Ar satiksmes ierobežojumiem ceļu būvdarbu dēļ jārēķinās 70 posmos

 

Foto: iAutolv

Nozare.lv | 7.jūnijs 2024 8:53

Ceļu būvdarbi notiek 70 valsts autoceļu posmos, kur autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi".

Lielākie satiksmes ierobežojumi ieviesti uz Vidzemes šosejas no pagrieziena uz Cēsīm līdz Rīdzenei, uz Jelgavas šosejas no Jaunolaines līdz Rīgai un autoceļa Valmiera- Limbaži posmā no Umurgas līdz Iesalkājai. Tur ceļam jāplāno ievērojams papildu laiks - līdz pat 40 minūtēm.

Piektdienas pēcpusdienā palēnināta satiksme var būt arī Pierīgā, iedzīvotājiem tradicionāli dodoties uz jūras piekrasti.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz reģionālajiem autoceļiem ir autoceļa Ropaži- Ikšķile posmā no Kangariem līdz Tīnūžiem, kur līdz trīs posmos satiksme organizēta ar priekšrocības ceļazīmēm, ir ātruma ierobežojumi un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 40 minūtes.

Autoceļa Ventspils- Kolka posmā no Ventspils līdz Liepenei ir pieci luksoforu posmi, braukšanas ātruma ierobežojumi un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 40 minūtes. Ceļa Ventspils- Dundaga posmā no krustojuma ar ceļu Ventspils- Kolka līdz meža ceļam Riestu dambis ir pieci luksoforu posmi, ātruma ierobežojumi un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 40 minūtes.

Uz ceļa Cēsis- Salbe ir četri luksoforu posmi, ātruma ierobežojumi un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 40 minūtes. Ceļa Alūksne- Ape posmā pie Alsviķiem ir pieci luksoforu posmi un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 40 minūtes.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

4 miljoni eiro, 300 km/h 10 sekundēs - Bugatti pastāsta par jauno modeli Tourbillon

Francijas hiperauto ražotājs Bugatti atklājis attēlus un informāciju par jauno modeli Tourbillon, kas nomaina Chiron. Molsheimā bāzētais uzņēmums plāno 250 eksemplārus, kas jau ir izpirkti. Lasīt vairāk

 

Modernizētais Audi RS 3 uzstāda jaunu apļa rekordu Nirburgringā 1

Franks Štiplers ir uzstādījis jaunu apļa rekordu kompaktklases automobiļiem Nirburgringas Nordšleifes trasē ar modernizēto RS 3 modeli. Audi Sport sacīkšu un testa pilots uzrādīja iespaidīgu laiku – 7:33,123 minūtes, pašreizējo ātrāko apļa laiku šajā klasē pārspējot par vairāk nekā piecām sekundēm. Lasīt vairāk

 

Aston Martin ir “nenokaujams” – 90% vēl ierindā 4

90 procenti no visiem izgatavotajiem Aston Martin automobiļiem joprojām ir apritē. Lasīt vairāk

 

Elektriskais Alfa Romeo Junior būs jaudīgāks nekā plānots

Alfa Romeo pabeidzis modeļa Junior Veloce dinamiskos testus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti