Varēs vērot līkumu izkodējus ar uzlabotiem golfiņiem. Izklausās pēc diezgan lielas šķūninga eksotikas.
Aha. Dekoratīvs izpūtējs otrā pusē un jaunākas riepas :D
gan jau suportus nokrāsoja...... 
Lai būtu iemesls izmest kādu līkumu, ir jāizdara kaut kas kādam mezglam, kura darbību var pārbaudīt tikai gaitā... Šoreiz beidzot tika pabeigta un ielikta mašīnā viena kulises daļa, kur divas bukses un viena plastmasas bumba tika aizstāta ar gultņiem...

Bet suporti bija pirms pāris nedēļām - sasmilšotas, sakrāsotas lielās gultņu mājas ar lielajām bremzēm, lai beidzot arī priekšas bremzes atbilstu tam, kas tas golfs ir, nevis tam, kas reiz bija.

Aha, es arī šur tur pamanīju zīmes, ka būs elektrouzlādes punkti. Saprotu, apgūst ES naudas, kaut ko taisa, lai jau taisa, bet tiem elektroauto īpašniekiem varētu būt tiešām vareni, ja uzlādes laikā jāgaida kaut kur. OK, Tavā gadījumā vismaz tirgus laukums, bet esmu dzirdējis, ka uzlādes vieta būs, piemēram, šeit:
www.google.com/maps/@57.5695781,26.9823217,3a,60y,189.73h,89.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1s5fbmA3DOSFI8YVSgpGS0Vg!2e0!7i13312!8i6656
Kā nojaušams, ir plašs izklaides klāsts, kamēr auto lādējas.
Nu, starpība star mana ciema tirgus laukumu un to tevis iemesto punktu pa lielam ir tāda, ka tur tajā punktā elektromobīļu braucējiem būs pa ceļam veikalā jānopērk šmiga un uz soliņiem varēs dzert tikai sausā laikā, kamēr mana ciema tirgus laukumā var aizstaigāt uz veikalu pēc šmigas vai bulciņām, un tirgū ir rindiņa ar nojumēm, kurās var pasēdēt dzerot vai graužot tās bulciņas... :D