Mazas nepatiesības var novest līdz lielai traģēdijai (+ VIDEO) 18

 
iAuto | 4.jūnijs 2021 13:44

Vai Gatis Truksnis (ZZS) stāsta taisnību par gājēju pāreju pie Dubultu kultūras kvartāla?

 
Visi komentāri
 
Maris 4.jūnijs 2021 14:25
5 4 Atbildēt

Bija jāaizbrauc un jānomēra! It kā mazi meli, nu kas tur liels, bet tas rada bīstamu vidi pilsētas iedzīvotājiem un bērniem.

Rīgā 4.jūnijs 2021 15:53
4 3 Atbildēt

Rīgā vispār traki - Staķim jābrauc kaut vai uz Ādažiem pieredzi apgūt - tur centrā ik pēc 50 m zebras, arī stāvvietas daudz.

Sviests 5.jūnijs 2021 23:41
0 1 Atbildēt

Ādažos stāvvvietu praktiski nav, salīdzinot ar to kā bija pirms diženās reformas. Ja nebūtu tirgus laukums (kas ir uz privātās zemes), tad būtu vispār vāks....

Pļurkt 4.jūnijs 2021 17:11
4 2 Atbildēt

Jau bija laiks aprast ar atziņu, ka NORMĀLI cilvēki par deputātiem nealkst kļūt!!!!!

Dīvāna komentāri 4.jūnijs 2021 23:06
2 2 Atbildēt

Vispār tas Strēlnieku prospekta autobanis būtu jālikvidē.

650 5.jūnijs 2021 1:48
1 1 Atbildēt

-riktīg tāds Episks tur tas "mērāmais" 1:14 ..pēc mērdarbu veikšanas iederētos to simboliski pakarināt tur uz tā domes luksosemafora p;)))

Čiekurs bērnu/parkā tak ir jaunās nākotnes simbols,akurāt tā kā Vatikānā.Cerams,tam tikusi veikta pienācīga pretkorozijas apstrāde un (nākamgad) tas nebūss jāpārkrāso.Izdosies ietaupīt krāsu priekš jauniem pProjektiem.Dabisko čiekuru gan mums paliek arvien mazāk, tapc derētu tam piemetināt kādu metāla Vāveri.Jo dabīgās sen apsprāgušas- pārēdušās statoila čipšus un/vai nobrauktas.

Krotow 5.jūnijs 2021 17:40
1 1 Atbildēt

Nauda kokaīnam beidzās?

650 5.jūnijs 2021 21:07
0 0 Atbildēt

-neparvelti daudzu jūrmalnieku skatieni šodien pavērsti pret Debesīm... jo iespējams, ka Viņš/Nāks tieši no turienes...

Jā.Nāk!

Bet, ja kaut/kas (pārāk ilgi_) nāk, pastāv iespēja, ka tas vienkārši aizies garām...

Paliks atmiņas.Un visdrīzāk tā pati nejaunā Jūrmala, tas pats senais G....

Jā ;p)))

Dīvāna komentāri 6.jūnijs 2021 12:45
2 2 Atbildēt

Klau pārcēlies prom no Jūrmalas, un mums būs svaigāks gaiss

:-) 7.jūnijs 2021 8:37
4 1 Atbildēt

Perfekts rezultāts, varēja gan būt vēl labāks, bet mani preicē!

links 7.jūnijs 2021 8:40
2 1 Atbildēt

Izskatās, ka portāla īpašniekam īpašas attiecības ar ZZS Vismaz portālu varēja jau atstāt apolitisku.

Maris 8.jūnijs 2021 12:10
1 0 Atbildēt

Tas nav iespējams - ja tu raksti par notikumiem, tad tu nevari nerunāt par politiku, jo tie ir cilvēki, kas pieņem lēmumus.

Ja ir labi risinājumi vai slikti, tev ir jāpiemin attiecīgie cilvēki!

Jūrmalā ir ļoti būtiski nepareizi lēmumi attiecībās uz satiksmes drošību, pat noteikumu pārkāpumi. Tad kā par tiem runāt? Jāuzlabo ir vai arī, lai paliek!?

PS: Video ir manā privātajā kanālā

Kristaps 7.jūnijs 2021 15:23
1 1 Atbildēt

Autors Māris interesanti domā, ka uzliekot luksoforus pie katras celtnes kur ir kāds bērns, jeb ik pēc 50-100m, tā ir 'laba' un 'gudra' pilsetas satiksmes organizacija.

Jūrmalā jau ta ir daudz par daudz luksofori! Pabrauc pārsimts metrus un stāvi... jo visur kur kāds pačīkst, tur izveido šo lētāko un primitīvāko variantu - luksoforu.

Dubultos tur toč marasms sāk veidoties.

Un 'poga' nav glābiņš, jo kā zinam, majoros pie stacijas ir luksafors ar ''pogu'' bet realitatē ir uz taimera, poga ir tikai formalitate uz papīra lai varēja nodot šo objektu. Jo arī tur naktī neviena dzīva dvēsele(pat neviens nebrauc no stāvvietas), bet lusafors ik pēc minūtes pārslēdzas uz sarkano. Tatad Kļavu ielā būtu taspats jo tur ir iela, no kuras vajag izbraukt un neko vairak par taimeri nevar izveidot....

Un skolniekiem TUR PA TAISNO NEVAJAG SKRIET PĀRI JO NAV IEMESLS! Skolniekiem NAV jāskrien starpbrīžos uz dus pēc kokčika vai cīgām!.... Un autobusu pieturas virzienā uz Kauguriem ir Lielupes ielas un Kļavu ielas krustojumos - tieši tur kur ir sīs drošās parejas.

Ja Māri, pats nevari saviem sīkajiem ieskaidrot, ka jaiet ir uz pāreju(kura nav kilometirm talu, bet gan 1min gajienu attalumā), nevis jāskrien pāri kur gribas- pilseta nav vainīga!

Drīzak tur ir stulbi nevajadzīga iebrauktuve uztaisīta(ja visa skolu iebrauktuve ir normali izveidota no otras puses) ta kāda h.. pēc tur vajadzeja izveidot kādu 'tikai ar pašvaldības atļaujam' iebrauktuvi?!?? Un deļ tās nevar izveidot normālu norobezojoso barjeru, tādējādi sīkie kuriem nav mācīts, arī skrien pāri.

Es būtu pie šprices es vispār visus luksaforus no dzintariem līdz dubultiem noravētu! Atstātu tikai lielajos krustojumos(Turaidas,ērgļu un slokas) Visur citur- pa visu krustojumu būtu vienkārsi lielā paaugstinajumu zebras sala, kur autovadītaji būtu spiesti tāpat bremzet un palaist tur esosos gājējus. Vot ta jau ir kāda gudra domāšana, nevis kārtejo luksoforu uzsliešana...

Māris vēl varēja pačīkstet, par vietu dzintaros no tilta, ka brauc lejā kur visi tūristi skrien pāri jo visiem ir slinkums iet uz turaidas ielas luksaforu, vai uz satciju ejošie ir tik glupi, ka neiedomājas iet tur zem tilta kur uzreiz var droši no mežaparka aiziet pa taisno uz staciju, bet ta ka notriec, ta autovadītājs ir vainīgs!!!

Kristaps 7.jūnijs 2021 15:47
1 1 Atbildēt

Un vēl par Dzintara tilta melno punktu - tur to nevienam nevajadzīgo mini ieliņu(skujenes ielu) vajadzētu vispar aizbērt ciet atstāj tik līdz pusei lai tur to glauno apartimentu īpašnieki var iebraukt savā pazemes stavvietā. Bet tā pašu ielu aiztaisa/aizber lai pie pilna saprāta esošai būtnei nebūtu vilinājums tur iet un skriet pāri 4 aktīvām joslām lai tikai atrāk tiktu mežaparkā, uzliek vēl viscauri barjeru apartimentu pusē un viss! Notriekti cilveki vairs tur nepastavēs!

Lai iet pāri Turaidas ielas luksoforā vai zem tilta ja cilveki izkapuši no vilciena.

Auto izbraukt arī var gan no Turaidas ielas(ja vajag Kauguru virzienā), gan Dikļu ielā, ja tikai Rīgas virzienā.

Tur tā mazā ieliņa galīgi nav vajadzīga un taisa tikai problēmas!

Bet neviens jau neko darīt negrib, visi grib tikai saņemt brangas ziemassvētku prēmijas.

(Vairakkārt ir rakstīts domei, jo pašam tur nepatīkami ikdienā braukt, īpasi tagad aktīvajā sezonā, bet atbilde- nav finansējums šādai ielu pārstrukturācijai) Jā.... jo tur vajag miljonus....

Maris 8.jūnijs 2021 12:16
1 0 Atbildēt

Protams, ka pretī dzelzceļa stacijai "Dzintari" un autobusa pieturai ir jāatjauno gājēju pāreja ar luksoforu un jāpapildina ar izsaukuma pogu.

Luksofors tāpēc, jo uz divu+ joslu ceļiem vienā virzienā nedrīkst veidot neregulētas gājēju pārejas, ļoti bīstamas tās ir. Tajā vietā jau notika traģiskākā avārija ar gājējiem.

Bet tu jau vispār komentāros esi pret luksoforiem, atceries, ka pilsētās tos liek arī, lai mākslīgi bremzētu satiksmi

Maris 8.jūnijs 2021 12:11
1 0 Atbildēt

Šis bija par konkrēto vietu!

opis 8.jūnijs 2021 8:43
0 0 Atbildēt

Tak visa nauda aiziet uz stabiņiem

Maris 8.jūnijs 2021 12:17
1 0 Atbildēt

Nezinu par kuriem stabiņiem raksti, ja par drošības stabiņiem, tad to nav Jūrmalā, bet ir vietas, kur vajadzētu gan. Rīgā ir daudz arī pareizu piemēru par šo!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti