Apzināta avārija - kas tālāk? (+ video) 51

 
iAuto | 31.oktobris 2016 16:16

Video autors apzināti uztriecas, kā pats izsakās, "automašīnai, kuras vadītājs iecēlis sevi pārāko kārtā".

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 31.oktobris 2016 17:12
17 1 Atbildēt

Neatbalstu, bet nemaz nav slikti, ka ir kāds, kam nav žēl ne savu auto, ne savu laiku, lai kādam ar pārvērtētu pašnovērtējumu - "man vairāk par visiem vajag"/"man krutāka tačka tāpēc laid" - sagādātu patīkamus brīžus un īstu sava pārākuma garšu...

Palaidniex 31.oktobris 2016 17:13
3 4 Atbildēt

Kas tādā pasākumā slikti - jau tā piebāztā ielā vēl divas joslas bloķētas...

solaris 31.oktobris 2016 17:40
6 6 Atbildēt

Nu re, pats atzīsti savus dubultstandartus attiecībā uz CSN ievērošanu. Bet Vernonam mēnešiem ilgi tikpat kā katru dienu pārmet liekulību.

Nez kāpēc mani pat neizbrīna, ka tu, izrādās, esi ar glumju morāli, taču pašpārliecināts divkosis?

Palaidniex 31.oktobris 2016 19:15
8 0 Atbildēt

Es atvainojos, kur Tu saskati dubultmorāli?

Mazliet apskrāpēti bleķi, pamatīgi saskrāpēta patmīlība, pakāsta čupa laika, darbs apdrošinātājiem un miličiem, lielāks sastrēgums. Tādi ir mani secinājumi. Kur saskati CSN dubultstandartus?

Patmīlības uzpūtenis neievēroja pamatprincipu - dot ceļu pa blakus joslu braucējiem, pirms tajā iekārtoties. KAS TE NESAPROTAMS? Krieviski to sauc - "podrezal".

solaris 31.oktobris 2016 19:25
2 3 Atbildēt

Tātad gatavība apzināti pārkāpt CSN un nodarīt kaitējumu, kamēr citam pārmet CSN neievērošanu, nav dubultmorāle?!

Runājot taviem vārdiem: ''Tev viss labi?''

Labi, čau. Negrasos tērēt laiku strīdos ar cilvēku, kuram ēst nedod, ļauj tik pastrīdēties.

Palaidniex 31.oktobris 2016 19:57
7 1 Atbildēt

Avāriju uzrīkoja tas, kurš spītīgi grieza virsū. Būtu braucis pa savu joslu TAISNI, filmētājs to nekādi neskartu. Tev laikam arī grūtības ar jēdzienu - DOT CEĻU!

solaris 31.oktobris 2016 20:02
4 9 Atbildēt

Manas vienīgās grūtības ir saprast, kur rodas tādi ērmi, kā tu.

Palaidniex 31.oktobris 2016 20:02
6 0 Atbildēt

P.s. Apzināti pārkāpa noteikumus kurš? "Biezais" ar savu vēlmi pat locīt bleķus, lai ielīstu joslā, kaut filmētāju nebija pat apsteidzis. Tupa uzgrieza virsū!

Vai Tev arī uzbudina doma par kādu vernons sapņo - bezkaunīgi ņemt visus uz masu, jo visi pašķirsies, piebremzēs, palaidīs, vārdu sakot CSN ir priekš pārējiem...

Vernons 31.oktobris 2016 22:34
1 16 Atbildēt

Tu esi neveiksminieks un tāds arī paliksi!

kašķītis 1.novembris 2016 14:50
4 0 Atbildēt

Bet tev tavi nepatīkamās krāsas mati izkrīt ātrāk ..,arī padusēs un arī zemāk.Kad visi būs izkrituši,vai rimsities muļķoties?

It kā 31.oktobris 2016 17:31
14 1 Atbildēt

nonākot tādā situācijā, es arī esmu tā domājis, tak - ej nu kavē tāpēc laiku un bojā nervus...

k442 31.oktobris 2016 18:35
2 16 Atbildēt

Video pašā sākumā var redzēt, ka "biezais" pavisam pieklājīgi, ar ieslēgtu pagrieziena signālu vēlas mainīt joslu, bet filmētājam bija žēl to atļaut, pašlepnums laikam bija lielāks. Tālāk jau "biezais" kļuva nekaunīgs, bet no manis arī filmētājs par savu uzvedību ir pelnījis FUI!

Palaidniex 31.oktobris 2016 19:20
12 1 Atbildēt

Ikkatru, kurš, iespējams pa pirmo joslu, kas paredzēta braukšanai pa kreisi, un nu pēc desmitiem auto apsteigšanas un nu ir pabāzis snuķi mazliet garām nu ir jālaiž?

Tas nav pienākums,tā ir brīva griba - grib laiž, negrib, nelaiž! Ielīst gribētājam ar der ielāgot - Ielaist nav pienākums, nelaiž šis, SARUNĀ, ar nākamo. Ja neviens nelaiž, droši ka iemesls pašā meklējams. Spītīgi līst iekšā, ja nelaiž - lūk tas ir aizvainots pasaules nabas pašlepnums! Cerēja, ka filmētājam savu bleķu būs vairāk žēl kā jau tūkstošiem reižu ir bijis. Šim nebija žēl ne laika ne bleķu.

Palaidniex 31.oktobris 2016 21:18
3 0 Atbildēt

Atvainojos - pa labi

... 31.oktobris 2016 21:09
9 0 Atbildēt

Pirmkārt-i kreisā,i vidējā josla drīkst braukt taisni(redzams pēc zīmes video),tad nafig jālaiž visādi ērmi kam nesaturēšana,jo turpat kur vidējā josla,viņš nokļūtu arī joslu nemainot,tikai lēnāk.

Otrkārt-ir vēl viens "nesaturētāja" pārkāpums,labā josla drīkst griezt tikai pa labi,bet šis BEZ pagrieziena no labās mauc pa kreisi.

Filmētājs malacis!

solaris 31.oktobris 2016 21:52
6 8 Atbildēt

Par kreiso joslu šajā video vispār nav stāsts, bet gan par labo.

Nav redzams, vai taranētais auto bija bezkaunīgs sastrēguma apbraucējs un līdējs, vai arī vienkārši pēdējā brīdī atčoknījās, ka tur taisni nedrīkst braukt (pirms paša krustojuma taču necentās joslu mainīt, bet gan gabaliņu agrāk).

Protams, ļoti iespējams, ka ar Lexus braucošais bija bezkaunīgs sastrēguma apbraucējs. Nu un?! Ko uzreiz psihot?! Tas ir salīdzinoši neliels CSN pārkāpums tikai tad, ja viņš nebija ieslēdzis pagrieziena signālu (par to īsti neesmu pārliecināts).

Savukārt filmētājs apzināti taranēja citu auto, ĻOTI RUPJI pārkāpjot CSN un mērķtiecīgi nodarot kaitējumu citam. Ja tu tādu slavē, tad tu esi morāls kroplis.

Savukārt, ja tu pats esi spējīgs uz šādu agresiju ceļu satiksmē, tad psihiatrs, kurš tev atļāva iegūt vadītāja apliecību, ir kļūdījies...

Vispār, cik var pavērot vismaz šā portāla komentāros, tie cilvēki, kuri izrāda neiecietību pret steidzīgajiem, ir ar daudz lielāku naidīgumu un gatavību uz agresiju. Var spriest, ka tieši liela daļa lēni braucošo ir potenciāli bīstamākie.

Palaidniex 31.oktobris 2016 20:14
22 1 Atbildēt

Solaris, Tev viss labi?

Kopš kura laika mainot joslas priekšroka ir "man vairāk vajag" vai "man krutāka tačka"?

Es jau teicu, ka neatbalstu, bet ikkatram tādam tipam der uzrauties uz kādu, kam ir daudz laika un vēlme tādu pārmācīt. Normālā valstī līdēja pat apdrošinātājs iezvanīs regresu.

Blakusefekts - pārējiem apgrūtināta satiksme.

Normālās valstīs šādu problēmu nav, jo nav neviena "par visiem gudrākā". Tā padomijas domāšana, šitādu idejotu iedrošināšana un klanīšanās tādiem cariņiem noved pie anarhijas uz ceļa.

Ja Tu līdīsi man priekšā, man ticamāk savs laiks būs dārgāks nekā skrāpēt Tavu ūber ego...

JJJ 31.oktobris 2016 21:32
7 3 Atbildēt

Abi dumi. Viens par otru stulbāks. Šitādiem abiem vajag sodu un 0 apdrošināšanas atlīdzību.

k442 31.oktobris 2016 21:35
4 0 Atbildēt

Principā piekrītu!

Palaidniex 31.oktobris 2016 21:43
5 1 Atbildēt

Normāla nekorumpētā valstī vai nu šādi notikumi ir neiespējama dēļ nelīdejiem, vai nu iezvana pēc pilnas programmas līdējam.

Mums vēl ilgs ceļš ejams sava ego apvaldīšanai. Ja pie mums šadiem tipiem varetu iezvanīt NEIZBĒGAMU PRĀVU administratīvo sodu iesūtot video, es pirmais būtu kurš teiktu - no avārijas jāizvairās.

Video safilmetajā Kazahstānā ir labi, ka ik pa laikam gadās kads, kurš šādiem līdējiem (daļa šķiet tādus atbalsta un ir reali mazohisti vai paši tā regulāri lien) uzriko pašu pelnītu slavas stundu un savas uzpūtības materializējuma apskādējumu. Šeit esam pārak toleranti, bet miličus visur nesaliksi...

solaris 31.oktobris 2016 21:57
6 5 Atbildēt

Afiģeķ! Aapzināta taranēšana, lai tikai neļautu kādam piebraukt priekšā, nemaz nav ego izpausme...

Palaidniex, tu neesi normāls.

Palaidniex 31.oktobris 2016 22:04
5 1 Atbildēt

Solaris, velreiz atkārtoju, visi kustās un nevis filmētājs ietriecas nabaga cietējiņā, bet kustībā esošas paralēlās joslās "bieznis" tupa uzgriež virsū!

Tik pat labi tajā brīdī čalis skatās kreisās puses atpakaļskata spogulī un nemaz neredz un nepieļauj domu, ka viens dornis tupa uzgriezīs virsū!

Vēlreiz jautaju - kā tas viss izskatās no "nabaga cietušā" auto? Neredzēja, kur brauc, neredzeja,ka nav apsteidzis blakus joslā braucēju,spoguļu nav? Vai BEZKAUNĪGI UN TUPA UZGRIEZA VIRSŪ.

solaris 31.oktobris 2016 22:14
3 6 Atbildēt

Kā jau divkosis, tu tēlo muļķi. Video ir lieliski redzams, ka neilgi pirms taranēšanas tiek pagriezts videoreģistratots tās automašīnas virzienā. Nav šaubu, ka viņš PRIEKŠĀ jau kādu laiku esošo auto ne tikai varēja redzēt, bet arī redzēja.

"visi kustās" viņam, bļ.

Cik zemu vēl tu nolaidīsies?!

Palaidniex 31.oktobris 2016 22:35
4 0 Atbildēt

Un???

Bezkauņa neredzēja?

Nesaprotu vienu, kāpēc aizstavi kaut kādu ņeķerpilu biezni?

Viņš nesaprata ko dara un ar ko tas var beigties?

solaris 31.oktobris 2016 22:40
2 4 Atbildēt

Tava greizā domāšana, protams, projicē stereotipisku domāšanu uz mani. Es nevienu te neaizstāvu; man vispār vienalga, kuram tajā valstī ir vairāk, kuram mazāk naudas. Es vienkārši norādu, ka apzināti taranēt citu auto, lai mērķtiecīgi nodarītu citam kaitējumi, ir ļoti rupjš CSN pārkāpums. Ko tu te izliecies, ka nesaproti? Ja tu šajā portālā būtu tikai nedēļu, varētu noticēt, ka esi vienkārši pamuļķis. Bet ar tavu strīdēšanās pieredzi ir skaidrs, ka tu esi vienkārši divkosis, kurš CSN tulko apzināti selektīvi pēc saviem ieskatiem.

Palaidniex 1.novembris 2016 11:12
1 0 Atbildēt

Tikai ar to kurš apzināti taranēja kļūdījies! To darīja ledus apzināti griežot AIZŅEMTĀ joslā

JJJ 1.novembris 2016 20:34
1 0 Atbildēt

Baltais jau nu gan netaranēja :). Pagrieza reğistratoru, sāka braukt, bet ļaunais Lexus uzbrauca virsū :) Protams, ka lexus rīkojās kā kretīns raustoties un apdzenot balto pa labo pusi pat ja baltais to nelaida joslā no kreisās puses. Bet vai tāpēc baltajam vajadzēja sabojāt pārējiem satiksmes dalībniekiem ceļu, jo štoperis noteikti palika vēl lielāks.

Vernons 31.oktobris 2016 21:59
2 12 Atbildēt

CSN sastāv no vienas vienīgas frāzes: "Katram uz ceļa ir jārīkojas TĀ, lai neveidotu bīstamu situāciju"!

Nebūtu šis nieka reģistrators, cilvēciņš "TĀ" nerīkotos.

Visi manevri, kustība sākas un beidzas ar savlaicīgu virzienrādītāju. Ja gribi lai ciena Tevi, cieni citus!

Palaidniex 31.oktobris 2016 22:11
9 0 Atbildēt

Vernon, pagrieziena rādītāji bija?

Pagrieziena rādītaji dod priekšroku?

Kam priekšroka - pa joslu taisni braucējam vai tam, kam niez?

Kam jāpaciešas, ja šķērslis joslā? Lakus joslas braucējiem?

Ne vienmēr kamera rada avārijas. Ir pietiekami daudzi, kam nemaz kameru nevajag,lai šitādas situācijas beigtos ar avāriju. Jo, ja kādam sķet, ka viņš svarigāks, citam mazliet ātrāk nervi aizsvilstas... tik nav nofilmēts, un?

Vernons 31.oktobris 2016 22:26
3 10 Atbildēt

Es braucu bez kameras. Es cienu katra braucēja vēlmi. Nelienu "čupā"

Pagrieziena rādītāji tāpat kā STOP signāls priekšroku nedod, bet respektēt vajag!

Tu nevēlies respektēt CSN, loģiku un ar veselo saprātu nedraudzējies.

solaris 31.oktobris 2016 22:35
4 1 Atbildēt

Es braucu ar reģistratoru, taču arī respektēju katra braucēja vēlmi un no katra braucēja (gan priekšā, gan aizmugurē, gan sānos) sagaidu iespējamu kļūdu vai nekaunību, vai vienkārši citu braukšanas stilu (piemēram, ievērojamu ātruma pārsniegšanu, kad mocis aiz manis apdzen plūsmu, kuru es arī nupat grasījos apdzīt). Līdz šim tikai trīs reizes bija vēlme reģistratora ierakstu ielikt internetā - vienreiz dikti tuvu priekšā ceļu cēli šķērsoja alnis, divreiz riteņbraucēji cēli pārbauca pie acīmredzama sarkanā. Ar to gribu teikt, ka videoreģistrators pats par sevi neprovocē avārijas; viss atkarīgs no blīves starp stūri un sēdekli.

Vernons 31.oktobris 2016 22:41
4 1 Atbildēt

Visu cieņu!

Aivars 31.oktobris 2016 23:10
8 0 Atbildēt

bet vai tad tas leksis jau nebija ticis viņam vajadzīgajā joslā aiz filmētāja? ja jau pamanījās uzbrukt vispirms no kreisās un pēcāk no labās? Tātad apzināti gāja uz kontaktu, lai tur vai kas.

Visvaldis 1.novembris 2016 6:09
3 0 Atbildēt

Bat vai tad nepārtrārtrakto līniju drīkst šķèrsoot? Nē, tad arī Lexusists pats vainīgs.

iJuris 1.novembris 2016 7:59
6 0 Atbildēt

Daugavgrīvas iela pirms ūdens ielas, tur labā josla griežas pa labi, visi stāv pieklājīgi rindā un gaida, bet ir ļoti daudz malači kā šajā video, pabraukšu visiem garām un gan jau kāds ielaidīs. Ticu ka daļa ir kas nezin ka labā josla neiet taisni, bet lielākā daļa to ļoti labi zin, un brauc tā katru dienu. Es arī tur nevienu nelaižu, reizēm pat pāri krustojumam braucam blakus. Nelaižu ne jau tāpēc ka skauž vai kas, bet tāpēc, ka cienu tos kuri stāv rindā aiz manis. Un šeit tieši tas pats, Lexus tā steidzās, bet tagad būs vien jāpagaida, varbūt nākamreiz tā nesteigsies. Ja pastāvētu ilgāk gan jau kāds ielaistu.

Vernons 1.novembris 2016 8:36
0 1 Atbildēt
iJuris 1.novembris 2016 11:46
2 0 Atbildēt

tā karte ar kādu domu? Zinu ka ir arī mazā ūdens iela, bet tas nav svarīgi. Svarīgi ir ka visus lielos transporta dalībniekus vienmēr esmu palaidis joslā, arī trakos Nordekas busus, kuriem reizēm grūti tikt līdzi pa Daugavgrīvas ielu vakaros, jo ātrums bieži pārsniedz 70km/h :D

Vernons 1.novembris 2016 12:10
0 0 Atbildēt

Tur tikai un vienīgi Rīgas satiksmes autobusi ir jāpalaiž joslā! Vēlams uzlikt ceļa zīmi "Dodiet ceļu" ar plāksnīti "Maršruta autobuss"!

Vernons 1.novembris 2016 8:34
2 19 Atbildēt

www.google.lv/maps/@56.9480...

Valmieras iela, darba diena beigusies, visi braucēji izmanto katru joslu, katru spraugu. Un nelīdz CSN 97. punkts: "intensīvas satiksmes apstākļos joslas mainīt nedrīkst!" Jo CSN 105. punkta pirmā trešdaļa atceļ CSN, kā tādus, vispār!

DidzisKalnietis 1.novembris 2016 10:42
5 0 Atbildēt

Solaris! Lasot Tavus komentārus, nāk prāt'veca anekdote: Viens ebrejs pieskrien otram un saka: "Joske! Uz Kiŗova ielas mūsējos sit!" Tas atbild: "es pēc pases esmu kŗievs...".Pirmais: "ne pa pasi, pa puŗnu sit!"

Tad nu manas domas - šādās situācijās runa nav par mazu, vai lielu pārkāpumu, bet gan par attieksmi. Nerēķināšanās ar pārējiem, apbraukšana un tad līšana joslā visiem priekšā ir ļoti rupja cūcība, par kuru būtu jādod "bietē"! Un ne tāpēc, ka pārkāpums liels, bet tāpēc, ka šādi "uzdi...s" visiem, kuri stāv tajā rindā, bet tāpat steidzas, varbūt vēl vairāk! Tie tad ir tie muļķi, bet tas līdējs ir tas gudrais... Nu tad saņem! Es gan sistu pa seju, jo savu auto žēl!

Par konkrēto video - nezinām, kas notika pirms tam, bet izskatās, ka tēma sākās jau iepriekš. Jebkurā gadījumā - abi vienā maisā bāžami, jo arī filmētājs izrīkojās agresīvi, taču Lexus, kad no labās puses vēlreiz spraucās šim priekšā bija jau jāsaprot, ar ko tas beigsies!

Nevajag vienam otru vainot divkosībā un CSN neievērošanā - visa pamats tomēr ir savstarpējā cieņa un sapratne!

DidzisKalnietis 1.novembris 2016 10:44
3 0 Atbildēt

Klasisks piemērs ir Bauskas šoseja pie Rimi A7. Tur, tikko kustība sabiezē, kautiņš varētu būt nemitīgi!

Vernons 1.novembris 2016 11:25
4 7 Atbildēt

Tā vieta ir Rīgas Domes satiksmes departamenta kauna traips! Kādēļ vajag radīt braukšanai nepanesamus apstākļus, lai auto vadītāji ar neredzētu enerģiju to pārvarētu?

GB12 1.novembris 2016 20:16
0 0 Atbildēt

Tajā vietā man vairākas reizes ir spraukušies virsū Nordekas autobusi...

atstāstu 1.novembris 2016 23:12
0 0 Atbildēt

Viens pazīstams vecis teica-nav ko no Rīgas ārā braukt,pietiek ar vienu joslu visos virzienos.Vēl Berģos un Jūrmalas virzienā drusku jāparosās,un tā būs.

solaris 1.novembris 2016 12:55
4 1 Atbildēt

Man arī patīk skatīties video no kautiņiem uz Krievijas ielām un ceļiem, turklāt nereti es emocionāli nostājos vienā vai otrā pusē. Taču vienlaikus es priecājos, ka dzīvoju valstī, kur situācijas risina apdrošināšanas kompānijas un policija, nevis džungļu likumi un fiziskās dotības. Un vēl vienu lietu esmu pamanījis - lai arī tur kaujas visai bieži, tomēr labāk no tā kā nepaliek, kā nepaliek...

Domā, ja Latvijā arī sāks ar dūrēm vai auto apskādēšanu cīnīties pret nekaunīgiem līdējiem, tad situācija uzlabosies, vairosies savstarpējā cieņa un sapratne?

Kā katram individuāli rīkoties, kad ir dusmas? Risinājumi ir dažādi. Var aprunāties ar kādu psihoterapeitu, ko tas iesaka. Es personīgi apzinos, ka ilggadīgu tuvcīņas treniņu ietekmē es varu nejauši cilvēku arī nosist, pēc kā pats sapūt cietumā, tāpēc es ļoti izvairos no kautiņiem uz ielas. Protams, ka es nelaižu katru līdēju, cik vien varu bez kontakta. Taču ja cilvēks izrādījās fiksāks vai nekaunīgāks, tad vienkārši nolamājos un braucu tālāk savās darīšanās.

Kā vienā vesternā teica vienas mazas pierobežas pilsētas šerifs: "Ar kaut kādu samaitātības pakāpi jāsamierinās".

Vernons 1.novembris 2016 13:16
1 36 Atbildēt

Un visām šāda rakstura izdarībām ir viens kopsaucējs, vēlēšanās nonākt priekšā! Par katru cenu, kaut zāle neaug, jo katram aizmugurē esošam "jāievēro distance". Policija to ir panākusi, CSDD to atbalsta! CSN nav vairs "Ceļu satiksmes Likuma 19. pants! Katram jāzina Noteikuni, katram jāpilda Noteikumi un katram ir tiesība paļauties, kad tos Noteikumus katrs arī pildīs. Tiesiskā paļāvība nekad nebūs, kamēr visu norakstīs uz "Distanci".

Līdz absurdam īsi CSN, "Ievēro distanci"! Un kad katrs ar savu rīcību sāks garantēt drošību?

DidzisKalnietis 1.novembris 2016 18:38
5 0 Atbildēt

Redzi - arī man tā pati problēma - gan prasmes, gan svara kategorija neļauj vicināt dūres, tomēr reizēm ai kā gribas... :) Es savas dusmas atstāju smaidā, par tāda tipa kropļiem, jo stiprais apzinās savu spēku! Tomēr - vaina attieksmē un reizēm ai kā gribas, jo, ja tevi kāds rupji nosauc par muļķi ar tādu pārākuma sajūtu, tak arī gribas viņam iegāzt!!!

Paldies Dievam, tiem laikiem esam garām (90. gadu sākumu labi atceros!), taču tas netraucē ik pa brīdim censties atgādināt, ka viss sākas ar savstarpēju cieņu un attieksmi, un tikai pēc tam ir CSN un viss pārējais!

GB12 1.novembris 2016 20:22
2 4 Atbildēt

Te tiešām izskatās, ka konflikts bija sācies jau iepriekš. Kas to lai zina, kāpēc, pieļauju, ka pats filmētājs kaut ko ne tā sadarīja... nu, nav svarīgi. Protams, lexusists pilnīgs alnis. Bet...Lai nu kā, es teiktu, ka filmētājam no apdrošinātāja nekas nespīd, pat ja viņam ir KASKO, plus varētu vēl arī būt, ka nāksies segt lexusa remonta izdevumus regresa veidā, jo... pats jau atzinās, ka darīja to apzināti un avēl nopublicēja video, kurā ir redzams, ka speciāli brauca leksusam virsū. Ko viņš ieguva, nezinu... ja nu vienīgi kaut kādu ego apmierinājumu un apziņu, ka varbūt leksusu ir pārmācījis. kaut gan diezvai, tādus tikai dzīve vai koka penālis izmāca...

JJJ 1.novembris 2016 20:39
1 0 Atbildēt

Piekrītu. Nav svarīgi, par cik % kurš dumāks. Jāmāca abi.

Kanibaals 2.novembris 2016 22:44
0 0 Atbildēt

nu ja apdrošinātāji jau 3. pasaules valstīs atradīs jebkuru iemeslu lai neizmaksātu atlīdzību.

Brumburbaks 1.novembris 2016 23:15
2 1 Atbildēt

Piekrītu."Dai dorogu duraku."

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 26

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti