Veiga rakstīja:
Bams rakstīja:
Cik jūs būtu būtu gatavi maksāt? Piemēram par stundas biļeti.
Pie nosacījuma, ka vienreizējs brauciens maksā Ls 0,50, pie vadītāja - Ls 0,50, bet diennakts (24 stundu) biļete - Ls 1,90 un, ka 12% savāc valsts kā PVN.
Lūdzu Jūsu priekšlikumus.
Arī par tādu variantu, ka ParkRaidiem. Noliec auto, samaksā un ar to čeku brauc. Cik no jums tādu lietotu? Kādās variācijās.
Es būtu viens no galvenajiem, ko vajadzētu pārsēdināt sabiedriskajā, jo katru dienu divatā braucam Jugla - Spice - Jugla, vidēji dienā 40 km pa Rīgu, specifika sekojoša: (1) ar auto es ceļā pavadu 40 minūtes vienā virzienā, (2) izmaksas ir Ls 1.00 vienā virzienā (gāze, ar benz. būtu Ls 2.00 vienā virzienā)
Īstenībā stunda nav īsti nekam derīga, divas stundas būtu tieši laikā. (Iedomājies, ka 40 min no Juglas līdz centram ar tramvaju, bet tad 30 min nenāk vajadzīgais buss uz Spices pusi un stundas biļete čušš...).
Stunda tas ir laiks, līdz kuram ir jāpaspēj biļeti validēt. Ja paspēj, tad tālāk iekšā vari braukt kaut 3 stundas. Kā tas jau tagad ir ar 24h biļeti.
Trakie tramvaji! :D
Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA