Palielinās pieprasījums pēc Renault un Dacia modeļiem

 
26.jūlijs 2011 9:23

Latvijā jūnija mēnesī pieprasījums pēc Renault un Dacia modeļiem turpinājis palielināties – Renault ar 104 realizētām vienībām sasniedzis labākos šī gada rezultātus, bet Dacia ar 25 vienībām uzrādījusi otru labāko rezultātu šogad!

Savukārt 2011.gada pirmajos sešos mēnešos kopā – 534 Renault un 85 Dacia modeļi*. Pieprasītākie Renault modeļi jūnijā bija jaunā Megane un jaunais Master, savukārt no Dacia piedāvātajiem modeļiem maijā absolūtos līderos izvirzījusies Dacia Duster ar 17 pārdotām vienībām.

Jūnijā saglabājas augsts pieprasījums pēc jaunās Renault Megane

2011. gada jūnijā Latvijā pārdotas 104 Renault automašīnas – 84 vieglās pasažieru un 20 komerctransporta modeļi. Salīdzinot ar 2011.gada maiju, jūnijā pārdotas par 3% vairāk automašīnu, sasniedzot šī gada lielākos rādītājums. Popularitātes ziņā no Renault pasažieru modeļiem arvien nepārspēta ir jaunā Renault Megane ar 47 realizētām vienībām, savukārt 2001.gada pirmajos sešos mēnešos kopā pārdotas jau 220 šī modeļa automašīnas, kas veido 56% no kopējā šogad pārdoto vieglo Renault pasažieru automašīnu skaita.

Stabils pieprasījums jūnijā saglabājies arī pēc tādiem modeļiem kā jaunais Kangoo un jaunais Scenic ar attiecīgi pārdotām 18 un 13 vienībām. Jānorāda, ka tieši jaunais Scenic ar 100 realizētām vienībām ierindojies 2011.gada pieprasītāko Renault modeļu otrajā pozīcijā.

Pieprasījums pēc Renault komerctransporta paliek nemainīgs

2011.gadā pieprasījums pēc Renault komerctransporta modeļiem saglabājies praktiski nemainīgs, taču jūnijā lielāko popularitāti izpelnījies jaunais Renault Master ar 16 pārdotām vienībām. Kopumā 2011.gada pirmajos sešos mēnešos pārdoti 62 jaunā Master modeļi, un tas veido 44% no kopējā pārdoto Renault komerctransporta modeļu klāsta.

Kopumā 2011.gadā realizēts jau 141 Renault komerctransporta modelis.

No Dacia modeļiem pieprasītākais - Duster

2011.gada jūnijā absolūtos līderos izvirzījies Dacia saimes jaunpienācējs – krosovers Dacia Duster ar 17 pārdotām vienībām. Tomēr mērens pieprasījums saglabājies arī pēc tādiem Dacia modeļiem kā Logan (4 vienības) un Sandero (4 vienības).

Kopumā 2011.gada pirmajā pusgadā pārdoti jau 85 Dacia modeļi, no kuriem lielākā daļa – 64 vienības jeb 75% – ir Dacia Duster. Tomēr pieprasījums saglabājies arī pēc citiem Dacia modeļiem.

* Avots: Auto Tirymai
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti