Volkswagen ID.Buzz ar garo riteņu bāzi tirgū no 2024.gada pavasara (+ FOTO) 6

 

Foto: Volkswagen

iAuto | 2.jūnijs 2023 14:07

Elektriskais Volkswagen ID.Buzz drīzumā būs pieejams arī versijā ar garo riteņu bāzi un trim sēdekļu rindām.

Elektriskais busiņš un titula „German Car of the Year 2023“ ieguvējs turpina savu plānoto evolūciju papildinot saimi ar pagarinātās bāzes modeli, kas tirgū kļūs pieejams no nākamā gada pavasara.

Šāds modelis ir par 25 centimetriem garāks, turklāt apveltīts ar trešo sēdekļu rindu un lielāku bagāžas nodalījumu, kura tilpums sniedzas līdz 2649 litriem. Priekšējā rindā ir divi atsevišķi sēdekļi (komerctransporta Cargo versijai trīsvietīgs sols), otrā sēdekļu rinda ir veidota kā trīsvietīgs sols vai ar diviem atsevišķiem sēdekļiem, kuri nebūs izņemami jau standartā iebūvētās sēdekļu apsildes dēļ, savukārt trešo sēdekļu rindu, kas Eiropā ir pircēja izvēle un kas nākotnē būs pieejama arī īsajam ID.Buzz, tāpat kā otro rindu var izmontēt vai nolocīt, tādējādi iegūstot pilnīgi līdzenu bagāžas grīdu.

Garais ID Buzz tiek piedāvāts ar 77 kWh vai 85 kWh akumulatoriem, bet dzinējspēks ir pilnīgi jaunais APP 550 motors ar 210 kW (286 ZS), nodrošinot ieskrējienu no 0 līdz 100 km/h 7,9 sekunžu laikā un maksimālo ātrumu 160 km/h. Salīdzinājumam: ID.Buzz standarta modelis ar 150 kW (204 Zs) motoru sprinta distanci veic 10,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 145 km/h.  

Garajam ID.Buzz būs pilnībā jauns centrālais ekrāns un tehnoloģija, kas ļauj izmantot Head-up projekcijas displeja priekšrocības, liela izmēra panorāmas jumtu varēs pārslēgt no caurspīdīga uz necaurspīdīgu, bet lielo, vidējo sānu logu varēs pasūtīt atveramu.

Zināms, ka Volkswagen gatavo arī citus ID.Buzz modeļus: ID Buzz Cargo 125 kW (170 ZS) ar  nelielo 63 kWh akumulatoru un GTX modifikāciju ar 250 kW (339 ZS) motoru, kas no 0 līdz 100 km/h paātrināsies 6,4 sekundēs.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 2.jūnijs 2023 15:07
0 0 Atbildēt

Kādus 100tk € maksās.

Conqueror 2.jūnijs 2023 15:42
0 1 Atbildēt

šitas labs, jo esmu izmēģinājis ar īso bāzi, pateicoties iAuto

BMW 2.jūnijs 2023 15:43
0 0 Atbildēt

It kā buss, bet sarāvies no T7 uz Sharan izmēriem. Ja šitā ir garā bāze, tad kāda ir īsā? Touran izmēros?

HE 2.jūnijs 2023 15:49
0 0 Atbildēt

Šamais drīzāk ir kadijs un kadijs max

srt 2.jūnijs 2023 15:58
1 0 Atbildēt

Izskatās bēdīgi. Golfs izaudzis līdz Pasratam, bet visi busi samazinās.

didzisk 2.jūnijs 2023 20:41
1 1 Atbildēt

Nē, šitais tieši ir domāts Sharan vietā! Multivan joprojām tiek ražots, nesen iznāca jaunā paaudze, hibrīds, tikpat liels kā agrāk.

Un tagad ir viss, ko Sharan lietotājiem/lielģimenēm vajag (7 vietas un vēl vieta bagāžai), tikai no Sharan uzlabojums, ka griesti augstāki un sēdekļus var izņemt, tā ka 4 cilvēku ģimene var paņemt līdzi vēl arī 4 divriteņus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti