Nenocietās (+ video) 15

 
iAuto | 2.oktobris 2014 17:09

"Nissan Qashqai" saduras ar "VAZ," kas atrodas kustībā un cenšas pārbraukt krustojumu, kad jau iededzies aizliedzošais signāls. Avārija nenotiktu, ja "Qashqai" būtu piebremzējis un ļāvis "VAZ" izbraukt no krustojuma.

 
Visi komentāri
 
Vernons 2.oktobris 2014 22:04
0 12 Atbildēt

VAZ vadītājs ir zaglis! Apzaga laikā un telpā, pie sarkanā signāla, visus kustības dalībniekus. Nisanam bija jāstāv un jāgaida, līdz josla, kuru viņš šķērsos būs brīva braukšanai! Pie kam nevienam pie zaļā signāla nebija tiesības iebraukt krustojumā, iekams tas neatbrīvosies!

Zaglis savu pirmo sodu saņēma! Un egoisti parasti arī tā iekrīt!

rt 3.oktobris 2014 8:49
3 1 Atbildēt

Ko tu te dirs! Labās rokas likums darbojas arī tad ja abi brauc pie zaļā, dzeltenā vai SARKANĀ! Inomarkas vadītājs ir vainīgs, jo apdraudēja tēvijas auto drošību!

Vernons 3.oktobris 2014 12:13
0 11 Atbildēt

Kur palika tiesiskā paļāvība? Ja kaut kas ir aizliegts, tad ir aizliegts!!! Kravas buss varēja, bet VAZ negribēja stāties! Ātrums! Ja tas ir mazliet lielāks par atļauto, tad rodas pārliecība ka paspēšu.

Gājēju pāreja! Buss stājas pirms pārejas! Ceļu, bez parliecināšanās par drošību, turpināt nedrīkst!

Nisans sagaidīja luksofora signālu nomaiņu un uzsāka kustību, neredzot "lidotāju"! Paklau, "spečuki", kāpēc jādzīvo pēc dubultās morāles principiem. Ne jau visi ir talantīgi braukt ar auto un ieraudzīt neieraugāmo.

VAZ ir avārijas izraisītājs. Bet Nisanam ne tikai uz luksoforu bija jāskatās! Ne velti krieviem ir teiciens: "Dai duraku dorogu"!

KillerMiller 3.oktobris 2014 9:01
3 13 Atbildēt

Vaina abpusēja. Žigulītis iebrauca krustojumā pie dzeltenā, bet Nissan vadītājs vispār pie sarkanā. Kāda krāsa dega luksoforos sadursmes brīdī nav nozīmes.

Kanibaals 12.oktobris 2014 0:36
0 0 Atbildēt

Izlasi CSN.

143. Transportlīdzekļa vadītājam, kas iebraucis krustojumā, kad to atļāva luksofora signāls, no krustojuma iecerētajā virzienā jāizbrauc neatkarīgi no tā luksofora signāla, kas uzstādīts pirms izbraukšanas no krustojuma.

Torpēda 3.oktobris 2014 9:10
0 11 Atbildēt

Pilnģi pareizi, ir situācijas, kad bremzēt ieraugot mirgojošu zaļo ir bīstamak nekā turpināt kustību, tādēļ piekrītu tiem, kas doā, a Qashqai nevajadēja steigties - viņam atšķirībā no VAZ bija vairāk iespēju izvairīties no sadursmnes

Mo 3.oktobris 2014 11:34
7 2 Atbildēt

Nissan vainīgs. Atceries- ja krustojumā gribi nogriezties pa kreisi, manevru veiksi pēdējais. VAZ iebrauca krustojumā vēl zem oranžā, un ja nebūtu sadursmes, to būtu arī šķērsojis.

Vernons 3.oktobris 2014 12:25
0 1 Atbildēt

Man ir lokomotīve uz gumijas riteņiem, sver 200 tonnas un pa pilsētu iet 100 km/h! Tātad man visur priekšroka!

Armands Francis 3.oktobris 2014 18:16
1 0 Atbildēt

Tu acis atvēri skatoties video?

DEMO 3.oktobris 2014 12:34
9 2 Atbildēt

Nav nekāds labās rokas Likums!

Vainīgs ir Nissans, jo ja arī VAZ iebrauca krutojumā pie Zaļā mirgojošā/Dzeltenā - viņam bija jāļauj pabeigt manevrs un tikai tad Nissan varēja veikt kreiso pagrieizenu.

Vernons 3.oktobris 2014 12:38
0 1 Atbildēt

Vai Tev tas video rāda savādāk nekā man?

k442 3.oktobris 2014 14:33
7 1 Atbildēt

Paklikšķināju vairākas reizes play/stop, secināju, ka tajā brīdī, kad dzeltenais pārslēdzas uz sarkano, VAZ, šķiet, ir jau garām luksoforam, t.i., vietai, kur pēc CSN jāaptur transports pie aizliedzošā signāla (stoplīniju bildē neredzu), cita lieta, ka viņam laikam gan bija pietiekama iespēja līdz tai apstāties, ņemot vērā mirgojošā zaļā un pēc tam dzeltenā signāla laiku...

Es teiktu, ka sadursmē vainīgs noteikti ir NISSAN, jo grieza pa kreisi, nedodot ceļu pretī taisni braucošajam VAZ, pēdējais tomēr būtu godam nopelnījis sodu par luksofora signālu neievērošanu, jo neizskatās, ka viņam nebūtu bijis iespējas laikus apstāties bez ekstrēmas bremzēšanas.

Vernons 3.oktobris 2014 14:39
0 8 Atbildēt

Varētu būt, ka, busa dēļ, viņš luksoforu neredzēja!

Jānis 3.oktobris 2014 18:27
1 0 Atbildēt

Man arī radās aizdoma, ka aiz busa vazists luksoforu neredzēja, arī krustojumā sabraukusī pretējā virziena plūsma varēja aizsegt skatu uz luksoforu krustojuma otrā pusē.

Muļķīga avārija.

Dace 10.oktobris 2014 12:41
1 0 Atbildēt

kas ir oranžais? :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti