Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

0 0 Atbildēt

VGVG rakstīja:Manā īpašumā nonācis 1997g V70 ar daudz ekstrām, tai skaitā navigaciju, kurā atrodas kautkāds disks ar Beļģijas karti. Jautājums speciem, kur lai iepērk kadus diskus priekš LR un ES ???

Prieksh LR kartes nebuus, bet citu ES valstu karshu diski ir dabuujami, nopumpeejami no ineta...

TrakaisVolvists Reģ.: 31.08.2004
0 0 Atbildēt

Ir jautājums par diskiem:

kādiem modeļiem vēl der riteņu diski no volvo 2xx un 7xx sērijas?

1) 9xx sērijai

2) 1xx

3)..........

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

VGVG rakstīja:Manā īpašumā nonācis 1997g V70 ar daudz ekstrām, tai skaitā navigaciju, kurā atrodas kautkāds disks ar Beļģijas karti. Jautājums speciem, kur lai iepērk kadus diskus priekš LR un ES ???

Prieksh LR kartes nebuus, bet citu ES valstu karshu diski ir dabuujami, nopumpeejami no ineta...

reku iespējams tos diskus iepirkt

cgi.ebay.de/...

OIZO Reģ.: 02.04.2002
0 0 Atbildēt

Man ir Vācijas diski ar info. Var mēģināt pārrakstīt.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

varu palielīties.. nomainīju eļļas sūkni un vaina pazuda kā nebijusi..

paldies visiem par konsultācijām!!!!

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

A es arī varu palielīties Šodien bija ar savu balto gulbi (tobiš manu S70) uz tehnisko apskati - bez jebkādas iepriekšējas gatavošanās (atskaitot priekšējo durvju tonējuma noņemšanu)tika izieta praktiski pa nullēm, tikai ar vienu vienīgu "1-nieku" - "eļļas noplūde". Sasodīti jauki...

p.s. Vai kāds nevar atgādināt, kāds ir efektīvākais līdzeklis tonēto plēvju līmes atlieku noņemšanai no stikla. It kā jau tā līme samērā normāli nāk nost arī ar parastu kasīkli, tak tomēr gribas šo kasīšanās procesu atvieglināt.

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Pamēģini ar vaitspirtu un pēc tam ar logu mazgājamo, lai tauki nepaliek.

0 0 Atbildēt

tikai nemazgaa ar benziinu!!!

veel viena vainiite manam 740.. aizmugureejaam durviim rokturi straadaa ta jokaini.. taa "meeliite" taada valjiiga un ne vienmeer to nospiežot nostrādā slēdzis.. vai tas kaut kā regulējas? (tikko nomainiiju rokturus, vai rokturi švaki, vai švaki nomainīju )

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Var mēģināt ar celtniecôibas fēnu uzsildīt un tad plēst nost. Sildi - plēs.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Gunars_V rakstīja:A es arī varu palielīties Šodien bija ar savu balto gulbi (tobiš manu S70) uz tehnisko apskati - bez jebkādas iepriekšējas gatavošanās (atskaitot priekšējo durvju tonējuma noņemšanu)tika izieta praktiski pa nullēm, tikai ar vienu vienīgu "1-nieku" - "eļļas noplūde". Sasodīti jauki...

Kura vieta Tev ta elljas noplude bija? Ja stures reikai, tad bus jastuko par reikas remontu, bet ja ta elljas nopluude ir pie dzineeja-karbas, tad diagnoze skaidra - saacis suloties klokjenes gala blivslegs karbas galaa. Samera izplatiita vaina 850/70 modeljiem. Manam vecajam 850 tada bija, tagad arii tada paradijusies S70, cik esmu skatijies, katra 3. mashina ar to slimo. Ko tas no sevis izsaka - jacelj nost karba un jamaina tas blivslegs, jo teceshana palielinas samera strauji un jutams elljas zudums. Blievslega cena ap 3 Ls,bet karbas nocelshana ir no 60-120 Ls. Sava laika Autostars ceela nost un lika atpakalj par 50 Ls. Bet taa ir tikai saapes viena puse, jo ja nocelj nost karbu, tad normali paceko arii kas notiek ar sajuga kurvi+disku+izspiedejgultni. Es noteikti nomainitu visu komplektu.

Ceru, ka nesabiedeju parak, bet padalijos tikai pieredze, ko nozime VOLVO nelielas elljas nopludes.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Autonets.... Lielais kloķenes blīvslēgs pa 3 Ls Es neriskētu... Jo darbs tiešām tur ir, lai nomainītu. "Victor Reinz" blīvslēgs maksāja, šķiet 15-16Ls un tur vēl bija iestrādāta filca maliņa papildus netīrumu noblīvēšanai.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:Autonets.... Lielais kloķenes blīvslēgs pa 3 Ls Es neriskētu... Jo darbs tiešām tur ir, lai nomainītu. "Victor Reinz" blīvslēgs maksāja, šķiet 15-16Ls un tur vēl bija iestrādāta filca maliņa papildus netīrumu noblīvēšanai.

es 850 nomainju blivslegu pa tiem 3 Ls un nobraucu 3 gadus, pardevu un nebija ne mazakas pazimes, ka neturetu. Viss atkariigs, cik ilgi taisas ar mashinu braukt. Bet man kaa reizi tagad prieksha ir karbas celshana, paldies par variantu, nemaz nezinaju par tadu blivslega variantu ar filca malinju utt. japadoma

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Ape Motorā bija tie "Reinz" iztrādājumi. Jo pie tām darba izmaksām kaut kā ietaupīt 10 Ls vairs nešķiet svarīgi

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Nu tad tā. 20 minūtes un volvo 740 priekšējais lodveida balsts nomainīts. bez nekādiem tur pacēlājiem un servisiem. Izmantoju domkratu un labi garu lauzni(novilcēja vietā)

P.s. cik maksā lodveida balsta nomaiņa servisā?

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Sajūgs&Co nepārprotami uzprasās > biku pagaidīs. Cīņai gatavs, bet nebija ieplānots.

Šodien parādījās kārtējais jaunums > centrālā grib streiku pieteik.

Jautājums jau laikam Crash > cik liela iespējamība, ka no 4 gadu nelietošanas(mazlietošanas) varētu būt izbeidzies kāds motorītis. Ar kontaktiem būtu viss skaidrs - no viena stūra visi jātīra un jāpārbauda. Taps darīts apvienošanas kārtībā.

Izvērtējot "instalācijas" redzamo daļu, pieļauju, ka tajā lauciņā varēs visu ziemu rakāties un rakāties.

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstījaajūgs&Co nepārprotami uzprasās > biku pagaidīs. Cīņai gatavs, bet nebija ieplānots.

Jautājums jau laikam Crash > cik liela iespējamība, ka no 4 gadu nelietošanas(mazlietošanas) varētu būt izbeidzies kāds motorītis. Ar kontaktiem būtu viss skaidrs - no viena stūra visi jātīra un jāpārbauda. Taps darīts apvienošanas kārtībā.

Izvērtējot "instalācijas" redzamo daļu, pieļauju, ka tajā lauciņā varēs visu ziemu rakāties un rakāties.

Nu ja jamais ir bijis visu laiku sausumaa un nomaalaa temperatuuraa tad nu nekam notikt nevajadzeetu, a ja savaadaak tad iespejamiiba ir krietni liela

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Gvido28 rakstījaajūgs&Co nepārprotami uzprasās > biku pagaidīs. Cīņai gatavs, bet nebija ieplānots.

Nu ja jamais ir bijis visu laiku sausumaa un nomaalaa temperatuuraa tad nu nekam notikt nevajadzeetu, a ja savaadaak tad iespejamiiba ir krietni liela

Pateicoties Kerher un neatlaidīgai 20min pucēšanai, no korpusa atdalījās zaļa masa. Tas autiņš ir stāvējis ārā. Durvju apšuvumi arī ir tā nu tā. Vakarnakt Sajūgs&Co atteicās no pienākumu pildīšanas. Līdz mājām arī bez viņiem tiku. Jauki.

RE-VO Reģ.: 11.11.2005
0 0 Atbildēt

Savam VECAJAM 300ajam mocos ar kardāna vibrāciju, pēc tā maiņas. Domāju ka likam vajadzēja mainīt ar visu kurvi???? Vēl arī drausmīgi smagi spiežas sajūgs.....?

0 0 Atbildēt

RE-VO rakstījaavam VECAJAM 300ajam mocos ar kardāna vibrāciju, pēc tā maiņas. Domāju ka likam vajadzēja mainīt ar visu kurvi???? Vēl arī drausmīgi smagi spiežas sajūgs.....?

Taa laikam raadaas ka vajadzeeja kurvi ar nomainiit...

RE-VO Reģ.: 11.11.2005
0 0 Atbildēt

Nekas tur sarežģits jau nav, bet tāds slinkums to darīt. Varētu jau tā atstāt, bet baidos ka no tām vibrācijām neatskrūvējas sliču skrūves......

0 0 Atbildēt

RE-VO rakstījaavam VECAJAM 300ajam mocos ar kardāna vibrāciju, pēc tā maiņas. Domāju ka likam vajadzēja mainīt ar visu kurvi???? Vēl arī drausmīgi smagi spiežas sajūgs.....?

Šķiet tev ir "kuļmašīna" zem autiņa un ļumīnija kardāns - nebrauc > salauzīsi kardānu. Veicot manipulācijas neesi pareizi nocentrējis. Man tāds pasākums priekšā ar vienu citu modeli. Tur ābece ir makten sarežģīta > kuļmašīna ir jādabū pret motoru vienā līnijā.

Ja kurvis nav iecentrēts, arī rīpelēsies.

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Kā var "nepareizi nocentrēt"? Tur viss uz tapiņām , skrūvēm un vārpstas centrējas.Ja krustiņus pats maina un nejēdz, tad var sataisīt ziepes, bet pašā sajūgā???

0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:Kā var "nepareizi nocentrēt"? Tur viss uz tapiņām , skrūvēm un vārpstas centrējas.Ja krustiņus pats maina un nejēdz, tad var sataisīt ziepes, bet pašā sajūgā???

Problēma ir arii tur ka ljoti biezhi Volvim kardāns balansējas ar dažāda garuma skrūvju palīdzību, un ja nonjemot kardaana staavoklis pret kārbu un reduktoru nav atzīmēts tad ir samērā viegli arii disbalansēt kardānu un tad ar vibrācija parādīsies....

0 0 Atbildēt

varbūt kādam noderēs..

tam pašam 740 TD pēc eļļas sūkņa nomainīšanas pāris dienas pabraukaju bez problēmam un tad vienu rītu iedarbinu un kaut kas klab... satraucos ne pa jokam.. a izrādās viena sprausla nedarbojās.. degviela pārplūda un no tā šī skaņa.. nākamaja diena problēmas nebeidzās.. jūtu salonāsmird pēc degvielas un motors arī kaut kā neriktīgi strāda.. izradās ieplaisājusi gumijas trubiņa, kas no sprauslas uz sprauslu.. samainīju...

pāris dienas braucu.. priecajos.. radio nav, bet pat neprasās.. tik patīkami sknēja dzinējs..

vēl pēc divām dienām skatos nesamerīgi ceļas dzineja temperatūra.. iebraucu benzīnatankā.. atveru haubi.. garaiņi un tosols pavisam maz palicis.. izrādās iepriekš piloša degviela un karstums sabojāja vienu dzesēšanas gumijas trubiņu..

tā ka, ceļs uz pilnību ir smags..

volvo Reģ.: 18.11.2004
0 0 Atbildēt

Sveicinaati. Iegaadajos Volvo245 un uzreiz ir paaris jautaajumi. Kuraa vietaa ir drosinaataaji? un kur vinjam ir sasijas nr. ?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti