Nedēļu garā reidā Vidzemē autovadītājiem par pārkāpumiem sastādīti 740 protokoli 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.marts 2019 8:57

Nedēļu gara profilaktiskā reida laikā Vidzemē policijas darbinieki par dažādiem pārkāpumiem autovadītājiem sastādījuši 740 administratīvā pārkāpuma protokolus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne.

Tika noformēti 72 administratīvo pārkāpumu protokoli par drošības jostu nelietošanu un 20 par transportlīdzekļu vadīšanu alkohola reibumā. Tāpat konstatēti citi pārkāpumi, kā, piemēram, atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kas fiksēta 243 gadījumos.

Policija pastiprināti pievērsa uzmanību arī mazāk aizsargātajiem ceļu satiksmes dalībniekiem, proti, tika kontrolēti un brīdināti arī gājēji un riteņbraucēji. Kopumā noformēti 30 administratīvā protokoli gājējiem.

Vaskāne skaidroja, ka policija arī turpmāk veiks šādus profilaktiskos pasākumus, lai novērstu bīstamās situācijas ceļusatiksmē. "Ikvienam ceļu satiksmes dalībniekam ir jāsaprot, ka nepiesprādzētā josta, neuzvilktā veste, ceļa šķērsošana tam neparedzētā vietā, neatbilstoši pārvadāts mazais pasažieris var dažu sekunžu laikā izvērsties par dzīves lielāko traģēdiju," uzsvēra policijas pārstāve.

 
Visi komentāri
 
Freijers 18.marts 2019 9:02
0 0 Atbildēt

Reidi, kas ir nedēļu gari vai kas ir ik pēc pāris dienām īsti vairs nav nekādi reidi bet gan rutīna...tieši tāpat kā vienu brīdi bija modē uz Krustpils ielas taisīt iksestdienas ablavas ar pūšamajiem - tie nav nekādi reidi, jeb mums arī policaju ērtības dēļ reidi un tiesības turēt pēc kārtas nekad nebeidzās.

Ehh, bija laiki 90jos, kad šķiet Čevers aizliedza krūmos slēpties CP....nu ķer un soda kā vien var un sirds tīko - izdoma ir nebeidzama.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti