Piedzīvojumu meklētājs par pieejamu cenu - «Dacia Sandero Stepway» 2

 
20.maijs 2009 10:01

Nesen kā pasaules acīm atklāts Sandero Stepway – auto, kas, cerams, piedzīvos līdzīgus panākumus kā Dacia Sandero (kopš pagājušā gada jūlija pārdotas 60 000 vienības!).


Radīts piedzīvojumiem

"Dacia Sandero Stepway" celmlauža izskats ir kā radīts piedzīvojumiem. Automašīnas atlētiskā uzbūve noteikti piesaistīs jaunāka gadagājuma cilvēkus, kas meklē “personību” par pieejamu cenu. Pateicoties paaugstinātajam klīrensam (+20 mm salīdzinot ar Sandero hečbeku), hromētajām detaļām priekšpusē un aizmugurē, kā arī jumta reliņiem un jaudīga izskata izpūtējam, Dacia Sandero Stepway jutīsies kā mājās gan pilsētā, gan laukos. Automašīna apvieno sportisku pievilcību ar izsmalcinātību, par to liecina melnas priekšējo gaismu apdares, īpašie ārējie spoguļi, durvju rokturi un palodzes. Iekšpusē ir specifiska melna apdare ar baltiem ielaidumiem un akmens pelēku centrālo konsoli, ventilatoriem, stūres apdari un iekšējiem rokturiem, kas piešķir automašīnai elegances zīmogu. Pieejamas trīs standarta krāsas – divu veidu pelēkā un sarkana.



Ne tikai pievilcīgas līnijas

Dacia Sandero Stepway ir tās pašas stiprās puses, kas radiniekam Dacia Sandero – nepārspēti daudz vietas kabīnē par ļoti pieejamu cenu (automašīnā  komfortabli var savietoties 5 pieaugušie, tai ir 320 dm3 bagāžas nodalījums, kas palielinās līdz pat  1200 dm3, ja nolaisti aizmugurējie sēdekļi), kā arī uzticamība un drošība. Auto drošības aprīkojumā ietilpst Bosch 8.1 ABS ar elektronisko spēka sadali (EBD) un avārijas bremzes (EBA), kā arī priekšējā pasažiera un vadītāja vietas drošības spilveni.

Būvēts uz BO platformas bāzes, Dacia Sandero Stepway ir robusts un kvalitatīvs auto, kam papildus piemērota antikorozijas apstrāde (apakšpusē, palodzēm un riteņu arkām).



Dacia Sandero Stepway bāzēts uz Ambience versiju (centrālā atslēga, stūres pastiprinātājs utt.), papildus auto ir daudz komfortam domātu elementu, ieskaitot 60/40 sadalītu aizmugures sēdekli un miglas lukturus, kas palielina redzamību tumsā un miglā. Autovadītāji novērtēs  nedaudz pacelto šofera sēdvietu, kā arī ērtības pie stūres.  Atkarībā no tirgus, kur tiks pārdots Dacia Sandero Stepway, tas būs pieejams ar 1.6 litru benzīna vai dCi dīzeļdzinēju. Degvielas patēriņš attiecīgi 7.6 un 5.3 l/100 km tikai vairo auto pievilcību.

Dacia Sandero Stepway tiek ražots ISO 14001 sertificētajā rūpnīcā Pitesti, Rumānijā. Vairāk nekā 5% no plastmasas, ko tas satur, ir pārstrādāta, un 95% no pašas automašīnas tās dzīve cikla beigās ir pārstrādājama. Šis fakts komplektā ar to, ka Dacia Sandero Stepway dīzeļdzinēja versijas CO2 emisija ir tikai 140 g/km, ļāvis piešķirt automašīnai Dacia eco2 simbolu.

Kopš 2009. gada septembra tā būs pieejama visā Eiropā, tostarp arī Latvijā. Pasūtījumi tiks pieņemti sākot no jūlija. Līdzīgi kā citiem Dacia modeļiem, arī šim ir triju gadu vai arī 100 000 km nobraukuma garantija.

Sandero Stepway – no Dienvidamerikas uz Eiropu

Dacia Sandero Stepway ir Eiropas versija Renault Sandero Stepway, vienam no Renault klāsta pēdējiem modeļiem Brazīlijā, kas tiek ražots Curitiba rūpnīcā. Vairāk nekā 80% detaļu tiek ražots speciāli Dacia Sandero Stepway un Renault Sandero Stepway vajadzībām.

Renault Sandero Stepway tiek pārdots Brazīlijā un Argentīnā, kopš pārdošanas sākuma 2008. gada beigās līdz šim brīdim pārdots vairāk nekā 2700 vienību, tas ir bijis būtisks ieguldījums Renault Sandero kopējā pārdošanas apjomā.

Renault pārstāvniecība Baltijā
 
Visi komentāri
 
268905. viesis 21.maijs 2009 11:34
2 0 Atbildēt

Un cik tāds maksā?

268906. viesis 21.maijs 2009 11:35
0 0 Atbildēt

Piebilde - dCi, cik dzirdēju, ir ar 1,4 l motore, nevis 1,6

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 12

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti