Rīgā notriekti trīs riteņbraucēji 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.jūlijs 2015 7:07

Vakar Rīgā ar automašīnām notriekti trīs riteņbraucēji.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī sadūrās automašīna "Ford", kuru vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis, un velosipēds, kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta velosipēda vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Daugavgrīvas ielā sadūrās automašīna "BMW 320" un velosipēds, kuru vadīja 1990.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta velosipēdiste, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Ulbrokas ielā sadūrās automašīna "Mercedes Benz", kuru vadīja 1970.gadā dzimis vīrietis, un velosipēds, kuru vadīja 1973.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 35 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki.

iAuto.lv savā TV raidījumā turpinās pievērst pastiprinātu uzmanību šai problēmai, jo negadījumu skaits ar velosipēdistiem diemžēl turpinās tikai pieaugt.

Skaties iAuto.lv TV 8.jūlijā plkst. 20:00 kanālā OTV visā Latvijā bezmaksas apraidē.

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 1.jūlijs 2015 11:32
6 1 Atbildēt

Citēšu: "Kas visiem šiem trim negadījumiem ir kopīgs? Atbilde: negadījumā cieta velosipēda vadītājs(a). Un kāda šeit starpība, kuram taisnība."

======================

Ir tomēr būtiska starpība!

Pareizus secinājumus var izdarī tikai tad, ja lietas sauc īstajos vārdos!

Ja riteņbraucējs pats leks zem riteņiem, bet presē tas tiks saukts - "velosipēdistu notrieca" - radīsies aplams priekštats parr lietu īsto būtību un tik secināts, ka nevis velosipēdistiem ir beidzot jāsāk pašiem ievērot CSN, bet ka autovadītāji ir nezkādi nelietīgie slepkavnieki...

iAuto 1.jūlijs 2015 11:56
4 1 Atbildēt

Vakar man no diviem neatkarīgiem avotiem ienāca sūdzības, ka velosipēds brauc pa ietvi un tad pēkšņi izlec uz brauktuves... kaut kādam pašsaglabāšanās instinktam taču ir jābūt? Tagad, kad velosipēdam ir priekšroka uz velojoslas vesels bars izlīmēsies pret labo spārnu - kam tas ir vajadzīgs.

ezis71 1.jūlijs 2015 18:13
1 0 Atbildēt

Un visa problēma ir iAuto jo tas ēzelis rakstus veido tāpat kā Apollo,viņam pat nav sava viedokļa ka tik kaut ko uzskribilēt,šaurā pierīte.

222 1.jūlijs 2015 11:36
3 0 Atbildēt

Jā, es vakar arī redzēju, kā notika negadījumi ar velosipēdistiem. Brauca bariņš jauniešu pa ietvi, viens uztriecās gājējai, aizbrauca, pēc tam tas pats bariņš uzbrauca uz veloceliņa un trīs no tiem savā starpā saķērās un krita. Vienai meitenei asiņaini pirksti, vienam puisim asiņaina kāja. Lūk tā brauc jaunieši barā. Puiši izskatījās, ka prot vadīt velosipēdu, bet meitenes brauca streipuļodamas un gāzelēdamās.

LMT 1.jūlijs 2015 13:55
1 0 Atbildēt

Tā tikai pirmā diena, žēl tos potenciālos līķus!

iJuris 3.jūlijs 2015 7:36
1 0 Atbildēt

iAuto, lūdzu palabo rakstu, aizvietojot notriekts ar vārdu sadūrās, saskrējās vai kā citādi, jo teikt ka notrieca nepastāstot, kas, kā un kādos apstākļos ir nekorekti.

Vismaz precīzāku adresi vajag, jo, piemēram, Daugavgrīvas iela ir apm 4km garš posms, un tur ir iekļauti visi trīs varianti. Gan iela kur blakus ir atdalīts veloceliņš, pieņemu ka tur nevienu nenotrieca, gan posms kur ir vienkārši gājēju ceļš, gan posms kur ir tikai iela, un blakus nav nekā...

Tad kur īsti tas notika?

Jo tā jau visi pieraduši, ka nevis paskrēja zem auto, bet auto notrieca. Un tā vienmēr....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti