Kāpēc Austrumu maģistrāles izbūve neatviegloja dzīvi Vairoga ielas iemītniekiem? (+ VIDEO) 14

 
4.Studija | 21.februāris 2024 11:27

Vairoga ielas iedzīvotāji ir izmisumā, jo pēc Austrumu maģistrāles pabeigšanas šī iela tiek izmantota kā apbraucamais ceļš tiem, kas dodas Juglas virzienā.

 
Visi komentāri
 
0pis 21.februāris 2024 11:57
1 1 Atbildēt

Tūlīt atnāks experti un pateiks "gribat mazāk satiksmes - pārvācieties uz laukiem bet auto lieciet mierā".

Sergejs 21.februāris 2024 12:53
1 1 Atbildēt

Nu zināma taisnība šādā expertu viedoklī būtu un tas sakrīt ar personīgo pieredzi. Dzīvoju Pierīgā un uz darbu braucu 10km vēl dziļāk Pierīgā (tā teikt pret spalvu pamatplūsmai), ceļā sanāk pavadīt ap 9 minūtēm. Ja trāpu korķī krustojumā (iet gara kolona uz Rīgu) tad +30+60 sekundes😁

 Kas ar šo maģistrāli saistīts tad tā ir kad viss netiek pilnībā līdz galam izdarīts, pa lielam sanāk irsā darbs un materiāls.

HE 21.februāris 2024 12:23
4 2 Atbildēt

Tas Vairoga ielas ''apbraucamais ceļš'' ir dzīvojamā zona (20km/h), kur steidzīgi vajadzīgs fotoradars , ienākumi garantēti, tur nevien gāž uz 50km/h , bet pat apdzen sēnes...

iJuris 21.februāris 2024 12:33
17 4 Atbildēt

Kā tad tā? Kāpēc jaunā super labā maģistrāle nepalīdzēja? Vai tiešam cilvēki grib nokļut citur nevis tur kur projektētājs domāja? Neticami.

Tajā posmā tagad nonāk liela daļa to smago, kuriem aizliedza braukt pa krasta ielu. Kā neciens nespēja to paredzēt? Laikam vadītāji speciāli nedara kā plānots.

JanJan 21.februāris 2024 12:59
4 7 Atbildēt

Tavam komentāram 0 sakara ar situāciju tur.

Jaunais ceļš bija paredzēts centra apbraukšanai un to funkciju tas arī veic. Aizliegts labais pagrieziens uz Brīvības ielu bija jau ieplānots un zināms.

iJuris 21.februāris 2024 18:00
14 0 Atbildēt

Kā tad nav, ja iepriekš varēja samērā normāli tikt līdz brīvibas ielai un tad pa labi, tad tagad šī opcija vairs nav pieejama.

MI 21.februāris 2024 12:44
18 1 Atbildēt

Darvina balva tam kurš izdomāja , ka Zemgala Gatves un Brīvības ielas krustojumā jaslēdz labo pagriezienu uz Juglu, kā rezultātā notiek intensīva auto kustība pa dzīvojamo zonu. Gadījumā nebija vienkāršāk izmainīt luksofora režīmu gājējiem lai netraucēti varētu nogriezties Juglas virzienā, nekavējot maģistrāles satiksmi.Papildus tam visam tagad daļa auto met riņķi zem viadukta un tad taisa kreiso pagriezienu uz Juglu.

Sergejs 21.februāris 2024 12:57
3 1 Atbildēt

Vēl tur tā kā vieta to labo pagriezienu no atsevišķas joslas izveidot ļāva. Bet pa lielam saglabājot to krustojumu praktiski tādu kā viņš bija viss tas pasākums ir kaķim zem astes, kā minimums riņķi vajadzēja taisīt pēc Ventspils riņķu parauga (kas griež uzreiz pa labi tas riņķi pēc būtības neiebrauc).

Freijers 22.februāris 2024 18:39
1 0 Atbildēt

Problēma ir tāda, ka "maģistrāle" nav no punkta A līdz B taisīta, bet atkal Rīgas stilā kārtējā pudeles kakliņā iestrēsgt -

šajā gadījumā Brīvibas gatves krustojumā, kur vispār vajadzēja veidot vairāku līmeņu krustojumu ar estakādēm un nobrauktuvēm nevis kapeiku drātēt ar zīmēm krustojumā. Tad nu pusrisinājumam no satiksmes departamenta vadītāji atrod re routu - cauri pagalmiem, jo citādi jau jēgpilni uz to Juglu nevar tikt (braukt pa pārvadu, lai dirstos Mežaparkam/Čiekurkalnam pēc tam un čikātos par Krustabaznīcas ielai uz Brīvibenes nav opcija !)

agijs 21.februāris 2024 12:46
0 1 Atbildēt

Interesanti ka Vairoga ielā arī nav trotuāru nevienā ielas pusē, līdz ar to gājēji ir speisti dalīt ielu ar auto.

Sergejs 21.februāris 2024 12:58
0 2 Atbildēt

Bet forši tak kad tauta tusē, vai tad nē? (sarkasms).

Jūrmalnieks 21.februāris 2024 12:54
3 2 Atbildēt

Nekad nebūs tā, ka ar kādam izmaiņam visi būs 100% apmierināti.

Rīga vispārīgi ir maksimali tizla mūsdienīgai satiksmes organizacijai, pārorganizācijai, jau kopš pilsētas dibinasanas katra laika plānotāji ir pielikusi savu artavu lai tagad pilseta būtu d....

Ja tu zini, ka tev vajag 'pa labi' tad vispār neredzu jēgu braukt pa to g. zemgales gatvi un 'austrumu maģistrāli' var izbraukt daduz labāk un veiksmīgāk!

 Bet nu ja esi standarta auns, kurš akli klausa tikai 'wāzi' tad ko var gribēt? 😂😂😂

650 21.februāris 2024 14:53
1 0 Atbildēt

Tas taču ir laika gaitā nekļūdīgi pārbaudīts sens demagog drirsēju inspirēts algoritms (passākumu kopums).Kurš īpašu popupularitāti ir ieguvis tieši beidzamajos gados.Visi apgrūtinājumi no jebkura Centra (no jebkuras GalvAss) ir jāpārnes uz provincēm (jāuzkrauj Lohiem).Vienalga kas tas lai nebūtu- ražošana, satiksme, kustība,atkritumi un/vai to pārstrāde,pilnīg dajebkas.

Interessanti, ka iAutobraucēju vietnē neesam apsprieduši to, kādā gan veidā un kā pēc ir uzradušies beidzamo nedēļu laikā ir vairākkārt novērotie "pret spalvu" maucošie "ssatiksmes dalībnieki" gan uz Jaunā Lohpārvada, gan (arī,pat ) uz Jaunās Ķekavass (NovyVasjukī?) maģistru maģistrāles.Kā tā ssagadījās, un Kuŗš diez šhita te tā to visu izporjektēja un "pieņēma".Jā.

JanJan 21.februāris 2024 14:55
2 1 Atbildēt

Man šķiet, ka problēma slēpjas tur, ka Ieriķu un Dzelzavas ielas ir vienvirziena (attiecīgajā posmā) un Dzelzavas iela iet slīpi uz DA pusi, kas sanāk pretējā virzienā bez maz vai. Piemēram, ja brauc no aptuveni Dominas rajona un Tev vajag, piemēram, uz Alfu, tad vai nu brauc ar līkumu pa Dzelzavas un Vaidavas ielu, vai arī izmauc ātrāk uz Gustava Zemgala gatvi un tad vai nu Vairoga ielu vai Raunas ielu. 

Ja brauc no Dārzciema, tad jau vispār vajadzētu braukt uz Lielvārdes ielu un miers...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

Kas īsti notika? - uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos (PAPILDINĀTS 17.00) 5

Sestdien, 4.maijā, uz Tallinas šosejas pie Ādažiem avārijas nosēšanos veikušo lidmašīnu pilotēja instruktors, kurš kopā ar pasažieri bija devies privātā lidojumā, noskaidroja aģentūra LETA. Lasīt vairāk

 

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 36

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

Nissan X-Trail N-Trek – jauna versija ekstrēmāku izbraucienu cienītājiem (+ FOTO) 5

Nissan laidis klajā jaunu krosovera X-Trail versiju N-Trek, kas būs piemērota izbraucieniem pie dabas, nebaidoties arī no sarežģītākiem maršrutiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti