv/win/data/message.html?key=307&word=661

2 curmis

tee atkal esmu es... a moz tev ir diesel volvja manualis ciparota formataa???

0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstīja:2 miezis

sorry, tagad to4na nau nekadu koordinaatu..

bet vari pazvanities te

auto.reklama.lv/win/data/message.html?key=307&word=661

2 curmis

tee atkal esmu es... a moz tev ir diesel volvja manualis ciparota formataa???

Visur kur esmu izmeklējies, bendzīnnieki ir, bet dieseļu nav nekur, izņemot volvo servisā, a no viņiem nedabūsi!

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

Dīvaini, bet manā tdi arī manuālis nebija un tā arī neesmu pat rokās turējis, tikai AS dabūju par benzīnnieku pašķirstīt.

To: Alex-GT

Man arī tās sveces šovasar nerādās, lai gan darba Toyotā pie katras piešķilšanas. Tāda Volvo specifika

Vispār es 3šo gadu ar tdi sadzīvoju, tāpēc jautā, ja kas- labāk uz e-pastu- Tev jābūt kaut kur...

0 0 Atbildēt

www.volvocars.us/_Tier2/Owners/Library.htm

par manuaali paluuries sheit

kaspx Reģ.: 08.04.2005
0 0 Atbildēt

miezis rakstīja:Vajadzīgs padoms.

850 vagonam izdedzis caurums gofrā, kas piemetināta pie kolektora (tagad pa gabalu mani var dzirdēt).

Vai kādam kas līdzīgs nav bijis, varnūt zinat kur mainīt.?

Mārupes Saša ieteica uz griezties uz Novumu (Berģos), bet jamie teicās ka neko tādu nedarot, gofru neesot utt.

Man kolēģis tikko Saabam nomainija gofru - iepirka Ape (tirgo pec diametriem, vajag paprasit atlaidi ) un nomainija "parasta" servisa, netalu no csdd. Tikai japiemetinot esot nenonjemot no auto (nezinu gan vai Tavam auto tur tiek klat).

0 0 Atbildēt

2 PIVS

a moz atgadinaasi savu mailu ...

uz alext10@one.lv THNX

Lasītākie raksti

Jaunie raksti