it kā kaut ko normālu sāc rakstīt, bet tad - hoplā! ar kā sirpi pa olām!
Kādi musulmaņi?
Lielākie pasaules rīkļu rāvēji ir eiropieši. Angļi ir karojuši gandrīz ar jebkuru pasaules valsti, visa eiropa ar kristiešiem priekšgalā apslaktēja vairāk cilvēku Āfrikā, Amerikā, Eiropā un Āzijā kā visi musulmaņi savā pastāvēšanas vēsturē un vēl 2000 gadus uz priekšu.
es viņu slaktēšanu uzskatu par atbildes reakciju. Godīgi sakot, nostādi sevi viņu vietā un tad padomā otrreiz, bet objektīvi. Viņi pat savu naftu nevar normāli tirgot. Uzreiz būs klāt gan Eiropa, gan Amerika un pateiks kā pareizāk tirgo un pa cik.
Es neko nesaku. Man tas patīk. Man patīk, ka R-valstis visu nosaka, nevis kaut kādi pērtiķi. Bet jāsaprot kāpec tas notiek. Arī bībelē ir rakstīts tas pats kas korānā par nticīgo slaktēšanu, bet tagad R-valstis ir sasniegušas tādu līmeni, ka negrib karot savā teritorijā. Viņi grib.
...
Jā, programmas raksta cilvēki. Teorētiski pastāv varbūtība, ka kāds ieprogrammēs Teslā caur Wifi kaut kādu programmu, kura var ietekmēt autopilotu. Bet tik pat labi var ieprogrammēt programmu, kas nobloķēs durvis un uzkarsēs akumulatorus tā, ka auto aizdegsies. Var ieprogrammēt programmu, kas atslēgs bremzes, braucot ar ātrumu uz 100km/h. Visu ko var. Nav vajadzība aiztikt autopilotu. Tikai vajag uz teslu aizsūtīt programmu. Bet lai to izdarītu, vajag uzlauzt aizsardzību, kura attīstīsies tāpat kā uzlauzējprogrammas un tur ielādēt kaut kādu trojanu.
Tu ļoti daudz zini gadījumus, kad uzlauž banku serverus un nozog miljardus?
...
Kā viss sākās?
Bija raksts, kurā vācieši šausminājās, ka uz ceļa hakeri ( tikai nesaprotu - kāpēc tieši hakeri?) uzlīmēja baltās līnijas un novirzīja auto pretējā joslā. Bet tu uzķēries uz vārda "hakeris" un sāki muldēt par programmas uzlauzšanām... par to, ka cik autopilotu viegli apmānīt. Bet kad tu rdzi uz ceļa dzeltenas līnijas, kas ieved uz pretējo joslu, un zīmi

Tu taču arī tāpat kā tas autopilots, griezīsi uz pretējo joslu. Par to taču ir runa. Teslas autopiloti nobraukuši MILJARDS jūdžu un nevinam neizdevās uzlauzt, lai gan attīstās gan pats autopilots, gan tā drošība.
Bet tu turpini pļurksēt, ka tu tā nebrauktu. Stāvētu un gaidītu, kad zīmi noņems, bet autopilots ir stulbs un brauks. Un vēl citus par stulbeņiem saukā.

Esi normāli pavilcies uz islāma gorificēšanu. Tikai komunisms var pretendēt uz islāma pārspēšanu nežēlībā. Ne velti mūsdienu pasaulē tie ir kļuvuši par sabiedrotajām ideoloģijām.
Esi pārpratis. Pat manā komentārā tu redzi, ka es viņus nosaucu par pērtiķiem.
Vienkārši ir fakti un ir informācija, kurai gribas ticēt.

Lūk ir karte. Baltā krāsā ir atzīmētas valstis, kurām ne reizi nav uzbrukuši angļi.
Rozā krāsā - angļi ir uzbrukuši.
Arī Latvija ir rozā krāsā, jo angļi uzbruka Kurzemes Hercogistes īpašumiem - Trinidadai un Tobago.
Kā arī Angļi uzbruka Krieviem ( angļu-Krievu karš 1807-1812)
Jā, arī komunisti karoja un iznīcinaja, arī Mao, un citi.
Tāpēc nevajag te kaut ko saukt par baltu un pūkainu, bet pārējos par sliktajiem.
Cilvēkiem ir tieksme karot un paverdzināt. VISIEM. Tāpat kā skudrām un citiem koloniju zvēriem.
Un? Ko izsaka šī karte? Neko. Vai arī to, ko tu neesi pat sapratis. Kas ir kopīgā izcelsme angļiem un islāmistiem?
Visi cilvēki mīl slepkavot. Arī tu. Tu tikai nesi pamēģinājis.
Karte parāda neko. Es parādu, ka pat tavi mīļie eiropieši slepkavoja un paverdzināja. Papētītu okeānijas tautu vēsturi, redzētu, ka viņus angļi neuzskatīja par cilvēkiem. Priekš viņiem izdomāja atsevišķu valodu, kuru uzspieda.
Man pie dirsas kas kopīgs pērtiķiem ar cingotajiem šļupstētājiem. Man patīk, ka Eiropa un ASV kontrolē pasauli. Es par to priecīgs. Es priecīgs, ka viņi mūs paņēma savā pulciņā un mūs sargā. Es priecīgs notriekt viņu naudiņu. Bet es tik un tā ZINU patiesību, atšķirībā no tevis. Es nedzēšu vēsturi un tīšuprāt neaizmirstu faktus. Patiesība ir tur ārā. Un tas, ka tu to noliedz, tas nenozīmē, ka visa vēsture izdzēsās.
p.s.
Tu esi iedomājies, ka varbūt tavs sentēvs ir karojis pret Angļiem kaut kādā karā... vai pret poļiem, vai Zviedriem, vai lietuviešiem, vai stepju aziātiem ( krieviem)?
Turklāt, pateikšu godīgi - ar LIELĀKU varbūtību kā pret islamistiem.

Sekspert, ko tu te vari dirst...
www.politicalislam.com/tears-of-jihad/ še, palasi - ļoti īss raksts. Atradīsi man līdzīgu apkopojumu par "rīkļu rāvējiem eiropiešiem"?
1) ļoti dīvaini cipari. Āfrikas vergus pieskaita pie džihāda! Turklāt, vergus, kurus sūtīja EIROPIEŠI uz Ameriku. Patiešām interesants islama džihāds. Un "saskaitījuši" cik gājuši bojā katrā kaujā. Tas patiešām ir ļoti liels darbs sarēķināt tūkstošiem kauju un katrā kaujā kritušos. Īsts vēsturnieks par ko tādu ierēktu, tāpēc uzreiz redzams, ka domāts kaut kādiem pamuļķiem, kā tu, sevišķi tāpēc, ka:
2) Pietrūkst blakus otras ailes - cik kristieši nomočīja.
Tu ieraudzīji to ciparu 270 miljoni un piemīzi biksēs. Bet es atzīšos, es neesmu saskaitījis, jo to izdarīt ir nereāli, bet var paņemt dažas ailes.
Piemēram - amerika - 50 - 100 miljoni kristiešu džihāda laikā nobendēti,
Austrālijā - virs pusmiljona (līdz 1900 gadam izdzīvoja tikai 50 000 )
Āfrika. Lielkākā daļa ceļoja uz ameriku, nevis tuvajiem austrumiem. Bet vienalga kāds galamērķis, galvenie vergu tirgotāji bija holandieši, angļi, franči, spāņi..
Plus vēl nomošītie koloniālajā periodā. Pat mazie Beļģi, kuriem bija viena kolonija ( Kongo) tur sarīkoja īstu asinspirti. Arī Vācija 2.pasaules karā tīrīja R-Āfrikāņus, angļi... Tā, ka Āfrikā lielais vairakums Eiropas pusē.
Hindi - pēc mākslīgi radīta bada, angļi nobendēja 20 miljonus indiešu, plus vēl nobendēja dažādās kaujās. Ja ticēt tam katolistiskajam fanātiķim, tad šī ir vienīgā aile, kur musulmaņi ir pārspējuši.
Musulmaņi. Sakot ar krusta kariem, beidzot tagad, Sīriju... parēķini.
utt.
Kāpēc nav otras ailes? No kā baidās.
Bet atkārtošos - nav starpība kuram cipars būs lielāks. VISI močī visus, neatkaīgi no reliģijas.