Ātruma Festivāla sacensībās piedalīsies arī bērni un jaunieši

 

Foto: Publicitātes foto

Rallijs Kurzeme 2013 | 16.augusts 2013 9:57

Ātruma Festivāla – Rallijs „Kurzeme 2013” ietvaros 31. augustā pulksten 12:00 Liepājas ostas promenādē notiks sacensību „Bērnu rallijs Kurzeme 2013” fināls un konkursa „Gada Jaunais Autovadītājs” pusfināls.

„Bērnu rallijs Kurzeme” ir riteņbraukšanas sacensības ne tikai bērniem vecumā no 6 līdz 14 gadiem, bet sacensībās dota iespēja piedalīties arī ģimenei un draugiem. Projekts ir izglītojošs un aktīva dzīvesveida veicinošs. Bērnu rallija mērķis ir pievērst mazo satiksmes dalībnieku un viņu vecāku uzmanību ceļu satiksmes drošībai. Šogad „Ceļu satiksmes drošības direkcijas” un „Mārketinga projektu aģentūras Fortius” kopā īstenotajam projektam aprit jau desmit gadu. Sestdien, 31. augustā, no pulksten 12:00 „Bērnu rallijs Kurzeme” finālsacensībās Vecajā ostmalā spēkus mēros atlases kārtu godalgoto vietu ieguvēji no piecām Kurzemes pilsētām. Tieši Ātruma Festivālā tiks noskaidrots veiklākais, precīzākais un ceļu satiksmes noteikumos zinošākais velobraucējs.

Savukārt konkurss „Gada Jaunais Autovadītājs” ir unikāla iespēja jauniešiem vecumā no 16 līdz 18 gadiem pierādīt savas autovadīšanas prasmes un satiksmes drošības zināšanas. Lai piedalītos konkursā, nepieciešama braukšanas mācību atļauja. No pulksten 12:00 līdz 16:00 sestdien, 31. augustā, Liepājas ostas promenādē notiks konkursa pusfināls. Katrai pusfināla kārtai kvalificējas 30 labāko rezultātu īpašnieki, kuri turpina cīņu, pierādot savas drošas braukšanas iemaņas. Prasme braukt, neradot draudus sev un citiem, kā arī spēja rast risinājumus nestandarta situācijās, ir galvenie kritēriji 2. kārtas uzdevumiem. Konkursam jaunieši tiek aicināti pieteikties līdz 29. augustam. Vairāk informācijas: www.gadaautovaditajs.lv Ieeja konkursā „Gada Jaunais Autovadītājs” un sacensībās „Bērnu Rallijs Kurzeme 2013” – bez maksas.

Ātruma Festivāla – Rallijs „Kurzeme 2013” biļetes pieejamas Skandi Motors autocentros, Biļešu paradīzes kasēs, www.bilesuparadize.lv un Liepājas reģiona Tūrisma informācijas birojā. Festivāla caurlaides iepriekšpārdošanas cena ir Ls 7, pilnā cena – Ls 10 (sniedz iespēju apmeklēt gan rallija ātrumposmus un noslēguma pasākumu, gan Ziemeļeiropas Streetbike Freestyle čempionātu „Kurland Stunt 2013”). Rallija caurlaides iepriekšpārdošanas cena ir Ls 5, pilnā cena – Ls 7 (nodrošina ieeju visos rallija ātrumposmos, kā arī noslēguma pasākumā, Vecajā ostmalā). Biļetes cena uz vienu ātrumposmu ir Ls 3. Ziemeļeiropas Streetbike Freestyle čempionāta „Kurland Stunt 2013” caurlaides cena ir Ls 4. Pieejamas - pasākuma norises vietā. Bērniem līdz 14 gadu vecumam ieeja – bez maksas.

Ātruma Festivālu - Ralliju „Kurzeme 2013” atbalsta LDz Cargo, SEB, Liepājas pilsētas Dome, Liepājas Osta, Vega 1, Osram, Canon IBServiss, IF Apdrošināšana, oficiālais auto Nissan Juke no Skandi Motors, Cēsu alus, Ramirent, LDC datortehnika, Lauma Fabrics, Dardedze Hologrāfija, Almo, Eko Kurzeme. Informatīvi atbalsta iAuto, Delfi, liepajniekiem.lv, Radio SWH, Rietumu Radio.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti