Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

P.s. Drošinātāju bilde ir šofera durvju "stoika".

Releji arī šofera pusē zem torpēdas, daļa var būt arīdzan blakussēdētāja pusē ( "raz na raz ņeprihoģitsja") un 5 pozīcijas nr. universālim varētu būt zem grabažnieka dekoratīvās grīdas vai nu zapaskas padziļinājumam uz kantes.

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

volvo 240 releji ira izvietoti zem priekšējā paneļa un ira izkliedēti pa visu telpu, kaut kur man bija bilde ar visu releju izvietojumu.

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Mans tak rakstīja, ka tie releji ira izmētāti, un alkogols traucē uztvert visu....

0 0 Atbildēt

Piektdienis rakstīja:

Gvido28 rakstīja.s. Drošinātāju bilde ir šofera durvju "stoika".

Releji arī šofera pusē zem torpēdas, daļa var būt arīdzan blakussēdētāja pusē ( "raz na raz ņeprihoģitsja") un 5 pozīcijas nr. universālim varētu būt zem grabažnieka dekoratīvās grīdas vai nu zapaskas padziļinājumam uz kantes.

man domaat Tev atshkjiriiga sapratne par "torpeedaam" - vismaz es nevienu releju zem nemanu ...

gribi ko praatiigu teikt - pamato ! vai runaa saprotami ...

www.hammers.times.lv/...

Pēc savas pieredzes > releji ir paslēpti zem apšuvuma virs pedāļiem / aiz mērinstrumentu paneļa ( odometrs, tahometrs utt), otrā pusē daļa ir starp gaisa padeves caurulēm un cimdu kasti. ( kā arī rūpnieciskā vieta pie skat. bilde).

Cik man tā darīšana ir bijusi - katalogos to konstrukciju, kas atrodas zem priekšējā stikla un kura ietilpina sevī visus iespējamos "pulksteņus", slēdzīšus, ķnopītes, kastītes bla bla bla - apzīmēja ar "torpēda".

P.s. Ja pareizi sapratu tavu domu, tad nu virs KONSOLES ( bet ne zem- tur ir kardāns) drošinātāji ir 740 modelim. 760tajam drošinātāji ir arī virs konsoles, bet tikai vertikāli, piekļūšana no blakus sēdētāja puses.

Es nezinu visu. Atvainojos, ja kas ne tā!

volvo Reģ.: 18.11.2004
0 0 Atbildēt

Paldies par padomiem!

0 0 Atbildēt

Ņem par labu! Kā nu sanāca tā sanāca.

Domāju, ka apvienojot Bilžus un nedaudz paguļot uz grīdas volvītī izdosies atrast meklējamo.

P.s. Vari mēģināt lietot gaismas ierīces + spoguli, bet man labāk izdevās, ja likos garšļaukus un ar saviem blenžamajiem lūkojos. Tad nav jāapdomā pretējās kustības.( Spogulis visu otrādi rāda)

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

Rudais rakstīja:850 vagonam pakalējam ritenim(kreisajam) sāka ēst iekšmalu. Apmēram 45grādos. Bukses itkā neko. Savērsums-sagāzums? Vai tad tas pakaļai regulējas? Kādi vēl varianti? Varbūt esat saskārušies ar ko līdzīgu?

Report: Shajaa sakaraa apmekleeju MM. Saveersums bija cuukaa 3 ratiem. Vairaak nekaa. Tad nu luuk

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

No kā, tad šis tā izmainijās, ja bukses veselas??

Talina Reģ.: 01.08.2005
0 0 Atbildēt

Braucām, braucām un, laikam, atbraucām. Mūsu uzticamais kalps - S80 sāk taisīties uz Sajūga &Co maiņu. Bēdīgi...... Šajā sakarā jautājiens - vai kāds var mums ieteikt, kur var sameklēt remontam paredzēto komplektu? To, ka to var pasūtīt MM, tas ir skaidrs, bet vai ir varianti? Mašīnītes vecums - dzima 2001. gada nogalē. Iepriekš paldies par padomiem un ieteikumiem!

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Talina rakstīja:Braucām, braucām un, laikam, atbraucām. Mūsu uzticamais kalps - S80 sāk taisīties uz Sajūga &Co maiņu. Bēdīgi...... Šajā sakarā jautājiens - vai kāds var mums ieteikt, kur var sameklēt remontam paredzēto komplektu? To, ka to var pasūtīt MM, tas ir skaidrs, bet vai ir varianti? Mašīnītes vecums - dzima 2001. gada nogalē. Iepriekš paldies par padomiem un ieteikumiem!

Motors? Pēc datiem nāk 7 veidu(modifikāciju) dzinēji

0 0 Atbildēt

Volvo S80 2001 gads

Dzinējs ......L benzīns + - turbo; kārba...... meh/ automāts.

Vēlams šasijas nr.

Vajadzīgo pasvītrot

Rīt tā kā tā man jāzvana vienam sprukstiņam, pajautāšu vai ir un cik Ls.

P.s

5 katlu

2L T5 +5 mehāniskā vai 4 pakāpju aut.;

2L T zemspiediena+5 mehāniskā vai 4 pakāpju aut.;

2L i T +5 mehāniskā vai 5 pakāpju aut;

2,4L 20v; +5 mehāniskā vai 5 pakāpju aut;

2,4L i T; +5 mehāniskā

2,5L TDI ar tiešo iešprici+5 mehāniskā

2,8L 24v T6+ 4 pakāpju aut.

2,9L i 24v + 5 pakāpju aut.

2,9L 24v + 5 pakāpju mehāniskā

Bija vēl limuzīni

2,8 biturbo T6 ar automātu Geartronic

2,9 L ar 5 pakāpju mehānisko vai 4 ātrumu adaptēto automātu.

0 0 Atbildēt

Var jau būt vēl viens variants, jo pasē ( pa zviedru modei )var rakstīt pirmo reģistrāciju. 2,L 20v T un tam ir gan 5 mehāniskā gan 4 automāts.

Laikam viss.

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:Var jau būt vēl viens variants, jo pasē ( pa zviedru modei )var rakstīt pirmo reģistrāciju. 2,L 20v T un tam ir gan 5 mehāniskā gan 4 automāts.

Laikam viss.

Paldies miilzonīgs.

Tatad par mūsu mašinīti.

Dzinējs - 2.4 benzins, kārba mehaniskā, turbo nav, šasijas Nr. YV1TS65P211198515

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

Talina rakstīja:Braucām, braucām un, laikam, atbraucām. Mūsu uzticamais kalps - S80 sāk taisīties uz Sajūga &Co maiņu. Bēdīgi...... Šajā sakarā jautājiens - vai kāds var mums ieteikt, kur var sameklēt remontam paredzēto komplektu? To, ka to var pasūtīt MM, tas ir skaidrs, bet vai ir varianti? Mašīnītes vecums - dzima 2001. gada nogalē. Iepriekš paldies par padomiem un ieteikumiem!

Un par tiem burtiem klāt pie 2.4l dzineja man nekas nav zināms, kur man jāskatās? Tehniskajā pavisam droshi, nekā nav. Ja tas stāv rakstīts uz dzinēja, varu paskatīties.

0 0 Atbildēt

Motors jums ir B5244S2, ja gads pareizs tad sajuuga komplekta nummurs ir 272449 un izspiedeejgultnis/cilindrs 8667661. Tas kas ir no aftermarketa sajuuga komplektiem tad jeega ir skatiities uz Sachs un LUK izstraadaajumiem, jo praktiski tie pashi buus arii japirksiet orgjinaalo Volvo izstraadaajumu. Bet arii vajag paintereseeties kaadas cenas ir ieksh MM jo man bija taa ka turbiiniekam sajuuga komplekts ieksh MM(ar kluba atlaidi) sanaaca leetaak nekaa LUK ar labu atlaidi....

0 0 Atbildēt

Talina rakstīja:

Arnijs rakstīja:

Un par tiem burtiem klāt pie 2.4l dzineja man nekas nav zināms, kur man jāskatās? Tehniskajā pavisam droshi, nekā nav. Ja tas stāv rakstīts uz dzinēja, varu paskatīties.

T T5 T6 20v 24v ........

Tos var redzēt uz bagāžnieka vāka, ja kāds nav aizņēmies. Apjautāšos par iespējām un ielikšu savu versiju.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Motors tiešām B5244S2 Cenas zināšu vakarā!

0 0 Atbildēt

Vācu ražojums Sach > disks + grozs + izspiedējgultnis 165 LVL.

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Tikai neaizmirstat , ka ir iespēja oriģinālos dabūt ar būtisku atlaidi. euco_power@one.lv

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:Vācu ražojums Sach > disks + grozs + izspiedējgultnis 165 LVL.

Par to izspiedeejgultni ir jaaskataas jo tas fignis ir taads baigais kopaa ar cilindru taapeec ir tik daargs...

0 0 Atbildēt

Godātā Talina!

Mantiņas ir uz vietas. Nāks tuvāk noliktais datums - sazināsimies.

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:Godātā Talina!

Mantiņas ir uz vietas. Nāks tuvāk noliktais datums - sazināsimies.

Paldies visiem, kas iesaistījās mūsu mašīnītes remontā. Šodien piezvanīja Guntis no MM un gribēja, lai piebraucu ar auto, paskatīties vai tiešām sajūgs ir čupā. Es iebraucu MM, bet Gunta vairs nebija, pie reizes dabūju tādu aprēķinu:

sajūgs+grozs - 231Ls;

izspiedējgultnis - 70Ls;

darbs -100Ls. Protams man piesolīja 20% Volvo kluba atlaidi. Rezultātā, ja pareizi protu rēķināt = 320Ls ar atlaidi.

Tā kā es noteikti esmu komplekta ņēmēja un kaut vai rīt varu to paņemt. PALDIES!!!

0 0 Atbildēt

Ar maigu pieeju varēsiet nobraukt atlikušo sprīdi. Tik ātri beigas nepiezogas.

Mans novilka ~2000km + volvo rallijs. Un sazin kad vēl pirms tam bija pieteicies.

Brīdināti ir, ja sadomāsiet ātrāk, tad dabūsim.

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:Ar maigu pieeju varēsiet nobraukt atlikušo sprīdi. Tik ātri beigas nepiezogas.

Mans novilka ~2000km + volvo rallijs. Un sazin kad vēl pirms tam bija pieteicies.

Kā jau mēs šodien runājām, man mašīnu diezgan grūti izbrīvēt un tā kā cerīgi izskatās, ka es tikšu pie 6 gadu neizmantoto atvaļinājumu izmantošanas (2nedēļas decembra sākumā), tad no tā arī vienu dienu būs jāziedo.

Ptpū, ptpū, ka tik kaut kas nenotiek.....

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Talina rakstīja:

Gvido28 rakstīja:Ar maigu pieeju varēsiet nobraukt atlikušo sprīdi. Tik ātri beigas nepiezogas.

Kā jau mēs šodien runājām, man mašīnu diezgan grūti izbrīvēt un tā kā cerīgi izskatās, ka es tikšu pie 6 gadu neizmantoto atvaļinājumu izmantošanas (2nedēļas decembra sākumā), tad no tā arī vienu dienu būs jāziedo.

Ptpū, ptpū, ka tik kaut kas nenotiek.....

Peec jauna darb alikuma (ja njem likumiigi), tad ja neiznjem atvaljinajumu, tad esi to zaudejis un tas vairs nenododas no gada uz gadu.

Ja es nevaru panjemt atvaljinajumu, es paprasu naudinjaa kompensaciju

Lasītākie raksti

Jaunie raksti