«Dacia Duster» saņem «Autobest 2011» galveno balvu 4

 
14.decembris 2010 12:00

"Autobest 2011" konkurss norisinājās 2010. gada 10. decembrī, un tā ietvaros tika pasniegta balva par labāko šobrīd tirgū pieejamo automašīnu.

• "Autobest" žūrijas sastāvā ir 15 par autobūves nozari rakstoši žurnālisti, kuri pārstāv dažādu valstu tirgus (Austrumeiropu, Krieviju, Turciju).

• Dacia Duster, kas kopš pagājušā pavasara ir pieejams Eiropā, Turcijā un Magrebas reģionā, piedzīvo ievērojamus panākumus visos tirgos - līdz šim reģistrēti jau vairāk kā 60 000 modeļi.

• Pateicoties 4x4 dizaina risinājumiem, izcilām bezceļa spējām un labākajam salona dizainam, ko var iegūt par šo cenu, Dacia Duster nekavējoties ieguva pircēju uzticību kā spēcīga, uzticama un pieejama apvidus automašīna.

• Gan tirdzniecības, gan ražošanas jomās Dacia Duster ir starptautiski pieprasīts produkts, kuru 2011. gadā ar Renault zīmolu piedāvās vairākos jaunos tirgos:
* ar Pitesti rūpnīcas atbalstu Duster tiks piedāvāts Persijas līča valstīm;
* Kuritibas rūpnīca Brazīlijā Dacia Duster piedāvās Brazīlijas un Argentīnas tirgiem;
* Krievijā tas tiks piedāvāts ar Avtoframos rūpnīcas Maskavā starpniecību;
* Medelīnas rūpnīca Kolumbijā piegādās Dacia Duster Kolumbijas, Meksikas un Čīles tirgiem.

Uzvarētājs tika izvēlēts, balstoties uz 13 kritērijiem, piemēram, degvielas patēriņš, daudzpusība, interjera stils un telpa. Punkti tika piešķirti par katru no šiem kritērijiem, kā rezultātā Dacia Duster saņēma 863 punktus no iespējamajiem 3600. Pavisam no 15 žūrijas locekļu sarakstiem desmit sarakstos Duster vārds bija atrodams saraksta virsotnē.

"Autobest" žūrijā bija pārstāvēti žurnālisti no 15 valstīm: Bulgārijas, Horvātijas, Čehijas, Kipras, Maķedonijas, Ungārijas, Polijas, Rumānijas, Krievijas, Serbijas, Slovākijas, Slovēnijas, Turcijas, Ukrainas un Maltas.

"Autobest" balva tiek piešķirta jau 10 gadus. (www.autobest.org).

Dacia Duster iegūtās atzinības Francijā un Rumānijā šī gada 8. decembrī.

Francijā "Trophée de l'Argus" konkursā Dacia Duster ieguva balvu kā labākā automašīna ģimenes transportlīdzekļu kategorijā. Žūrijas sastāvā bija auto žurnālisti, vērtību eksperti un tirgus izpētes speciālisti, kuri savu lēmumu balstīja, izvērtējot transportlīdzekļa cenu, ekspluatācijas izmaksas uz vienu kilometru, pievienoto vērtību, degvielas patēriņu un kopējo aprīkojuma piedāvājumu.
Tikmēr Dacia Duster ir kļuvis par gada auto Rumānijā, kur šo titulu piešķir transportlīdzeklim, kas visvairāk ir ietekmējis automobiļu tirgu šajā valstī.
 

 
Visi komentāri
 
280696. viesis 14.decembris 2010 13:57
0 0 Atbildēt

žūrijā bija pārstāvēti žurnālisti no 15 valstīm: Bulgārijas, Horvātijas, Čehijas, Kipras, Maķedonijas, Ungārijas, Polijas, Rumānijas, Krievijas, Serbijas, Slovākijas, Slovēnijas, Turcijas, Ukrainas un Maltas.........))

280727. viesis 15.decembris 2010 15:03
0 0 Atbildēt

Nu,jā - nevar jau gribēt, lai vienmēr un visur vinnētu Audi, BMW, Mercedes, VW un Porche...kādreiz jau jāvinnē arī "dacītei". Zīmēšanās un stellēšanās laiks jau izgājis no modes gan britānijā, gan viduseiropā. Pie mums gan vēl kopš "cigāru" (audi 100) ziedu laikiem 90-tajos, joprojām lielāks pozitivisma akcents tiek likts uz vācu autobūves šedevriem.

280774. viesis 17.decembris 2010 16:01
0 0 Atbildēt

prieksha tam auto ok,bet aizmugure - pee..tagad daudzi par to priecaajaas,betko tas dacis raadiis peec teiksim 4-5 gadu eksplutaacijas..

280784. viesis 18.decembris 2010 14:54
0 0 Atbildēt

IV ko nu lej. Zīmējas joprojām, tikai, kā redzi, ar lētām mizām vai šitentādām mašīnu parodijām. Kā tad savādāk nosaukt to tieksmi pēc jaunas mašīnas, ja ne zīmēšanos? Protams, kas var to atļauties, joprojām atļaujas mašīnas. Bet nu te, kur es patlaban atrodos, kārtīgām mašīnām pie ruļļiem visdrīzāk būs kāds pakistānietis vai indietis - piemēram, manā rajonā pāris redzētiem bentlijiem :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti