Un tātad - ciparu pārvēršana par citiem cipariem, burtu pārvēršana par citiem burtiem vai cipariem ir ĻOTI SENA prakse.
To izmanto kam tik vien var iedomāties. Ir kaudzēm algoritmu, KURUS GANDRĪZ JEBKURŠ var sazīmēt uz papīra un nošifrēt ko tik nevajag - telefona numuru, interneta foruma paroli, visu ko.
Uz papīra var sarakstīt visādas teorētiskas kombinācijas un pēc tam saprogrammēt ko tik vien var iedomāties.
----------------
Es pašlaik nevaru pateikt, kur un kā es uzzināju, ka iespējams to pārveidošanas kombināciju savienot ar laiku. Es to tiešām nezinu. Pilnīgi noteikti es neko nemeklēju googlē, es paskatījos uz koda kalkulatoru, kas turpat uz galda vien bija un izvēlējos to par piemēru.
Tāpēc "esi gatavs kaut ko sagrābstītu pozicionēt kā taisnību","gribi padiskutēt ar mani par TOTP, kas ir mana ikdienas darba sastāvdaļa?", "ar ko vienu un principiālu atšķiras Google authenticator TOTP no Microsoft authenticator TOTP. Droši vien nav ne mazākās nojausmas un nespēj pat sagooglēt jo ir par sarežģītu atrast saikni starp paša kaut kur atrasto blokshēmiņu un reālu jautājumu.", "Viņš tak ir atradis vienu bildīti, kuru tagad mēģina "pardot" kā baigās zināšanas, tikai nav ne jausmas pašam kas tas vispār ir.","Tev nav pat nojausma ar ko atšķiras TOTP no vispārēja OTP un kadēļ TOTP drošībai dod mazāk, nekā citi OTP risinājumi", "Būtiskais šajā tēmā ir nevis OTP nianses un "kam interesē, var lasīt", bet tas, ka tu esi mudaks, kas izdomāja citus "eksaminēt" par tēmu, ko pats nejēdz un iekrita.","Prasītā blokshēmiņa ir TOTP pamata algoritms. Nespēja sasaistīt paša prasīto ar šī algoritma nosaukumu ļoti labi liecina par "zināšanām"", "OTP un TOTP pieminēji 06.06.2019 9:07, pats nesaprotot par ko runā.
"ir kaut kāds laika logs, piemēram, 8.01 minūte un pusminute un tas laika logs ir skatlis, kas ar kaut kāda īpaša algoritma palīdzību tiek sarēķināts ar kaut kādu iekšēju skaitli." = TOTP
"Drošībai tas dod to, ka nav vienas pastāvīgas paroles, kuru nozogot, var ar to iekārtu pēc tam darboties." = vispārīgs OTP
Nu tad es to visu izdomāju no jauna. Otrreiz. Tas ir labāk par zināšanām. Lai gan nevaru galvot, ka nebūtu ko tādu vai līdzīgu uzvedinošu kaut kad ļoti sen kaut kur lasījis un tagad tas kaut kā aktualizējās.", "Nē draudziņ - tu prasīji uzzīmēt tev TOTP algoritmu, kas tiek izmantots kodu kalkulatoros un dabūji pretjautājumu par šī paša algoritma pielietojumu citos autentifikācijas risinājumos, kas pierādīja, ka tu NEKO no tā nejēdz, bet gribēji citus troļļot ar kaut kādu vienu ātrumā Googlē atrastu algoritmu.", "Citējam tekstu, kurš prasa izmantot to algoritmu vai tieši uz to attiecas.
"Nu, bet tiešām, visi tā runā par kodiem - nu taču uzrakstam vienu algoritmu blokshēmiņu, kas no 4 ievadītiem cipariem izveido kodu. Bankas kodu ģeneratoram."
Prasītā blokshēmiņa ir TOTP pamata algoritms."
-------------------
Citējam tekstu, kurš prasa izmantot to algoritmu vai tieši uz to attiecas.
"Nu, bet tiešām, visi tā runā par kodiem - nu taču uzrakstam vienu algoritmu blokshēmiņu, kas no 4 ievadītiem cipariem izveido kodu. Bankas kodu ģeneratoram."
Prasītā blokshēmiņa ir TOTP pamata algoritms.