Busiņa melnie dūmi aizsedz AS „Ceļu pārvalde” uzsaukumu "PAR TĪRU RĪGU" (+ VIDEO) 18

 
iAuto | 24.jūlijs 2020 11:03

Paldies aculieciniekam par iesūtīto video! Video ir filmēts Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 24.07.2020 rītā.

Ja Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā), vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti tos publikācijai iAuto.lv uz sociālajiem tīkliem Facebook, uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

 
Visi komentāri
 
WALA 24.jūlijs 2020 11:20
5 5 Atbildēt

Sūdīgi kopts 11.gada auto ar 440+ tKm reģistrētu nobraukumu.

Bet vienalga izskatās sliktāk nekā patiesībā ir ;)

šrotiem 24.jūlijs 2020 11:42
8 6 Atbildēt

vieta zem preses....rīdzinieki un Rīgas viesi, jūs taču elpojat šos mēslus....

650 24.jūlijs 2020 14:09
2 3 Atbildēt

Šim pacienta dūmainības koeficients beidzamajā TA ir bijis 1,16.Tātad, tas pilnībā "atbilst".Pa lielam, te notiek apmelošana.Tas nekas, ka viņš beidzamos 4g ta apmeklēšanas procesu izbauda "pa 2x" un viņam tek eļļa no motora un transmijias.Viņš iekļaujas visos likumos un normatīvos.Ir ok.Filmētājam ir slikta redze un pārāk nolietots deguns.Jā.

Jautājumu gan vajadzētu uzdot TA rīkotājiem un iedvesmotājiem.Kā var būt, ka tūkstošiem šādu hlamu itin mierīgi brauc pa ceļu.Bet te ir krāns par īsu, vēl neviens nav izdrošinājies šos augstdzimk-gus par šādu kuttelīgu tēmu aptaujāt.

Savukārt aizkadra demagogu mērķis ir KATRU un jebkuru dd mašīnas lietotāju padarīt par kretīnu.Kurš izvaro dabu un nogalina zaļummīļu plānotos un/vai vēl neizdzimušos pēc- un pakaļ- nācējus.Interesanti, ka netiek rīkotas akcijas pie ofic dīleru centriem, kuri plašā vērienā turpina šos te dd tirgot.

msh 25.jūlijs 2020 12:33
0 0 Atbildēt

Nu bet ko tur tā apskate noteiks? Izmazgā izpūtēju, izgāzē līdz apskates punktam un viss notiek.

Man nesen braucot sestdienā grobiņā uz apskati, liepājā izgrieza priekšā svaigi pašapkalpošanās mazgātuvē mazgāts CR-V, kuram uzberot, izpūtējs sāka pildīt ūdens caurules funkcijas. Likās ļoti aizdomīgi, un jā - es, aizbraucis ar vienu pieturu līdz apskates punktam, doto mašīnu ieraudzīju sev vienu mašīnu priekšā...

650 25.jūlijs 2020 16:12
0 0 Atbildēt

Ja viņš pirms Ta uztraucas un to trubu izmazgā, tas vēl būtu normāli.Bet lielākā daļa nedara pat to.Jo lieliski zin- ka lohapskatē kvēpu mākoni neviens nemēra.Visiem uz to ir teju vai pohŪj.

Demagoģijas augstākais lidojums- pljūtīt par elektrokāru masveida ieviešanu,sabtransa joslas,marsa virsmas un mēness pazemes agūšanu,visas valsts elektrifikāciju un resnKābeļa ievadi kundziņu ērtībām pie esošo 0,000xyj% el.auto interesentu 3tāvu privātmājām, kamēr pa ielu bez jebkādiem traucējumiem brauc atklātā textā tūkstošiem hlamu.Apzināti izmodificēti, izrūnīti un arvien vairāk pat ar prastiem banāliem motora defektiem.Kurus ARĪ neviens nespēj (un negrib) "nomērīt".

Ja reiz TA nespēj no sevis izspiest itin neko- tātad jāprasa no šīs te jomas allaž glumi/laipnajiem runasvīriem.Varbūt vienureiz nojaukt to būdu kjebeņimātteri nost.Forši jau ir- būt par monopolu, gadā pelnīt miljardus, bet arvien pieaugošos smirdīgos mākoņus censties "uzlabot" vien ar piršššanu dīvānā un pljūtīšanu dažādos lohforumos.Cerot tādā veidā "ietekmēt" katra tā smerdeļa privāto sirdsapziņu un lohsabiedrībia radīt iespaidu, ka kāds pie tā "strādā". Amatpersonas mums apgūst,ievieš un sadala,bet visi pārējie ir lohi un viņiem atliek vienīgi mineet(s)

viencexperc 24.jūlijs 2020 15:25
12 11 Atbildēt

Atkal zaļie pamuļķi raud.

Kaut vai šī iemesla dēļ vien var ar tādu auto braukt.

pamuļķis 24.jūlijs 2020 16:07
6 2 Atbildēt

esi tu pats un tas ir redzams pat cauri mellajiem dūmiem tavā pakaļgalā.

650 24.jūlijs 2020 18:35
5 0 Atbildēt

Šeit domājams ka nospiedoši lielākajai daļai tie melnie dūmi netek ne no viena gala.Bet LOHI gan te ir.Daudz.

Tāpēc melno dūmu "pūtēji" turpinās pūst tev ģīmī arī turmpmāk.Jo viņiem uz to ir atbalsts un oficiāla piekrišana no cssd ta.Tur nevienam nemēra kvēpu mākoņa izmērus un nenosaka krāsas un garšas.Tikvien kā iekaksē par speciālista atzinumu un dod atļauju "piedalīties".

Frontera 25.jūlijs 2020 9:19
1 5 Atbildēt

Slimnieks!!Davai izmaini uzskatus un pasauli,vari???Muļķis

Krotow 24.jūlijs 2020 20:12
2 0 Atbildēt

Busam aizmugurē vnk pietrūka vietas pilnam teikumam: "Par tīru Rīgu no visa dzīvā".

Rr19 24.jūlijs 2020 22:13
2 0 Atbildēt

Sākas trešā iAuto dīzeļgeita.

Frontera 25.jūlijs 2020 9:17
2 7 Atbildēt

Kas jums ir ar tiem dūmiem????Jums citu nav ko darīt???Man piemēram pie dirsas,bez tiem dūmiem ir problēmas daudz vairāk.Okupantu laikā pa Rīgu mauca dzeltenie IKARUSI..sākumā redzēja dūmus,tad pašu grabuli,ko TAD neviens neklaigāja???!!Kas tagad mainijās???Smadzenes???

KK 25.jūlijs 2020 11:00
9 3 Atbildēt

Protams, ka smadzenes!

Tolaik bija citas problēmas, citas slimības, kādreiz arī smēķēja pie biroja galda, patīk tev tas vai nē, un ko tagad arī pofig, atļaut piemēram autobusa šoferim smēķēt autobusā, kā tas bija agrāk?

Tu mudaks, vai kā?

Tam sūda busam viss tur ir slikti, mēslu miskaste un nekas vairāk, varbūt tev pašam arī vajadzētu izglītoties, un šakt pelnīt naudu, lai savu sūdaino lūzni, kā minimums savestu kārtībā. Tev pašam šķiet tas normāli, tev šķiet, ka tehniski tur ar to miskasti viss ir kārtībā???

Piss pa saviem sūda laukiem kaut ar atrabotku, bet pilsētā nelien!! Cerams drīz piegriezīs skabekli visu šito dpf amputētājiem!!!

Frontera 26.jūlijs 2020 10:00
0 5 Atbildēt

Aizmirsti..neko drīz nepiegriezīs..mazāk lasi ziņas netā!!Un mudaks esi tu..+vel lielāks nekā es..Ja tu nesaproti no mašīnām neko,tad pie mammas pupu aizei pasūc...čmo!!

KK 26.jūlijs 2020 19:08
0 0 Atbildēt

Nomierinies bomār!

Izskatās, ka ne tava mmammīte ne papiņš nebūs tev iemācījis pelnīt. Ar tām savām slimājām bomāru fantāzijām vari doties pie savas dzīvesbiedrenes, vai kā tu tur to savu radījumu sauc.

Ko man vajadzētu no tām automašīnām saprast? To, ka automašīnas kuras ir atbilstošā teh. Stāvoklī, un kuras no rūpnīcas nāca bez kvēpu filtrim, bet tik un tā nemet to melno dūmu mākoni laukā, tā ka tava vecā miskaste? Kā Tev šīs zināšanas dzīvŕ palīdz? Tu pat to savu sūdu neesi spējīgs pienācīgi uzturēt, man tās tavas miskadtes vairāk žel nekā tevis.

Jo tā miskaste nav vainīga, ka nonākusi pie ubaga...

Frontera 25.jūlijs 2020 9:27
0 10 Atbildēt

TEH skate deva atļauju un basta!!Ko var cepties??

Norča 26.jūlijs 2020 11:04
3 0 Atbildēt

Man fūrei tūlīt būs 1000000 i to nevienu melnu dūmiņu neizsit, uzsākot braukt .

It 29.jūlijs 2020 11:07
0 0 Atbildēt

Jūs idioti, ja no izpūtēja nāk melni dūmi, tas nav nekas kaitīgs, tie ir tikai kvēpi. Salīdzinot mašīnu kurai ir dīzelis un no tā izpūtēja nāk kvēpi un mašīnu ar benzīna dzinēju kura ir tikko no salona, tad mašīna ar benzīna dzinēju ir 5 reizes kaitīgāks videi un cilvēkiem nekā kvēpus radošs dzīzeļauto.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 31

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti