Kad beidzot tiks sodīti Jūrmalas pašvaldības ierēdņi par neizdarību vai neprofesionalitāti organizējot satiksmi (+ VIDEO) 3

 
iAuto.lv | 1.aprīlis 2019 9:34

"Jūrmalas gaisma" "testē" neizbūvētus luksoforus dzīvā satiksmē. iAuto.lv vaicā, vai kāds par nepareizi izplānoto satiksmes risinājumu Jūrmalā, Strēlnieku prospektā ar Ceriņu un Kļavu ielām uzņemsies arī atbildību?

Atgādināsim, ka pēc iAuto.lv iesnieguma "Latvijas Valsts ceļi" apturēja jauno (2019.gada janvāris-februāris) luksoforu darbība šajā krustojumā, jo apdraudēja satiksmes drošību paliekot gājējus zem autotransporta sitiena.

Luksofori tagad darbojas  mirgojošā dzeltenās gaismas režīmā, taču tas nepalīdz izvairīties no avārijām. Sakārtot šo krustojumu atbildīgie dienesti sola tikai maijā.

Redzamais ceļa negadījums ir mazs, bet tas ir gan abu autovadītāju laiks, gan izmaksas, gan sabojāts noskaņojums. Ja šo gājēju pāreju regulētu pareizi izplānoti luksofori, tad visticamāk abiem autovadītājiem izpaliktu šis negadījums.

iAuto jau rakstīja par šo neizdarību rakstā "Kas notiek ar bīstamo krustojumu Jūrmalā 2.daļa - iAuto.lv (+ VIDEO)", šeit arī VIDEO.

Visas gājēju pārejas bez luksoforu gaismas regulēšanas ir bīstamas uz divu un vairāk joslu ceļiem vienā virzienā.

Atgādinām, ka Jūrmalas pilsēta no 1.aprīļa prasa 2 eiro iebraukšanas maksu pilsētā.

Lasi vēl:

 
Visi komentāri
 
650 1.aprīlis 2019 18:45
0 0 Atbildēt

Gaidīsim Vasaru, slēgsim Derības.Iespējams, kādi bukmeikeri būs lasījuši un sarosījušies.KAD šogad notiks līniju atjaunošanas episkā procedūra.Uz Lieldienām,Jāņiem, ap starptautisko 7-piegulētāju Dienu vai tml.

Pagājušo 5dien pusnaktī novēroju, kā viens suv vadītājs remontjoslu sākumā pie Domes aizbrauca pa pretējai kustībai domāto tuneli- gan jau vēl kādi brīnumi tur būs.

iAuto 1.aprīlis 2019 22:37
0 0 Atbildēt

Maijā līnijas krāsos!

650 1.aprīlis 2019 23:09
0 0 Atbildēt

Nu ja, pareizi,īpašai steigai jau nav pamata.Ko tur ies lieki stresot pašā Bezstresa kūrortzonas centrā.Jācer, ka lietus šo labi pārdomāto Meistardarbu nepaspēs noskalot- tā lai sākumskolas absolventi un viņu piedzērušies pavadītāji izlaiduma dienā Dubultu būvbedres rajonā nenovirzās no Pareizā kursa.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti