Un vienas dzīvības mazāk (+ video) 19

 
iAuto.lv | 27.maijs 2014 17:23

Neapzinīga vadītāja dēļ iet bojā cilvēks (skatīt no 1:10).

Situācija, kurā grūti saskatīt detaļas, tādēļ uzticēsimies video autora skaidrojumam, kurš apgalvo, ka negadījumu izraisījis no degvielas uzpildes stacijas izbraukušais "Audi Q7" (atzīmēts ar aplīti), kas nogriezis ceļu "Hyundai." Pēdējais strauji bremzē un ietriecas tajā pašā virzienā braucošajā "Mitsubishi Pajero." Diemžēl, avārijā gājis bojā cilvēks.

 
Visi komentāri
 
Eu 27.maijs 2014 17:57
1 1 Atbildēt

īsti nesapratu, man liekas, Audi neko nepārkāpa, kāpēc tās mašīnas saskrējās?

Njam 28.maijs 2014 8:09
0 0 Atbildēt

No benzintanka izbrauca audi un pa to joslu uz kuras viņš izbrauca nesās tas kurš izsķīda, viņam vienkārši nebija kur likties.

Vernons 28.maijs 2014 8:20
0 15 Atbildēt

Priekšā esošam ar savu rīcību ir jāgarantē drošība! Aizbrauc pēdējais un problēmu nebūs!

Tālis 29.maijs 2014 16:10
0 0 Atbildēt

"Neko nepārkāpa" nozīmē agresīva braukšana, jo izbraucot no DUS tuvu esošai mašīnai centās šķērsot 1. joslu un iekārtoties otrajā brīvākajā joslā.

No skata puses braucošajam mašīnas vadītājam vienkārši nostrādāja pašsaglabāšnās refleks, jo visi jau nav drifteri, vai ar sportisku sagatavotību.

Jautājums ir par vadītāja morāli, jed atbildību sabiedrības priekšā.

Vienkārši daļa sabiedrības ar savu paštaisnumu, visatļautību, mantkārību un nesodāmības vai atpirkšanās apziņu ir nonākusi pie "kritiskās masas"

Kodolreakcija ir sākusies...

Domājiet līdz!

solaris 28.maijs 2014 0:07
1 2 Atbildēt

Kā nepārkāpa? Pirmkārt, izlīda priekšā, kur bija pienākums dot ceļu. Otrkārt uzreiz ielīda otrajā joslā, kur bija pienākums vispirms ieņemt labo malējo joslu.

Kanibaals 28.maijs 2014 0:34
0 3 Atbildēt

Kāpēc, lai nevarētu uzreiz ieņemt otro joslu, tas bija pilsētā.

solaris 28.maijs 2014 8:00
0 0 Atbildēt

Tev arī, kad tu kā kungs izbrauc no DUSa, aiz muguras mašīnas skrien pretējā joslā?

Vai tu nemaz to nezini, jo atpakaļ neskaties, neuzskati par vajadzīgu?

Te ir video par to, ka ir gājis bojā cilvēks. Vari kaut ko pateikt par šī negadījuma cēloņiem, kanibāl?

Vernons 28.maijs 2014 8:19
0 16 Atbildēt

Vari aizņemt kaut trešo, ja neviena uz ceļa vava, bet CSN kādreiz paredzēja veicot labo pagriezienu auto vadīt tuvāk labai malai un stingri pa joslām. Drošāk pašam un citiem soli pa solim veikt pārkārtošanos joslās. Solaris raksta patiesību!

Kanibaals 29.maijs 2014 0:40
4 0 Atbildēt

esmu tā darījis, ka ja pa pirmo joslu kāds brauc un distance pietiekami, tad netraucējot šķērsoju joslu un ieņemu uzreiz otro joslu. Protams ne jau gar degungalu. Video drošvien tas arī izpildīja līdzīgu manevru un sabiedēja pa pirmo joslu braucošo, lai gan video kvalitāte ir pārāk zema, lai saprastu, kas tur notika.

Vernons protams šādā situācijā speciāli pārkārtotos uz otro joslu un rautu pakaļā, jo redz viņam negarantēja drošību braukt pa ceļa vidu kā karalim, bet 99% būtu pats vien vainīgs.

Vernons 29.maijs 2014 8:26
0 15 Atbildēt

Neko neesi sapratis. Ar Vernonu Tev būs grūti sacensties, jo man CSN sastāv no viena vienīga punkta, kurā ir ietverts arī prātam neapveramais, tas ir 10.! Izlasi to vairākkārt un sapratīsi par ko ir runa. Nobriežoties pa labi nelienu otrā joslā, izņēmums ir rotācijas aplis, kur iebraucu no otrās arī trešajā joslā. Es netraucēju nevienam, par sevi ātrāk braucošam, un neceru kad kāds man būtu spejīgs garantēt drošību.

solaris 28.maijs 2014 0:11
0 0 Atbildēt

Gan jau ka pēc tam vēl mierīgi aizbrauca prom, nejuzdamies vainīgs.

Vernons 28.maijs 2014 8:23
0 7 Atbildēt

Ja kontaksts nebija, tad bez problēmām! Manam kolēģim bija līdzīgs gadījums Rīteros. BMW izraisīja avāriju un aizbrauca, sekas, trīs sasisti auto palika! Policija pat ausis nespicē!

Kanibaals 29.maijs 2014 0:42
0 0 Atbildēt

tāpēc jau apdrošinātāji māca, ka avārijas situācijās neraut pretējā joslā. Ja sirdsapziņa neļauj braukt virsū, tad pērc KASKO, rauj grāvī un labo par savu naudu.

Njam 28.maijs 2014 8:09
0 0 Atbildēt

No benzintanka izbrauca audi un pa to joslu uz kuras viņš izbrauca nesās tas kurš izsķīda, viņam vienkārši nebija kur likties.

anonimikis 28.maijs 2014 9:28
0 0 Atbildēt

LMT teiktu, ka nabagvāģim hyundai bija pienākums dod ceļu lielajam auzim.

Luda 28.maijs 2014 9:57
1 0 Atbildēt

Ko jūs visi muldat! Tie taču ir pavisam citi braukšanas virzieni. Hujundai vadītājs vienkārši satrūkās un pārāk stipri sarāva stūri. Protams ka Audis nāca ārā pārāk jestri, kā jau daudzi pi**ri brauc, bet joslas nepārkāpa.

Luda 28.maijs 2014 10:02
1 0 Atbildēt

Plus avarējušā auto braukšanas maniere arī bija "pa visurieni", kreisais pagrieziens ieslēgts nebija un sriežot pēc ātruma pa kreisi nogriezties arī netaisījās.

KillerMiller 28.maijs 2014 11:43
3 0 Atbildēt

Ilgi skatījos līdz sapratu, no kurienes uzradās auto starp smago un vieglo, kas beigās šķērsām ceļam.

Visdrīzāk viņa ātrums nav bijis mazais, ja jau bremzējot šitā sanesa pretējā joslā.

ju 30.maijs 2014 23:38
0 0 Atbildēt

Man izskatās, ka auto otrajā joslā riepa sprāga...cita iemesla sadrusmei vispār tur nevar noķert

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 4

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti