Policisti Vecrīgā sastop pamatīgi iereibušu velosipēdisti (+ VIDEO) 3

 
iAuto | 20.jūlijs 2020 8:17

Trešdien, 15.jūlijā, neilgi pēc pulksten 2.00 Rīgas pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki Vecrīgā pamanīja kādu sievieti, kura manāmā alkohola reibumā uz ielas sēdēja blakus velosipēdam.

Tā kā radās aizdomas, ka sieviete varētu braukt ar velosipēdu, uz notikuma vietu tika nosūtīta tuvākā autopatruļa. Kamēr ekipāža bija ceļā, jaunā sieviete patiesi uzkāpa uz velosipēda un mēģināja braukt, taču reibuma dēļ nespēja novaldīt savu braucamrīku un vairākas reizes nokrita. Mirkli vēlāk ekipāža ieradās notikuma vietā, un iereibusī braucēja tika apturēta.

Sarunas laikā sieviete atzina, ka iepriekš lietojusi alkoholiskos dzērienu. Vienlaikus viņa skaidroja, ka sākumā vēlējusies velosipēdu stumt mājup, taču tad sapratusi, ka ceļā būšot jāpavada aptuveni stunda, turpretī ar velosipēdu pēc viņas aplēsēm mājās viņa nonāktu par 40 minūtēm īsākā laikā.

Kad policisti pārliecinājās, ka kritienos pārkāpēja nav guvusi traumas un medicīniskā palīdzība viņai nebūs nepieciešama, uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri turpināja strādāt ar 23 gadus veco pārkāpēju.

Rīgas pašvaldības policija atgādina, ka papildu motorizētajiem transportlīdzekļiem arī velosipēdus ir aizliegts vadīt alkohola reibumā. Vadot velosipēdu reibumā drīzāk ir iespējams ātrāk nokļūt reanimācijā, nevis mājās.
 

 
 
 
 

 
Visi komentāri
 
Krotow 21.jūlijs 2020 0:51
2 0 Atbildēt

Vai tiešām Emma? Cik promiles bija?

uupis 22.jūlijs 2020 16:01
0 0 Atbildēt

Kaut kā tā Emma nevēlas komentēt savus varoņdarbus vecrīgā!

Asaris 21.jūlijs 2020 10:54
1 0 Atbildēt

Ieraudzīja bākugunis uzreiz labāk sāka ripot

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 2

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti