«Domenikss» jaunā tirdzniecības un servisa centrā Salaspilī jau ieguldījis 2 miljonus Ls 5

 
13.oktobris 2008 14:02

Viens no vadošajiem auto tirdzniecības uzņēmumiem Latvijā SIA Domenikss pabeidzis sava jaunā tirdzniecības un servisa centra Salaspilī pirmās kārtas būvniecību.

Šobrīd zemes iegādei, ēkas projektēšanas un celtniecības darbu veikšanai ieguldīti jau 2 miljoni latu. Kopumā projekta realizēšanai plānotas investīcijas 13 miljonu latu apmērā.  



Jaunajā tirdzniecības un servisa centrā Salaspilī, kas būs vislielākais un modernākais šāda veida centrs Baltijas valstīs, jau pabeigta visas ēkas pamatu izbūve, ēkas administratīvajam korpusam izbūvētas monolītās dzelzsbetona un uzstādītas nesošās metāla konstrukcijas, kā arī turpinās dažādu komunikāciju – elektrības, gāzes, kanalizācijas un ūdens vada izbūve. Septembrī ir pilnībā pabeigta arī iekšējo ielu savienošana ar Rīgas-Daugavpils šoseju A6.

SIA Domenikss jaunā tirdzniecības un servisa centra projektu veidojis arhitektu birojs SIA Tectum, savukārt pirmās kārtas būvniecības darbus veica būvkompānija SIA Pucmeistars. 

Pabeigts arī darbs pie otrās kārtas projektēšanas, kas paredz visas ēkas pilnīgu izbūvi. Šobrīd otrajai projekta būvniecības kārtai tiek rīkots atsevišķs konkurss, kā arī uzsākta visa nepieciešamā tehniskā aprīkojuma un dažādu iekārtu izvēle un iegāde. Pēc konkursa procedūras būvniecības gaitu plānots organizēt bez pārtraukumiem, lai 2009. gadā ēka tiktu pabeigta un nodota ekspluatācijā.



Jaunā tirdzniecības un servisa centra platība būs 16 000 m2, un kopējā teritorija aizņems 4,4 ha. Tajā paredzētas 40 darba vietas vieglo automobiļu un mikroautobusu servisam, 18 darba vietas kravas automobiļu servisam, kā arī 18 –virsbūves un krāsošanas darbiem. Kopumā jaunajā centrā paredzētas darba vietas 350 darbiniekiem.

Tirdzniecības un servisa centrā Salaspilī atradīsies jauna un mazlietota komerctransporta, autobusu un vieglo automobiļu tirdzniecības salons, vieglo automobiļu, kravas automobiļu, autobusu un mikroautobusu serviss, virsbūvju remonts un krāsotava, rezerves daļu tirdzniecība, automobiļu mazgātuves, diagnostikas līnijas, piekabju un puspiekabju pilns serviss un aksesuāru tirdzniecība. Atsevišķas darba vietas paredzētas Maybach un Mitsubishi Fuso automobiļu apkopei. 

Attīstot jauno tirdzniecības un servisa centru Salaspilī, SIA Domenikss savas darbības jaudu plāno palielināt trīs reizes, kas būs nopietns atbalsts klientu apkalpošanā, it īpaši komerctransporta segmentā.
 
Visi komentāri
 
262547. viesis 13.oktobris 2008 14:25
0 0 Atbildēt

nu nez.

262549. viesis 13.oktobris 2008 14:26
0 0 Atbildēt

kaut kas nojuka...

Nu nez, tirgonis, kas tirgo KIA šmaras kopā ar Mercedes. Nenopietni.

262558. viesis 13.oktobris 2008 17:32
0 0 Atbildēt

Kādā rakā tas vajadzīgs? Jau esošā salonā darbinieki degunus urbina.

262567. viesis 13.oktobris 2008 20:47
0 0 Atbildēt

Nu patreiz nav vajadzīgs, bet tas projekts noteikti tika plānots jau sen iepriekš. Apstāties arī vairs nav vērts. Gan jau normāls ieberziens. Bet neskatoties uz visu paspīdēt presē jau var :)

262685. viesis 16.oktobris 2008 16:23
0 0 Atbildēt

Pastāstiet man idiotam,kā šito visu var atpelnīt? Pēc manas saprašanas šādu centru var atļauties ja uz to brauc visas Baltijas Mercedes auto.Tak lielākajai daļai mikrorajonu urlām tik vien sanāk kā līzingam ar mokām sagrabināt,kur nu vēl uz Domeniksu remontēties braukt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti