Uzsāk jaunā Mercedes-Benz Viano un Vito tirdzniecību Latvijā

 
13.oktobris 2010 13:02

SIA Domenikss uzsācis jauno Mercedes-Benz Viano un Vito tirdzniecību. Jaunos mikroautobusus iespējams iegādāties Domenikss Auto tirdzniecības centrā Rīgā.

Mercedes-Benz Vito

Jaunos Vito mikroautobusus iespējams iegādāties Domenikss Auto tirdzniecības centrā Rīgā, Krasta ielā 34. Mikroautobusu cena ir, sākot no 23 500 EUR (ieskaitot PVN) kravas versijai un 29 500 EUR (ieskaitot PVN) pasažieru versijai. Līdz ar vairākiem uzlabojumiem un jaunievedumiem Mercedes-Benz Vito kļuvis vēl praktiskāks, dinamiskāks, ekonomiskāks un videi draudzīgāks. Jaunās paaudzes Vito mikroautobusi aprīkoti ar BlueEFFICIENCY tehnoloģijām, tādējādi degvielas patēriņu samazinot pat par 15%. Jaunais Mercedes-Benz Vito ir lieliski piemērots gan kravas, gan pasažieru transportēšanai.

Ekonomiski un videi draudzīgi dzinēji un BlueEFFICIENCY tehnoloģijas

Ja līdz šim tikai vieglie automobiļi tika aprīkoti ar BlueEFFICIENCY tehnoloģijām, tad tagad šī inovatīvā komplektācija pieejama arī mikroautobusiem. Pateicoties jaunajiem, ekonomiskajiem dzinējiem, ievērojami samazināts gan degvielas patēriņš, gan arī CO2 izmešu daudzums. Visi auto dzinēji atbilst Euro 5 izmešu standartam. Savukārt standarta aprīkojumā esošā ECO Gear sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba ne vien nodrošina plašu pārnesumu attiecību starpību, bet arī zemāku degvielas patēriņu.

Jaunais četru cilindru Vito 110 CDI dīzeļa dzinējs nodrošina 70 kW (95 ZS) lielu jaudu, Vito 113 CDI modelim – 100 kW (136 ZS), savukārt Vito 116 CDI 120 kW (163 ZS) lielu jaudu. V6 dīzeļdzinējs Vito 122 CDI darbojas ar 165 kW (224 ZS) lielu jaudu. Savukārt Vito 126 CDI , kas aprīkots ar V6 benzīna dzinēju, ir 190 kW (258 ZS) liela jauda. Visi dīzeļdzinēji ir aprīkoti ar atgāzu katalizatoru, emisijas daļiņu filtru un izplūdes gāzu recirkulācijas dzesēšanu.

Robustā transmisija nodrošina komfortablu braukšanu

Jaunajam Mercedes-Benz Vito ir pilnīgi jauna, perfekti noregulēta transmisija, kas nodrošina izcilu stabilitāti, kā arī augstu braukšanas komfortu un drošību. Pateicoties aizmugurējai piedziņai, Mercedes-Benz Vito ir ieguvis tieši Mercedes-Benz automobiļiem raksturīgo braukšanas dinamiku.

Interjers: praktisks, ērts un moderns

Mercedes-Benz Vito interjerā izmantota jauna apdare. Četru spieķu daudzfunkcionālā stūre papildināta ar jaunām vadības pogām, matētu apdari un hromētiem elementiem. Vito mikroautobusa aprīkojumu pēc izvēles iespējams papildināt ar modernizētu gaisa kondicionieri un jaunās paaudzes radio. Savukārt aizmugurē sēdošajiem pasažieriem, izmantojot tur iebūvēto multimediju sistēmu, iespējams skatīties gan izklaidējošas filmas, gan biznesa partneru prezentācijas. Vito interjerā izmantota jauna krāsu koncepcija, tas papildināts ar paneļu grīdas segumu un jaunu apgaismojuma sistēmu, tādējādi uzlabojot gan automobiļa izskatu, gan funkcionalitāti.

Dizains: jaunas detaļas un pievilcīgāks izskats

Mercedes-Benz Vito dizains arī piedzīvojis pārmaiņas, tajā veikti vairāki jauninājumi. Mikroautobusa jaunais dizains veidots vēl pievilcīgāks, izmantojot vieglo automobiļu detaļas, taču vienlaikus pielāgojot tās komerctransporta vajadzībām un stilam. Standarta aprīkojumā ietilpst jauni lukturu atstarotāji, kā arī dienas braukšanas gaismas, kas līdz ar savu gaismas avotu kopā ar miglas lukturiem integrētas pašā luktura korpusā. Jaunās paaudzes Vito pēc izvēles ir pieejami Bi-xenona lukturi, LED dienas braukšanas gaismas, Add-Light sistēma un lukturu mazgāšanas sistēma. Arī Vito priekšējam buferim izveidota jauna, uzlabota konstrukcija. Tas atkarībā no klienta vēlmēm pieejams transportlīdzekļa krāsā.

Mercedes-Benz Viano

Jaunos Viano automobiļus iespējams iegādāties Domenikss Auto tirdzniecības centrā Rīgā, Krasta ielā 34. Automobiļu cena ir, sākot no 38 000 EUR, ieskaitot PVN. Mercedes-Benz Viano aprīkoti ar jauniem dzinējiem un jaunu transmisiju, tādējādi nodrošinot zemāku degvielas patēriņu un izmešu daudzumu, kā arī lielāku braukšanas komfortu un drošību. Jaunajam Viano modelim mainīts arī dizains, padarot to vēl pievilcīgāku un atšķirīgāku.

Galvenās pazīmes, kas raksturo jauno Mercedes-Benz Viano:
• Videi draudzīgs dzinējs un BlueEFFICIENCY tehnoloģijas
• Braukšanas komforts un drošība visaugstākajā līmenī
• Moderns interjers
• Jauns automobiļa dizains

Piedziņas sistēma: videi draudzīgi dzinēji un BlueEFFICIENCY tehnoloģijas

Galvenais jaunievedums, kas visspilgtāk raksturo jauno Mercedes-Benz Viano, ir jauni dzinēji, kas atbilst Euro 5 izmešu standartiem, patērē ievērojami mazāk degvielas un ir videi vēl draudzīgāki. Turklāt neatkarīgi no dzinēja veida visiem automobiļiem degvielas patēriņš samazināts līdz pat 15%. Standarta aprīkojumā ietilpst jauna ECO Gear sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba ar ECO start/stop sistēmu, kas nav pieejama citos konkrētā segmenta automobiļos. Savukārt vienmērīgu Viano CDI 2,0 un Viano CDI 2.2 automobiļu darbību nodrošina jauns četru cilindru dzinējs ar līdzsvarojošajām vārpstām un variablo turbīnas ģeometriju, attīstot 100 kW (136 ZS) un 120kW (163 Zs) lielu jaudu.

Visi dīzeļdzinēji ir aprīkoti ar emisijas daļiņu filtru un izplūdes gāzu recirkulāciju. Jaunā ECO Gear sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba visu četru cilindru modeļiem nodrošina plašu pārnesumu attiecību starpību, optimālu veiktspēju, zemu degvielas patēriņu un emisijas līmeni. Savukārt par vislabāko atzīts V6 dīzeļdzinējs, kurš attīsta 165 kW (224 ZS) lielu jaudu un ar kuru aprīkots Viano CDI 3.0 modelis. Turpretim Viano 3,5 V6 benzīna dzinēji spēj attīstīt 190 kW (258 ZS) lielu jaudu.

Transmisija: nodrošina visaugstāko komfortu un drošību braukšanas laikā

Mercedes-Benz Viano braukšanas dinamiskumu nodrošina automobiļa aizmugurējās piedziņas sistēma, ar kuru tika aprīkoti arī visi iepriekšējie Viano modeļi. Jaunajam Viano modelim ir pavisam jauna transmisijas koncepcija, kas nodrošina vēl lielāku komfortu un drošību braukšanas laikā. Viano atbilst augstākajiem drošības standartiem, un tā standarta aprīkojumā ietilpst dažādas atbalsta sistēmas.

Interjers: moderns aprīkojums un komfortabla braukšana

Jaunā Viano modeļa interjers papildināts ar vairākiem jaunievedumiem – papildus apgaismojumu, unikālām detaļām, četru spieķu daudzfunkcionālo stūri, jaunām vadības pogām, jaunās paaudzes radio. Stūres un ātrumpārslēgs veidots ar Nappa ādas apdari. Pēc izvēles pieejama multimediju sistēma aizmugurē sēdošajiem pasažieriem. Modernais interjera aprīkojums ne tikai nodrošina lielāku komfortu braukšanas laikā, bet arī atvieglo automobiļa vadīšanu.

Viano Trend, Ambiente un Viano Fun modeļu standarta aprīkojumā ietilpst jauns interjera panelis. Savukārt visos Viano modeļos izmantota Nappa ādas apdare, hromēti elementi, pārdomāti veidota apgaismojuma sistēma, kā arī trokšņu absorbētāji, kas ievērojami samazina trokšņu līmeni automobiļa salonā.

Dizains: jaunievedumi automobiļa priekšējā un aizmugurējā daļā

Jaunā Viano modelim veiktas izmaiņas arī tā dizainā, piešķirot tam jaunu, vēl pievilcīgāku un atšķirīgāku izskatu. Pēc jauna dizaina veidots gan automobiļa radiatora režģis tā priekšpusē, kā arī aizmugurējie lukturi. Savukārt dienas braukšanas gaismas, kas ietilpst standarta aprīkojumā, ir integrētas kopā ar miglas lukturiem. Jaunās paaudzes Viano pēc izvēles pieejami Bi-xenona lukturi, LED dienas braukšanas gaismas, pagriezienu lukturi, Add-Light sistēma un lukturu mazgāšanas sistēma.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti