Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Talina Reģ.: 01.08.2005
0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:

Talina rakstīja:

Gvido28 rakstīja:Ar maigu pieeju varēsiet nobraukt atlikušo sprīdi. Tik ātri beigas nepiezogas.

Mans novilka ~2000km + volvo rallijs. Un sazin kad vēl pirms tam bija pieteicies.

Brīdināti ir, ja sadomāsiet ātrāk, tad dabūsim.

Kā jau mēs šodien runājām, man mašīnu diezgan grūti izbrīvēt un tā kā cerīgi izskatās, ka es tikšu pie 6 gadu neizmantoto atvaļinājumu izmantošanas (2nedēļas decembra sākumā), tad no tā arī vienu dienu būs jāziedo.

Ptpū, ptpū, ka tik kaut kas nenotiek.....

Peec jauna darb alikuma (ja njem likumiigi), tad ja neiznjem atvaljinajumu, tad esi to zaudejis un tas vairs nenododas no gada uz gadu.

Ja es nevaru panjemt atvaljinajumu, es paprasu naudinjaa kompensaciju

Esat gan gudrītis, bet man bija rakstiska vienošanās ar vaininieku, kas nevareja mani palaist atvaļinajumos. Redziet - ne jau visur vajag censties pamācīt otru, ja nezinat lietas apstākļus. Un ticiet man - likumu es zinu!!!!! ne tam uzbraucāt. Sorry.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Atslabsti, un tver lietas vieglak Neviens te neko nepamaca, nevajag parprast, bet saprast

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Talina... Sajūga komplekts (SACHS) ir dabūjams par 130 Ls.

Talina Reģ.: 01.08.2005
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:Talina... Sajūga komplekts (SACHS) ir dabūjams par 130 Ls.

Bet vai tas ir kopā ar izspiedējgultni? Un, es saprotu, ka tas ir jauns, jo lietotas detaļas mēs mūsu mašīnītei cenšamies nelietot. Un paldies par piedāvājumu, jo plānoju uz 4 decembri likt auto remontā iekš MM. Un kur to var dabūt? Rīgā vai .....

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Talina rakstīja:

Gvido28 rakstīja:Godātā Talina!

Mantiņas ir uz vietas. Nāks tuvāk noliktais datums - sazināsimies.

Paldies visiem, kas iesaistījās mūsu mašīnītes remontā. Šodien piezvanīja Guntis no MM un gribēja, lai piebraucu ar auto, paskatīties vai tiešām sajūgs ir čupā. Es iebraucu MM, bet Gunta vairs nebija, pie reizes dabūju tādu aprēķinu:

sajūgs+grozs - 231Ls;

izspiedējgultnis - 70Ls;

darbs -100Ls. Protams man piesolīja 20% Volvo kluba atlaidi. Rezultātā, ja pareizi protu rēķināt = 320Ls ar atlaidi.

Tā kā es noteikti esmu komplekta ņēmēja un kaut vai rīt varu to paņemt. PALDIES!!!

Psec,vareetu padomaat,ka vinji ar zeltu paarklaaj pirms liksanas...

0 0 Atbildēt

Tas ir komplekts... Par izspiedējgultni nezinu, visticamāk, ka viņš tur nenāk, jo ir hidrocilindrs, tāpat kā SAAB automašīnām. Izsiedējgultņi komplektos nāk tad, ja tie ir parastie - mehāniskie.

Ja tas komplekts interesē, tad man viņš ir jārezervē un dabūjams varētu būt šopiektdien, vai nākošpirmdien

0 0 Atbildēt

Un vēl... Par izspiedējgultni varu uzinteresēties atsevišķi un nedomāju, ka arī Gvido komplektā viņš nāk. Kad mainīju Aicenes 850tajam sajūgu, tad gan nāca pilns komplekts arī ar gultni. Maksāja , šķiet 108 Ls, bet tas jau bija 850tais

Protams, ka runa iet tikai par jauniem izstrādājumiem, pie kam SACHS un LUK ražo lauvas tiesu sajūgu Eiropas mašīnām tieši oriģinālizpildījumā.

MrSvensons Reģ.: 30.05.2003
0 0 Atbildēt

Arnij - man viens jautājiens Tev. Tu tā reiz ieminējies, ka labprāt paķēpātos ar lietām, kur citi galā netiek Vai vari uzmest profesionālu aci 940 aizmugurējai piekarei un vismaz konstatēt kas tur tik pretīgi grab? Tas nu točna ir kaut kas tāds, ko neviens nav varējis atkost. Savulaik palūdzu uzmest aci gan MM, gan vēl pāris vietās - viss ir izraustīts, viss esot OK.

Bet GRAB!

Ja Tev izdosies - no manis konjaks kā likc! Ko teiksi?

0 0 Atbildēt

Varu gan! Nav nemaz tur tik daudz, kam grabēt... Tel. Tavējais bija blakustopikā , būšu Rīgā, pazvanīšu!

0 0 Atbildēt

MrSvensons rakstīja:Arnij - man viens jautājiens Tev. Tu tā reiz ieminējies, ka labprāt paķēpātos ar lietām, kur citi galā netiek Vai vari uzmest profesionālu aci 940 aizmugurējai piekarei un vismaz konstatēt kas tur tik pretīgi grab? Tas nu točna ir kaut kas tāds, ko neviens nav varējis atkost. Savulaik palūdzu uzmest aci gan MM, gan vēl pāris vietās - viss ir izraustīts, viss esot OK.

Bet GRAB!

Ja Tev izdosies - no manis konjaks kā likc! Ko teiksi?

Noteikti grab bagahnieka vaaks vai nummura plaaksne Vai zapaska atskruuveejusies un leekaa

0 0 Atbildēt

Crash mēģina nopelnīt koni virtuāli

0 0 Atbildēt

Arnij - paldiessss! Uzgriez gan.

Crash - es jau n-tās reizes esmu izraustījis šīs un vēl 50 citas lietas, kas tai pusē varētu grabēt. Ne vella!

Pāris reizes pie Māra uz stenda bakstījām visu, ko var bakstīt - Māris arī teica, ka viss OK - nu neesot tur kam grabēt...

0 0 Atbildēt

Gribētos gan to troksni dzirdēt dabā.... vismaz, tā teikt trokšņa raksturu noteikt

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:Crash mēģina nopelnīt koni virtuāli

NU konis arii aafrikaa ir konis

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Uz Dakāru taisies

0 0 Atbildēt

A tas troksnis ir tāds metālisks klabeklis. Ja būtu priekšā, apmēram tā izklausītos nojāc šarnīrs.

Šobrīd drusku sliecos domāt, ka varbūt gultnis, taču viens gudrenieks man stāstīja, ka gultņi nemēdzot grabēt. Tā jau it kā ir - gultņi taču parasti mirstot bļauj un tad noklemmējas, ja bļaušanu ignorē. Bet es ar to troksni jau 3 gadus braucu. Būtu gultnis, sen jau būtu dabeidzies, ne?

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

Crash rakstīja:

Uz Dakāru taisies

a ko, braucam uz Dakāru?

0 0 Atbildēt

Nesaprotu, kāpēc vārds b ļ a u j tiek sazvaigžnots

0 0 Atbildēt

Svenson... Gultņa ligzda tiltā. Rati ir mēģināti pacilāt (pakustināt uz augšu) uz pacēlāja?

Usjo... braucu strādāt! Atpakaļ būšu vēlu

0 0 Atbildēt

A vot tas gan nav darīc... Ir tikai visas sviras un bukses izraustītas. Amīši ar nav pie vainas, jo tika mainīti, bet grabeklis palika. Nu tā apmēram.

Bet nu OK - uzzvani, kad biusi Reigā.

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:Vācu ražojums Sachs > disks + grozs + izspiedējgultnis 165 LVL.

Labrītt!

gribēju pielabot Gvido infu.

Komplekts maksā tiešam 165Ls, kas sastāv

disks pluss kurvis ir pa 90Ls,

hidrauliskais izspiedējgultnis 75Ls.

Var pirkt arī pa daļām.

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Tāpēc rakstīju + + + pilnā zborā interesējošais.

Redzēs kā šī nedēļa beigsies, iespējams ka nākošajā atkal būs man vajadzība pēc kādas lietiņas. Vecajā gadā vēl gribu paspēt samainīt visu maināmo ritošajā.

0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja:

Gvido28 rakstīja:Vācu ražojums Sachs > disks + grozs + izspiedējgultnis 165 LVL.

Labrītt!

gribēju pielabot Gvido infu.

Komplekts maksā tiešam 165Ls, kas sastāv

disks pluss kurvis ir pa 90Ls,

hidrauliskais izspiedējgultnis 75Ls.

Var pirkt arī pa daļām.

Būs pilns komplekts.

0 0 Atbildēt

Klau Aarnij tu kaut ko sajeedz no degvielas adaptaacijaam?

es te bikinj mazinjaa nezinjaa

0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:Kam vajadziigs starpnieks - ja Sviestca tel. 9613466 ... un ar piegaadi pie durviim

Lai gan Arnija variants vareetu buut droshaaks ...

'

Kļūdies!

Vismaz viens prieciņš šajā vakarā! Abas puses ir informētas un TAS KA LŪK KĀDS TO NEZIN, nenozīmē absolūti neko!

Šeit ir tikai aizberga virspuse! Lielākais notiek tur ārā!

Miers!

Ja viena koncerna ražojumam ir divas cenas, ir atļauts izvēlēties!? Ir vai nav?

Saprotams nekā personīga.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti