Top 6 ērtākie un uzticamākie ģimenes auto 8

 

Foto: Volkswagen

Longo Group | 31.augusts 2022 11:36

Sākoties jaunajam mācību gadam, kad bērni dodas uz bērnudārzu vai skolu, daudzās ģimenēs aktualizējas loģistikas jautājums: bērni jāved uz nodarbībām un pulciņiem, jāpaspēj uz darbu, vienlaikus bieži vien automašīnas bagāžniekā jāatrod vieta sporta tērpam vai aprīkojumam. «Ietilpīgs bagāžnieks ir nepieciešams, ja jāņem līdzi, piemēram, soma ar hokeja formu.

Kaut kur jānovieto arī tenisa raketes vai ģitāra, nereti pa ceļam jāiebrauc pārtikas veikalā, un arī produktiem jāatrod vieta. Vārdu sakot, mācību gada sākumā uzreiz rodas sajūta, ka nepieciešams lielāks auto. Tāpēc mēs sastādījām komfortablāko ģimenes auto topu», - stāsta  Longo Latvia pārdošanas nodaļas vadītājs Jānis Vīndedzis. 

Pateicoties to ietilpībai, ģimenes ir īpaši iecienījušas universālus, apvidus auto un minivenus – ar tiem ir ērti pārvietoties pa pilsētu un ārpus tās, salonā var iesēsties 5 un vairāk ģimenes locekļi, bet bagāžniekā, šķiet, var ievietot pat ziloni. «Starp automašīnām ar katru no šiem virsbūves tipiem ir 2-3 absolūti popularitātes rekordisti, kuriem noteikti ir vērts pievērst uzmanību, ja meklējat ģimenes auto, kas ne tikai kalpos, lai dotos uz skolu, bērnudārzu vai pulciņiem, bet arī nepievils, kad vēlaties uz vasarnīcu aizvest stādus, doties makšķerēt vai slēpot, ņemot līdzi visu nepieciešamo ģimenei», - komentē Baltijā lielākā lietoto auto tirgotāja pārstāvis.    

Tātad populārākās minivenu markas:

·         Volkswagen Touran

·         Opel Zafira

 

Universāli:

·         Volkswagen Passat

·         Opel Astra

 

Krosoveri:

·         Nissan Qashqai

·         Volkswagen Tiguan

«Pieredze rāda, ka izdarīt izvēli var būt grūti, - skaidro eksperts, - šajā gadījumā iesaku konsultēties ar pieredzējušu draugu vai zinošu speciālistu. Tāpat ļoti noderīgi ir izbraukt ar auto izmēģinājuma braucienā un saprast, ar kuru no izvēlētajiem auto ir ērtāk pārvietoties. Mēs, Longo Group, piedāvājam šo iespēju bez maksas un pat piegādāsim auto līdz jūsu namdurvīm». Svarīgi arī, lai visi, kas vadīs izvēlēto auto, justos komfortabli, tāpēc vēlams ieplānot izmēģinājuma braucienu tā, lai visiem autovadītājiem būtu iespēja izbraukt ar auto un saprast, vai viņiem der šis modelis.

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Longo 31.augusts 2022 14:49
9 10 Atbildēt

Mūsu placī pārvarā ir Opel un VW, tāpēc arī jums jāpērk VW un Opel, jo tie ir vislabākie! Tas nekas, ka toyotas ir uzticamākas, mums viņu nav, tāpēc pērciet VW un Opel, jo to mums ir daudz!

JanJan 1.septembris 2022 12:49
7 0 Atbildēt

Nissan kašķis? Rly? Kolēģis jaunu pirka pirms nu kādiem gadiem 6, biežāk viņu redzēju ar servisa maiņas auto. Pēc līzinga beigām viņš nepaturēja auto un dabūja vēl piemaksāt noslēdzot līzingu, jo lietotu tirgus bija pārbāzts ar kašķiem, kurus tā īsti cilvēki negribēja pirkt.

Vai tomēr tagad tas lūznis tomēr vairs nav lūznis?

vietējais 31.augusts 2022 17:19
3 0 Atbildēt

Tā arī neaspratu, kurš tur ir ģimenes auto!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 1

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 

Biedrība: Autovadītāji Rīgā arvien biežāk pārkāpj liegumu braukt pa sabiedriskā transporta joslām 6

Autovadītāji Rīgā arvien biežāk pārkāpj liegumu braukt pa sabiedriskā transporta joslām, lēš biedrība "Izglītības, kultūras un inovatīvo projektu asociācija", kas īsteno kampaņu "Cieni sabiedrisko!". Lasīt vairāk

 

Vai CSN 113. punkts ļauj turpināt kustību pa labo joslu ārpus apdzīvotām vietām? Jā vs Nē 2.DAĻA (+ VIDEO) 47

iAutolv skaidro noteikumus, kas attiecas uz braukšanas kārtību joslās un apsteigšanu apdzīvotās vietās un ārpus tām. Ir arī jautājumi, tādēļ skatāmies video un rakstām savus komentārus. Lasīt vairāk

 

40 gadi bez kārtīga remonta: “Kur paliek mūsu ceļa nodoklis, ko maksājam?” Protests Rojā (+ VIDEO) 15

Pēdējā administratīvi teritoriālā reforma Roju pievienoja Talsiem, rojniekiem solīja, ka uz novada centru tie varēs aizbraukt pa sakārtotu ceļu. Taču realitātē viņiem regulāri salauztas automašīnas, dārgi remonti. Viņuprāt, arī atpūtnieki izvēlas piejūras ciemam mest līkumu. Lai beidzot skaļāk pievērstu uzmanību nesakārtotajam ceļam, ap 250 automašīnu devās protesta braucienā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti