Renault Trucks rūpnīcā izgatavots astoņsimttūkstošais Renault kravas auto 9

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault Trucks Latvia | 13.aprīlis 2017 10:30

2017. gada 6. aprīlī svinīgā ceremonijā Renault Trucks rūpnīcā Burganbresā Renault Trucks prezidents Bruno Blins (Bruno Blin) pasniedza atslēgas no C430 8 x 4 kravas automašīnas Tjerī Pižonam (Thierry Pigeon), Groupe Pigeon rīkotājdirektoram.

Šī konkrētā kravas automašīna bija astoņsimttūkstošais Renault Trucks modelis, kas noripojis no Burganbresas rūpnīcas konveijera, kas darbojas kopš 1964. gada.

Ceturtdien, 2017. gada 6. aprīlī, Renault Trucks prezidents Bruno Blins pasniedza Groupe Pigeon prezidentam Tjerī Pižonam atslēgas no astoņsimttūkstošās Renault Trucks Burganbresas rūpnīcā izgatavotās kravas automašīnas.

Šis eksemplārs ir C430 8 x 4 modelis ar cementa maisītāju un papildinās Pigeon 500 kravas automašīnu autoparku. „Groupe Pigeon jau pieder vairāki Renault Trucks transportlīdzekļi. Mēs zinām, ka varam paļauties uz to kvalitāti, uzticamību un izturību gadu no gada,” saka Groupe Pigeon prezidents Tjerī Pižons. „Mēs esam ļoti apmierināti ar jauno Renault Trucks modeļu degvielas ekonomiju, komfortu un ekspluatācijas ērtumu. Šīs kravas automašīnas piedāvā mūsu autovadītājiem vislabāko iespējamo darba vidi.”

Ceremonijas laikā Bruno Blins teica: „Burganbresa ir unikāla vieta. Kopš 1964. gada šeit tiek ražotas kravas automašīnas, kas atbilst visstingrākajām profesionāļu prasībām, piemēram, Groupe Pigeon. Mūsu prasme piedāvāt tieši to, ko pieprasa tirgus, ir balstīta uz ciešu sadarbību ar klientiem.” Bruno Blins arī pateicās Renault Trucks izplatītājam Bretaņā Kertrucks, kas sadarbojas ar Groupe Pigeon.

Renault Trucks ražotne Burganbresā tika atklāta 1964. gadā. Tajā strādā 1400 darbinieki, kas katru dienu izgatavo 120 kravas automašīnas tālsatiksmes pārvadājumu, celtniecības un smagās celtniecības segmentam (T, C un K sērijas). Renault Trucks Francijā ir arī trīs citas ražotnes: Lionā, Limožā un Blenvilā pie Ornas.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 14.aprīlis 2017 1:43
3 0 Atbildēt

Tikmēr konkurenti dara tā:

www.youtube.com/watch?v=HNHncZKGCkI

core 14.aprīlis 2017 16:16
1 2 Atbildēt

Jā, tikai man viens pazīstams tālbraucējs, kurš ir pabraucis ar kaut ko līdzīgu kā tajā video, teica, ka ar tādu braukt, pēc sajūtām, ir tas pats kas ar kamazu.

es 14.aprīlis 2017 16:23
1 1 Atbildēt

Ar šito tu izraisīsi mormonim caureju... Tūlīt iemetīs video, kur viens krievs, kam ir 2000 gada MACK smagais slavē to kā labāko pasaulē.

viencexperc 15.aprīlis 2017 12:13
3 0 Atbildēt

Nē. Es neko nerakstu uz muļķībām. Man arī ir viens paziņa, kurš stāsta, ka citplanētieši viņam ielika zondi.

Vēl smieklīgāk būtu, ja tas komunista paziņa teiktu, ka vislabākais vilcējs ir renault magnum. Kuram iekāpšana kā kombainī un lai rokas nenosmērētu ir jākāpj ar cimdiem. Es nezinu nevienu tālbraucēju šoferi, kurš to lielītu. Pārsvarā visi liela dafus ( DAF). Bet DAF kā reiz pieder amerikāņu kompānijai paccar. Tā pati, kura ražo amerikāņu KENWORTH. Tā pati, kura astotdaļjūdzē ieliek bmw m5. Ieliktu arī garākā distancē, bet kravas mašīnām ir ātruma limits. ( youtu.be/0eYr-zGDE0c ).

Lai komunists core stāsta savus izdomājumus tālāk, citiem komunistiem. Tiem jau raksturīgi izvirzīt sev kādu līderi un sekot tam.

viencexperc 15.aprīlis 2017 12:18
0 0 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=BK2gu09T84g

kenworth uzvara no cita skatu leņķa

es 15.aprīlis 2017 17:30
0 0 Atbildēt

Tas, ka amerikāņi no DAF zog tehnoloğijas par lielām prāta spējām neliecina. Pat nozagt nemāk, kā to parādīja chevrolet krahs. Mēğināja kopēt sākot no Ņivas līdz pat Opelim, bet aplikās pamatīgi. Eiropieti nevar apjāt, viņš pagātnes tehnoloğijās negrib dzīvot.

Tu to M5 ''killeri'' iesākumā piereğistrē ES, tad būs cits rezultāts.

core 15.aprīlis 2017 19:59
0 0 Atbildēt

Komunista paziņa jo viņš saka ka tavs kenworth braukšanas ziņā ir tāds pats sūds kā kamaz? Ar loģiku tu nekad neesi izcēlies.

Nē, nezinu nevienu kas lielītu magnum, tāpat nezinu arī nevienu kas lielītu daf, es pārsvarā dzirdu ka liela volvo, bet pie jums pāķos varbūt viss savādāk.

Un izskatās, ka tu esi tikpat gudrs kā tavs paziņa ar citplanētiešu zondi, ja liec šādus video un tiešām tici ka kenworth var izcirst m5 :D

Un kas tev par tādu tieksmi visus kas nepiekrīt tavam viedoklim saukt par komunistiem? man ar to nav nekāda sakar.

viencexperc 16.aprīlis 2017 0:09
0 0 Atbildēt

par komunistiem es saucu cilvēkus, kas brauc ar komunistu auto - maziem eiropas sūdiem.

Komunisti mīl saspiestību. Dzīvoja komunālos dzīvokļos, 9 gabali brauca vienā žigulī, u.c.

Pats ar loģiku neizcelies, ka viena cilvēka subjektīvs viedoklis tev liekas dzelžains arguments. :D

core 16.aprīlis 2017 22:19
0 0 Atbildēt

Tas nav dzelžains arguments, bet tomēr nopietnāks arguments par tavu uz dažādu bildīšu un video skatīšanos balstītu argumentu.

Nē, kāreiz bijušo komunistu sapnis ir pēc iespējas lielāka mašīna ar lielāku motoru, tāpēc visu bijušo komunistu sapnis ir s klases mersis, tad jau sanāk ka tu pats esi komunists :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti