Ferrari iepazīstina ar 620 Zs kabrioletu Roma Spider (+ FOTO) 2

 

Foto: Ferrari

iAuto | 18.marts 2023 14:12

Ferrari laidis klajā savu pirmo priekšējo riteņu piedziņas modeli ar mīkstā materiāla jumtu pēdējo 54 gadu laikā.

Roma Spider radīts uz kupejas Roma bāzes, ir aprīkots ar 3,9 litru V8 motoru un astoņu pakāpju automātisko divsajūgu pārnesumkārbu. 100 km/h automašīna sasniedz 3,4 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 320 km/h.

Par 84 kg smagākais kabriolets komplektēts ar mīkstā materiāla jumtu, kas sarullējoties aizņem tikai 22 cm, atstājot vietu 255 l bagāžniekam. Salona sēdvietu konfigurācija ir 2+2, kas nozīmē, ka priekšējie brauci var izvietoties ar komfortu, bet aizmugurējiem nāksies samierināties ar zināmā neērtībām.

Spider jumtu var pacelt un nolaist arī braucot ātrumā līdz 60 km/h, turklāt vaļējā jumta pozīcijā braucējus sargās Ferrari patentētais vēja aizsargs (darbināms līdz 170 km/h).

Roma Spider cena vēl nav nosaukta, taču nav grūti prognozēt, ka tā būs dažus desmitus tūkstošus eiro lielāka par 200 000 eiro, ko ražotājs prasa par Roma kupejas bāzes modeli.

 

 
Visi komentāri
 
Chalenger 19.marts 2023 16:20
2 0 Atbildēt

nav gan priekšējo riteņu piedziņas modelis.

motors priekšā gan, bet piedziņa uz aizmuguri

Krotow 20.marts 2023 9:27
0 1 Atbildēt

Kas tev nepatīk Kremļin? Čemodāns - rusņā - stacija! Orklu zemē gaida!!!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti