Domenikss kļuvis par kravas automobiļu tirgus līderi 7

 
31.marts 2010 0:01

SIA Domenikss – Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā – šā gada pirmajos divos mēnešos palielinājis kravas automobiļu tirdzniecības apjomus.

Šogad uzņēmums pārdevis jau 11 Mercedes-Benz Actros kravas automobiļus, tādējādi kļūstot par kravas automobiļu tirgus līderi ar 40% tirgus daļu. Kopumā šā gada pirmajos mēnešos Latvijā pārdoti 27 kravas automobiļi, kas ir par 60% mazāk nekā pērn šajā pašā laikā, kad kravas automobiļu tirdzniecības apjoms sasniedza 64 vienības.

Vislielāko kritumu kravas automobiļu tirgus piedzīvoja pagājušajā gadā, kad, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, tas sasniedza 84%. Lai arī šobrīd kravas automobiļu tirgū vērojama neliela rosība un izmaiņas, tomēr tik un tā kopējais tirgus turpina samazināties.

“Lai arī kopējais kravas automobiļu tirgus joprojām piedzīvo kritumu un pagājušā gada tirdzniecības rādītāji gan Domenikss, gan nozarē kopumā bija kritiski, šis gads Domenikss sācies salīdzinoši pozitīvi. Ja pagājušajā gadā pirmajos divos mēnešos Latvijā pārdevām tikai 5 Mercedes-Benz kravas automobiļus, tad šā gada pirmajos divos mēnešos mums izdevies piegādāt jau 11 jaunus Mercedes-Benz  kravas automobiļus. Līdz ar to Mercedes-Benz kravas automobiļu tirgus daļa šogad palielinājusies līdz 40%, vienlaikus nodrošinot tirgus līdera statusu,” norāda SIA Domenikss kravas automobiļu tirdzniecības un mārketinga vadītājs Aivis Zapereckis. 

Šādi pārdošanas rezultāti sasniegti, pateicoties elastīgai cenu politikai un unikālai iespējai sadarbībā ar ražotāju kravas automobiļu klientiem piedāvāt finansējumu, ko nodrošina pats ražotājs. Katrs gadījums tiek izskatīts individuāli, izvērtējot katra klienta vēlmes un finansu iespējas.

 
Visi komentāri
 
275904. viesis 31.marts 2010 0:43
0 0 Atbildēt

Šis ir labs:

"Šādi pārdošanas rezultāti sasniegti, pateicoties elastīgai cenu politikai un unikālai iespējai sadarbībā ar ražotāju kravas automobiļu klientiem piedāvāt finansējumu, ko nodrošina pats ražotājs. Katrs gadījums tiek izskatīts individuāli, izvērtējot katra klienta vēlmes un finansu iespējas."

autobusu "tirgošanai" atbilstošs teksts...

275911. viesis 31.marts 2010 8:47
0 0 Atbildēt

interesanti, interesanti :D

275914. viesis 31.marts 2010 9:13
0 0 Atbildēt

>Yetti

Maldies, daargais, nekaada sakara :-) Daimler AG, kaa visiem lielajiem autorazhotaajiem, ir sava banka, kura arii nodroshina klientiem finanseejumu / liizingu utt.. parasti shiis bankas piedaavaa izdeviigaakus noteikumus, kaa

nomaacoshais vairums komercbanku un liizinga kompaaniju. Vien "otkati" ar taam gan praktiski nav "sakaartojami" :-) Kas pirceejiem dazhkaart bik traucee :-)

Ar autobusu tirgoshanu tur nekaada sakara, turklaat, kas gan veel buutu vareejis konkureet ar MB shai frontee ? :-)

275916. viesis 31.marts 2010 9:28
0 0 Atbildēt

> Crankshaft 45 [?] pirms 6 minūtēm

kas gan veel buutu vareejis konkureet ar MB shai frontee ?

www.tvnet.lv/zinas/latvija..._ari_ventspili

Protams, ka neviens :D

275962. viesis 31.marts 2010 18:52
0 0 Atbildēt

Yetti 146 [?] pirms 9 stundām

> Crankshaft 45 [?] pirms 6 minūtēm

kas gan veel buutu vareejis konkureet ar MB shai frontee ?

www.tvnet.lv/...

Protams, ka neviens

--------------------------------------

Nu bet kursh? Es tolaik piedaliijos piedaavaajumu tehnisko parametru veerteeshanaa, konkurentiem nekaa sameerojama nebija :-)))

Aizko kas attiecas uz Ventspili - nu nav / nebija nevienam konkurentam iespeejams komplekss piedaavaajums, turklaat dazhi konkursanti nemaz nebija autofirmu paarstaavji, bet starpnieki :-)))))) MB bija visa vajadziigaa skala, a ko , taa buutu vinju vaina?

275975. viesis 1.aprīlis 2010 0:56
0 0 Atbildēt

Varbūt vaina bija konkursa nolikumā?

Patriots

275992. viesis 1.aprīlis 2010 9:33
0 0 Atbildēt

275975. viesis pirms 9 stundām

Varbūt vaina bija konkursa nolikumā?

Patriots

--------------------------------

A taa arii ir maaksla - sastaadiit nolikumu taa, lai gribeetaajs

dabuutu to , ko grib, iipashi, ja domineejoshais parametrs ir

zemaakaa cena neraugoties ne uz ko :-) Paarbaudiits praksee :-)

Ak kungs , kaadas peerles savulaik naaca priekshaa, briizhiem

likaas, ka viens otrs konkursants pats neko nejeegdams par

lietu cer, ka arii "gribeetaaja" nometnee neviens neko nejeedz ... :-)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti