Robustums un piedzīvojumi Renault Trucks stendā 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault | 23.septembris 2016 10:58

No 22. līdz 29. septembrim notiekošajā IAA izstādē Hannoverē būs apskatāms pilns Renault Trucks transportlīdzekļu klāsts.

Šogad galvenā tēma ir zīmola robustums, ko demonstrēs modeļi, sākot no Renault Trucks T Maxispace High Edition, līdz jau leģendārajai K sērijai. Renault Trucks stendā apmeklētāji varēs apskatīt arī MKR kravas automašīnu, kas tikko atgriezusies no Dakāras un Zīda ceļa rallija, kā arī īpašas animācijas.

 Sešdesmit sestā IAA izstāde norisināsies Hannoverē no 22. līdz 29. septembrim. Renault Trucks stends ar numuru A21 atradīsies hallē Nr. 17, un tajā būs apskatāmi deviņi transportlīdzekļi. Zīmola ar dimanta emblēmu vēsturisko robustumu apliecinās tālsatiksmes pārvadājumu, celtniecības, izplatīšanas un rallija kravas automašīnas un animācijas.

 Runājot par tālsatiksmes pārvadājumiem, skatītājiem būs iespēja klātienē redzēt Renault Trucks T Maxispace High Edition – īpašu T520 modeļa versiju. Tāpat klātesošajiem būs iespēja iekāpt uz pusēm pārgrieztajā T High kabīnē un novērtēt ergonomiku, pārredzamību un komfortu, ko piedāvā šī kravas automašīna, kas iepriekšējā gada Hannoveres izstādē tika atzīta par starptautisko gada kravas auto.

 Celtniecības modeļu klāstu pārstāvēs īpaši Vācijas tirgum paredzētais K480 Skorpion, kā arī MKR Adventure K, kas nupat atgriezies no Dakāras un Zīda ceļa rallija iekarošanas un būs pirmoreiz apskatāms plašākai sabiedrībai. Šī kravas automašīna izpelnīsies īpašu uzmanību, jo, pateicoties diviem braukšanas simulatoriem, ikvienam interesentam būs iespēja sajusties kā pie rallijreida sacīkšu kravas automašīnas stūres.

Renault Trucks stenda apmeklētājiem būs arī iespēja piedalīties kravas automašīnu personalizācijas akcijā „Uzķīlē manu smago!” Svens Punke un Marsels Bārts kopā ar savu komandu no kravas automašīnu tūninga centra, kura Avatar kravas automašīna bija viena no uzvarētājiem pēdējā Nirburgringas kravas automašīnu lielajā balvā, darbosies 300 m2 lielajā telpā, ko īpaši šim nolūkam rezervējis Renault Trucks. Aerogrāfija, detaļu demontāža un uzstādīšana un pat oriģināla kabīnes tapsējuma izveide – Renault Trucks T High izstādes laikā gaida iespaidīgas pārvērtības. Skatītājiem būs iespēja vērot ne tikai tūninga norisi un izmantotos aksesuārus, bet arī novērtēt kravas automašīnas robustumu.

Lai ļautu skatītājiem sekot līdzi stendā notiekošajam un it īpaši tūninga procesam, Renault Trucks piedāvās reportāžas un pārraidīs šovu „Uzķīlē manu smago!” sociālajos tīklos.

 Praktiska informācija:

  • Preses konference:

Trešdien, 21. septembrī no pulksten 10.50 līdz 11.15 Renault Trucks stendā

  • Apskatāmie transportlīdzekļi:

- Renault Trucks T520 Maxispace High Edition 4 x 2

- Renault Trucks T460 Sleeper 6 x 2

- Renault Trucks C460 Optitrack 4 x 2

- Renault Trucks K480 Skorpion 8 x 4

- Renault Trucks D Wide 460 4 x 2

- Renault Trucks D kabīne 2,1 m

- Renault Master Euro 6 mikroautobuss L4H2

- Renault Trucks K MKR Adventure

 
Visi komentāri
 
Riža 23.septembris 2016 12:02
1 0 Atbildēt

RT tirgo Volvo Trucks ... padomājiet paši , vai zviedram to vajag :) ???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti