Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

S70 Reģ.: 23.04.2004
0 0 Atbildēt

P.S. Ģeņģeris lādē normāli, jo pēc pēc piešķilšanas ar krokodila palīdzību un pāris minūšu padarbināšanas auto kādu nedēļu/pusotru iet atkal, tad pēķšņi pāris stundās atkal aķis sauss

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

S70.... Ja par 3 dienaam, tad varbuut bagaazniekaa paliek degot lampinja... shaadas lietas meklee , sleedzot dazaadaam keedeem virknee testeri un mekleejot nopluudi. Videeji ~ 10min darbs

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

S70 rakstīja.S. Ģeņģeris lādē normāli, jo pēc pēc piešķilšanas ar krokodila palīdzību un pāris minūšu padarbināšanas auto kādu nedēļu/pusotru iet atkal, tad pēķšņi pāris stundās atkal aķis sauss

Ja tas ir epizodiski, tad pagruuti buus atrast...

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Help!

Volvo 850 2,5l benzīnnieks. Vakar pēc palaišanas sāka nenodzist paneļa kontollampiņas, palika visu laiku degot, bet tā blāvi. Skaidrs kaut kur nav masas. Tikko braucot mājās lēni, lēni izdzisa viss: maģis, gaismas, vārdu sakot viss, ko var ieslēgt no salona. Motors rūca normāli. Iebraucu stāvvietā, noslāpēju un palaist vairs nevar, nenoklikšķ pat startera relejs. Cik saprotu, kaut kur nopietni pazuda masa uz virsbūvi. Varbūt kāds zin, kur meklēt vietas, kur pie virsbūves nāk masas vadi.

0 0 Atbildēt

Aķa vaina tā nav, jo pieliekot lampiņu pa taisno deg spoži, turpretī visas lampas uz auto blāvi, blāvi. Nesen remontēju ģenģeri, nomainīju gultņus, un regulatoru ar oglītēm.

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Un ja braukšana notiek epizodiski un nelielos attālumos, tad bez kārtīgas uzlādēšanas tikai ģenerators vien akumulatoru uzlādēt līdz galam nespēj. Bet protams ir jāatrod izlādēšanās iemesls.

Kā Arnijs teica ,sāc ar lampiņām vai citiem patērētājiem un nobeidz ar ģeneratora diožu pārbaudi.

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:Aķa vaina tā nav, jo pieliekot lampiņu pa taisno deg spoži, turpretī visas lampas uz auto blāvi, blāvi. Nesen remontēju ģenģeri, nomainīju gultņus, un regulatoru ar oglītēm.

Es jau sliecos domaat ka tas ir gjenerators. A bet masas kontakts ar korpusu atrodas netaalu pie akja, pameklee ieraudziisi.

0 0 Atbildēt

S70 rakstījaalīgā!!!

Atstāju pie mājas uz 3 dienām S70, kāpju iekšā - dzīvības nava! Aķis tukšs

Nomainīju aķi, mēnesi pabraucu, atstāju pie mājas uz 3 dienām - aķis tukšs!!!

Crash, pastāsti - kas par kreņķi, kur noplūde? Varbūt zini, kur sakarīgs elektriķis?

Jau iepriekš paldies!

Nu zin taa uzreiz pateikt kur nopluude tur jau jaabuut extrasensam . Nu ko tev var pateikt njem no saakuma rokaas testeri un nomeeri cik liela taa nopluude ir. Paredzi ka taa ir sameeraa liela ~1A. Taa vareetu buut kaada lampinja vai kaads cics pateereetaajs kas neatsleedzas...jaaskataas taa uzreiz pateikt nefaru

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Juze rakstīja:Aķa vaina tā nav, jo pieliekot lampiņu pa taisno deg spoži, turpretī visas lampas uz auto blāvi, blāvi. Nesen remontēju ģenģeri, nomainīju gultņus, un regulatoru ar oglītēm.

Es jau sliecos domaat ka tas ir gjenerators. A bet masas kontakts ar korpusu atrodas netaalu pie akja, pameklee ieraudziisi.

Jā, ģenģeris. Izrādās, ka 2 dienas esmu braucis tikai uz aķa. Tagad ņem nost, tad jau redzēs, kas par šaizi.

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Help!

Man nedēļas laikā izbeidzas visas spuldzes, kas ir kreisajā aizmugures lākturī! Ja špans būtu par lielu, tad jābeidzas būtu abās pusēs, bet bliež ārā tikai kreiso pusi.

Cik nu man tā saprašana no tiem elles striķiem ira, šķiet visi kontakti ir ok, nekādas kušanas/ noplūdes nemanu, ūdens tur arīdzan klāt netiek. Kas vēl par nelaimi varētu būt?

Paldies.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Varbuut Te tajaa pasaa lukturii kaads + iet uz masu?

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja: Help!

Man nedēļas laikā izbeidzas visas spuldzes, kas ir kreisajā aizmugures lākturī! Ja špans būtu par lielu, tad jābeidzas būtu abās pusēs, bet bliež ārā tikai kreiso pusi.

Cik nu man tā saprašana no tiem elles striķiem ira, šķiet visi kontakti ir ok, nekādas kušanas/ noplūdes nemanu, ūdens tur arīdzan klāt netiek. Kas vēl par nelaimi varētu būt?

Paldies.

Spuldzēm limits beidzies

S70 Reģ.: 23.04.2004
0 0 Atbildēt

Sveiki, Crash un Yonas!

Gribu jums pateikt paldies par idejām. Savu ķibeli ar aķa izlādēšanos/noplūdi atklāju kopā ar elektriķi, testeri un sekojošu drošekļu izcilāšanu. Bet nu sākšu no sākuma.

Aptuveni pirms pusotra mēneša aizbraucu pie viena čoma, lai pārliek vadus maģim tā, lai varētu to ieslēgt neieslēdzot aizdedzi. Viss bija OK, bet....biju piemirsis elementāru lietu - S70 oriģinālā audiosistēma ir kopā ar iebūvētu pastiprinātāju. Tātad, šaize pēc vadu pārlikšanas bija sekojoša - IZSLĒDZOT AIZDEDZI PASTIPRINĀTĀJS TURPINĀJA BAROTIES NO AĶĪŠA!!! Rezultāts - 3-4 dienās nekustinot autiņu aķis tukšs! Rūpnīcas variantā, kad maģim strāva atslēdzas izslēdzot aizdedzi, nekas tamlīdzīgs nevar notikt! Tikai vēlāk dzirdēju no večiem, ka līdzīgi esot vēl ar dažām automobiļu markām.

Žēl, protams, ka manu untumu dºļ pazaudēju normālu aķīti

Tā lūk!

0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:

Gvido28 rakstīja: Help!

Paldies.

Spuldzēm limits beidzies

A pilniigi iespeejams Visam ir savs resurss... veel jau varbuut tas lukturis pastiprinaati krataas... mosh atskruuveejies...

0 0 Atbildēt

Datumu paskatīšos, bet nu nevar būt ka pirmdien pierktas spuldzes jau ceturdien ir psc. Kratīšanos pārbaudīšu. It kā ofroudus neesu taisījis, tik vien cik Rīgas bruģis patrāpās.

Kad gabarīta spuldzes ieskrūvētas un deg, atpakaļgaita ni, bet kad gabarīti nideg pakaļgaņģis deg. Laikam jāveic padziļināta ellesstriķu izpēte un izolācijas skrubināšana.

Paldies par konsultāciju.

0 0 Atbildēt

Pārbaudi masas vadus

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstījaatumu paskatīšos, bet nu nevar būt ka pirmdien pierktas spuldzes jau ceturdien ir psc. Kratīšanos pārbaudīšu. It kā ofroudus neesu taisījis, tik vien cik Rīgas bruģis patrāpās.

Kad gabarīta spuldzes ieskrūvētas un deg, atpakaļgaita ni, bet kad gabarīti nideg pakaļgaņģis deg. Laikam jāveic padziļināta ellesstriķu izpēte un izolācijas skrubināšana.

Paldies par konsultāciju.

Tav sāpe izklausās pēc jaukākā,kas vien var būt-masas neesamība tur,kur jābūt(lukturis/spuldze-virsbūve),jaukākais ir tas,ka izķert vainīgo nav nemaz tik vienkārši,jo apskatot vizuāli viss šķiet daudzmaz kārtībā.Var būt arī štrunta lampeles,sevišķi,ja GE-ELECTRIC,ir gadījies,ka nedēļas laikā atsprāgst kādas piecas pēc kārtas,tad iegadās ilgdzīvotāja...

0 0 Atbildēt

Atradīšu! Zinu kas meklējams, gan jau kaut kur būs paslēpies!

Grabažnieks tak naf tik liels Pāris vēzieni ar kuvaldu testa nolūkā uz vibrāciju i manīs, kas kur slikti karājas vai labi stāv.

0 0 Atbildēt

Tev laikam visiem dzīves gadijumiem tikai viens paņēmiens?

0 0 Atbildēt

Nevaru tak vienlaicīgi vērot mirguļošanu lampās un braukt pa bedriem. Uz āķa uzlikš kādu koka uzparikti un tad i atvēzēšos pa jamu. Vakar pēc raļļa vēl divus sprāgonīšus nogādāju tankštellē un par VIP izbraukumu 5ls zupai nopelnīju.

Kad pienāks tā laimīgā diena, kad man kāds izpalīdzēs?

Dzirkles asas jau grabažniekā, iepirks biku striķus un padarbošos ap lākturi un tad jau kā xxxxx ar vējlukturi bizināšu.

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:

Kad pienāks tā laimīgā diena, kad man kāds izpalīdzēs?

Kas jau aizmirsi kā Oxigens tavu pie mana atvilka striķītī.

compact Reģ.: 03.02.2004
0 0 Atbildēt

Manam 850jam līdz ziemassvētkiem gribētos veikt nelielu kosmētisko uzlabojumu: ir pāris nesmuki noskrāpējumi un buktītes. Vai kāds var ieteikt labu servi, kur to kvalitatīvi un ātri paveikt pārdaugavas pusē vai Jelgavā? Varbūt DAGS var iemest infu par savu Torņākalna servi? Thx

VGVG Reģ.: 29.09.2005
0 0 Atbildēt

Manā īpašumā nonācis 1997g V70 ar daudz ekstrām, tai skaitā navigaciju, kurā atrodas kautkāds disks ar Beļģijas karti. Jautājums speciem, kur lai iepērk kadus diskus priekš LR un ES ???

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Nupat atcereejos:

deglava ielas Maksimaa graamatu/zhurnaalu nodalaa tika redzeets volvo 240 manuaalis...Praiss-paaris ls

0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:Tev laikam visiem dzīves gadijumiem tikai viens paņēmiens?

Viss kārtībā deg kā pieklājas. Pat argumentēta vēlmes izteikšana nebija vajadzīga.

Nelaime bija paslēpusies iekš pieslēguma štekera. Laika zobs un mitrums bij piebeidzis kapara plāksnīti kamai jāsaņem špans no kabīnes. Apkususī maliņa neko labu nesola, bet līdz jaunas iegādei nāksies paciesties.

Vēl viens punkts neatliekamo lietu sarakstā.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti