Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

rrusis rakstīja:manam volvo 40, 2l, 1997g. sākušās problēmas.

dodot gāzi grīdā, motors aizrijas. tikai pēc kādām 3 sek. sāk celt augšā. sevišķi izteikti 2 ātrumā!

nedeg neviena lampa, kas orādītu uz prob. skaidrs, ka jāved pie meistara.

bet vēlējos uzzināt, kāda ir tipiskā vaina šādā gadījumā?

Manam darba Renim bija ljoti liidziigi simptomi-benziina suuknis vairs nedeva pietiekoshu spiedienu(230 000km),naacaas nomainiit...

S70 Reģ.: 23.04.2004
0 0 Atbildēt

Crash, esi nu ka lūdzu žēlīgs un izstāsti vienu lietu:

mans 99' gada volva sāk aplami uzvesties - kad piesēžas pilns salons ar cilvjiem, pabraucu kādus 25km, tad slodzē brīžam pazūd kampiens, ato pāris reizes asi noraustās...Esmu novērojis, ka šādi viņš uzvedas, kad ir nobraukti manis minētie km, aukstam tādu probzu nav. Galvaspilsētā krustojumā ieminot grīdā atkal raustās pāris reizes...Tas pats notiek slodzē ejot uz apdzīšanu - fūrei esmu ticis līdz pusei, kad jūtu - auto noraustās, pazūd us sekundi jauda, tad kautkas atlec un iet atkal.

Esmu izmisumā, jo viss ir izdarīts godam - filtri jauni, eļļas jaunas utt. Kur ir vaina - dzinēja elektronikā vai automātā?

Iepriekš paldies par padomu!

0 0 Atbildēt

Ui nu nezinu tur jaapeeta jaaskataas... kas notiek ar degvielas spiedienu? mos suuknis chikaajas. A tas ir tikai pilnam autinjam>?A tuksham viss kaartiibaa???

0 0 Atbildēt

Crash, tas ir neatkarīgi no svara, vienkārši ar pilnu salonu varāk jūt to raustīšanos. Es te pasmadzeņoju - ja tā kaite sāk parādīties tikai uzsilušam, tad varētu būt, ka automāts niķojas, eļļa paliek šķidrāka utt. Cik tāda diagnostika varētu maksāt?

0 0 Atbildēt

S70 rakstīja:Crash, tas ir neatkarīgi no svara, vienkārši ar pilnu salonu varāk jūt to raustīšanos. Es te pasmadzeņoju - ja tā kaite sāk parādīties tikai uzsilušam, tad varētu būt, ka automāts niķojas, eļļa paliek šķidrāka utt. Cik tāda diagnostika varētu maksāt?

Nocheko citus defeejus man bija liidziiga brobza kad bija nobeidzies dzineeja temperatuuras defeejs un kompis domaaja ka mators ir visu laiku auksts....

0 0 Atbildēt

Paldies, Crash, mēģināšu to apskatīt'.

roos Reģ.: 19.09.2005
0 0 Atbildēt

Man ir S40 1,8 ar gāzi, bet ir kāda problēma, ir liels gāzes patēriņš, ap 15l/100km un kad spiež uz akseleratoru, tad takā aizrijas. Varbūt kāds zin kas var būt par vainu???

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

roos rakstīja:Man ir S40 1,8 ar gāzi, bet ir kāda problēma, ir liels gāzes patēriņš, ap 15l/100km un kad spiež uz akseleratoru, tad takā aizrijas. Varbūt kāds zin kas var būt par vainu???

Sveces un reguleeshana.... varbuut

roos Reģ.: 19.09.2005
0 0 Atbildēt

Darbojoties ar benzīnu vispār nekādu problēmu nav, uz šosejas pārslēdzoties uz gāzi nekādu izmaiņu, bet tiklīdz nospiežot akseli, tā gurst nost, pārslēdz uz benzīnu, aiziet normāli.

0 0 Atbildēt

roos rakstījaarbojoties ar benzīnu vispār nekādu problēmu nav, uz šosejas pārslēdzoties uz gāzi nekādu izmaiņu, bet tiklīdz nospiežot akseli, tā gurst nost, pārslēdz uz benzīnu, aiziet normāli.

Aciimredzot gaazes iekaartas reguleeshana, vai nu degmaisiijums par treknu vai par liesu. Varbūt arī spiedien sistēma nafa...

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

850 vagonam pakalējam ritenim(kreisajam) sāka ēst iekšmalu. Apmēram 45grādos. Bukses itkā neko. Savērsums-sagāzums? Vai tad tas pakaļai regulējas? Kādi vēl varianti? Varbūt esat saskārušies ar ko līdzīgu?

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Pakaljejais regulejas gan. Dodu 99.9 %, ka vainiiga ta liela sturejosha pakaljeja tilta svira.

Aizbrauc uz EIRO STOP, tur var uz kratekli izkratiit visu piekari kaa CSDD pa 2 Ls. Ja nav taa vaina, tad liec uz regulejama stenda un saregule vienkarshi.

Interneta diezvai kads regules un pateiks kura bukse vainiga

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Rudais rakstīja:850 vagonam pakalējam ritenim(kreisajam) sāka ēst iekšmalu. Apmēram 45grādos. Bukses itkā neko. Savērsums-sagāzums? Vai tad tas pakaļai regulējas? Kādi vēl varianti? Varbūt esat saskārušies ar ko līdzīgu?

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Manam ar tā bija, noregulēja un viss ok.

0 0 Atbildēt

Rudais rakstīja:850 vagonam pakalējam ritenim(kreisajam) sāka ēst iekšmalu. Apmēram 45grādos. Bukses itkā neko. Savērsums-sagāzums? Vai tad tas pakaļai regulējas? Kādi vēl varianti? Varbūt esat saskārušies ar ko līdzīgu?

Paga paga 45 graadi taakaa buutu par daudz... tas jau izskataas peec noluuzusha rata....

Sagaazums praktiski nereguleejas, bet saveersumu aizmugurei gan var sareguleet. Bet ja nu tas taapeekshnji piemetaas jaaskataas vai kaadi piekares lorinji nebuus pateikushi chau...

0 0 Atbildēt

Driizaak buus uzsitis pret bordu... Taa piepeshi riepu eest nesaak, ja nu vieniigi kaada bukse izkriit

kaspx Reģ.: 08.04.2005
0 0 Atbildēt

Sveiciens visiem Volvo braucējiem! Pavisam nesen esmu ticis pie 850 2.5Tdi un šajā sakarībā ir neliels jautājums: ko nozīmē sarkana lampiņa uz paneļa: kvadrātā iezīmēts propellers un apakšējā trešdaļā šķidruma līmenis. Šī lampiņa mēdz iedegties berot virsū aukstam dzinējam. Siltam dzinējam neiedegas. Par ko tas varētu liecināt? Paldies iepriekš par atbildi!

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

2 kaspx

tosola liimenis!!!

2 all

moz kaadam bija probleemas ar centraalo ???

man sanaak ka, kad ar sigu nospied pogu "atvert durvis" tad centraala tos atver un apm peec 2 sec. aizveer... un ja megina atvert ar atsleegu vaditaaja durvis tad atveeras tikai vaditaaja durvis, bet ja meegina atvert pasaziera durvis tad atveeras visas durvis...

IeviSh_850 Reģ.: 26.11.2004
0 0 Atbildēt

to Alex

Man shitaa speeleejas signalizaacijas pults, kad biju ne ta saspaidiijusi, nezinu vai ap ilgu tureeju kadu pogu un taa rezultaataa parprogrammejaas vai tml

Par to, ka centraalaa ir vadiitaaja pusee, noteikti zinu, ka vismaz 850-jiem taa jaabuut. Ka man stastija cilveeki, kas dzen autinus, Doma ir no droshiibas viedokla- ja tu parvietojies kaut kur viens pats, tev nav vajadzibas, lai atslegtos visas durvis, pietiek, ka atsledzas tavejas vai kaut kaa tml.

Isaak sakot- ja reiz nebrauc viens, esi tik laipns un atlaujies atvert durvis daamai kas ar tevi brauc kopaa

0 0 Atbildēt

2 Ievish

it kaa viss logiski, bet... pirms signalizacijas ieliksanas centraala atsleega veera valja visu masiinu caur vaditaaj durviim

vissvienalga Reģ.: 08.03.2004
0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstīja:2 Ievish

it kaa viss logiski, bet... pirms signalizacijas ieliksanas centraala atsleega veera valja visu masiinu caur vaditaaj durviim

Izskatās, ka signalizācijas veči ir pārveidojuši centr. atsl. ieslēgšanas- izslēgšanas mehānismu. Tagad to iedarbina tikai signalizācija. Respektīvi- ja signalizācijai ir gļuks, tad centrālā nedarbojas.

Lai kaut izskatās, ka tev vieglāk ir aizbraukt uz servisu, kur lika signalizāciju un pateikt: "Man nestrādā! Taisiet!". Tu tak par to jau esi samaksājis.

0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstīja:2 Ievish

Nekorekti uzstaadiita siga.... Tas ir iespeejams, jo ar atsleegu tu sasleedz kontaktus mehaaniski. Praktiski sanaak, ka shofera durvis tiek atsleegtas mehaaniski, bet paareejaas, savienojoties kontaktiem... Un, ja centraalo pievieno, nepadomaajot, kas un kaa, tad ir iespeejams, ka straadaas tikai shofera durvis...

kaspx Reģ.: 08.04.2005
0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstīja:2 kaspx

tosola liimenis!!!

Paldies Alex-GT!

0 0 Atbildēt

nu signalizaciajs uzstadiitaajiem jau zvaniju...liku pie pazinjaam....vini teica ka driizaak kaut kaad centr.atsleegas motorinjsh sofera durviis pateica cau... nu hvz...

0 0 Atbildēt

850 jam ir sameeraa serezgjiits durvju sleedzenes mehaanisms Par durvju sleegshanos, nesleegshanos utt atbild aptuveni 3gab mikrosleedzhu. Pilniigi iespeejams ka kaada no sviraam kas spaida tos mikrosleedzhus ir nodilusi.

Pastāv arī protams varbūtība ka signalizācijas atvērshans un aizveershanas signāls tiek padots pa taisno uz motorīti nevis vadības izvadiem tad ar varbūt visādi joki.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti