Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Šodien biju Dīzeļcentrā R, šie novērsa vainu kuru neņēmās novērst neviens vietējais serviss, ne ari Madonas Volvo centrs. Vaina izpaudās tā ka mašīna reizēm raustījās un pastiprināti rija degvielu, a vaina izrādās bija pie sūkņa pārberzies vadiņš

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:Šodien biju Dīzeļcentrā R, šie novērsa vainu kuru neņēmās novērst neviens vietējais serviss, ne ari Madonas Volvo centrs. Vaina izpaudās tā ka mašīna reizēm raustījās un pastiprināti rija degvielu, a vaina izrādās bija pie sūkņa pārberzies vadiņš

Madonā tiešām dīzeļus labāk neremontēt,tā nav viņu stiprā puse.

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

Tiem, kas meklēja manuāļus, paskatieties šiet ir viens eksemplārs:

rapidshare.de/files/5340176/Volvo_850.rar.html

Free ~18.8Mb

Pats vēl pilnībā neesmu izpētījis, vienīgais stūre ir labajā pusē

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Baigi fiksais jautājiens. Cik varētu maksāt Volvo 850 93g. meh.kārba kreisā pussass. Var būt tā daļa līdz pirmajai granātai kas iet iekšā kārbā.

0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja: Baigi fiksais jautājiens. Cik varētu maksāt Volvo 850 93g. meh.kārba kreisā pussass. Var būt tā daļa līdz pirmajai granātai kas iet iekšā kārbā.

Nu orgjinaali buus tikai pusass komplektaa un buus daargi. Skantech katalogaa ir tikai aareejais gals.. taa kaa jaameklee pa shrotiem..

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Jau meklējos Mārupes Saša piedāvā pa 40, atradu Jēkabpilī pa 25 , varētu rīt dabūt , bet tur tā nesaprotami pagaidām kur randiņš jāsarunā. Dažiem tikai ārējai gals ira, vai nav vispār.

Krancis Reģ.: 23.07.2004
0 0 Atbildēt

Manam 850 ģimenes loceklim vakar notikās šaize .

Īsāk sekot griežot uz Vanšu tilta no ūzbrauktuves tā pavairāk uzbēru gāzi un strauji liku 2ajā ātrumā.. Rezultātā atteicās strādāt (nevar ielikt kloķi robā) visa augšējā ātrumkārbas daļa (1.,3. un 5.robs) un apakšējā daļa tāda ļumīga, bet vismaz strādā.

Pabraukt varēja un nu jau auto stāv servisā, tikai par cik lielākā daļa mehāniķu slimi, tad droši vien līdz nākamajai nedēļai būs jāgaida diagnoze.

Varbūt kādam ir gadījies līdzīgi? Kādas prognozes - jāmaina kārba, vai tikai regulēšanas vaina?

Ja jāmaina tad jau šodien iešu par m.a.u.k.u.r.u strādāt lai atmaksātu tos tēriņus

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Krancis rakstīja:Manam 850 ģimenes loceklim vakar notikās šaize .

Īsāk sekot griežot uz Vanšu tilta no ūzbrauktuves tā pavairāk uzbēru gāzi un strauji liku 2ajā ātrumā.. Rezultātā atteicās strādāt (nevar ielikt kloķi robā) visa augšējā ātrumkārbas daļa (1.,3. un 5.robs) un apakšējā daļa tāda ļumīga, bet vismaz strādā.

Pabraukt varēja un nu jau auto stāv servisā, tikai par cik lielākā daļa mehāniķu slimi, tad droši vien līdz nākamajai nedēļai būs jāgaida diagnoze.

Varbūt kādam ir gadījies līdzīgi? Kādas prognozes - jāmaina kārba, vai tikai regulēšanas vaina?

Ja jāmaina tad jau šodien iešu par m.a.u.k.u.r.u strādāt lai atmaksātu tos tēriņus

Cik atminos, tad tur kulisei ir trosites. Nedomaju, ka karbu esi sacakarejis, drizak slegshanas mehanismu ka tadu. Neatceros vai vareja tikt klat nenonjemot karbu, bet ja to dari, tad nomaini blivslegus un padoma par sajugu ar.

compact Reģ.: 03.02.2004
0 0 Atbildēt

Varbuut laimiigie 850to iipashnieki var ieteikt, kur iegaadaaties un pie reizes nomainiit 850jam pakaljeejos bremzhu diskus + kluchus? Ar kaadu ciparu jaareekjinaas?

0 0 Atbildēt

compact rakstīja:Varbuut laimiigie 850to iipashnieki var ieteikt, kur iegaadaaties un pie reizes nomainiit 850jam pakaljeejos bremzhu diskus + kluchus? Ar kaadu ciparu jaareekjinaas?

Cipars naf paaraak liels un darbs nemaz naf tik sarezgjiits lai to nedariitu pats. Diski laikam bija ap 20Ls gab, kluchi ~15Ls komplekts un rocenes loki~ 15Ls

0 0 Atbildēt

Tieshi taa 850jam kulise ir uz troseem, bet nu lai taas troses izraustiitu tad nezinu kaa tie robi jaasleedz, driizaak tiecos domaat ka buus saliekta vai salauzta aatrumu paarsleegshans svira pashaa kaarbaa. Bet nu pilniigi iespeejams ka ir salauzta tikai kulise...

Krancis Reģ.: 23.07.2004
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Tieshi taa 850jam kulise ir uz troseem, bet nu lai taas troses izraustiitu tad nezinu kaa tie robi jaasleedz, driizaak tiecos domaat ka buus saliekta vai salauzta aatrumu paarsleegshans svira pashaa kaarbaa. Bet nu pilniigi iespeejams ka ir salauzta tikai kulise...

Paldies par atbildēm

Pats gan nemainīšu, bet uzticēšu profesionāļiem (Tā sanāks lētāk ). Ja ir kā Jūs sakat, tad laikam jau kārba nebūs jāmaina, kas ir vairāku simtu latu atvieglojums man

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

compact rakstīja:Varbuut laimiigie 850to iipashnieki var ieteikt, kur iegaadaaties un pie reizes nomainiit 850jam pakaljeejos bremzhu diskus + kluchus? Ar kaadu ciparu jaareekjinaas?

varu padalīties ar infu, par cik vasaraa to arī darīju

nevareeju atrast ne Otto Zimmerman, ne Lucas diskus, tālab izvēlējos pakotājus NK (piedāvā Autofavorīts) - par vienu 16.85Ls. Ape Motorā nopirku gan Ferrodo klučus (10.16Ls), gan Ferrodo lokus (15.4, kurus gan nenomainīju, par cik iepriekšējie vēl bija OK. man personīgi bija viens cilindrītis supportam noklājies, ko arī nomainīju. Dažas stundas un viss OK - es kā neprofesionālis to apgalvoju

0 0 Atbildēt

miezis rakstīja:

varu padalīties ar infu, par cik vasaraa to arī darīju

nevareeju atrast ne Otto Zimmerman, ne Lucas diskus, tālab izvēlējos pakotājus NK (piedāvā Autofavorīts) - par vienu 16.85Ls. Ape Motorā nopirku gan Ferrodo klučus (10.16Ls), gan Ferrodo lokus (15.4, kurus gan nenomainīju, par cik iepriekšējie vēl bija OK. man personīgi bija viens cilindrītis supportam noklājies, ko arī nomainīju. Dažas stundas un viss OK - es kā neprofesionālis to apgalvoju

Aa jaa pareiz pareiz tu man ar laikam kaadas paaris reizes zvaniiji Ceru ka atbildes toreiz paliidzeeja

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Varbūt kāds zin cik maksā bleķu taisnošana un krāsošana spārnam un pakaļējā riteņa arkai( salocīts ir viegli). Kā arī cik maksā lietots un arī jauns atpakaļskata mehāniskais spogulis? Volvo 740.

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Kur tu atkal ieberzies?

Man DC adatu vaig. Nesūta no Sverges.

Paskaties, varbūt kāda ira.

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:Kur tu atkal ieberzies?

Man DC adatu vaig. Nesūta no Sverges.

Paskaties, varbūt kāda ira.

Peļņā biju uz Lubānas-Slāvu ielas apļa.

Adatu nav( lieku un jaunu)

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstīja:Varbūt kāds zin cik maksā bleķu taisnošana un krāsošana spārnam un pakaļējā riteņa arkai( salocīts ir viegli). Kā arī cik maksā lietots un arī jauns atpakaļskata mehāniskais spogulis? Volvo 740.

Zvani Sergejam par spoguli un man par krāsošanu,nezinu cik tālu ir ar to mūsu kluba un manas darbavietas sadarbību,varbūt varētu būt pirmais sadarbības klients.

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstīja:Varbūt kāds zin cik maksā bleķu taisnošana un krāsošana spārnam un pakaļējā riteņa arkai( salocīts ir viegli). Kā arī cik maksā lietots un arī jauns atpakaļskata mehāniskais spogulis? Volvo 740.

Pamēģini apdrošinātāju piedāvājumu, sliktāk jau nebūs un uz tādu pasākumu biznesu neuztaisīsi.

0 0 Atbildēt

Cik man zināms,apdrošināšanas eksperts saņem kaut kādu % no summas,ja viņš ir izmaksājis mazāk nekā tas varētu vilkt pēc servisa tāmes un tātad secinājums-ekspertam ir interese izmaksāt pēc iespējas mazāk.

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Bet ne tik maz , ka pašu serviss nevar pavilkt.

Zinu gadījumu, kad dēļ šādas cenu nomesšanas, cietušais firmai sataisija nepatikšanas un saņēma trīs reizes vairāk, kā bija sākumā solīts, bet aģents pazaudēja darbu.

0 0 Atbildēt

Dag, Varbūt rīt vai parīt piebraukšu, lai Tu novērtē cik tāds darbs velk. Negribu zaudēt sūri nopelnīto naudu.

Un nedošu Es servisam savu autiņu, zinām kā servisos lauž klientu autiņus un apmaina detaļas uz sliktākām un..........................

Un ko es darīšu bez autiņa.

Pats Es to visu varu izlabot pusstundas laikā+uzpūst krāsu.

0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstījaag, Varbūt rīt vai parīt piebraukšu, lai Tu novērtē cik tāds darbs velk. Negribu zaudēt sūri nopelnīto naudu.

Un nedošu Es servisam savu autiņu, zinām kā servisos lauž klientu autiņus un apmaina detaļas uz sliktākām un..........................

Un ko es darīšu bez autiņa.

Domāju,ka zini kur mani meklēt,t.i. Torņkalna stacijai pretim ir servis,pirms piebrauc gan labāk uzzvani.

Pats Es to visu varu izlabot pusstundas laikā+uzpūst krāsu.

0 0 Atbildēt

Sviests kaut kāds sanāca,bet kam jāsaprot tas sapratīs.

S70 Reģ.: 23.04.2004
0 0 Atbildēt

Palīgā!!!

Atstāju pie mājas uz 3 dienām S70, kāpju iekšā - dzīvības nava! Aķis tukšs

Nomainīju aķi, mēnesi pabraucu, atstāju pie mājas uz 3 dienām - aķis tukšs!!!

Crash, pastāsti - kas par kreņķi, kur noplūde? Varbūt zini, kur sakarīgs elektriķis?

Jau iepriekš paldies!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti