Klāt ekspedīcijas «Eclipse Tour» izbraukšanas diena! 1

 
14.jūlijs 2008 11:09

Izbraukšanas datums ir klāt, ir nolikts arī izbraukšanas laiks un vieta: pulksten 18:30 no VEF Kultūras Pils stāvlaukuma. Gaidīsim pavadītājus!

Pēdējās dienās vēl rit spraiga gatavošanās. Lielākie darbi ir ar vienu no bobjiem. Tam nedēļas nogalē tika celts iekšā cits motors. Bija izņemta arī kārba, sēdekļi, un vienu brīdi bobis izskatījās gluži tukšs. Salvis iekš youtube salicis video gabaliņus ar progresu pa dienām. Pēdējās ziņas ir, ka motors griežas, bet ratus vēl negriež, nav vēl kardāna. Vēl jāliek iekšā arī sēdekļi un vēl miljons sīkumu, vadiņu un trubiņu. Rīgā, cerams, ieradīsies dienas vidū. Otrs bobis, cik noprotams, kaujas gatavībā.

Ir savākta zināma daļa no līdzi ņemamo mantu un ēdamo saraksta. Šodiena paies pakojot labumus mašīnās, braucot pakaļ atlikušajām mantām, pērkot atlikušās lietas. Jāizmaina nauda rubļos un dolāros un jāšaudās pa pilsētu šurpu turpu ar ziedojumu līgumiem.

Liela pateicība mūsu sponsoriem! Bobikos jau ielieta VAmotors dotā eļļa un ielikti Akumulatoru Centrs dotie akumulatori, piemontēta Ra Tehnika aizlienētā vinča. Svētdien izmēģinātas xnet.lv piešķirtās rācijas. Atklājas vesela jauna sakaru dimensija, nešifrētas svešas sarunas! Ir ieradies arī lērums ceļošanai noderīgu lietu no Kamenes -- trauki, lukturīši, līmlentes, smēres un pūšamie, gumijas un savilcēji un tamlīdzīgi. Paldies par pārtiku Rīgas Dzirnavniekam, Lāču maizes ceptuvei, Z/S Meistari, Mārupei, BLC, DK Daugavai. Uz bobikiem ir salīmētas uzlīmes no PolyPrint, izbraukšanā mums būs mugurā apdrukāti T-Krekli no T-Krekli.lv , vadītājiem kabatā apliecība no Drošas Braukšanas Skolas un laptopā uzstādīts JS Baltija.

Brauciena mājaslapa: http://flashmob.lv/eclipse/




Karðu izdevniecîba Jâòa sçta

Auto aprîkojuma veikals Ra Tehnika

Auto aprîkojuma veikals Kamene

Interneta veikals Xnet

Eïïu izplatîtâjs VA Motors

Akumulatoru Centrs

Rîgas dzirnavnieks

Daudznozaru kompânija Daugava

Maizes ceptuve Lâèi

Zemnieku saimniecîba Meistari

Sabiedrîba Mârupe

Droðas braukðanas skola

T-krekli.lv

Sia Polyprint

Gaïas pârstrâdes uzòçmums BLC
 

Idejiskie atbalstîtâji

Latvijas Automobiïu federâcija

Latvijas Astronomijas biedrîba
 
Visi komentāri
 
259511. viesis 14.jūlijs 2008 11:45
0 0 Atbildēt

Nu tad jau turas!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti