Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Nu sviests pilnīgs. Pūlos sazvanīt servjus par stūres reikas remontu, neviens klausules neceļ. Grrr...

Tik daudz klientu laikam , ka nav laika

googoo Reģ.: 01.06.2001
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

Taatad sapratu, ka plauktu vajag! Ievediishu shodien restaureet, bet par

Tavu veco pretiim, sarunaasim kad buusi nomainiijis! Ja gadiijumaa iznaak uz

Ceesu pusi braukt, nomainiit varu arii es pats! Suutiiju emailu, bet izmeta kljuudu, ka sekojoshaa adrese neeksistee

khmmm.... meils eksistē un iet uz urrā. var jau mēģināt vabole @ vabole.lv. cēsīs gan nesanāks būt vismaz pāris tuvāko mēnešu laikā

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

"Auto ritms", SIA, Autoserviss Jelgavas 66, Rīga, LV-1004 7612501

Meegjini sheit, atbildiigais cilveeks laikam bija aleksandrs

rrusis Reģ.: 05.08.2005
0 0 Atbildēt

97.gada Volvo V40.

Iedegās tāda jocīga lampiņa - līdzīga telts apzīmējamam (trīstūris) zaļā krāsā uz oranža fona.

zvanījuu uz mūsa motors, teica, ka kau kas ar motora elektroniku. bet brīvs laiks viņiem tikai nākamo nedēļ, lai pieslēgtu pie kompja.

kāds spečuks nepateiks man, lamerim, vai vispār ar to auto braukāt apkārt, vai labāk likt mierā? kas parasti ir noticis, ja tā lampa deg? Thanx!

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

rrusis rakstīja:97.gada Volvo V40.

Iedegās tāda jocīga lampiņa - līdzīga telts apzīmējamam (trīstūris) zaļā krāsā uz oranža fona.

zvanījuu uz mūsa motors, teica, ka kau kas ar motora elektroniku. bet brīvs laiks viņiem tikai nākamo nedēļ, lai pieslēgtu pie kompja.

kāds spečuks nepateiks man, lamerim, vai vispār ar to auto braukāt apkārt, vai labāk likt mierā? kas parasti ir noticis, ja tā lampa deg? Thanx!

Tieši tā arī ir vaina motora elektronika/izplūdes sistēma utt utt

Man tikko kaa ta pasha vaina bija, man bija pārdegusi gofra, ko shodien man veiksmiigi nomainīja.

Ja gribi noskaidrot aptuveni vairāk vari aizbraukt pie Sashas (Mārupītes gatve 10a, bet vispirms piezvani 9256631) uz Mārupi, pieslēgs pie kompja un nolasīs tev kļūdas kodu(-us)

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

Visiem, kas iepērkas Ape Motorā, zināšanai:

Ja nemaldos 23. augustā Ape Motors Skanstes ielā tiek slēgts, tobiš, viņi pārvācās uz Ganības dambi 7a (cerams pareizi atceros) - lielākas telpas utt. Pagaidām Skanstes ielā visas detaļas ar 6% atlaidi (līdz 22.augustam), sakaraa ar sagādātajām neertībām pārvācoties.

Priekā.

gunku Reģ.: 11.04.2005
0 0 Atbildēt

Nu tā, tas brīdis ir pienācis un manam XC70 (1999. gada) ir pieteicies piekaramais gultnis. MM cena (gandrīz Ls700) man neliekas pārāk simpātiska un arī paši meistari saka, ka var meklēt, kur maina to gultni. Ir pieredze kādam, jeb idejas kādas? Minēja itkā, ka Kuldīgas pusē kaut kas notiekoties.

0 0 Atbildēt

Jautājiens par signalizācijām, pārāk bļaustīga kļuvusi. Negribas no kaimiņiem atrauties Kur kāds prātīgs meistars Rīgā pieejams , nu un protams par prātīgu cenu

Talina Reģ.: 01.08.2005
0 0 Atbildēt

Par signalizāciju.

Igors -9422938. Nezinam vai īsti varēs līdzēt, it kā patīk labāk paša liktās. Bet mums ir uzlicis un arī agrāk ar veco mašīnu, ja kas notika, līdzēja vienmēr.

Signalizācijas serviss atrodas Birznieka - Upīša ielā (Nr. neatceros, bet vajag zvanīt un, domāju, ka viss notiksies).

Par cenām - nav dārgs. Ja der, prieks, ka varam līdzēt.

0 0 Atbildēt

Paldies, zvanīšu, prasīšu.

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

www.autozona.lv

Aicene rakstīja: Jautājiens par signalizācijām, pārāk bļaustīga kļuvusi. Negribas no kaimiņiem atrauties Kur kāds prātīgs meistars Rīgā pieejams , nu un protams par prātīgu cenu

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

gunku rakstīja:Nu tā, tas brīdis ir pienācis un manam XC70 (1999. gada) ir pieteicies piekaramais gultnis. MM cena (gandrīz Ls700) man neliekas pārāk simpātiska un arī paši meistari saka, ka var meklēt, kur maina to gultni. Ir pieredze kādam, jeb idejas kādas? Minēja itkā, ka Kuldīgas pusē kaut kas notiekoties.

Tas ir kardāna piekaramais gultnis?

0 0 Atbildēt

UUSA rakstīja:

gunku rakstīja:Nu tā, tas brīdis ir pienācis un manam XC70 (1999. gada) ir pieteicies piekaramais gultnis. MM cena (gandrīz Ls700) man neliekas pārāk simpātiska un arī paši meistari saka, ka var meklēt, kur maina to gultni. Ir pieredze kādam, jeb idejas kādas? Minēja itkā, ka Kuldīgas pusē kaut kas notiekoties.

Tas ir kardāna piekaramais gultnis?

Kardāna gan.

0 0 Atbildēt

Kas tur tik baigs ir viņa iekšā,ka cena tāda(tas bij domāts ar darbu?)?

0 0 Atbildēt

UUSA rakstīja:Kas tur tik baigs ir viņa iekšā,ka cena tāda(tas bij domāts ar darbu?)?

Nē, bez darba, bet gultnis ir uzpresēts uz kardāna un tad piemetināts kardāna gals. Sekojoši Volvo piedāvātais variants ir nomainīt kardānu (un gan jau, ka ar abām gala miroņgalvām)

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja: Jautājiens par signalizācijām, pārāk bļaustīga kļuvusi. Negribas no kaimiņiem atrauties Kur kāds prātīgs meistars Rīgā pieejams , nu un protams par prātīgu cenu

Ja ar bļaustīgu tiek domāts jūtīga,tad vajag zonu pieregulēt,ja zini kur stāv sigai kustības sensors,tad pārējais ir izdarāms ar skrūvgriezīti,proti-pieregulēt jūtīgumu.

0 0 Atbildēt

Doma tāda jau bija , ka varētu pats paregulēt, bet kur??? It kā standarta Skorpio vai kau kā tā. Iepriekšājais īpašnieks teica , ka zem haubes esot redzama. Bet nu neesu riktīgi pievērsis uzmanību kura tā ir.

Bet ir cits viens liels SVIESTS!!!!! Jau kopš pirmdienas pūlos sazvanīt par stūres reiku Auto Ritms un Helms 1. NEVIENS neceļ klausuli!!!!! Ko ta galīgi 'pripuhļi'??? Klientus šiem vairs nevajag??? Sāku galīgi dusmīgs palikt, grrr...

0 0 Atbildēt

gunku rakstīja:

UUSA rakstīja:Kas tur tik baigs ir viņa iekšā,ka cena tāda(tas bij domāts ar darbu?)?

Nē, bez darba, bet gultnis ir uzpresēts uz kardāna un tad piemetināts kardāna gals. Sekojoši Volvo piedāvātais variants ir nomainīt kardānu (un gan jau, ka ar abām gala miroņgalvām)

Nu tad meklē "Auto kardāns" Aizkrauklē(AutoKada meitasfirma),parastie meistari nevarēs nobalansēt pēc graizīšanas/metināšanas.Gultni iepērc pirms tam pats-noteikti būs lētāk.

wiests Reģ.: 08.05.2005
0 0 Atbildēt

......tas ir Volvo 850

wiests Reģ.: 08.05.2005
0 0 Atbildēt

autinjam stuure saakusi taa stingraak groziities. kas pa vainu vareetu buut? pastiprinaataajaa it kaa ellja bija pa "iisu", papildinaaju, bet bez izmainjaam..??

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

wiests rakstīja:autinjam stuure saakusi taa stingraak groziities. kas pa vainu vareetu buut? pastiprinaataajaa it kaa ellja bija pa "iisu", papildinaaju, bet bez izmainjaam..??

850 ir tipiska vaina, kad kustas sture ar pamatigu brivgajienu un it kaa reikas galaa nav nekas manams - papeti stuures stienja krustinjus. Gan jau kaads buus beidzot pieteicies. Visticamak, ka apaksejais, to var pat ljoti labi no augshas redzet, kad atver haubi.

Federalis Reģ.: 13.05.2004
0 0 Atbildēt

volvo s40 2,0 96.gada paariivejusies kondishkas shljauka gar radiatoru

var kaads ieteikt kur taadu dabuut un cik naudinjas tas vareetu panjemt?

Federalis Reģ.: 13.05.2004
0 0 Atbildēt

volvo s40 2,0 96.gada paariivejusies kondishkas shljauka gar radiatoru

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Federalis rakstīja:volvo s40 2,0 96.gada paariivejusies kondishkas shljauka gar radiatoru

Leetaakais variants ir vinju nonjemt un aiznest uz kaadu hidraulikas kantori. Parasti vinji ir speejiigi uzrazot Kaareiz prieksh SAAB 900 NG Ceesiis taadu saremonteet izmaksaja ~ 7Ls. Tika izgriezts fragments un ielikts savienojums

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

wiests rakstīja:autinjam stuure saakusi taa stingraak groziities. kas pa vainu vareetu buut? pastiprinaataajaa it kaa ellja bija pa "iisu", papildinaaju, bet bez izmainjaam..??

Vai sūknis nav sācis uzvesties skaļāk? Kad mašīna kādu brītiņu padarbināta, paskaties vai stūres eļļā nav manāmi mazi burbulīši (skaties uz korķīša ščupa).

Lasītākie raksti

Jaunie raksti