- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bradypus rakstīja: Par apgriezieniem izskatās, ka vienkāŗši nemāki ar kravas busiem braukt. Ļoti "īss" pirmais ātrums ir normāls un vajadzīgs, lai ar pilnu kravu grozītos šaurās vietās un spētu arī uz kādas apmales uzbraukt. Tā arī ir vienīgā atšķirība - vai nu jāsāk no vietas ar otro (ja tukšs) vai jāizmanto pirmais tikai, lai minimāli izkustinātu (nevis "sāktu braukt"). Salīdzinot ar citiem busiem, ar ko ir sanācis braukāt, Fiat ir gana ērts un komfortabls priekš kravinieka. Iespējams, VW Crafter ir labāks - tas ir viens no retajiem ar ko nekad neesmu braucis. Pieļauju, ka dēļ neadekvātās pārdošanas cenas tie nemēdz būt nomas busi. Bojāts ritenis nomas mašīnai, jo īpaši pašapkalpošanās, laikam nav nekas tāds, par ko vajadzētu brīnīties. Pret vienreiz lietojamām mašīnām daudzi mēdz izturēties ļoti nesaudzīgi un ja vēl to apvieno ar to, ka nejēdz ar tādu braukt, sekas rodas neizbēgami.
Savu pudu sāls ar busiem esmu nobraucis. Varbūt vienkārši esmu atradinājies no tiem, tāpēc sākumā tizlojos. Kopumā man auto patika. Es nebūtu pārsteigts, ja nobraukums būtu nu... No tiem pirmajiem, ko kompānija palaida apritē. Bet ne jau 1 mēnesi uzskaitē esošai mašīnai. Subjektīvi spriežu.
msh rakstīja: Mani fascinē šajos abos postos izteiktā doma, vecmāmiņu "gudrība". Ja ir divi braucēji, viens pa bruģi dročī uz 30 un zemāk, un viens normāli brauc, labākajā gadījumā mašīnas tiek plēstas vienādi, sliktākajā - tas ir dročītājs, kas savējo plēš vairāk, jo tas ir viņš, kurš, skaitīdams katru akmentiņu, savai piekarei liek darboties vairāk, kamēr tas, kurš brauc normāli, liek vairāk darboties riepu gumijai, bet piekarei - mazāk.
Ja bruģis būtu tik vien kā blakus salikti akmeņi, kas kopumā taisa grubuļainu un netīkamu segumu, tad vēl varētu pieciest. Diemžēl man tas bruģis ir ar n-tajiem iesēdumiem, tramvaja sliedēm u.t.t. Brīnišķīgs, kaut arī mazliet dramatisks piemērs nāk prātā - kaut kāda ieliņa no Ulmaņa gatves uz Stradiņa slimnīcu pirms dažiem gadiem. Pasen tur neesmu braucis, varbūt tagad ir labāk, bet toreiz bija konkrēti nikni iesēdumi un atļaušos domāt, ka nekāda riepu gumija neko nespētu dot.
msh rakstīja: Jā, un, kas tur ir ar tām sliedēm un iesēdumiem? Nu, mašīna bik stiprāk nolīgojas, kas tad ir?
2x zemprofila 45 augstuma riepu bortos esmu izsitis robus(bez gaisa zaudēšanas), pat nepamanot kur. Ar normālām riepām droši vien tā nenotiktu
Uggga rakstīja: Interesanti, kā fiziski tiks nodrošināta uzlāde? Nav jau samokati, ko sasviež mašīnā un aizved uzlādēt www.delfi.lv/bizness/biznesa_vide/latvijas-uznemums-izveidojis-lielako-koplietosanas-elektroauto-parku-baltija.d?id=52266975
Tik minējums ,bet sapratu maināmas baterijas , kā līmenis zem cik tur ,tā servisa auto klāt .
iciks rakstīja: Ak, tas nu gan jokaini. Īpašs auto brauks mainīt? Tātad šis auto izdalīs milzīgu CO2 izmešu apjomu u.t.t. u.tjpr. Nekādas zaļās domāšanas, nekādas...
Te par motorolliem ... Citāts Vai es varu pats uzlādēt e-motorolleru? Nē Jūs nevarat. SKOK servisa komanda rūpējas par mūsu e-motorolleriem. Kad akumulatora baterijas uzlādes līmenis nokrītīs zēm 20%, SKOK e-motorolleris tiks izņemts no sistēmas, kad būsiet to atgriezis. Pēc tam mūsu servisa komanda nomainīs baterijas, un e-motorolleris atkal darbosies. Tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, vai e-motorollerim ir pietiekams uzlādes līmenis priekš Jūsu braucienam, ieskaitot atgriešanās laiku vienā no mūsu stāvvietām.
iciks rakstīja: Ak, tas nu gan jokaini. Īpašs auto brauks mainīt? Tātad šis auto izdalīs milzīgu CO2 izmešu apjomu u.t.t. u.tjpr. Nekādas zaļās domāšanas, nekādas...
Es jau nefanoju par tā saucamo zaļo enerģiju . ZOE baterijai ir 12 moduļi , un cik noprotams tie ir viegli izņemami .