Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Lasīju vienā krievu saitā, ka viens entuziasts kaut kādam vieglajam auto uzlicis no Kamaz samosvala kravas kastes hidrauliskā pievada šļauku, un, protams, bēdu vairs nezinājis, jo, ja pareizi atminos, tā Kamaz šļauka ir paredzēta vismaz 5 reizes lielākam spiedienam, nekā kondicionētāja sistēmā.

Federalis rakstīja: volvo s40 2,0 96.gada paariivejusies kondishkas shljauka gar radiatoru

var kaads ieteikt kur taadu dabuut un cik naudinjas tas vareetu panjemt?

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Labriit, Volvo guru Jautājiens VADIS īpašniekiem - pienācis laiks mainīt S70 (1997.g, 2,5L, 10V, kods B5252S) zobsiksnu un attiecīgos "loriņus" - lūgums iemest visu maināmo detalju kodus. Jau iepriekš pateicos

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Kam 850 vai V70 dīzelis padalieties cik ir vidējais degvielas patēriņš, šķiet manam uzradusies apetīte pilsētā ~10, šoseja~7 !!???

intuks Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:Kam 850 vai V70 dīzelis padalieties cik ir vidējais degvielas patēriņš, šķiet manam uzradusies apetīte pilsētā ~10, šoseja~7 !!???

v70'98 - atkariigs no turbiinas izmantosanas. Nupat divaas nedeelaas noskreeju virs 5K - videejais 6,9. Volvo pasaakumaa, kad ruleejaam uz 90 - 5,5. Vasaraa - kad paarsvaraa pilseeta ~ 9.

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:Kam 850 vai V70 dīzelis padalieties cik ir vidējais degvielas patēriņš, šķiet manam uzradusies apetīte pilsētā ~10, šoseja~7 !!???

Tuvu normālajam.

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

nu man veeel druscinj paaragru spriest par paterinju...bet man pilseeta sanaak ap 8-9 L/100km...

aarpus pilseetas nebiju daudz braucis...

0 0 Atbildēt

Manam agrāk bija mazāks patēriņš, moš vainīga krievu degviela ar kuru tagad braucu?

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

2 curmis

nu viss atkariigs no taa kas par saljaru taa ir...jo krievjias saljara ar meedz buut baigi slikta... tur galvenais zinaat kuros tankos tankoties.... nu mums truck driveri staasta ka ar krievijas saljaru paterins sanaksot mazaaks!!!

0 0 Atbildēt

Krievijā ir gan rūpnīcas, kuras spēj saražot ES standartiem atbilstošu degvielu, gan arī rūpnīcas, kuru saražoto dīzeļdegvielu Eiropā izmanto tikai kā izejvielu tālākai pārstrādei Vispār, pie pilna prāta esošam dīzelistam noteikti neieteiktu izmantot to Ventspils - Polockas cauruļvada dīzeļdegvielu, jo tā ir pieskaitāma pie pēdējās kategorijas - tās, kuru izmanto tālakai pārstrādei

Alex-GT rakstīja: 2 curmis

nu viss atkariigs no taa kas par saljaru taa ir...jo krievjias saljara ar meedz buut baigi slikta... tur galvenais zinaat kuros tankos tankoties.... nu mums truck driveri staasta ka ar krievijas saljaru paterins sanaksot mazaaks!!!

0 0 Atbildēt

Paldies! Pašlaik braucu ar Ventspils-Polockas degvielu, būs viela pārdomām vai tas ir to vērts.

0 0 Atbildēt

Vai kāds var ieteikt labus migleniekus priekš 850 ?

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:Vai kāds var ieteikt labus migleniekus priekš 850 ?

Kur gribi likt? Uz bampera vai oriģinālo vietā?

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:

curmis rakstīja:Vai kāds var ieteikt labus migleniekus priekš 850 ?

Kur gribi likt? Uz bampera vai oriģinālo vietā?

Bamperā, lejā tur kur bija tādas mazas dekoratīvās restītes.

0 0 Atbildēt

Nevajag orģinālos, vajag labus!

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:Nevajag orģinālos, vajag labus!

Pie izplatiitaajiem: Hella, Bosch, Valeo, Magnetti-Marelli... Ja vajag labus.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Hella micro DE, ja biezaaks tad Xenon De.

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

s70-740d rakstīja:Labriit, Volvo guru Jautājiens VADIS īpašniekiem - pienācis laiks mainīt S70 (1997.g, 2,5L, 10V, kods B5252S) zobsiksnu un attiecīgos "loriņus" - lūgums iemest visu maināmo detalju kodus. Jau iepriekš pateicos

Joprojaam aktuaali

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Hella micro DE, ja biezaaks tad Xenon De.

Varbūt ir kādam ziņas kur to var iegādāties un aptuvenas cenas?

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

TO: curmis

Manam 850 ir Micro De Hella - man patīk !!!

Komplektu pirku par 50 Ls ar visiem atribūtiem. Montēja pa 20. Es pirku caur Dobeles autoveikalu, kuri piegādā Rīgā zem veikalu cenas.

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

TO: curmis

TDI degvielas patēriņš no 6-8,5 l /100 km. Vairāk noēst nav sanācis.

rrusis Reģ.: 05.08.2005
0 0 Atbildēt

miezis rakstīja:

rrusis rakstīja:97.gada Volvo V40.

Iedegās tāda jocīga lampiņa - līdzīga telts apzīmējamam (trīstūris) zaļā krāsā uz oranža fona.

zvanījuu uz mūsa motors, teica, ka kau kas ar motora elektroniku. bet brīvs laiks viņiem tikai nākamo nedēļ, lai pieslēgtu pie kompja.

kāds spečuks nepateiks man, lamerim, vai vispār ar to auto braukāt apkārt, vai labāk likt mierā? kas parasti ir noticis, ja tā lampa deg? Thanx!

Tieši tā arī ir vaina motora elektronika/izplūdes sistēma utt utt

Man tikko kaa ta pasha vaina bija, man bija pārdegusi gofra, ko shodien man veiksmiigi nomainīja.

Ja gribi noskaidrot aptuveni vairāk vari aizbraukt pie Sashas (Mārupītes gatve 10a, bet vispirms piezvani 9256631) uz Mārupi, pieslēgs pie kompja un nolasīs tev kļūdas kodu(-us)

Thanx. Biju aizbraucis. par 10 LVL paskatījās (salīdzinot ar Musa motors, kur prasa 30 LVL). Vainīga Lamda zonde. Bet ieteica mazliet vēl pabraukāt, jo lampa iedegas neregulāri (piem. vakardien vispār neiedegās).

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Interesants jautājiens radās,dots Volvo 940 2.3T-,problēma(?)sekojoša,diezgan kautrīgi uzsāk kustību,riktīgi uzberot nospolēt var un tipa viss notiek,bet tad kaut kas"aiziet ciet" un rodas iespaids ka jauda aiziet trubā,nevis aiziet līdz riteņiem(ar sajūgu viss ir O.K.).Šodien dzirdēju,ka tādas problēmas cēlonis varētu būt ātrumkaste ar overdraivu t.i. 5 ātrums ar pogu.

0 0 Atbildēt

Iespējams, ka lāgā nesapratu problēmas būtību, bet ja tas ir saistīts ar motora aizrīšanos... tad varbūt vērts sākt ar sveču, gaisa filtra, degvielas filtra maiņu (ja, protams, tas jau nesen nav darīts).

DAGS rakstīja: Interesants jautājiens radās,dots Volvo 940 2.3T-,problēma(?)sekojoša,diezgan kautrīgi uzsāk kustību,riktīgi uzberot nospolēt var un tipa viss notiek,bet tad kaut kas"aiziet ciet" un rodas iespaids ka jauda aiziet trubā,nevis aiziet līdz riteņiem(ar sajūgu viss ir O.K.).Šodien dzirdēju,ka tādas problēmas cēlonis varētu būt ātrumkaste ar overdraivu t.i. 5 ātrums ar pogu.

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Jauda,apgriezini viss ir,tikai iespaids ir tāds ka slīdētu sajūgs,bet kā jau teicu ar to viss esot O.K.

rrusis Reģ.: 05.08.2005
0 0 Atbildēt

manam volvo 40, 2l, 1997g. sākušās problēmas.

dodot gāzi grīdā, motors aizrijas. tikai pēc kādām 3 sek. sāk celt augšā. sevišķi izteikti 2 ātrumā!

nedeg neviena lampa, kas orādītu uz prob. skaidrs, ka jāved pie meistara.

bet vēlējos uzzināt, kāda ir tipiskā vaina šādā gadījumā?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti