Vidzemes šosejas posmā no Sēnītes līdz Siguldai satiksme tiek pārslēgta pa vienu joslu katrā virzienā 6

 

Foto: Pexels.com

LVC | 16.augusts 2022 7:53

Sakarā ar remontdarbiem Vidzemes šosejas (A2) posmā no Sēnītes līdz Siguldai (39,44.–46,30. km), šodienas laikā satiksme tur tiks pārslēgta pa vienu joslu katrā virzienā.

Pirmā tiks pārbūvēta labā brauktuve (virziens no Rīgas) un šodienas laikā visa satiksme pakāpeniski tiks pārslēgta uz kreiso brauktuvi (virziens no Siguldas), pa vienu joslu katrā virzienā. Jāņem vērā, ka, mainot satiksmes organizāciju, tā īslaicīgi tiks slēgta abos virzienos!

Satiksmes organizācija pa vienu joslu katrā virzienā būs spēkā līdz ziemas tehnoloģiskajam pārtraukumam, kas ir plānots no novembra, taču tā precīzs laiks ir atkarīgs no laika apstākļiem.

Ņemot vērā satiksmes intensitāti šajā posmā, paredzams, ka tā būs lēnāka, tāpēc aicinām plānot papildu laiku ceļam, kā arī pievērst uzmanību ceļazīmēm un satiksmes organizācijas izmaiņām.

Būvdarbu ietvaros abās brauktuvēs posmā no Sēnītes līdz Siguldai pārbūvēs ceļa segas konstrukciju un trīs kārtās ieklās asfaltbetonu. Pārbūvēs arī Inčupītes un Egļupes caurtekas, kā arī gājēju un velosipēdistu tuneli zem Vidzemes šosejas Gaujas ciematā (42,77. km), un pieturvietās Indrāni un Gauja atjaunos esošos paviljonus.

Būvdarbus veic SIA Binders par līgumcenu 12 360 587 eiro (ar PVN), no tiem 10 506 498,95 eiro ir ES Kohēzijas fonda finansējums. Projekta autors ir SIA Ceļuprojekts, būvuzraudzību veic SIA Firma L4. Darbus plānots pabeigt 2023. gada rudenī.

 
Visi komentāri
 
q 16.augusts 2022 13:41
1 0 Atbildēt

beidzot

650 16.augusts 2022 17:30
2 1 Atbildēt

-zelta/rudens tiek atcelts, jo mums (visiem) ir sēnīte

Rr19 17.augusts 2022 10:43
0 0 Atbildēt

Ja līdz Siguldai, tad pār Lorupi būs otrs tilts??

Krotow 17.augusts 2022 13:38
0 0 Atbildēt

Figu. Brauksi pa veco šosejas posmu ielejas dibenā.

Krišs 18.augusts 2022 9:10
0 0 Atbildēt

Klau kur lielie sēnītes restaurētaji palika? Daudzi piķi iemaksāja pērkot 'akcijas' un tā ar visu piķi kaut kur arī pazuda...

Tagad tās nederīgās akcijas var iebāzt d.... Jo atkal ir zīme pārdod...

Man jau liekas, ka tur 'Rāmkalni' piekopj izsitēju praksi aizbaidot, jo kaut kā ļoti aizdomīgi, cilveki grib tātad būtu liela piekrišana, tādam atpūtas kompleksam, bet visi investori pēdejo 20 gadu laikā kas mēģinajusi atjaunot Sēnīti kaut kur mistiski nozūd.

Skaidroju 23.augusts 2022 18:29
0 0 Atbildēt

Atjaunot gribēja naski vīri un brašas sievas, cerot uz peļņu (kā citādāk). Par akcijām dzirdu 1. reizi, bet jābūt trakam lai tajā vietā investētu. Ja nu kāds to darīja, tad tie kas jaunībā ir stājušies tur uzdzīvot padomiešu sapratnes līmenī. Tagad cilvēki naudu tērē racionālāk un ēstuvju ir vairāk kā vajag, visas nemaz neizdzīvo. Agrāk tas bija saldās dzīves simbols un iespēja pieskarties neikdienišķajam, bet tagadiņ cilvēki to dara teju katru dienu vai nedēļu. Kuram vairs interesē ceļmalas krogs, kur vēl iekšā jātiek? Tagad cilvēki grib paēst, nevis baudīt Lielo Noslēpumaino.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti