Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Klau Aarnij tu kaut ko sajeedz no degvielas adaptaacijaam?

es te bikinj mazinjaa nezinjaa

Kas tieši neskaidrs?

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Kamēr ātrākais saziņas veids bija iauto, tas tika izmantots. Kad man tapa iedots Nr. sazvanīju.

Ne visiem šeit ir tā priekšrocība - zināt tel. nr. un emīlus.

0 0 Atbildēt

Ne sekretāres!

Nejaucam kotletes ar mušām.

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:Ne sekretāres!

Nejaucam kotletes ar mušām.

Gvido tish no shejienes - nezinu uz kurieni

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

Kas tieši neskaidrs?

Tipa to ka taas raada diagnostikas kompis... tjipa ja raada -5% tas nozimee ka vinjsh to nonjem nost un tajaa mirklii degvielas maisiijums ir 105% vai tas noziimee ka jamam ir 5% pa maz?

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Arnijs rakstīja:

Kas tieši neskaidrs?

Tipa to ka taas raada diagnostikas kompis... tjipa ja raada -5% tas nozimee ka vinjsh to nonjem nost un tajaa mirklii degvielas maisiijums ir 105% vai tas noziimee ka jamam ir 5% pa maz?

-5% varētu nozīmēt, ka ir par treknu, bet tas principā ir sīkums, tur viss ir kārtībā! Nezinu, kāda Tev tur sistēma - adaptīvā vai multiplikatīvā. Viena mainījās pa stundām, otra pa dienām... Ja atvilktu lielāku gabalu pa bāni, viss nostātos pa nullēm (protams, ja viss strādā) Dotie 5% liecina, ka ar mašīnu salīdzinoši nosacīti vairāk ir braukts uzsildīšanas režīmā , tātad pie bagātināta degmaisījuma un sistēma šo patēriņu piepluso pie kopējā rādītāja, tā, ka viss tur ir kārtībā! Neatceros precīzi cik, bet liekas, ka pielaides drīkstēja būt kaut kur ~ 25% robežās... Nu kaut kā tā! Nav tas man ikdienas darbs, tā ka zināšanas ir stipri virspusējas...

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

MrSvensons rakstīja:A vot tas gan nav darīc... Ir tikai visas sviras un bukses izraustītas. Amīši ar nav pie vainas, jo tika mainīti, bet grabeklis palika. Nu tā apmēram.

Bet nu OK - uzzvani, kad biusi Reigā.

Varbūt izpūtējs piesit kaut kur pie tilta vai bundžas?

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

Crash rakstīja:

Arnijs rakstīja:

Kas tieši neskaidrs?

-5% varētu nozīmēt, ka ir par treknu, bet tas principā ir sīkums, tur viss ir kārtībā! Nezinu, kāda Tev tur sistēma - adaptīvā vai multiplikatīvā. Viena mainījās pa stundām, otra pa dienām... Ja atvilktu lielāku gabalu pa bāni, viss nostātos pa nullēm (protams, ja viss strādā) Dotie 5% liecina, ka ar mašīnu salīdzinoši nosacīti vairāk ir braukts uzsildīšanas režīmā , tātad pie bagātināta degmaisījuma un sistēma šo patēriņu piepluso pie kopējā rādītāja, tā, ka viss tur ir kārtībā! Neatceros precīzi cik, bet liekas, ka pielaides drīkstēja būt kaut kur ~ 25% robežās... Nu kaut kā tā! Nav tas man ikdienas darbs, tā ka zināšanas ir stipri virspusējas...

Nu ilgtermiņa pielaides ir +/- 10% Nu skaidrs tad diagnostikas kompis vienkaarshi raada cik jamais kompensee. Man naakas apguut degvielas adaptaaciju lietas vispaar interesanti

MrSvensons Reģ.: 30.05.2003
0 0 Atbildēt

Ūsa - izpūtējs tas točna nav. Tas ir pārbaudīts. Tam arī būtu cita skaņa. Bet tas troksnis nāk'tā kā no aizmugurējā rīpuļa.

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Rocenes lokiem atspere vesela?

0 0 Atbildēt

A kas tie rocenei par lokiem un atsperi? Neesmu ar to mehānismu nekad dzīvē ņēmies... Rocenei jau it kā nekas nekaiš. Strādā bez kādas vainas.

0 0 Atbildēt

Klau svenson naf taa ka braucot pa brugji tur aizmuguree iipashi stipri grab?

Un skanja taada sameeraa metaaliska?

Ja taa tad tie tieshaam buus rocenes loki, vienkaarshi stiprinaajumi tos nenotur uz vietas un tie klapeejas pret trumuli, veel var buut arii ka aizmuguireejaas kolodkas sitaas pret disku, ja suporta atsperes ir atlaidushaas...

0 0 Atbildēt

Nu nezinu. Grab jau visur kur nelīdzens. Bet kolodkas diezin vai pie vainas - man takš tikko likti jauni bremžu diski, jaunas kolodkas un suportiem ar ne vainas - visa bremžu sistēma ir nočekota un kārtībā. Ja tur būtu kāda lufte bijusi, tad arī būtu sataisīts pie viena.

0 0 Atbildēt

Arī pirms aizmugures bremžu disku maiņas grabēja?

0 0 Atbildēt

Nu tak tas troksnis man nāk līdzi visus 3 gadus, ko ar to autiņu braucu...

Vienkārši tagad, kad izrauc maģis, esmu spiests to grabekli pastiprināti klausīties, un man tas spiež uz nervu sistēmu Tāpēc jau tā tēma aktualizējas

0 0 Atbildēt

Tad tas ir kas cits.

0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:Tad tas ir kas cits.

Tas nav rādītājs nomainot diskus un uzliekot jaunus parasti jau neviens meistars neiesaka loku un kluchu piespiedeejatsperu nomainju. Taa kaa tomeer ieteiktu sakt ar taam.

0 0 Atbildēt

Lokiem nav piespiedējatsperu, tur viss brīvi purinās.

0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:Lokiem nav piespiedējatsperu, tur viss brīvi purinās.

Nupurinās gan, jābūt divām atsperēm kas lokus savelk savā starpē un ir jābūt vai nu taadaam piespiedeejatsperēm(det num 1205887) , ar kuriem tie loki nofiksējas.

A kluchiem no aukshas ir taadas metāla plākšņveida atsperes kas klučus piespiež pie suporta lai tie negrabeetu.

0 0 Atbildēt

Domāju ka 9xx ir iekšā līdzīga 760 sistēmai. Ņemot nost stāvbremzes lokus, saskāros ar tādu jocīgu D ~6mm stīpu, kuras gali iemaukti bremžu lokos un pate jānofiksē tādā kā klipsītī. Pieļauju, ja tas klipsītis ir nolauzts(ko gandrīz pats izdarīju) vai tā stīpa nav iekšā > varētu būt graboņa. Klipsis ir, ja noņem trumuli un skatotās kā pulkstenī uz 7:00. Metāla loriņš 1x1,5cm un diezgan paplāna metāla.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Man gan bij folksvaagjis,kuram drausmiigi grabeeja bremzu kluci prieksaa..bremzes tas neietekmeeja,bet trobele bija.Tur taas plaaksniites bij vainiigas...

0 0 Atbildēt

Manam tās divas atsperes starp lokiem ir, bet vairāk gan neko nevaru atrast.Droši, ka sen pirms manis amputētas.Arī bildes nav kur palūrēt kā jābūt.

0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:Manam tās divas atsperes starp lokiem ir, bet vairāk gan neko nevaru atrast.Droši, ka sen pirms manis amputētas.Arī bildes nav kur palūrēt kā jābūt.

Tur jau taa lieta ka paluureeju bildee un ieraudziiju Man 850 bija taapat un kad jamaas bija palikushas valjiigas - grabeeja ka riebj , saliku visas jaunas viss palika labaak , ja kas apee ver tos komplektus ar atspereem, piesp[iedeejiem sapirkt

0 0 Atbildēt

Paldies par labajiem padomiem, bet mans sliecas vispirms riktīgi nokonstatēt, kas tur i, un tad pirksim, ko vajaga. Kaut kā nešķiet, ka tās ir bremzes. Nu tas troksnis nava īsti uz to pusi. Tāpēc jau gribu, lai kāc gudrinieks, t.i. Arnijs, uzmet aci (ausi), tad ij tā lieta skaidrosies

0 0 Atbildēt

Aigar paldies! Manta bija uz vietas un atlaides darbojas.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti