No 26. jūlija Vienības prospektā Jūrmalā būs satiksmes ierobežojumi 2

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Elita Cepurite | 24.jūlijs 2021 11:08

No 26. jūlija Jūrmalā, Vienības prospektā Bulduros, ūdenssaimniecības tīklu būvdarbu laikā būs satiksmes ierobežojumi.

Vienības prospektā virzienā uz jūru posmā no Kuldīgas ielas līdz Brīvības prospektam satiksme tiks organizēta vienā virzienā. Satiksme pretējā virzienā – uz Rīgas ielu – no Vienības prospekta tiks novirzīta pa Brīvības prospektu līdz Dārzkopības ielai un pa Dārzkopības ielu līdz Rīgas ielai.

Apbraucamā ceļa posmā būvdarbu laikā būs apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi. Aicinām autovadītājus pievērst uzmanību izvietotajām ceļa zīmēm, kā arī rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un savlaicīgi plānot braucienu!

Satiksmes ierobežojumi ir saistīti ar ūdenssaimniecības un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem projektā "Jūrmalas ūdenssaimniecības attīstība, IV kārta".

Ūdenssaimniecības tīklu būvniecību SIA "Jūrmalas ūdens" plāno pabeigt līdz septembra vidum; līdz septembra beigām tiks pabeigta ielas seguma atjaunošana Vienības prospektā. Līdzšinējo satiksmes organizāciju Vienības prospekta posmā no Brīvības prospekta līdz Kuldīgas ielai atjaunos no oktobra.

 

 
Visi komentāri
 
650 24.jūlijs 2021 20:41
1 0 Atbildēt

Ā,ok, un ceļa seguma "atjaunošanass" e-talons joprojām ir apskatāms nesen (pēc līdzīga remonta) "atjaunotajā" AsarVaivaru "prospektā".Jā.

ps, interesanti, ka mēneša sākumā šajā apvidū autobraucēju "mierināšanai" vienas diennakts laikā no Pazemes tika izcelti Virszemē 13gab aku vāki.Taču precīzi līdz tai vietai, kur vairāku kvartālu garumā autobraucēju zobus un piekares jau trešo mēnesi "mierina" augst.god.Remontētāju atstātie izkārnījumi.Domes ceļubūves x-perti un likumības uzraugi laikam ir pārsauļojušies un/vai zilos kārogus ap galvām/acīm pārāk cieši aptinuši.

ZZZZ 25.jūlijs 2021 8:54
1 0 Atbildēt

Dārgajā pilsētā viss dārgs...Daudzas lielās villas sen nav kā koptas un zāle jau izaugusi caur bruģa spraugām. Un daudzu gājēju ietvju asfalta seguma struktūra norāda uz pagājušā gadsimta nospiedumiem/izpiedumiem. Palangā salīdzinoši izskatās kā nopietnākā kūrortā

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti