«Scania Latvia» - 2003. gada rezultāti 3

 
19.decembris 2003 0:15

Zviedru autobūves koncerna Scania CV AB pārstāvniecība Latvijā SIA Scania Latvia, vērtējot 2003.gadu, ar gandarījumu var atzīt – šī gada plāni ir izpildīti. Ja pagājušā gada nogalē katra ceturtā kravas automašīna bija Scania, tad šogad Latvijā jau katra trešā kravas automašīna segmentā virs 16 tonnām ir Scania.

Scania ieņem 32% tirgus
Gada sākumā Scania izvirzīja mērķi pārdot Latvijā 170 jaunas automašīnas. Saskaņā ar CSDD datiem, līdz šī gada novembra beigām jau reģistrētas 180 jaunas Scania kravas automašīnas, kas nodrošina Scania 32% tirgus daļas.

scania1.jpg
SIA Scania Latvia direktors Ervīns Arents ir gandarīts, ka pusgadu, no februāra līdz jūlijam, kompānija varēja piegādāt saviem klientiem vairāk automašīnas kā konkurenti un trīs mēnešus “patrenējās” būt tirgus līderis kravas automašīnu segmentā virs 16 tonnām. Tāpat šogad kompānija ir palielinājusi arī lietoto Scania automašīnu pārdošanas apjomus – 67 mašīnas.

Uz pusi pieaudzis Scania Latvia apgrozījums
Ervīns Arents atzīmēja, ka jau desmit gadus SIA Scania Latvia katra gada beigās secina, ka plānotais ir sasniegts un tirgus prognozes ir bijušas precīzas, kas liecina par pārdomātu attīstības stratēģiju un izvirzīto mērķu pamatotību. SIA “Scania Latvia” apgrozījums 2003. gadā pārsniegs 15 miljonus latu (2002.gadā 10 miljoni).

20 – 25% no Scania Latvia darījumiem norit ar pilna apjoma finanšu apkalpošanu Scania automašīnu iegādei Scania Credit starpniecību. 

Turpina attīstīties Scania Latvia servisi
Katru gadu Scania rūpnīca veic auditu visos Scania tīklā esošajos servisos, lai noteiktu to atbilstību standartiem un lemtu par Scania rūpnīcas noteikto dīleru standartu - DOS sertifikātu piešķiršanu. Šogad sertifikātu saņēma arī Scania servisa centri Rīgā un Valmierā. SIA Scania Latvia tehniskais direktors Ilgvars Ļubka informēja, ka par DOS sertifikāta piešķiršanu Daugavpils servisam Scania rūpnīca lems nākošajā gadā.

scania2.jpg
Kopumā šogad Scania servisos šī gada 11 mēnešos ir bijuši 15 500 pasūtījumi (Rīgā 12 600, Valmierā 1700, Daugavpilī 1200), nostrādātas 44 200 servisa stundas. Vidējais vienas automašīnas remonta laiks servisā ir 3.5 stundas. Apzinoties, ka klientiem ir aktuāla katra minūte ko viņu automašīna pavada servisā, Scania Latvia turpina paaugstināt sniegto pakalpojumu kvalitāti un personāla kvalifikāciju, lai samazinātu tehnikas dīkstāves laiku. 

Šogad Scania mobilās tehniskās palīdzības serviss Scania Assistance ir saņēmis 198 izsaukumus. No nākošā gada tiks paplašināta sniegtās palīdzības ģeogrāfija, piedāvājot Scania Latvia klientiem Scania Assistance palīdzību arī ārpus valsts robežām, - Krievijā, Lietuvā, Igaunijā.

scania4.jpg

Scania Latvia nākotnes plāni
2004.gads Scania Latvia būs klientu servisa gads. Turpināsies Scania Latvia rūpes par sniegto pakalpojumu pieejamību un servisu. Tiks mainīts visu Scania servisa centru darba laiks, no plkst. 7:00 – 24:00. Servisa pakalpojumu būs pieejami arī brīvdienās.

Februārī rāmja un piekabju taisnošanai pievienosies jauns pakalpojumu – kabīņu taisnošana ar vienīgo rūpnīcas iekārtu Latvijā. Vēl tiks uzsākta Daugavpils servisa modernizācija, uzsākot jaunas servisa stacijas celtniecību. Tāpat tiek izskatītas iespējas tuvākajā nākotnē attīstīties Kurzemē.

scania3.jpg
Gada nogalē Ervīns Arents izsaka pateicību sadarbības partneriem un darbiniekiem. Vērtējot nākotnes plānus SIA “Scania Latvia” direktors nesola revolūciju, bet gan pārdomātu, pakāpenisku darbu saskaņā ar Scania labākajām tradīcijām un standartiem.

Scania Latvia

iauto_olympus.gif

 
Visi komentāri
 
109057. viesis 19.decembris 2003 0:42
0 0 Atbildēt

Nu forshi!!! Taa turpinaat!!!

Uznjeemums, kraa straadaaju, arii shogad dazjas iepirka :) Un naakoshgad plaano veel "dazjas" ~10.....

109105. viesis 19.decembris 2003 11:01
0 0 Atbildēt

Malači, jo atbalsta basketbola klubu Barons.

109107. viesis 19.decembris 2003 11:15
0 0 Atbildēt

Auto labs, tikai jau novecojis modelis pārdodās.Volvis jau pagājušogad palaida jaunu modeli.Ari renis,dafs,man,mersis ir vismaz vizuali ko pamainijuši savos auto.Protams tiki lgi ražots modelis ir sasniedzis kvalitātes augstāko punktu, bet gribas ta kaut ko jaunu.Bet ne jau Edvins ar savu brandžu te vainigs. Scanis kā iestāde rullē. Es gan pagājušogad gan šogad priekšroku devu citiem auto.Vēlu veiksmi scanim un gaidam jaunu modeli.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 32

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti