Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

VGVG rakstīja:Manā īpašumā nonācis 1997g V70 ar daudz ekstrām, tai skaitā navigaciju, kurā atrodas kautkāds disks ar Beļģijas karti. Jautājums speciem, kur lai iepērk kadus diskus priekš LR un ES ???

ES varbūt vēl dabūsi, bet par LV baisa šaubas māc. Vismaz manu paziņu lokā naf neviens laimīgais, kurš varētu palielīties ar šamu karti.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

tik pat labi varēja jautat vw forumos, bet nu mēgināsu te.. kaut kad sen atpakaļ uztaisījām volvikim 740 2.4 D "kapitālo remontu"..nu kaa parasti.. vārsti, virzuli. galva..

toreiz vaina bija, ka svaka kompresija, ziemaa neleca spiediens svaks.. a tagad.. kompresija OK.. "lec" labi.. bet eljas spiediena lampinja nenodzist paraak ilgi.. gandriiz minuuti kameer iesilst.. tad arii skanja paliek normaala un kad silts, viss ir OK..

kas vareetu buut par vainu? meistars, kurs taisīja, rausta plecus..

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:tik pat labi varēja jautat vw forumos, bet nu mēgināsu te.. kaut kad sen atpakaļ uztaisījām volvikim 740 2.4 D "kapitālo remontu"..nu kaa parasti.. vārsti, virzuli. galva..

toreiz vaina bija, ka svaka kompresija, ziemaa neleca spiediens svaks.. a tagad.. kompresija OK.. "lec" labi.. bet eljas spiediena lampinja nenodzist paraak ilgi.. gandriiz minuuti kameer iesilst.. tad arii skanja paliek normaala un kad silts, viss ir OK..

kas vareetu buut par vainu? meistars, kurs taisīja, rausta plecus..

Nu dikti izklausās pēc eļļas filtra

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Man ir trāpijušies pāris filtri, kas laiž eļļu atpakaļ, bet ne jau tik ilgi! Var jau pamēģināt ar citu. Tas viss izmaksās piecus latus un tad jāskatās tālāk, pieslēdzot maģistrālei monometru.

0 0 Atbildēt

mainot eļļu taču tika mainīts arī eļļas filtrs, pie kam pirms "kapitālās" arī mainījām eļļu un filtrus.. tā ka tas diez vai..

paliek sūknis... es jau sazvanījos pa reklāmu.. 20-30 lati.. bet garantijas taču nekādas un čakars ar mainīsanu..

a eļļas sūknim spiedienu ir iespējams kaut kā nomērīt??

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:mainot eļļu taču tika mainīts arī eļļas filtrs, pie kam pirms "kapitālās" arī mainījām eļļu un filtrus.. tā ka tas diez vai..

paliek sūknis... es jau sazvanījos pa reklāmu.. 20-30 lati.. bet garantijas taču nekādas un čakars ar mainīsanu..

a eļļas sūknim spiedienu ir iespējams kaut kā nomērīt??

Ir.Lampiņas devēja vietā ieskrūvē caurulīti vai pāreju,galā mehānisko manometru un viss kā uz delnas.

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

compact rakstīja:Manam 850jam līdz ziemassvētkiem gribētos veikt nelielu kosmētisko uzlabojumu: ir pāris nesmuki noskrāpējumi un buktītes. Vai kāds var ieteikt labu servi, kur to kvalitatīvi un ātri paveikt pārdaugavas pusē vai Jelgavā? Varbūt DAGS var iemest infu par savu Torņākalna servi? Thx

9745550 Edgars,gan kaut ko izdomāsim.

0 0 Atbildēt

nu kad savācam no remonta palūdzām, lai meistars nodemonstrē.. tieši tādā veidā.. neatceros ciparus, bet bija viss ok.. tik pabraukts nevairak par 100 km 3-4 reizes iedarbināts pa šo laiku... vai tad varēja kaut kas nojukt šāda distancē, protams, braucot režīmā 80-90 un pārak negāzejot...

0 0 Atbildēt

tas ir, ja velreiz pamēram spiedienu un tas ir neriktīgs.. ko tas nozīme?

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:tas ir, ja velreiz pamēram spiedienu un tas ir neriktīgs.. ko tas nozīme?

Šāles arī mainīja...?

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:tas ir, ja velreiz pamēram spiedienu un tas ir neriktīgs.. ko tas nozīme?

Var būt sūknis... (man 1x gadiijaas plaisa korpusaa). var buut samainiiti vietaam kaklinji (bet maz ticams).... Katraa gadiijumaa veelams buutu tomeer noraut karteri un paskatiities, kas ar suukni...

0 0 Atbildēt

nu ja, sliipeeja klokeni, mainiija arii šāles...

nu ja.. paliek tikai sūknis..

varbūt kādam ir aizķeries krājumos..

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:nu ja, sliipeeja klokeni, mainiija arii šāles...

Sāc no viena gala-vispirms nomēri spiedienu,tad jārok tālāk.Un ziņo par rezultātiem!

0 0 Atbildēt

bet nu skaidrs, ka spiediena naf.. lampiņu un pašu devēju ar nomainījam.. tātad nemelo..

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:bet nu skaidrs, ka spiediena naf.. lampiņu un pašu devēju ar nomainījam.. tātad nemelo..

Tad nu neko-sūknis

0 0 Atbildēt

ehh.. domaaju varbuut atklasies kaut kaada siika vainiite par kuru neiedomaajaamies..

varbuut kaadam garaazaa meetaajas.?

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:ehh.. domaaju varbuut atklasies kaut kaada siika vainiite par kuru neiedomaajaamies..

Samedī Gvidi,jams te vienubrīd cīkstējās ar vauvas daizeli

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:ehh.. domaaju varbuut atklasies kaut kaada siika vainiite par kuru neiedomaajaamies..

Man tik bendzīnieka pumpis ira.

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:nu ja, sliipeeja klokeni, mainiija arii šāles...

Varbuut arii ir! Tikai pagruuti buus atrast... Un ne aatraak, kaa uz sestdienu...

0 0 Atbildēt

rīt piezvanīšu Gvido, atrast jau nebuutu probleemu tik ar to ka taa neizraadiisies taada pati.. ehh līdz sestienai gribas jau tik skaidrībā ar to pumpi. , jo jāķeras pie saaba remonta a braukt ta nav ar ko..

varbūt ieteiksiet vietu, kur to var to detaļu nomainīt, Rīgas tuvuma un neiespējamajā kombinācijā: ātri, lēti un kvalitatīvi

0 0 Atbildēt

Uudensputns rakstīja:

Samedī Gvidi,jams te vienubrīd cīkstējās ar vauvas daizeli

Nedierš!

Turbopīli! Zinu, kur vaina meklējama un nav sāpīga. Nekādi sūkņi un citi pribambasi nav jāmaina. Pēcāk sazināsimies.

0 0 Atbildēt

Turbopēkšķi!

Atsūti uz gvido 28 at inbox savu nummuru.

0 0 Atbildēt

aa.. pareizi, man tacu numurs mainījies.. es Tev tikko zvanīju.. a Tev tur tlindlinbuumbum un tante stāsta, ka telefons kirdik..

meģināšu vel un nosūtīju numuru uz inbox

0 0 Atbildēt

Pēc volvo preses izbaudīšanas ir tāds kirdik, ka maz neliekas.

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:rīt piezvanīšu Gvido, atrast jau nebuutu probleemu tik ar to ka taa neizraadiisies taada pati.. ehh līdz sestienai gribas jau tik skaidrībā ar to pumpi. , jo jāķeras pie saaba remonta a braukt ta nav ar ko..

varbūt ieteiksiet vietu, kur to var to detaļu nomainīt, Rīgas tuvuma un neiespējamajā kombinācijā: ātri, lēti un kvalitatīvi

Piezvani Sergejam uz Jaunmārupi-viņam dīzeļi patīk.9511273.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti