- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

GB12 rakstīja: Shit happens faktors tiek ierēķināts arī, pērkot KASKO. Pie tam, daudz ērtāks.
Daudz ērtāks? Tikai priekš cilvēkiem kas neko nerubī no mašīnām un/vai kam patīk regulāri mainīt mašīnas
un pie viena mašīnai ir kaut cik liela vērtība. Vērtību pieminu dēļ tā, ko kādus 10 vai vairāk gadus atpakaļ Pirmais skandināja - "dažus gadus masīnu neapdrošināšu ar kasko un pēc tam tā var manis pēc pazust; tā sevi ir atpelnījusi" :D Savādāk - piemēram - ja mēs atrautos katrs savai mašīnai pa bukti durvī, kas, tavuprāt, ir ērtāk - tas process kam tu izietu cauri - jeb vai paņemt no krājumiem durvi, aizvest čomam nokrāsot un pēc tam kaut kad, sev ērtā laikā [kas noteikti nebūtu darba diena/darba laikā ] to pārskrūvēt? Pie viena es varu kontrolēt darba kvalitāti, kamēr tev tikai jāpaļaujas uz servisa apgalvojumiem - protams, tā kā tu brauc ar mašīnu no kuras 1-2 gadu laikā atkratīsies, tev kvalitāte tālāk par to kas redzams no ārpuses varētu būt diezgan dziļi pie dirsas.
GB12 rakstīja: Tā ir normāla prakse visā civilizētajā pasaulē - to nav atraduši BTA. Tad pie kauna staba būtu jākar un, kā tu sakl, jāvazā visi apdrošinātāji un arī likumdevēji, kas šādu situāciju pieļāva. Un vai tad viņi nevērtēja? Ir oficiāli policijas materiāli, kuros ir norādīts vainīgais.
Man arī ar šitādu tehniku sanāca saskarties. Atšķirībā tikai tāda, ka tā tehnika nemaz nebija apdrošināta. Aizbraucu uz vienu uzņēmuma teritoriju un palūdzu iekrāvējam ar kausu iebērt pāris kausus manis sarunātajā kravas mašīnā. Rezultātā atpakaļgaitā šams izsita aizmugurējo stiklu astrai. BTI vispār pateica, ka varu griezties pie jebkura cita apdrošinātāja, jo viņi ar šitādiem gadījumiem nenodarbojoties(vainīgo tehnika nebija apdrošināta). Tas gan bija kādi gadi 15 atpakaļ.
msh rakstīja:
GB12 rakstīja: Shit happens faktors tiek ierēķināts arī, pērkot KASKO. Pie tam, daudz ērtāks.
Daudz ērtāks? Tikai priekš cilvēkiem kas neko nerubī no mašīnām un/vai kam patīk regulāri mainīt mašīnas
un pie viena mašīnai ir kaut cik liela vērtība. Vērtību pieminu dēļ tā, ko kādus 10 vai vairāk gadus atpakaļ Pirmais skandināja - "dažus gadus masīnu neapdrošināšu ar kasko un pēc tam tā var manis pēc pazust; tā sevi ir atpelnījusi" :D Savādāk - piemēram - ja mēs atrautos katrs savai mašīnai pa bukti durvī, kas, tavuprāt, ir ērtāk - tas process kam tu izietu cauri - jeb vai paņemt no krājumiem durvi, aizvest čomam nokrāsot un pēc tam kaut kad, sev ērtā laikā [kas noteikti nebūtu darba diena/darba laikā ] to pārskrūvēt? Pie viena es varu kontrolēt darba kvalitāti, kamēr tev tikai jāpaļaujas uz servisa apgalvojumiem - protams, tā kā tu brauc ar mašīnu no kuras 1-2 gadu laikā atkratīsies, tev kvalitāte tālāk par to kas redzams no ārpuses varētu būt diezgan dziļi pie dirsas.
Šis ir labs
es gar zemi
katram mājās pa šrotam, un virtuvē pa smilšstrūklotavai ![]()
seller rakstīja: bet viena lieta mani dara piesardzīgu. Vienā pusē ir 6 bērnu ģimene, māte, meita, otrā - nīstie apdrošinātāji, policija, tiesa. Ja šādu lietu palaiž netā, tur jau viss vienos vārtos, neatkarīgi no faktiskajiem --------------------------------------------------------- Jā esi uztvēris! Nosacīti tā ir sabiedrības neaizsargātā daļa. LV tas nav sakārtots. Cik zinu ja tas būtu UK, tad viņu lietu nodotu valdības apmaksātam juristam, kurš viņus profesionāli pārstāvētu visās instancēs. LV valdība vēl nesaprot ka pastāv liela sabiedrības daļa, kas nespēj pareizi reaģēt šādās un līdzīgās situācijās.
Es to biju domājis pilnīgi savādāk. Pat ja reāli taisnība ir policijai, apdrošinātājiem, tiesai u.t.t., tās ir nīstās organizācijas, taču pilsoņi nobirdinās asariņu par neaizsargāto ģimeni, pat ja tie ir reāli nelieši. Tāpat kā gadījumā ar blozgu no DĀR, kur, kā komentēja jurists, valsts bija ļoti sakarīgi rīkojusies, tak radās sabiedrības spiediens, ko netā prātīgi noformulēja - ona že maķ! Nevēlos iedziļināties, kam te taisnība, bet šādās situācijas jābūt uzmanīgam, lai nesasmelotos nereti vien emocionālu un "pareizi pasniegtu" info. Un par sabiedrības neaizsargāto daļu - man liekas, ka GB12 pareizi pateica - kas gan liedz tai sabiedrības daļai sevi mēģināt aizsargāt? www.petrow.lv/ Mēs gribam dzīvot izglītotā un zinošā sabiedrībā, kurā katrs iedzīvotājs zina savas tiesības, tāpēc mēs piedāvājam BEZMAKSAS JURIDISKĀS KONSULTĀCIJAS administratīvajās tiesībās, civiltiesībās un komerctiesībās katru darba dienu no pulksten 8:00 -19:00, birojā Lomonosova ielā 3, un piektdienās no 14-18 birojā Ģertrūdes ielā 37. Starp citu, pirms krietniem gadiem, kad biju jauns un ar pieticīgiem līdzekļiem, uz šo kantori aizgāju (bija strīds ar namu pārvaldi). Un jā, man paskaidroja, ka man ir taisnība un naudu tiešām neprasīja.
msh rakstīja: Man čomam klāt nav jāstāv; viņš uz maniem jautājumiem atbild godīgi jo viņam nav nekādas motivācijas man melot - tikmēr tu tajā savā servisā to cilvēku kas krāsoja tavu mašīnu visdrīzāk pat ieraudzīt nedabū, tikai cilvēku kura viens no galvenajiem amata pienākumiem ir batonu bāšana klientiem... :D Jā, ērtāk ir pašam pārskrūvēt - bet nu pareizi, es aizmirsu ka es diskutēju ar cilvēku kuram pasaule ārpus rīgas neeksistē [lasīt - serviss atrodas max 10 km attālumā] un nodarbošanās arī ir pietiekami nenopietna lai visdrīzāk varētu atļauties vazāties apkārt pa servisiem darba laikā. Attiecībā par pirmo teikumu - es pilnīgi atbalstītu ja autoskolās vajadzētu mācīties līdzīgu vielu kā padomju laikos - tas mūsdienu stūru grozītāju tizlums ir briesmīgs, kad pat rezerves ripuļa uzlikšanai jāsauc tehniskā palīdzība...
"Savā servisā, kas krāso manu mašīnu" es pazīstu katru salicēju, krāsotāju un arī vadītāju... personīgi. Tas nu tā... "...nodarbošanās arī ir pietiekami nenopietna..." un to raksta puišelis - gaterpalīgstrādnieks, kur vienīgais dzīves sasniegums ir vistu pakaļu slaucīšana Lielbritānijā vai kur tur... kurš pat savu pusrūsējušo trusi, kas viņam te ir visu mašīnu mašīna un kuru vienīgo viņš sauc uzvārdā, atšķirībā no visām citām markām/modeļiem, pats nav pircis... :D "...es pilnīgi atbalstītu ja autoskolās vajadzētu mācīties līdzīgu vielu kā padomju laikos.." ko gan citu no pārliecniāta komunista varēja gaidīt... tā kā tu tālāk par savu degungalu neredzi, atklāšu mazu sīkumu - tehnisko palīdzību sauc ne vienmēr tikai tāpēc, ka riepu nomainīt nemācētu. Bet, nu, var jau būt, ka tev kā vīrietim šķiet normāli, ka msh kundzei pašai jāmaina riepa... arī padomju laikos bija uzskats, ka sievietei ir jāvar un jāprot viss...
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20