Migrantu dēļ kravas auto šoferis no Latvijas iekļūst lielās nepatikšanās (+ video) 5

 
ltvpanorama | 10.septembris 2016 17:48

30 tūkstoši britu mārciņu vai liegums iebraukt Lielbritānijā. Tāds sods gaidāms šoferim no Latvijas, kura refrižeratorā Kalē ostā atklāja 15 migrantus no Sīrijas.

Aizturētais šoferis Latvijas Televīzijai skaidro, ka kļuvis par organizētās noziedzības upuri. Migrantu pārvešana notiekot koordinēti, bandu vadītāji ir labi sagatavoti, un no tā nav pasargāts neviens kravas mašīnas vadītājs. Autotransporta direkcijas vadība nākamnedēļ Briselē neformālas tikšanās laikā plāno vērst Francijas uzmanību uz notikušo. 

 
Visi komentāri
 
rt 10.septembris 2016 20:59
4 24 Atbildēt

Kā tad! Gribēja piepelnīties, kā vienmēr, bet uzrāvās...

Inguna 12.septembris 2016 9:54
14 2 Atbildēt

Murgs- vainot tajā visā šoferi !!! Neviens no mums neriskēs ar tādām nepatikšanām ! Tie, kas organizē migrantu pārvešanu, ir ļoti gudri- māk gan durvis izskrūvēt, gan GPS signālu nobloķēt !! Migranti ir vai nu jau ar kravu reizē iekrauti, vai pēdējā stāvvietā, atskrūvējot durvis, iekāpuši, un arī šajā gadījumā neiztikt bez bez informācijas no kravas nosūtītāja ! Pavisam vienkārši- uztaisa "refa" temperatūras izdruku par šo reisu un būs skaidri redzams, kurā brīdī migranti kravā nokļuvuši !!!

akvai 12.septembris 2016 11:24
2 8 Atbildēt

Nu nevajag tik pārliecinātai būt. Kur garantija ka šoferis negribēja piepelnīties?

AAA 12.septembris 2016 13:23
0 1 Atbildēt

Ingūna, varbūt visā vainojams ir šoferis, to nevar 100% garantēt. Kalē pilsētā arābi salasās baros un draud šoferiem ar fizisku izrēķināšanos, ja neielaidīs kravaskastē. Ja šoferis nobīstas un ielaiž - tuneļa otrajā galā viņam būs nepatikšanas, ja nenobīstas un neielaiž - var dabūt ar lomiku pa galvu. Tā ka uzmini nu, kurš šoreiz vainojams.

P.S. Ja kravaskastē arābi slēpās speciālā slēptuvē, vainīgs ir kravas īpašnieks, nevis šoferis. Ja slēpņa nebija - vainīgs šoferis.

derglis 13.septembris 2016 12:31
0 0 Atbildēt

apšaut visus melnos mērkaķus

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti