Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ceļu policija darbībā.

Dzēsts lietotājs Reģ.: 23.11.2024

un nummurinjsh kaadeelj behai aizkraasots?

gan jau ka piestaja parunaaties/paintereseeties par pazinjas veseliibu

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Garām CP, kas brauc pa priekšu \"bremžu\" kolonnai ar 80-90 var apdzīt ar 100, tikai jāspēj to ātrumu arī vienmērīgi noturēt, jo parasti normāli cilvēki apdzen ar ātrāku ātrumu, lai nemaisītos ilgi pa 2.joslu. Par +20, es domāju, ka stabili noliktu mierā!

Mani gan vienreiz apturēja arī kad es ar 100 apdzinu \"kolonnu\", jo kolonnā braucošais un filmējošais CP ists uzskatīja, ka es esot patraucējis priekšā braucošajam auto un pretimbraucējam, tipa radījis bīstamu situāciju. Kad argumentēju, ka es normālos apstākļos būtu apdzinis ar +>30 un tad patiešām nevienam nebūtu patraucējis, tad viņš apstiprināja, ka arī tad būtu nolicis mierā, bet par ātrumu, jo jāapdzen arī esot ar 90 km/h! Noskatījāmies smuku video un tā kā \"apbižotais\" auto pat nebija pieskāries bremžu pedālim, CP nācās piekāpties, ka viss bija korekti.

P.s. Nu kura tagad ir bremzīgā tauta - Igaunijā palielina atļauto ātrumu (100-110 km/h) uz vairāk nekā 600 km ceļu!: www.delfi.lv/...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Laucinieks rakstīja: Iesaistīti bija 2 transporta līdzekļi

Radiniece vainu atzina - nu neievēroja līdz galam zīmi dodiet ceļu

Cietušie arī nebija, bet nu otra iesaistīta puse kaut kā negribēja parakstīties uz saskaņoto.

saskaņoto rakstot vairs vaina nav jāatzīst jau kādus gadus trīs točno

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Kad man vienu pepalacu traumēja, vainīgajai pusei uzreiz pateicu, ka var skaidrā, ar cp vai saskaņoto rakstīt, kur vainīgais ieraksta, ka ir vainīgs, rakstījām saskaņoto, jo sievietei paprasītie 50Ls par norautu bamperi likās daudz (pēcak dabūju 127Ls). Apdirsinatājs paskatijās saskaņoto un izlasot, ka otra puse atzīst savu vainu, nevienu jautājumu vairs neuzdeva. Ja neviens neatzīst savu vainu, tad es saskaņoto nerakstītu, nahuj pēcāk pierādīt, ka neesi vainīgs.

Laucinieks Reģ.: 27.02.2007
0 0 Atbildēt

Īstenībā sviests ar to saskaņoto - tjipa nav jāaizpilda, kurš tad izraisītājs, bet pēc tam mainās ar apdrošinātājiem un datiem un eksemplāriem un izraisītājs dod datus savam apdrošinātājam

A interesanti ko dara, ja abas puses iesniedz datus pretējam apdrošinātājam - tad tiesa?

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

Latvijā sodi ir smieklīgi pret Igauniju!

Sodi Igaunijā!

Ņemot vērā, ka ātruma pārsniegšana vēl joprojām ir smagu satiksmes negadījumu visizplatītākais iemesls Igaunijā, satiksmes likumā ir iekļauti grozījumi par sodu palielināšanu. Turpmāk par ātruma pārsniegšanu līdz 20 km/h, līdzšinējo 10 soda vienību jeb 600 kronu vietā, būs jāšķiras no 30 soda vienībām, proti – 1800 kronām (~81 LVL). Par ātruma pārsniegšanu robežās no 21 – 40 km/h piemēros naudas sodu līdz 100 soda vienībām – agrāko 3000 kronu vietā būs jāmaksā dubultā – 6000 kronas (~270 LVL) jeb jāšķiras no braukšanas tiesībām līdz pat sešiem mēnešiem. Par ātruma pārsniegšanu virs 40 km/h, vainīgajam tiks piemērots naudas sods 12 000 kronu (~539 LVL) apmērā, arests vai arī auto vadīšanas tiesību atņemšana līdz vienam gadam. Piemērojot naudas sodu vai arestu, nemainīga paliek papildu soda piemērošanas iespēja – atņemt braukšanas tiesības uz laiku no viena līdz sešiem mēnešiem.

Grozījumi likumā turpmāk stingrāk attieksies arī pret tiem autovadītājiem, kuri uz ceļa radījuši bīstamu satiksmes situāciju, piemēram, neuzmanīga citas automašīnas apdzīšana, iebraukšana krustojumā jeb uz gājēju pārejas pie neatļautas luksofora gaismas, kā arī ceļa nedošana gājējiem vietās, kur to neregulē luksofors. Atsevišķi likums regulē noteikumu pārkāpšanu par braukšanu bez drošības jostas. Tagad par nepiesprādzēšanos būs jāmaksā līdz 3000 kronām (~135 LVL), bet par atkārtotu pārkāpumu – līdz 6000 kronām.

Turpmāk braukšanas tiesības varēs atņemt uz diviem gadiem līdzšinējā viena gada vietā gadījumos, ja braucējs ignorēs ceļu policijas brīdinājumu par mašīnas apturēšanu vai par bēgšanu no negadījuma vietas.

Būtiska prasība būs arī datu saglabāšana trīs mēnešu garumā par šoferi, kuram mašīnas īpašnieks vai atbildīgais lietotājs automašīnu iedevis lietošanā. Šī prasība labāk palīdzēs identificēt konkrētā satiksmes negadījuma automašīnas lietotāju, un īpašnieks vairs nevarēs apgalvot, ka neatceras, kuram attiecīgajā laikā pilnvarojis savu auto.

Grozījumi satiksmes likumā un ar to saistītie sodi stāsies spēkā dažādos laikos. Piemēram, 2009.gada 1.jūlijā stāsies spēkā likuma grozījumi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā – ar pirmo reizi braukšana dzērumā tiks uzskatīta par kriminālpārkāpumu.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

recluse rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Kad man vienu pepalacu traumēja, vainīgajai pusei uzreiz pateicu, ka var skaidrā, ar cp vai saskaņoto rakstīt, kur vainīgais ieraksta, ka ir vainīgs, rakstījām saskaņoto, jo sievietei paprasītie 50Ls par norautu bamperi likās daudz (pēcak dabūju 127Ls). Apdirsinatājs paskatijās saskaņoto un izlasot, ka otra puse atzīst savu vainu, nevienu jautājumu vairs neuzdeva. Ja neviens neatzīst savu vainu, tad es saskaņoto nerakstītu, ******* pēcāk pierādīt, ka neesi vainīgs.

menti būtu atbraukuši un atveduši jums saskaņotā paziņojuma blanku

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: Un pēc tam ar tiem sūdainajiem pirkstiem iebrauca acīs un redze arī aizgāja pa pipelēm...

Bērnību laikam kolonijā pavadīji, kur visi par tevi ņirgājās, tāpēc arī mēģini par citu trūkumiem ņirgāties. Cerams, ka vismaz tava ģimene tevi mīl, neskatoties uz garīgo atpalicību.

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja:

******* kā tu mani apvainoji. Iešu kaktā nokaunēties...

Es nevienu netaisos apvainot, šajā gadījuma tas ir neiespejami, bet ir lietas, par kurām ņirgāties nav pieņemts, nu neviens nav ideāls.

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: Es diemžēl nebalstos uz pieņēmumiem, kā vairākums, bet uz faktiem.

Fakts, ka okeans ir plakans

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: Es diemžēl nebalstos uz pieņēmumiem, kā vairākums, bet uz faktiem.

nekur tu nebalsties, tu peldi.

sūds vienmēr peld pa virsu (kam ? )

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

nekur tu nebalsties, tu peldi.

sūds vienmēr peld pa virsu (kam ? )

No kādiem orgāniem ir pilocija un no kādiem orgāniem ir sū?…

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Kādas formas ir Liepājas rajona globuss?

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

edijz rakstīja: Un ir pamatotas aizdomas, ka, gluži tāpat kā pie Mola uz krastenes, mēdz šūt klāt svešus ciparus. Sākumā saka, ka jums bija PRECĪZI 80, tad protokolā parādās 79, parādīt vispār neko nevar. Kaut kas neštimmē.

vot vot..... pazīstams stāsts.... plānu takš jāpilda....

galvenais izpētīt.... www.simicon.com/... lai zinātu ka jāizskatās ātruma mērījumam.....

un visai aktuāls jautājums apliek par daudz maz sertificētiem GPS ar logeriem... citādi ir aizdomas ka mentu bezpreģels ies plašumā...

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Vari pierādīt pretējo?

Cik esmu bijis pie okeana – vinsh vienmer ir neliidzens nevis plakans

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Vari pierādīt pretējo?

en.wikipedia.org/...

pievērš uzmanību kuģa bildei..

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja:

modena rakstīja:

Kaksis rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Vari pierādīt pretējo?

en.wikipedia.org/...

pievērš uzmanību kuģa bildei..

muļķības kuģa apakšējā daļa ir redzama tikai sausajā dokā. Tas ir normāli, ka peldošam (nejaukt ar grimstošu) kuģim lower part nav redzama.

kur tad sausa doka celtņi un apgaismojums?

0 0 Atbildēt

un kur pats sausais doks? zem plakanā ūdens?

0 0 Atbildēt

netraucē pilsonim nokļūt šai vietā

en.wikipedia.org/... :Final-Frontier.jpg

visu mūžu par to slapjajos sapņos jams sapņo - tikt līdz plakanā okeāna malai...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: netraucē pilsonim nokļūt šai vietā

en.wikipedia.org/... :Final-Frontier.jpg

visu mūžu par to slapjajos sapņos jams sapņo - tikt līdz plakanā okeāna malai...

šīm diez vai fantāzija tik tāli aizrubītos... jo visi kuģi pie horizontā peld peldošos dokos....

0 0 Atbildēt

jā, jā, jefiņ, aizmirsi vēl pastāstīt un pamatot, kāpēc pie krasta kuģim ir viena iegrime, bet kad tas iebrauc tālāk jūrā pēkšņi iegrimst vairāk un waterlīnija uz borta nezkāpēc pakāpjās stingri augstāk...

0 0 Atbildēt

P.S.

Reizēm pat tik tālu, ka virs ūdens paliek tikai komandtiltiņš...

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: Vai nu kontrabanda vai kuģis grimst

Un tuvojoties krastam kuģis brīnumainā kārtā sāk grimšanai pretēju procesu vai arī visi kuģi bez izņēmuma uz neatgriešanos met pār bortu kontrobandu, ja...

0 0 Atbildēt

Pirmo droši vien izmet Kaksi, jo tas vissmagākais un visu zina par nenoslīkšanu plakanajā okeānā...

0 0 Atbildēt

tieši plakanajā okeānā gan jau šis fizikas likums strādā pretēji...

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: Kam tagad ticēt, viens saka ka okeāns ir ieliekts, viens ka izliekts, es - ka plakans? Taisnība ir kautkur pa vidu (zelta vidusceļš) - značit plakans.

netirs... par ieliekto neviens neko neteica......

toties pa vidu starp plakano un apaļo - ir IELIEKTS......

Lasītākie raksti

Jaunie raksti